Kosmisch Zelf in vuur en vlam

Help je mee te denken over de naam van een nieuwe geprogrammeerde Carneool? Meer daarover onderaan deze nieuwsbrief.

 


 

Een ding is zeker; Kosmisch Vuur 1 wordt weer fantastisch dit jaar!

Ondanks de hitte zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor Kosmisch Vuur. De laatste 9 dagen zijn er al weer 17 deelnemers bijgekomen. Geweldig hoe dit blijft stromen. We voelen duidelijk als team dat de krachten zich steeds verder opbouwen naarmate het aantal deelnemers groeit! En al die deelnemers brengen Lichtmeesters mee!

Klik hier om je aan te melden

Nog slechts 4 gegarandeerde plekken beschikbaar!

Meld je je tijdig aan dan doe je gegarandeerd mee met de workshop. Immers de cursuszaal beschikt slechts over 63 plekken en er zijn nu al 59 aanmeldingen. Door de grote belangstelling dit jaar zijn we van plan een grote tent te huren, zodat er nog meer mensen mee kunnen doen waardoor het Liefdeseenheidsveld kan groeien en een geweldige intensiteit en grootte kan bereiken. Juist omdat de groep zo groot is, worden ook de healingskrachten enorm.

Wanneer het maximale aantal deelnemers in de workshopruimte is bereikt, beginnen we met een reservelijst. Iedereen op deze lijst kan mee doen als we een grote, stevige tent kunnen huren. In het uitzonderlijke geval van zwaar noodweer wordt de workshop binnen gegeven. De deelnemers die op de reservelijst staan kunnen dan niet mee doen en krijgen hun geld teruggestort.

 


 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het zeker ook voor jezelf doen.

Master healer reader coach.jpgJe volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen uit andere dimensies. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.

Ben jij er ook bij dit jaar?

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van deelnemers

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen en je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

"Het was prachtig afgelopen week… ik zeg altijd thuis dat ik Herboren thuiskom van jullie, maar nu ben ik opnieuw Geboren. Ongelooflijk was 't en 't tintelt nog na in al mijn cellen. Ik kijk uit naar deel 2!"

Meld je hier aan voor Kosmisch Vuur 1

 


 

De 12 Kosmische Stralen en dimensies

De 12 Kosmische Stralen brengen je volledige Licht van zelfrealisatie in lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens transmissies door de machtige Elohim-engelen, die vanuit de eenheid samenwerken met Joke Elziam Nootebos.

1. Witte Straal

Door de Kosmische Witte Straal en het Licht dat daarmee binnenkomt, leef je al gauw nog meer vanuit je hart en ziel, de vijfde dimensie. Ook Sanat Kumara, hoofd van de witte Broeder- en Zusterschappen helpt je mee om deze Christus Liefde te belichamen.

Oordeel over jezelf of een ander heft zich langzaam op

Je wordt ruimdenkender en gaat nog meer vanuit bewustzijn, in plaats van vanuit het mentale, functioneren. Uiteindelijk heb je het niet meer nodig om je zekerheid over wie je bent te halen uit je visies, daden en meningen. En daarmee kan de witte Straal je leiden naar de realisatie van je ware zelf.

Jezelf vrij uitend, open minded en in verbinding met je omgeving

Je straalt steeds meer licht uit. Je zet je mening over anderen niet meer zo vast. Je doorziet beter wanneer je ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, wanneer je innerlijk kind of lagere zelf je doet terugtrekken, je wil of mening doet opdringen of je onvrij wordt door het nodig hebben van geld, lust, aandacht of respect. Steeds beter blijf je gecentreerd en in vrede. Er ontstaat de wens mee te helpen op aarde. Licht en Vreugde te brengen. Deze witte Straal brengt haar energie voor de wereld over vanuit Lake Jocasse (USA).

De Witte Straal is een van de 12 Kosmische Stralen die je tijdens Kosmisch Vuur ophaalt

Lees hier meer over de Kosmische Stralen

 


 

DNA healing set ondersteunt de voorbereiding en nawerking van Kosmisch Vuur

We raden je dringend aan, vooraf, tijdens en na deze workshop de DNA healingset te gebruiken. Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je ook gebruiken voor andere processen later in het jaar.

Klik hier om te bestellen

 


 

Carneool vlammen.jpg

 

Help ons mee om een naam te vinden bij dit nieuwe, prachtige kristal!

We zijn razend enthousiast over de nieuwe Carneool vlammen die Joke heeft geprogrammeerd! De energie brengt het volgende:

  • Al je dimensies en Goddelijk Plan ophalen
  • Christuskracht, Kristallijnen Zelf en wij-Hart activatie
  • Kosmisch Mens worden
  • Je volledig potentieel van kruin tot buikchakra belichamen
  • Verhoogt de Lichtkracht en het bewustzijn in de omgeving
  • Voorbij de sluiers gaan zien, grotere inzichten, adelaarsblik
  • Heldere Gaven en intuïtie verruimen
  • Alle zieledelen en Lichtlichamen komen binnen
 

Titel suggesties:

A. (13) Dimensie Activator
B. Dimensie en Essentie Carneool
C. Kosmische Dimensie Carneool
D. Kosmische Vlam Carneool

Laat ons via de mail (info@elohim-centre.org) weten of je A, B, C of D het mooiste vindt.
De mail kun je het onderwerp "Nieuwe carneool" geven.

 


 

Bestel de nieuw geprogrammeerde Carneool vlammen bij elohim-edelstenen.nl

Klik hier om te bestellen


Carneool vlam 2.jpg