Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

bloemen ondergaande zon.jpgHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn. En je moet ook zakelijk en heel praktisch kunnen functioneren.

Je eigen kern en vertrouwen in je Licht moet dan in elk chakra sterk aanwezig zijn, ook in je basis. Net als je bewustzijn over je rol aangaande het verlichten en bewuster maken van je omgeving, tijdens je gewone werk en omgang. Dat bewustzijn en de verantwoordelijkheid als dienaar van de Bovenwereld, moeten permanent aanwezig blijven. 

Lees het hele artikel

 

1-basischakrapakket2_w992_h661.jpgTIP: Het basis chakra pakket helpt voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie en daarin stevig staande te blijven vanuit jouw eigen krachtige lichtkern. Ankert de Kosmische Rode Straal.

 60+ inschrijven al ontvangen, belooft weer een groot krachtveld te worden!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

sterrentijd.jpgJe nieuwste lichtcodes en DNA activaties komen binnen tijdens deze online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos. Communicatie met lichtmeesters, engelen en het Rijk van Shamballa gaat voor je open. Je scheppingskracht en diamanten Bewustzijn worden geactiveerd, evenals je Meesterschap en Drakenkracht. Je voelt je sterker geaard. Rust, eenheid en onvoorwaardelijke liefde ontstaan en zijn diep voelbaar in al jouw cellen. 

Klik hier om je aan te melden

PS. Wil je vaker mee doen met online avond groepshealingen?
Klik hier voor het kortingspakket.


"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen."

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online groepshealingen en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd." 

De Bovenwereld Krachten bouwen zich op voor Kosmisch Vuur 1!

Door de grote hoeveelheid deelnemers is het energieveld van de workshop super krachtig. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus geef je snel op!

 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch vuur 1

Healing 2.jpgJoke ElZiam Nootebos werkt tijdens deze intense workshop samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn om het helende engelen-liefdeslicht niet alleen vanuit de Lichtsferen, maar ook vanuit de aarde als Sekinah, tot diep in je lichaam en DNA te channelen. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig.

Tijdens de helende transmissies haal je al je 144 lichtlichamen op (van je ziel uit andere dimensies). Je volledig potentieel en honderden lichtmeesters, engelen en de Elohim Krachtplaats staan klaar en gaan helen en zuiveren vanaf je aanmelding.

Meld je aan nu het nog kan voor de grootste Kosmisch Vuur ooit, deze mag je niet missen!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Geprogrammeerde Carneool (111).JPG

Kosmische Vlam Carneolen vliegen de winkel uit, harder dan wij ze kunnen inkopen. Er zijn nog een paar te bemachtigen, bestel ze nu op elohim-edelstenen.nl

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Piramide.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je Egyptische inwijdingen waaronder de Grote Piramide Inwijding! Enorme versnelling is mogelijk door het ontvangen van de grote Inwijdingen als je zover bent.

Tijdens deze workshop vinden grote initiaties plaats van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Ook vinden er krachtige groepstransmissies (groepshealingen) plaats en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Energetisch vuurwerk voor je verlichte staat en Egyptische en Druïdische Inwijdingen!

Klik hier om je aan te melden

"De workshop bij Joke is heel bijzonder. Ik ben héél dankbaar voor dit grote geschenk. Binnen de groep was er saamhorigheid en zachtheid."

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in." 

Na het succes van de voorgaande online cursussen starten er binnenkort 2 nieuwe online cursussen!

De online cursus 'Kracht is Liefde' o.l.v. Willeke Jansen is van start gegaan met een groep van 30 deelnemers. Prachtige groepshealingen, lezingen en inzichten komen voorbij tijdens de online cursus. Zowel Willeke als Marlisa hebben een volgende online cursus in de maak. Houd de nieuwsbrief en de agenda in de gaten, meer informatie volgt later!

