Enlightenment tot in je onderste chakra's

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

mooie foto boom.jpgJe hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is het. Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je, maar binnen in je te vinden is en dat je die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt, ondanks je spirituele ontwikkeling.

Wie voel je dat je bent daar van binnen?

Ben jij je gedachten, je doener of gevoelens en alleen je dagelijks (spiritueel) bestaan? Loop je vast in de oude maatschappij? Wie is je Essentie, je ware Zelf die onder al je ideeën, gedachten en gevoelens zit? Hoe kun je die altijd voelen? Hoe Ontwaak je volledig als bewust en gevoelig mens?

Als iets in je Ontwaakt

Je bent bereid tot dieper onderzoek en het nog verder onthechten van alles wie je dacht te zijn. Je weet dat je universele Liefde, Vreugde en Medeschepper bent maar je merkt het nog nauwelijks in het dagelijks leven.

Lees het hele artikel

 

Joke 2016.JPG

 

 

 

 


 

Kosmisch Vuur op 8 en 9 september al 74 deelnemers!

De aanmeldingen blijven maar binnenstromen! We hebben inmiddels een grote tent gehuurd omdat de cursuszaal niet groot genoeg is. Ook de voorbereidingen zijn in volle gang, zowel op kantoor, als in de winkel. Het hele team werkt als een eenheid samen om zo'n groot event, samen met alle deelnemers, neer te zetten. De inspiratie stroomt volop.

Je kunt je nog aanmelden, maar wacht niet te lang vol=vol

Klik hier om je aan te melden

 


 

Kosmische Vlam Carneool gaat als een lopend vuurtje!

Carneool vlammen.jpg

Van deze bijzondere nieuwe steen is inmiddels de helft van de voorraad al verkocht. Ruim 20 stenen hebben we de afgelopen week verstuurd naar hun nieuwe hoeders.

Klik hier om jouw Kosmische Vlam Carneool te bestellen

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ankh, egypte, inwijdingen.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je ware Zelf, stilte en de Verlichte Staat. Tijdens deze workshop zullen grote initiaties plaats vinden van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Na de 4 Vuur Initiaties en hoogste Piramide Inwijding verbindt je verlichte Zelf zich in eenheid met je menszijn. Je mannelijkheid en vrouwelijkheid, ik en wij-zorg, worden één.

Doe mee met deze krachtige workshop en functioneer voortaan op één level met Vuurgoden en Godinnen, de windrichtingen, aartsengelen, de Bron en Gaia!

Klik hier om je aan te melden

 

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in."

 


 

Activatie van je Goddelijk DNA, je unieke lichtcodes en verlichte staat

Poort van verlichting.jpg [1]Tijdens een consult bij een van de Elohim Master healers, worden je Goddelijke Essentie en je Lichtwezen, met bijbehorende Lichtcodes, in je lichaam en DNA geplaatst. Het helpt je je familieaura en het collectieve karma te overstijgen en activeert je verlichte staat. Je ontvangt inzichten over je ego-ik-ruis en hoe dat te transformeren.

Je Meesterschap en Bewustzijn zullen je innerlijk kind gaan ondersteunen en andersom. Je emoties gaan er niet langer vandoor zonder de Meester! Je innerlijk kind laat de reactiviteit achter zich en leert verlicht en onbevangen te genieten.

Boek een live consult of een 3-daags doorbraakarrangement: T: +31 (0) 597 541 539

Bekijk hier alle consult mogelijkheden

 

TIP: Reserveer tijdig, sommige healers zitten al tot half oktober vol!

 


 

Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie.png

 


 

Heb je afgelopen groepshealing mee gedaan? De aankomende groepshealing sluit hier prachtig op aan!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

"Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde, je hoger licht bereikt je onderste chakra's en dagelijks leven.

Aarde verlicht.jpgOok worden je hartchakra en je Draken energie voelbaar actief. Door de helende energie van de groepshealing uplift en harmoniseert tevens je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling, zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je aan te melden

 

"Deze groepshealing ging heel diep, maar voelde gelijk ontzettend goed. Het veld wat we als groep hadden neergezet voelde zeer krachtig en erg veilig."

Bekijk hier de mogelijkheden voor een kortingspakket

 


 

Feedbacks | Overnachten op de Elohim Krachtplaats

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige krachtplek!”

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend"

Wil je ook zo'n mooie ervaring?

Boek een verblijf op de Elohim Krachtplaats en ontspan. Ontvang spontane healingen in de helende zelfrealisatie tuinen en krijg duidelijkheid en inspiratie tijdens een retraite, arrangement of vakantie in de rust en stilte van de Elohim Krachtplaats zonder alle gedachtenvelden.

Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet. T: +31 (0) 597 541539

 


 

11171-Aura.jpgZomertip!

Of je nu thuis bent of op je vakantieadres, de E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens” met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie. De cursus opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit. Leer hoe en wanneer je anders voelt, spreekt en denkt als Ontwaakte Mens in relaties en op je werk.

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Je ontvangt 8 uitgebreide lessen, oefeningen en 8 helende audio transmissies om daar stap voor stap te komen.

Klik hier voor meer informatie


"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen.''

 


 

Meer workshops in september met Joke ElZiam Nootebos

 

Natuurwezens.jpg15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Workshop Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk.

Klik hier voor meer informatie

 

Magische waterval.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.

Klik hier voor meer informatie

 

Vuur draak.jpg28 tot 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Tijdens dit vervolg op Kosmisch Vuur 1 ontvang je krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. 

Klik hier voor meer informatie

 


 

Het is nu de tijd om te starten met een Elohim beroepsopleiding!

Wil je graag starten met één van de beroepsopleidingen? Dan is dit hét moment om in te stappen met bijvoorbeeld de opleidingsmodule Kosmisch Vuur 1.

2018 is het laatste jaar dat je de studiekosten af kunt trekken voor de belasting, wat duizenden euro's kan schelen!

Bekijk hier alle spirituele beroepsopleidingen

 


 

Haal meer uit je deelname aan een workshop

dna healingset.jpgSchaf een DNA Healingsset aan om voor en na de workshop alles nog verder te zuiveren en te integreren. De DNA set kun je ook gebruiken voor andere processen later in het jaar.

De ondersteunende Elohim “DNA healingsset: van kleine zelf naar Ware Zelf", is op al je lagen en dimensies werkzaam. De set kun je aanschaffen in de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om je DNA Healingsset te bestellen

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020