Ben jij binnenkort onze nieuwe collega en medebewoner?

Is een spirituele baan en een leven in de Elohim woon-werkgemeenschap op een multidimensionale Krachtplaats met helende tuinen en hogere dimensies je droom en passie?

collage-2017-participanten.jpgThe Diamond New Earth gemeenschap van het Elohim Centre is een nieuwetijds bedrijf waar openheid, zakelijkheid, gevoeligheid en spiritualiteit hand in hand gaan. Daarmee zetten we, samen met jou en de natuurspirits een nieuwe samenleving neer en versterken we voelbaar het licht op de Krachtplaats, op Aarde en in onszelf. Wil je werken en samenzijn met gelijkgestemde teamleden en spirituele gasten en wil je dat je werk in het verlengde ligt van wie je werkelijk bent, maak het dan tot "your way of life" !
In een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld, dus pak je kans zolang er een Elohim vacature beschikbaar is!

Je participeert minimaal 3 maanden als fulltime vrijwilliger en bewoner

Tijdens en na deze proeftijd kijken we wederzijds of je past bij het Elohim gezicht en DNA en in de Elohim woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth". In de hoog frequente energie van de Elohim Krachtplaats en het team leef en werk je, tijdens en na je vrijwillige participatie proeftijd van 3 maanden, gemakkelijker vanuit het dienstbare eenheidsliefdesveld en lost  ego-ruis op. Het grote Zelf en wij-gevoel neemt het over waardoor we werkzaam kunnen zijn voor het grotere Geheel vanuit saamhorigheid en kracht.

Je volgt tijdens en na je proeftijd in de woon-werkgemeenschap, afhankelijk van de vacature vereisten, op eigen kosten Elohim sessies of workshops om dit alles verder te bekrachtigen.

Zie hieronder een overzicht van de vacatures op de Elohim Krachtplaats

 


 

Vacature | Allround Medewerker Technische Dienst

rene timmert blokhut 004.JPGBen je het beu steeds meer werk in steeds minder tijd te moeten tijd doen?
Is een baan als klussenier en een leven in de woon-werkgemeenschap op onze multidimensionale Krachtplaats met helende tuinen en hogere dimensies je droom en passie?

Klik hier om verder te lezen

 


 

Vacature | Assistent en Verkoper Edelsteenwinkel

Mensen in de winkel  (1).jpg Wil jij je kennis en liefde voor edelstenen, tincturen, zelfrealisatie, wij-gevoel, Ontwakingsproces delen met anderen en vergroten? Ben jij een gevoeilige en bewuste medewerk(st)er voor de winkel en voor meerdere hand- en spandiensten?

 

 


 

Vacature | Facilitair Medewerker

Eten op de Elohim Krachtplaats 4,3.png

Wil jij met plezier gasten welkom heten en voor de schoonmaak van de verblijfsaccommodatie(s), vegetarische biologische maaltijden, voedselinkoop en het koken zorg dragen?

Klik hier om verder te lezen

 

 


 

Vacature | Healer Reader Coach*

Is een Healing, afstemming.jpgspirituele baan als Healer Coach met aanvullende Elohim werkzaamheden en een leven in de woon-werkgemeenschap op onze multidimensionale Krachtplaats met helende tuinen en hogere dimensies je droom en passie?

 

* Bewustzijns niveau Elohim cliënten

Het Elohim Centre trekt voor sessies vele multidimensionale healers met een eigen praktijk aan, Elohim zelfrealisatie en -verlichting studenten/sessie cliënten, hoogsensitieve cliënten, maar ook gewone gezins- of relatievragen, edelsteen chakraleggingen en ontspanningsmassages.

Het is voor onze diepgang en deze functie nodig de Elohim Master Healer Reader Coach opleiding op eigen kosten te volgen ook al heb je elders opleidingen gevolgd.

Volg je momenteel een Elohim Master Healer Reader Coach opleiding? Je reactie op deze vacature is dan ook van harte welkom!

Klik hier om verder te lezen

 

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

11171-Aura.jpgDe E-cursus met Joke ElZiam Nootebos helpt je je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf

Wil jij diepgaande kosmische en praktische kennis over je chakra's?

Door de vele oefeningen, het e-book, de helende affirmaties per chakra en de multidimensionale audio transmissies van Joke (430 helende minuten), openen je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit!

Klik hier voor meer informatie