Ervaring van een deelnemer:

"Ik merkte dat ik meer in mijn lichaam kwam. Werd heel moe, moest gapen en geeuwen. De aarde energie was erg sterk. De energie van uit de kosmos was heel fijn en zacht. Mijn hart voelt nu opener, heel fijn. Ik voel dat ik meer leef!"

 


 

Denk niet dat verlichting niet voor gewone mensen is want je beweegt vanzelf naar ego-ik-loosheid. Het is je natuurlijke staat..png

 


 

Huis reading en healing | Aarding, basisveiligheid & lichtkracht

Huizen, woonplekken en gebieden kunnen belast zijn, waardoor het onprettig aanvoelt. Hierdoor wordt jij als bewoner sneller down, moe, agressief of ziek. Slaap je slecht? Kan de sfeer thuis snel omslaan naar negativiteit? Wil je de lichtkracht in jouw huis en omgeving verhogen?

Boek een huis reading healing, live of op afstand

 

Wacht niet te lang met boeken, veel sessiemogelijkheden in de agenda zijn inmiddels bezet.
Klik hier voor meer informatie

Om te boeken kun je via de mail of telefoon contact opnemen:
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens.jpgWil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur? Doe dan mee met deze sprankelende workshop en ontwikkel je subtiel buikgevoel! Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen ontwaken.

Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, en omgevingen helen. Tijdens de workshop maak je ook een indrukwekkende sjamanenreis, leer je je verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

Doe mee en ontwikkel eenheid met Moeder Natuur en haar spirits en leer de tekens van de natuur te verstaan!

Klik hier om je aan te melden

 

gaia tuin edelstenen set.jpgTIP:  Door middel van de Gaia's Droom tuin edelstenen set worden verbindingen met alle Rijken actief. De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van jouw huis én tuin een helende natuurkrachtplaats.

 


 

Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Magisch, vlinder, natuur, liefde.jpgDe Elohim opleiding tot HSP coach helpt je je plek te creëren of versterken in de maatschappij. Het helpt je te gaan staan voor werk en een omgeving die bij je passen, waar je je gevoeligheid, intuïtie en aanvoelend vermogen kunt benutten als kracht. Je maakt kennis met je lichtlichamen en versterkt de aarding ervan.

Wil je leren je minder af te zonderen, terug te trekken of last van overprikkeling te hebben? Wil je leren minder onveilig te zijn door je gevoeligheid? Start dan met de beroepsopleiding HSP coach en maak van je gevoeligheid je kracht en beroep.

Dit is hét moment om in te stappen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018!

Bekijk hier de opleiding tot HSP coach

Lees meer over korting op de opleiding en (mogelijk) belastingvoordeel

 


 

Levensgrote geometrische vormen op de Elohim Krachtplaats

Bezoek de Elohim Krachtplaats en ontvang op eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de inwijdingsplekken van de levensgrote geometrische vormen! De vormen zijn  door Joke ElZiam Nootebos opgeladen met Eenheidsbewustzijn en het Inwijdingspad. Naast de Kubus en de Octaëder, tref je ook de Tetraëder, Dodecaëder en de Icosaëder levensgroot aan in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats.

Lees meer over een dagbezoek aan de Elohim Krachtplaats of een verblijf

 

Kubus.jpGDeze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en krachtig. Klik hier om verder te lezen

 

 

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgDeze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en je organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je naar je ontwaakte staat en Kosmisch Meesterschap waarbij je alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen meeneemt in je leven en meer levensenergie krijgt. Klik hier om verder te lezen

 

 

TIP: geovormen.jpgDe door Joke met de Inwijdingsweg geprogrammeerde  geometrische vormen zijn ook te bestellen als Bergkristal edelstenen. Deze set activeert je zieledelen, 144 lichtlichamen, je universele Liefde en je Ontwakingsproces. Gebruik ze om de energie neer te zetten in je huis of praktijkruimte en voor harmonisatie, healing, meditatie, of een chakralegging.

 


 

verlichting 3.jpg

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Een Elohim E-cursus door Joke ElZiam Nootebos die je helpt je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf

Klik hier om te bekijken

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18