Enlightenment tot in je onderste chakra's

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

mooie foto boom.jpgJe hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is het. Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je, maar binnen in je te vinden is en dat je die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt, ondanks je spirituele ontwikkeling.

Wie voel je dat je bent daar van binnen?

Ben jij je gedachten, je doener of gevoelens en alleen je dagelijks (spiritueel) bestaan? Loop je vast in de oude maatschappij? Wie is je Essentie, je ware Zelf die onder al je ideeën, gedachten en gevoelens zit? Hoe kun je die altijd voelen? Hoe Ontwaak je volledig als bewust en gevoelig mens?

Als iets in je Ontwaakt

Je bent bereid tot dieper onderzoek en het nog verder onthechten van alles wie je dacht te zijn. Je weet dat je universele Liefde, Vreugde en Medeschepper bent maar je merkt het nog nauwelijks in het dagelijks leven.

Lees het hele artikel

 

Joke 2016.JPG

 

 

 

 


 

Kosmisch Vuur op 8 en 9 september al 74 deelnemers!

De aanmeldingen blijven maar binnenstromen! We hebben inmiddels een grote tent gehuurd omdat de cursuszaal niet groot genoeg is. Ook de voorbereidingen zijn in volle gang, zowel op kantoor, als in de winkel. Het hele team werkt als een eenheid samen om zo'n groot event, samen met alle deelnemers, neer te zetten. De inspiratie stroomt volop.

Je kunt je nog aanmelden, maar wacht niet te lang vol=vol

Klik hier om je aan te melden

 


 

Kosmische Vlam Carneool gaat als een lopend vuurtje!

Carneool vlammen.jpg

Van deze bijzondere nieuwe steen is inmiddels de helft van de voorraad al verkocht. Ruim 20 stenen hebben we de afgelopen week verstuurd naar hun nieuwe hoeders.

Klik hier om jouw Kosmische Vlam Carneool te bestellen

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ankh, egypte, inwijdingen.jpgDoe mee met deze prachtige workshop en ervaar je ware Zelf, stilte en de Verlichte Staat. Tijdens deze workshop zullen grote initiaties plaats vinden van Sekhmet, Hathor, Isis en Horus om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Na de 4 Vuur Initiaties en hoogste Piramide Inwijding verbindt je verlichte Zelf zich in eenheid met je menszijn. Je mannelijkheid en vrouwelijkheid, ik en wij-zorg, worden één.

Doe mee met deze krachtige workshop en functioneer voortaan op één level met Vuurgoden en Godinnen, de windrichtingen, aartsengelen, de Bron en Gaia!

Klik hier om je aan te melden

 

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in."

 


 

Activatie van je Goddelijk DNA, je unieke lichtcodes en verlichte staat

Poort van verlichting.jpg [1]Tijdens een consult bij een van de Elohim Master healers, worden je Goddelijke Essentie en je Lichtwezen, met bijbehorende Lichtcodes, in je lichaam en DNA geplaatst. Het helpt je je familieaura en het collectieve karma te overstijgen en activeert je verlichte staat. Je ontvangt inzichten over je ego-ik-ruis en hoe dat te transformeren.

Je Meesterschap en Bewustzijn zullen je innerlijk kind gaan ondersteunen en andersom. Je emoties gaan er niet langer vandoor zonder de Meester! Je innerlijk kind laat de reactiviteit achter zich en leert verlicht en onbevangen te genieten.

Boek een live consult of een 3-daags doorbraakarrangement: T: +31 (0) 597 541 539

Bekijk hier alle consult mogelijkheden

 

TIP: Reserveer tijdig, sommige healers zitten al tot half oktober vol!

 


 

Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie.png

 


 

Heb je afgelopen groepshealing mee gedaan? De aankomende groepshealing sluit hier prachtig op aan!

6 september 19:30 - 20:30 | Online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

"Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde, je hoger licht bereikt je onderste chakra's en dagelijks leven.

Aarde verlicht.jpgOok worden je hartchakra en je Draken energie voelbaar actief. Door de helende energie van de groepshealing uplift en harmoniseert tevens je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling, zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je aan te melden

 

"Deze groepshealing ging heel diep, maar voelde gelijk ontzettend goed. Het veld wat we als groep hadden neergezet voelde zeer krachtig en erg veilig."

Bekijk hier de mogelijkheden voor een kortingspakket

 


 

Feedbacks | Overnachten op de Elohim Krachtplaats

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige krachtplek!”

"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervaarde er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend"

Wil je ook zo'n mooie ervaring?

Boek een verblijf op de Elohim Krachtplaats en ontspan. Ontvang spontane healingen in de helende zelfrealisatie tuinen en krijg duidelijkheid en inspiratie tijdens een retraite, arrangement of vakantie in de rust en stilte van de Elohim Krachtplaats zonder alle gedachtenvelden.

Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet. T: +31 (0) 597 541539

 


 

11171-Aura.jpgZomertip!

Of je nu thuis bent of op je vakantieadres, de E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens” met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie. De cursus opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit. Leer hoe en wanneer je anders voelt, spreekt en denkt als Ontwaakte Mens in relaties en op je werk.

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Je ontvangt 8 uitgebreide lessen, oefeningen en 8 helende audio transmissies om daar stap voor stap te komen.

Klik hier voor meer informatie


"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen.''

 


 

Meer workshops in september met Joke ElZiam Nootebos

 

Natuurwezens.jpg15 en 16 september 10:00 - 17:00 | Workshop Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk.

Klik hier voor meer informatie

 

Magische waterval.jpg

22 en 23 september 10:00 - 17:00 | Workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.

Klik hier voor meer informatie

 

Vuur draak.jpg28 tot 30 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Tijdens dit vervolg op Kosmisch Vuur 1 ontvang je krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. 

Klik hier voor meer informatie

 


 

Het is nu de tijd om te starten met een Elohim beroepsopleiding!

Wil je graag starten met één van de beroepsopleidingen? Dan is dit hét moment om in te stappen met bijvoorbeeld de opleidingsmodule Kosmisch Vuur 1.

2018 is het laatste jaar dat je de studiekosten af kunt trekken voor de belasting, wat duizenden euro's kan schelen!

Bekijk hier alle spirituele beroepsopleidingen

 


 

Haal meer uit je deelname aan een workshop

dna healingset.jpgSchaf een DNA Healingsset aan om voor en na de workshop alles nog verder te zuiveren en te integreren. De DNA set kun je ook gebruiken voor andere processen later in het jaar.

De ondersteunende Elohim “DNA healingsset: van kleine zelf naar Ware Zelf", is op al je lagen en dimensies werkzaam. De set kun je aanschaffen in de webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier om je DNA Healingsset te bestellen

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020