Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

bloemen ondergaande zon.jpgHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn. En je moet ook zakelijk en heel praktisch kunnen functioneren.

Je eigen kern en vertrouwen in je Licht moet dan in elk chakra sterk aanwezig zijn, ook in je basis. Net als je bewustzijn over je rol aangaande het verlichten en bewuster maken van je omgeving, tijdens je gewone werk en omgang. Dat bewustzijn en de verantwoordelijkheid als dienaar van de Bovenwereld, moeten permanent aanwezig blijven. 

Lees het hele artikel

 

1-basischakrapakket2_w992_h661.jpgTIP: Het basis chakra pakket helpt voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie en daarin stevig staande te blijven vanuit jouw eigen krachtige lichtkern. Ankert de Kosmische Rode Straal.

 60+ inschrijven al ontvangen, belooft weer een groot krachtveld te worden!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

sterrentijd.jpgJe nieuwste lichtcodes en DNA activaties komen binnen tijdens deze online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos. Communicatie met lichtmeesters, engelen en het Rijk van Shamballa gaat voor je open. Je scheppingskracht en diamanten Bewustzijn worden geactiveerd, evenals je Meesterschap en Drakenkracht. Je voelt je sterker geaard. Rust, eenheid en onvoorwaardelijke liefde ontstaan en zijn diep voelbaar in al jouw cellen. 

Klik hier om je aan te melden

PS. Wil je vaker mee doen met online avond groepshealingen?
Klik hier voor het kortingspakket.


"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen."

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online groepshealingen en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd." 

De Bovenwereld Krachten bouwen zich op voor Kosmisch Vuur 1!

Door de grote hoeveelheid deelnemers is het energieveld van de workshop super krachtig. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus geef je snel op!

 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch vuur 1

Healing 2.jpgJoke ElZiam Nootebos werkt tijdens deze intense workshop samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn om het helende engelen-liefdeslicht niet alleen vanuit de Lichtsferen, maar ook vanuit de aarde als Sekinah, tot diep in je lichaam en DNA te channelen. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig.

Tijdens de helende transmissies haal je al je 144 lichtlichamen op (van je ziel uit andere dimensies). Je volledig potentieel en honderden lichtmeesters, engelen en de Elohim Krachtplaats staan klaar en gaan helen en zuiveren vanaf je aanmelding.

Meld je aan nu het nog kan voor de grootste Kosmisch Vuur ooit, deze mag je niet missen!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Geprogrammeerde Carneool (111).JPG

Kosmische Vlam Carneolen vliegen de winkel uit, harder dan wij ze kunnen inkopen. Er zijn nog een paar te bemachtigen, bestel ze nu op elohim-edelstenen.nl

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Piramide.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je Egyptische inwijdingen waaronder de Grote Piramide Inwijding! Enorme versnelling is mogelijk door het ontvangen van de grote Inwijdingen als je zover bent.

Tijdens deze workshop vinden grote initiaties plaats van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Ook vinden er krachtige groepstransmissies (groepshealingen) plaats en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Energetisch vuurwerk voor je verlichte staat en Egyptische en Druïdische Inwijdingen!

Klik hier om je aan te melden

"De workshop bij Joke is heel bijzonder. Ik ben héél dankbaar voor dit grote geschenk. Binnen de groep was er saamhorigheid en zachtheid."

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in." 

Na het succes van de voorgaande online cursussen starten er binnenkort 2 nieuwe online cursussen!

De online cursus 'Kracht is Liefde' o.l.v. Willeke Jansen is van start gegaan met een groep van 30 deelnemers. Prachtige groepshealingen, lezingen en inzichten komen voorbij tijdens de online cursus. Zowel Willeke als Marlisa hebben een volgende online cursus in de maak. Houd de nieuwsbrief en de agenda in de gaten, meer informatie volgt later!

