Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits

Start 17 oktober 19:00 - 20:30 uur | Online cursus met Willeke Jansen
"Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"

Als mens hebben we vele levens geleefd in dualiteit waardoor onze aandacht is verschoven naar het ikje en we Universele Liefde zijn vergeten. We zijn afgedwaald en verdichting, vernauwing en verkramping zijn ontstaan met de daarbij behorende ongemakken. We zijn gaan geloven dat we het ‘ikje’ zijn en de keuzes die we maakten en nog steeds maken zijn hierop gebaseerd.

Nu, in deze tijd op aarde, waarin grote energie downloads plaatsvinden, komen we er steeds vaker achter dat we dit niet langer willen. Het stroomt niet, we lopen vast en voelen dat het anders kan, of zelfs moet. Onbewust of bewust maken we contact met de Universele Liefde en voelen steeds sterker het verlangen om hier vanuit te willen leven. Ook onze Oorspronkelijke verbinding met Moeder Aarde wordt weer wakker waardoor de oproep om hoeder voor de Nieuwe Aarde te willen worden, sterker wordt.

Klik hier om je aan te melden met vroegboekkorting

 


 

Quote online cursus willeke.png

 

Wat als Universele Liefde indaalt in je buik en dagelijks functioneren?

Vanuit de verbinding met ons hogere Zelf weten we hoe Universele Liefde voelt en hebben we ideaalbeelden over hoe de wereld zou moeten zijn. Vaak vinden deze ervaringen plaats op een meditatiemat of tijdens een spirituele cursus. In onze relatie, op het werk of tijdens familiebezoek raken we dit gevoel weer kwijt. We vergeten op die momenten het hogere te leven. We hebben oordelen op vele aardse zaken en wijzen het aardse leven hiermee af, waarbij we tegelijkertijd onze onbewuste delen in de onderste chakra’s afwijzen. Dit maakt dat we de Universele Liefde, ofwel Christuskracht, niet zullen belichamen in onze buik en basis. Om werkelijk Liefde te Zijn, en Eenheid op aarde te realiseren vraagt het dus van ons ook de onderste chakra’s te vullen met Universele Liefde

Als Universele Liefde tijdens deze online cursus meer is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu.

Klik hier voor meer informatie over de online cursus met Willeke Jansen

 


 

Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepsavonden met de 13 dimensionale bio kruiden tincturen en Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen. Het wordt veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven

 


 

Wat haal je op tijdens deze online cursus?

Tijdens deze online cursus breng ik de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Via online groepshealingen met Deva krachten en Kruidenspirits zul je merken dat je meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Je ware Natuur komt voelbaar dichterbij en je gaat voorbij aan onzekerheid, angst en afgescheidenheid. Lichtcodes en Lemuriaanse verbindingen activeren zich in je cellen. Je verruimt en merkt dat je Universele Liefde bent i.p.v. voelt. Je hart, buik en innerlijk kind en wij-gevoel zullen zich voelbaar verder openen.

Je wordt wie je werkelijk Bent en identificeert je met de Universele Liefde. Ook zie je anderen als jezelf en oordelen over hen verdwijnen. Je wordt egoloos en staat op voor het groter geheel. Jouw ikje verplaatst zich naar de achtergrond en je geeft je steeds meer over aan het wij-groepsbelang.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt. De kennis, wijsheid en Liefdesenergie overdracht die ik overbreng zijn ontstaan door mijn eigen levenservaring, zowel als de jarenlange ervaring vanuit mijn healingspraktijk en mijn Ontwakingsproces.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Jansen

PS. Als je je nu aanmeldt kun je gebruik maken van € 40,- vroegboekkorting, dus wacht niet te lang!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van eerdere deelnemers

"Dag lieve Willeke,
Ik wil jou op deze manier bedanken voor deze cursus / workshop: Word de Liefde die je Bent. Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Klik hier om meer ervaringen te lezen

 Wat je misschien ook interessant vindt:

1 en 2 september 10:00 - 17:00  | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1 (Al 90 aanmeldingen, nog 10 plaatsen!)

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind