Activeer je Egyptische inwijdingen en Farao Bewustzijn

 

Vandaag de laatste dag met € 7,50 vroegboekkorting voor de online groepshealing van a.s. donderdag!


 

 

19:30 - 20:30  uur | Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind

Als de 7de dimensie en het kosmsich reinigende Vuur van de Leeuwenpoort in de maanden en jaren na deze groepshealing onze buik en mind verlichten, worden we steeds stralender, blijer en krachtig. We worden een kanaal voor de Bovenwereld, Gaia en onze missie en werken samen met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren en Gaia!

Klik hier om je aan te melden

 Karmische voltooiing van Egyptische levens

Bij de ontwikkeling naar 7 dimensionaal mens is het zuiveren van je innerlijk kind, (on)macht, seksualiteit, lager zelf gevoel en in tekorten denken van belang, zodat je buikgevoel ook mee kan groeien met je meesterschap en je leidende taken.

Tijdens de Farao tijd stonden we bóven het persoonlijke en relatiegebeuren en leerden we ons buikgevoel in tempels en kloosters te onderdrukken. Jouw gevoelens mochten immers jouw leidende taak en het hoger zelf niet in de weg staan.

Nieuwetijds Farao en Ra bewustzijn

Ankh, egypte, inwijdingen (2).jpgIn deze nieuwe tijd wordt de evolutiespiraal voltooid. In samenwerking met de Bovenwereld en Gaia zullen we grotere verantwoordelijkheden en leidende taken op ons nemen ten dienste van onze mensen en gemeenschap. Ons Farao en Ra bewustzijn, dat in afstemming met de Bovenwereld is, ons hogere inzicht, overzicht en Kennis dalen voelbaar verder in en werken niet langer zonder onze menselijke gevoelens. Ons buikgevoel wordt verlicht en non-duaal.

De groepshealing activeert je 7 dimensionale Farao-Ra bewustzijn

Thuis, na de groepshealing, kun je merken je dat je ondanks je menselijkheid, het hogere in je blijft volgen. Dit zul je doen zonder je kwetsbaarheid, verlangens, emoties, processen of onzekerheid teveel op schoot te nemen of te onderdrukken. Je volledig multidimensionaal potentieel, meesterschap, je missie en je staat van verlichting dringen door in je houding, emoties, innerlijk kind en gedrag. Het helpt je in heelheid op te staan zonder de identificatie met je ikje of kleine zelf.

Klik hier om je aan te melden voor de online groepshealing a.s. donderdag

 


 

Ervaringen van eerdere deelnemers

"Ik voel dat ik me nu minder zal laten meesleuren door mijn gedachten en de spanningen met mijn partner."

"Voor mij is er veel duidelijk geworden. Ik kan nu veel beter het onderscheid voelen tussen mijn ikje en de Bron in mij waardoor ik beter zal weten wat ik moet kiezen in het dagelijks leven."

"Al snel werd ik rustig. Ik kreeg het verschrikkelijk heet en naarmate de transmissie verder ging voelde ik mezelf steeds lichter en ruimer worden. Na afloop voelde ik me heel loom en diep ontspannen."

"Was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"

"Ik voel me zo compleet, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Stil ben ik en gecentreerd, ik voel, nee ik BEN, mijn grotere zelf nu. Dank je wel!"

Klik hier om je aan te melden

 


 

De groepshealing activeert je multidimensionale meesterschap

Door de groepshealing zullen we lichter leven als multidimensionale meester met meer vertrouwen en onschuld. Oude herhalingspatronen waarin we onszelf weggeven verhinderen niet langer onze natuurlijke eigen zelfliefde, steun en bescherming. Onze kristallijnen integriteit zal daardoor minder oordelen en naar buiten projecteren, maar directer spreken. Ook al is dat niet leuk voor de ander of zijn er (werk, geld of relatie) risico's. Als de 7de dimensie in de maanden en jaren na de transmissie, onze buik en mind verlicht, worden we steeds stralender, blijer en krachtig en worden we een kanaal voor de Bovenwereld, Gaia en onze missie.

Balans tussen onze Goddelijke Essentie en persoonlijkheid

Er zal meer samenwerking en balans komen tussen onze Goddelijke essentie, het hogere en persoonlijke zelf, ons lichaam, onze gedachten, emoties, ziel en innerlijk kind. Alles zal op één lijn zitten met elkaar, en dus met daarbuiten. Door de groepshealing kan onze zonnevlecht veranderen van ik naar wij-gevoel, naar eenheidshandelen en denken.

Er is geen Godrealisatie mogelijk zonder het innerlijk kind

Er is geen Godrealisatie of volledige verlichting mogelijk totdat je innerlijk kind en emotionele lichaam verlicht zijn. Als het emotionele lichaam (innerlijk kind en duale gedachten) en het ego transformeren zullen de Vuurkrachten uit de Aarde en van de Bovenwereld (inspiratie) één worden met de persoonlijkheid. Grote magie zal volgen! Goddelijke Krachten en kristallijnen Waarheid zullen geaard en geuit worden. Helend energiewerk, vurige daden van liefde, openhartig, geïnspireerd spreken trillen in de maanden na de transmissie door in je functioneren. Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien!

Meld je hier aan voor de online groepshealing

 


 

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpg

Bekijk ook: Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat | workshop 1 & 2 september

Klik hier voor meer informatie

 

 

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18