Ervaring van een deelnemer:

"Ik merkte dat ik meer in mijn lichaam kwam. Werd heel moe, moest gapen en geeuwen. De aarde energie was erg sterk. De energie van uit de kosmos was heel fijn en zacht. Mijn hart voelt nu opener, heel fijn. Ik voel dat ik meer leef!"

 


 

Denk niet dat verlichting niet voor gewone mensen is want je beweegt vanzelf naar ego-ik-loosheid. Het is je natuurlijke staat..png

 


 

Huis reading en healing | Aarding, basisveiligheid & lichtkracht

Huizen, woonplekken en gebieden kunnen belast zijn, waardoor het onprettig aanvoelt. Hierdoor wordt jij als bewoner sneller down, moe, agressief of ziek. Slaap je slecht? Kan de sfeer thuis snel omslaan naar negativiteit? Wil je de lichtkracht in jouw huis en omgeving verhogen?

Boek een huis reading healing, live of op afstand

 

Wacht niet te lang met boeken, veel sessiemogelijkheden in de agenda zijn inmiddels bezet.
Klik hier voor meer informatie

Om te boeken kun je via de mail of telefoon contact opnemen:
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

 


 

15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens.jpgWil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur? Doe dan mee met deze sprankelende workshop en ontwikkel je subtiel buikgevoel! Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen ontwaken.

Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, en omgevingen helen. Tijdens de workshop maak je ook een indrukwekkende sjamanenreis, leer je je verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

Doe mee en ontwikkel eenheid met Moeder Natuur en haar spirits en leer de tekens van de natuur te verstaan!

Klik hier om je aan te melden

 

gaia tuin edelstenen set.jpgTIP:  Door middel van de Gaia's Droom tuin edelstenen set worden verbindingen met alle Rijken actief. De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van jouw huis én tuin een helende natuurkrachtplaats.

 


 

Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Magisch, vlinder, natuur, liefde.jpgDe Elohim opleiding tot HSP coach helpt je je plek te creëren of versterken in de maatschappij. Het helpt je te gaan staan voor werk en een omgeving die bij je passen, waar je je gevoeligheid, intuïtie en aanvoelend vermogen kunt benutten als kracht. Je maakt kennis met je lichtlichamen en versterkt de aarding ervan.

Wil je leren je minder af te zonderen, terug te trekken of last van overprikkeling te hebben? Wil je leren minder onveilig te zijn door je gevoeligheid? Start dan met de beroepsopleiding HSP coach en maak van je gevoeligheid je kracht en beroep.

Dit is hét moment om in te stappen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018!

Bekijk hier de opleiding tot HSP coach

Lees meer over korting op de opleiding en (mogelijk) belastingvoordeel

 


 

Levensgrote geometrische vormen op de Elohim Krachtplaats

Bezoek de Elohim Krachtplaats en ontvang op eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de inwijdingsplekken van de levensgrote geometrische vormen! De vormen zijn  door Joke ElZiam Nootebos opgeladen met Eenheidsbewustzijn en het Inwijdingspad. Naast de Kubus en de Octaëder, tref je ook de Tetraëder, Dodecaëder en de Icosaëder levensgroot aan in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats.

Lees meer over een dagbezoek aan de Elohim Krachtplaats of een verblijf

 

Kubus.jpGDeze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en krachtig. Klik hier om verder te lezen

 

 

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgDeze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en je organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je naar je ontwaakte staat en Kosmisch Meesterschap waarbij je alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen meeneemt in je leven en meer levensenergie krijgt. Klik hier om verder te lezen

 

 

TIP: geovormen.jpgDe door Joke met de Inwijdingsweg geprogrammeerde  geometrische vormen zijn ook te bestellen als Bergkristal edelstenen. Deze set activeert je zieledelen, 144 lichtlichamen, je universele Liefde en je Ontwakingsproces. Gebruik ze om de energie neer te zetten in je huis of praktijkruimte en voor harmonisatie, healing, meditatie, of een chakralegging.

 


 

verlichting 3.jpg

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Een Elohim E-cursus door Joke ElZiam Nootebos die je helpt je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf

Klik hier om te bekijken

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43