Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

bloemen ondergaande zon.jpgHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn. En je moet ook zakelijk en heel praktisch kunnen functioneren.

Je eigen kern en vertrouwen in je Licht moet dan in elk chakra sterk aanwezig zijn, ook in je basis. Net als je bewustzijn over je rol aangaande het verlichten en bewuster maken van je omgeving, tijdens je gewone werk en omgang. Dat bewustzijn en de verantwoordelijkheid als dienaar van de Bovenwereld, moeten permanent aanwezig blijven. 

Lees het hele artikel

 

1-basischakrapakket2_w992_h661.jpgTIP: Het basis chakra pakket helpt voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie en daarin stevig staande te blijven vanuit jouw eigen krachtige lichtkern. Ankert de Kosmische Rode Straal.

 60+ inschrijven al ontvangen, belooft weer een groot krachtveld te worden!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

sterrentijd.jpgJe nieuwste lichtcodes en DNA activaties komen binnen tijdens deze online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos. Communicatie met lichtmeesters, engelen en het Rijk van Shamballa gaat voor je open. Je scheppingskracht en diamanten Bewustzijn worden geactiveerd, evenals je Meesterschap en Drakenkracht. Je voelt je sterker geaard. Rust, eenheid en onvoorwaardelijke liefde ontstaan en zijn diep voelbaar in al jouw cellen. 

Klik hier om je aan te melden

PS. Wil je vaker mee doen met online avond groepshealingen?
Klik hier voor het kortingspakket.


"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen."

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online groepshealingen en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd." 

De Bovenwereld Krachten bouwen zich op voor Kosmisch Vuur 1!

Door de grote hoeveelheid deelnemers is het energieveld van de workshop super krachtig. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus geef je snel op!

 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch vuur 1

Healing 2.jpgJoke ElZiam Nootebos werkt tijdens deze intense workshop samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn om het helende engelen-liefdeslicht niet alleen vanuit de Lichtsferen, maar ook vanuit de aarde als Sekinah, tot diep in je lichaam en DNA te channelen. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig.

Tijdens de helende transmissies haal je al je 144 lichtlichamen op (van je ziel uit andere dimensies). Je volledig potentieel en honderden lichtmeesters, engelen en de Elohim Krachtplaats staan klaar en gaan helen en zuiveren vanaf je aanmelding.

Meld je aan nu het nog kan voor de grootste Kosmisch Vuur ooit, deze mag je niet missen!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Geprogrammeerde Carneool (111).JPG

Kosmische Vlam Carneolen vliegen de winkel uit, harder dan wij ze kunnen inkopen. Er zijn nog een paar te bemachtigen, bestel ze nu op elohim-edelstenen.nl

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Piramide.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je Egyptische inwijdingen waaronder de Grote Piramide Inwijding! Enorme versnelling is mogelijk door het ontvangen van de grote Inwijdingen als je zover bent.

Tijdens deze workshop vinden grote initiaties plaats van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Ook vinden er krachtige groepstransmissies (groepshealingen) plaats en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Energetisch vuurwerk voor je verlichte staat en Egyptische en Druïdische Inwijdingen!

Klik hier om je aan te melden

"De workshop bij Joke is heel bijzonder. Ik ben héél dankbaar voor dit grote geschenk. Binnen de groep was er saamhorigheid en zachtheid."

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in." 

Na het succes van de voorgaande online cursussen starten er binnenkort 2 nieuwe online cursussen!

De online cursus 'Kracht is Liefde' o.l.v. Willeke Jansen is van start gegaan met een groep van 30 deelnemers. Prachtige groepshealingen, lezingen en inzichten komen voorbij tijdens de online cursus. Zowel Willeke als Marlisa hebben een volgende online cursus in de maak. Houd de nieuwsbrief en de agenda in de gaten, meer informatie volgt later!

