Kosmisch Vuur; grote Krachten bouwen zich al op!

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1

Joke 2016.JPGGegeven door Joke ElZiam Nootebos

Baden in licht, scheppingskracht en liefde? Ja, dat kan echt tijdens de workshop Kosmisch Vuur door de Kosmische Stralen en de liefdeshealingen met de machtige Elohim-engelen. Kosmisch Vuur is de sleutel tot je hogere evolutie in de stof. Het is dé basis om DNA healer, galactisch, kosmisch healer en reader te worden, maar je kunt de workshop ook voor jezelf volgen.

Wat haal je op?

Tijdens de helende transmissies haal je al je lichtlichamen (van je ziel en hogere dimensies) op. Voelbaar opent je volledig potentieel van helderzien, helder voelen, galactische-, DNA- en kosmische Kennis, genezende Gaven, Kosmisch Meesterschap. Dit alles wordt diepgaand geaard zodat je het mee kunt nemen in je dagelijks leven. Vele oude pijnen, verleden levens en de familieaura worden gezuiverd.

Enthousiast geworden? Er zijn nog 18 van de 100 plaatsen beschikbaar, wacht niet te lang met aanmelden want de aanmeldingen stromen al als een kosmisch vuurtje binnen!

Klik hier om je aan te melden

 Wist je dat?

Eén transmissie (met helende energieoverdracht) tijdens de workshop, waarbij het helende engelenlicht ook uit de Aarde komt, staat gelijk aan 5 jaar meditatie! 

Voorbereidingen in volle gang

Master healer reader coach.jpgWanneer je je hebt aangemeld voor Kosmisch Vuur, kun je bewust of onbewust de voorbereidende healingen (ook 's nachts) al voelen!

Jouw energiesysteem wordt al voorbereid om de prachtige Lichtkrachten van je Bovenwereld te kunnen ontvangen

Je volledig potentieel met al jouw zieledelen staan al klaar en gaan helen en zuiveren vanaf je aanmelding. Hierdoor kun je op de workshopdagen zoveel mogelijk ontvangen, ook in je lichaamscellen.

DNA healingsset

De DNA healingsset kan je ter voorbereiding helpen deze processen makkelijker te laten verlopen. Het helpt je DNA te zuiveren en je Kosmische blauwdruk te bekrachtigingen. Diepere rust en ontspanning ontstaan. Gebruik de DNA set ook na afloop van de workshop omdat het kosmsiche Vuur van de workshop nog dieper zal integreren in de weken erna.

Klik hier om je aan te melden 

De Krachten zullen enorm zijn

Iedere deelnemer neemt zijn of haar lichtmeesters en begeleiders mee en al hun Lichtkrachten vanuit de Bron. Op die manier versterkt dat het prachtig en krachtig healingsveld. Doe jij dit jaar ook mee? 

Graag zien we je dan!

Klik hier om je aan te melden 

Kosmische Vlam Carneool gaat als een lopend vuurtje!

Carneool vlammen.jpg

Van deze bijzondere nieuwe steen is inmiddels de helft van de voorraad in slechts 2 weken al verkocht! Ruim 20 stenen hebben we de alleen al de afgelopen week verstuurd naar hun nieuwe hoeders.

Klik hier om jouw Kosmische Vlam Carneool te bestellen

 Het is nu de tijd om te starten met een Elohim beroepsopleiding!

Wil je graag starten met één van de beroepsopleidingen? Dan is dit hét moment om in te stappen met bijvoorbeeld de opleidingsworkshopmodule Kosmisch Vuur 1.

2018 is het laatste jaar dat je de studiekosten af kunt trekken voor de belasting, wat duizenden euro's kan schelen!

Bekijk hier alle spirituele beroepsopleidingen