Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

bloemen ondergaande zon.jpgHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn. En je moet ook zakelijk en heel praktisch kunnen functioneren.

Je eigen kern en vertrouwen in je Licht moet dan in elk chakra sterk aanwezig zijn, ook in je basis. Net als je bewustzijn over je rol aangaande het verlichten en bewuster maken van je omgeving, tijdens je gewone werk en omgang. Dat bewustzijn en de verantwoordelijkheid als dienaar van de Bovenwereld, moeten permanent aanwezig blijven. 

Lees het hele artikel

 

1-basischakrapakket2_w992_h661.jpgTIP: Het basis chakra pakket helpt voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie en daarin stevig staande te blijven vanuit jouw eigen krachtige lichtkern. Ankert de Kosmische Rode Straal.

 


 

60+ inschrijven al ontvangen, belooft weer een groot krachtveld te worden!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

sterrentijd.jpgJe nieuwste lichtcodes en DNA activaties komen binnen tijdens deze online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos. Communicatie met lichtmeesters, engelen en het Rijk van Shamballa gaat voor je open. Je scheppingskracht en diamanten Bewustzijn worden geactiveerd, evenals je Meesterschap en Drakenkracht. Je voelt je sterker geaard. Rust, eenheid en onvoorwaardelijke liefde ontstaan en zijn diep voelbaar in al jouw cellen. 

Klik hier om je aan te melden

PS. Wil je vaker mee doen met online avond groepshealingen?
Klik hier voor het kortingspakket.

 

"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen."

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online groepshealingen en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd."

 


 

De Bovenwereld Krachten bouwen zich op voor Kosmisch Vuur 1!

Door de grote hoeveelheid deelnemers is het energieveld van de workshop super krachtig. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus geef je snel op!

 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch vuur 1

Healing 2.jpgJoke ElZiam Nootebos werkt tijdens deze intense workshop samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn om het helende engelen-liefdeslicht niet alleen vanuit de Lichtsferen, maar ook vanuit de aarde als Sekinah, tot diep in je lichaam en DNA te channelen. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig.

Tijdens de helende transmissies haal je al je 144 lichtlichamen op (van je ziel uit andere dimensies). Je volledig potentieel en honderden lichtmeesters, engelen en de Elohim Krachtplaats staan klaar en gaan helen en zuiveren vanaf je aanmelding.

Meld je aan nu het nog kan voor de grootste Kosmisch Vuur ooit, deze mag je niet missen!
Klik hier om je aan te melden

 


 

Geprogrammeerde Carneool (111).JPG

Kosmische Vlam Carneolen vliegen de winkel uit, harder dan wij ze kunnen inkopen. Er zijn nog een paar te bemachtigen, bestel ze nu op elohim-edelstenen.nl

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Piramide.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je Egyptische inwijdingen waaronder de Grote Piramide Inwijding! Enorme versnelling is mogelijk door het ontvangen van de grote Inwijdingen als je zover bent.

Tijdens deze workshop vinden grote initiaties plaats van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Ook vinden er krachtige groepstransmissies (groepshealingen) plaats en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Energetisch vuurwerk voor je verlichte staat en Egyptische en Druïdische Inwijdingen!

Klik hier om je aan te melden

"De workshop bij Joke is heel bijzonder. Ik ben héél dankbaar voor dit grote geschenk. Binnen de groep was er saamhorigheid en zachtheid."

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in."

 


 

Na het succes van de voorgaande online cursussen starten er binnenkort 2 nieuwe online cursussen!

De online cursus 'Kracht is Liefde' o.l.v. Willeke Jansen is van start gegaan met een groep van 30 deelnemers. Prachtige groepshealingen, lezingen en inzichten komen voorbij tijdens de online cursus. Zowel Willeke als Marlisa hebben een volgende online cursus in de maak. Houd de nieuwsbrief en de agenda in de gaten, meer informatie volgt later!

Ervaring van een deelnemer:

"Ik merkte dat ik meer in mijn lichaam kwam. Werd heel moe, moest gapen en geeuwen. De aarde energie was erg sterk. De energie van uit de kosmos was heel fijn en zacht. Mijn hart voelt nu opener, heel fijn. Ik voel dat ik meer leef!"

 


 

Denk niet dat verlichting niet voor gewone mensen is want je beweegt vanzelf naar ego-ik-loosheid. Het is je natuurlijke staat..png

 


15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens.jpgWil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur? Doe dan mee met deze sprankelende workshop en ontwikkel je subtiel buikgevoel! Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen ontwaken.

Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, en omgevingen helen. Tijdens de workshop maak je ook een indrukwekkende sjamanenreis, leer je je verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

Doe mee en ontwikkel eenheid met Moeder Natuur en haar spirits en leer de tekens van de natuur te verstaan!

Klik hier om je aan te melden

 

gaia tuin edelstenen set.jpgTIP:  Door middel van de Gaia's Droom tuin edelstenen set worden verbindingen met alle Rijken actief. De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van jouw huis én tuin een helende natuurkrachtplaats.

 


 

Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Magisch, vlinder, natuur, liefde.jpgDe Elohim opleiding tot HSP coach helpt je je plek te creëren of versterken in de maatschappij. Het helpt je te gaan staan voor werk en een omgeving die bij je passen, waar je je gevoeligheid, intuïtie en aanvoelend vermogen kunt benutten als kracht. Je maakt kennis met je lichtlichamen en versterkt de aarding ervan.

Wil je leren je minder af te zonderen, terug te trekken of last van overprikkeling te hebben? Wil je leren minder onveilig te zijn door je gevoeligheid? Start dan met de beroepsopleiding HSP coach en maak van je gevoeligheid je kracht en beroep.

Dit is hét moment om in te stappen vanwege het belastingvoordeel dat nog mogelijk is in 2018!

Bekijk hier de opleiding tot HSP coach

Lees meer over korting op de opleiding en (mogelijk) belastingvoordeel

 


 

Levensgrote geometrische vormen op de Elohim Krachtplaats

Bezoek de Elohim Krachtplaats en ontvang op eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de inwijdingsplekken van de levensgrote geometrische vormen! De vormen zijn  door Joke ElZiam Nootebos opgeladen met Eenheidsbewustzijn en het Inwijdingspad. Naast de Kubus en de Octaëder, tref je ook de Tetraëder, Dodecaëder en de Icosaëder levensgroot aan in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats.

Lees meer over een dagbezoek aan de Elohim Krachtplaats of een verblijf

 

Kubus.jpGDeze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en krachtig. Klik hier om verder te lezen

 

 

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgDeze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en je organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je naar je ontwaakte staat en Kosmisch Meesterschap waarbij je alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen meeneemt in je leven en meer levensenergie krijgt. Klik hier om verder te lezen

 

 

TIP: geovormen.jpgDe door Joke met de Inwijdingsweg geprogrammeerde  geometrische vormen zijn ook te bestellen als Bergkristal edelstenen. Deze set activeert je zieledelen, 144 lichtlichamen, je universele Liefde en je Ontwakingsproces. Gebruik ze om de energie neer te zetten in je huis of praktijkruimte en voor harmonisatie, healing, meditatie, of een chakralegging.

 


 

verlichting 3.jpg

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Een Elohim E-cursus door Joke ElZiam Nootebos die je helpt je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf

Klik hier om te bekijken

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021