Ervaring van een deelnemer:

"Ik merkte dat ik meer in mijn lichaam kwam. Werd heel moe, moest gapen en geeuwen. De aarde energie was erg sterk. De energie van uit de kosmos was heel fijn en zacht. Mijn hart voelt nu opener, heel fijn. Ik voel dat ik meer leef!"

 


 

Denk niet dat verlichting niet voor gewone mensen is want je beweegt vanzelf naar ego-ik-loosheid. Het is je natuurlijke staat..png

 


 

Huis reading en healing | Aarding, basisveiligheid & lichtkracht

Huizen, woonplekken en gebieden kunnen belast zijn, waardoor het onprettig aanvoelt. Hierdoor wordt jij als bewoner sneller down, moe, agressief of ziek. Slaap je slecht? Kan de sfeer thuis snel omslaan naar negativiteit? Wil je de lichtkracht in jouw huis en omgeving verhogen?

Boek een huis reading healing, live of op afstand

 

Wacht niet te lang met boeken, veel sessiemogelijkheden in de agenda zijn inmiddels bezet.
Klik hier voor meer informatie

Om te boeken kun je via de mail of telefoon contact opnemen:
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens.jpgWil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur? Doe dan mee met deze sprankelende workshop en ontwikkel je subtiel buikgevoel! Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen ontwaken.

Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, en omgevingen helen. Tijdens de workshop maak je ook een indrukwekkende sjamanenreis, leer je je verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

Doe mee en ontwikkel eenheid met Moeder Natuur en haar spirits en leer de tekens van de natuur te verstaan!

Klik hier om je aan te melden

 

gaia tuin edelstenen set.jpgTIP:  Door middel van de Gaia's Droom tuin edelstenen set worden verbindingen met alle Rijken actief. De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van jouw huis én tuin een helende natuurkrachtplaats.

 


 

Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Magisch, vlinder, natuur, liefde.jpgDe Elohim opleiding tot HSP coach helpt je je plek te creëren of versterken in de maatschappij. Het helpt je te gaan staan voor werk en een omgeving die bij je passen, waar je je gevoeligheid, intuïtie en aanvoelend vermogen kunt benutten als kracht. Je maakt kennis met je lichtlichamen en versterkt de aarding ervan.

Wil je leren je minder af te zonderen, terug te trekken of last van overprikkeling te hebben? Wil je leren minder onveilig te zijn door je gevoeligheid? Start dan met de beroepsopleiding HSP coach en maak van je gevoeligheid je kracht en beroep.

Dit is hét moment om in te stappen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018!

Bekijk hier de opleiding tot HSP coach

Lees meer over korting op de opleiding en (mogelijk) belastingvoordeel

 


 

Levensgrote geometrische vormen op de Elohim Krachtplaats

Bezoek de Elohim Krachtplaats en ontvang op eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de inwijdingsplekken van de levensgrote geometrische vormen! De vormen zijn  door Joke ElZiam Nootebos opgeladen met Eenheidsbewustzijn en het Inwijdingspad. Naast de Kubus en de Octaëder, tref je ook de Tetraëder, Dodecaëder en de Icosaëder levensgroot aan in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats.

Lees meer over een dagbezoek aan de Elohim Krachtplaats of een verblijf

 

Kubus.jpGDeze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en krachtig. Klik hier om verder te lezen

 

 

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgDeze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en je organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je naar je ontwaakte staat en Kosmisch Meesterschap waarbij je alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen meeneemt in je leven en meer levensenergie krijgt. Klik hier om verder te lezen

 

 

TIP: geovormen.jpgDe door Joke met de Inwijdingsweg geprogrammeerde  geometrische vormen zijn ook te bestellen als Bergkristal edelstenen. Deze set activeert je zieledelen, 144 lichtlichamen, je universele Liefde en je Ontwakingsproces. Gebruik ze om de energie neer te zetten in je huis of praktijkruimte en voor harmonisatie, healing, meditatie, of een chakralegging.

 


 

verlichting 3.jpg

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Een Elohim E-cursus door Joke ElZiam Nootebos die je helpt je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf

Klik hier om te bekijken

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020