Activeer je Egyptische inwijdingen en Farao Bewustzijn

Vandaag de laatste dag met € 7,50 vroegboekkorting voor de online groepshealing van a.s. donderdag!


 

 

19:30 - 20:30  uur | Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind

Als de 7de dimensie en het kosmsich reinigende Vuur van de Leeuwenpoort in de maanden en jaren na deze groepshealing onze buik en mind verlichten, worden we steeds stralender, blijer en krachtig. We worden een kanaal voor de Bovenwereld, Gaia en onze missie en werken samen met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren en Gaia!

Klik hier om je aan te melden

 Karmische voltooiing van Egyptische levens

Bij de ontwikkeling naar 7 dimensionaal mens is het zuiveren van je innerlijk kind, (on)macht, seksualiteit, lager zelf gevoel en in tekorten denken van belang, zodat je buikgevoel ook mee kan groeien met je meesterschap en je leidende taken.

Tijdens de Farao tijd stonden we bóven het persoonlijke en relatiegebeuren en leerden we ons buikgevoel in tempels en kloosters te onderdrukken. Jouw gevoelens mochten immers jouw leidende taak en het hoger zelf niet in de weg staan.

Nieuwetijds Farao en Ra bewustzijn

Ankh, egypte, inwijdingen (2).jpgIn deze nieuwe tijd wordt de evolutiespiraal voltooid. In samenwerking met de Bovenwereld en Gaia zullen we grotere verantwoordelijkheden en leidende taken op ons nemen ten dienste van onze mensen en gemeenschap. Ons Farao en Ra bewustzijn, dat in afstemming met de Bovenwereld is, ons hogere inzicht, overzicht en Kennis dalen voelbaar verder in en werken niet langer zonder onze menselijke gevoelens. Ons buikgevoel wordt verlicht en non-duaal.

De groepshealing activeert je 7 dimensionale Farao-Ra bewustzijn

Thuis, na de groepshealing, kun je merken je dat je ondanks je menselijkheid, het hogere in je blijft volgen. Dit zul je doen zonder je kwetsbaarheid, verlangens, emoties, processen of onzekerheid teveel op schoot te nemen of te onderdrukken. Je volledig multidimensionaal potentieel, meesterschap, je missie en je staat van verlichting dringen door in je houding, emoties, innerlijk kind en gedrag. Het helpt je in heelheid op te staan zonder de identificatie met je ikje of kleine zelf.

Klik hier om je aan te melden voor de online groepshealing a.s. donderdag

 


 

Ervaringen van eerdere deelnemers

"Ik voel dat ik me nu minder zal laten meesleuren door mijn gedachten en de spanningen met mijn partner."

"Voor mij is er veel duidelijk geworden. Ik kan nu veel beter het onderscheid voelen tussen mijn ikje en de Bron in mij waardoor ik beter zal weten wat ik moet kiezen in het dagelijks leven."

"Al snel werd ik rustig. Ik kreeg het verschrikkelijk heet en naarmate de transmissie verder ging voelde ik mezelf steeds lichter en ruimer worden. Na afloop voelde ik me heel loom en diep ontspannen."

"Was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"

"Ik voel me zo compleet, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Stil ben ik en gecentreerd, ik voel, nee ik BEN, mijn grotere zelf nu. Dank je wel!"

Klik hier om je aan te melden

 


 

De groepshealing activeert je multidimensionale meesterschap

Door de groepshealing zullen we lichter leven als multidimensionale meester met meer vertrouwen en onschuld. Oude herhalingspatronen waarin we onszelf weggeven verhinderen niet langer onze natuurlijke eigen zelfliefde, steun en bescherming. Onze kristallijnen integriteit zal daardoor minder oordelen en naar buiten projecteren, maar directer spreken. Ook al is dat niet leuk voor de ander of zijn er (werk, geld of relatie) risico's. Als de 7de dimensie in de maanden en jaren na de transmissie, onze buik en mind verlicht, worden we steeds stralender, blijer en krachtig en worden we een kanaal voor de Bovenwereld, Gaia en onze missie.

Balans tussen onze Goddelijke Essentie en persoonlijkheid

Er zal meer samenwerking en balans komen tussen onze Goddelijke essentie, het hogere en persoonlijke zelf, ons lichaam, onze gedachten, emoties, ziel en innerlijk kind. Alles zal op één lijn zitten met elkaar, en dus met daarbuiten. Door de groepshealing kan onze zonnevlecht veranderen van ik naar wij-gevoel, naar eenheidshandelen en denken.

Er is geen Godrealisatie mogelijk zonder het innerlijk kind

Er is geen Godrealisatie of volledige verlichting mogelijk totdat je innerlijk kind en emotionele lichaam verlicht zijn. Als het emotionele lichaam (innerlijk kind en duale gedachten) en het ego transformeren zullen de Vuurkrachten uit de Aarde en van de Bovenwereld (inspiratie) één worden met de persoonlijkheid. Grote magie zal volgen! Goddelijke Krachten en kristallijnen Waarheid zullen geaard en geuit worden. Helend energiewerk, vurige daden van liefde, openhartig, geïnspireerd spreken trillen in de maanden na de transmissie door in je functioneren. Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien!

Meld je hier aan voor de online groepshealing

 


 

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpg

Bekijk ook: Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat | workshop 1 & 2 september

Klik hier voor meer informatie

 

 

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020