Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Verlichting, monnik.jpgHet kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangt van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Kosmische broeders en zusters

Onze wij-zorgzaamheid kan zich op praktische, aardse wijze uitdrukken en is er voor elkaars ziel. We beseffen dat we allemaal deel zijn van hetzelfde grote Goddelijke Netwerk, een Netwerk van Al-Eenheid, een alomvattend Liefdesnetwerk en Bewustzijn waarop alles bestaat en steeds veranderd. Als we spiritueel rijpen voelen we ons steeds meer deel van dit al-omvattende Liefdesnetwerk.  We voelen ons als kosmische broeders en zusters die aan dat Liefdesveld uitdrukking geven in vele ongeziene dimensies, zowel als op aarde in de materie.

Lees hier het hele artikel

TIP: De Christusbewustzijn van bergkristal beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christuskracht en verbindt je persoonlijkheid, subtiele ziel en Goddelijke Vonk.

 


 

Nieuw geprogrammeerde edelsteen: Kosmische Vlam Carneool

Wat ontzettend veel reacties hebben we gekregen voor een naam voor de door Joke geprogrammeerde Carneolen. Geweldig, zeg! Wat zijn we blij dat jullie allemaal hebben meegedacht en meegevoeld! Dank jullie wel! De naam is met een overduidelijke meerderheid van stemmen Kosmische Vlam Carneool geworden.

Wij zijn super enthousiast over het programma dat op deze Carneool is gezet, wat een prachtige energie voor je volledig (kosmisch) potentieel.

Er is al een kwart van de voorraad verkocht!
Klik hier om een Kosmische Carneool Vlam te bestellen

 

Carneool vlammen.jpg

 

 


 

Zondag de laatste kans om je op te geven voor de vroegboekprijs van € 24,- !

9 augustus 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam NootebosGouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Deze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt je samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten werken door je heen als kanaal zo gauw je innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Ervaar de kracht van het helende groepsveld in al je cellen

Fantastisch hoe voelbaar de energie zijn werk kan doen als we met meer dan 150 mensen afgestemd zijn op het helingsveld! Nog nooit zijn er zoveel mensen aangesloten als het afgelopen jaar. Iedereen die deelneemt kan dit krachtige veld voelen.

Klik hier om je aan te melden

 

"Ik voel me zo compleet na de groepshealing, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Het was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"

 


 

niets is ons persoonlijk bezit.png

 

 


 

Laatste kans voor de online avond cursus 'Kracht is Liefde' !

Kracht, aarde, waterval.jpgDe cursus die ingaat op het thema dat nu speelt, opstaan in je kracht, gaat 8 augustus van start. Er is al een mooie groep van 28 deelnemers.

Deze online cursus met Willeke Jansen leert je uit je comfortzone te stappen en te handelen vanuit je grote Zelf. Je angst los te laten en jezelf te bevrijden van oude gewoonte patronen en gedragingen. Doorzie je ik-identificaties en open je voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Klik hier om je aan te melden

 

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen... joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

 


 

Geweldige energie downloading aan de gang op de Elohim Krachtplaats

Open plek Lemurisch bos.jpgGasten die subtiel gevoelig zijn worden vaak tot tranen toe geopend en geroerd. Joke wordt steeds opnieuw bedankt voor alles wat in hen en op de Krachtplaats ontstaat. In het Lemurische Bos durf je bijna niet naar binnen te gaan; zo intens heilig en liefdevol vredig voelt het daar.

Na de rode bloedmaan van de 27ste is de energie nog intenser geworden

Bezoekers zeggen dat ze helemaal Stil worden en open gaan in het enorme, haast tastbare, universele Liefdesveld dat er ankert. Het voelt er Goddelijk!

Wil je ook de energie van het Lemurisch Bos en Elohim Krachtplaats ervaren?
Kom langs voor een dagbezoek of boek een langer verblijf

 


 

Gun jezelf een heerlijk verblijf op de Krachtplaats

Heb je niet zoveel geld voor meerdere persoonlijke consulten en wil je toch healing en inzichten? Of wil je gewoon even alles achter je laten en tijd voor je ziel en jeZelf?

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en het Lemurische Bos zijn een enorme Healer!
Stel je open, zet je intentie, vind je rust, neem wat dagen vrij en je zult ruim voldoende prachtige healingen, antwoorden en inzichten ontvangen!

Hieronder zie je welke huisjes er beschikbaar zijn. Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet.

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

TIP: combineer je verblijf met de activiteiten in zomer

 


 

Beschikbaarheid huisjes in augustus

Eenhoorn.jpg

Pegasus (4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot wo. 22-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot vr. 31-8 *

Elfenlicht (3 p. chalet)

vr. 10-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 p. chalet)

Gaia met terras.jpg

za. 4-8 tot di. 14-8 (zojuist vrijgekomen!)

Avalon (2 p. chalet)

vr. 10-8 tot do. 23-8 / za. 25-8 tot vr. 7-9.

Merlijn (1-2 p. caravan)

Maand augustus vol geboekt! Beschikbaar vanaf 4 september.

 

*Chalet Eenhoorn is vanaf 7 september tot eind oktober vol geboekt. Pas in het zomerseizoen 2019 weer beschikbaar.

 


 

18 augustus 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke.jpg

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Tijdens deze workshopdag op de Elohim Krachtplaats lopen en voelen we de weg van Kosmisch Mens en Meesterschap met alle dimensies en zieledelen van jezelf.

Wil jij ook stralen vanuit je Essentie?
Klik hier om je aan te melden

"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

 


 

Thuisstudie | Helende audio opnames

meditatie,bron.jpgWoon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen?

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

De audio opnames om thuis te beluisteren halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op. Ze werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond.

Klik hier voor meer informatie over de helende audio opnames

 

 

De voorbereidingen van Kosmisch Vuur zijn in volle gang!

Er zijn inmiddels 68 aanmeldingen en het blijft maar binnen stromen. Het lijkt de grootste Kosmisch Vuur ooit te worden! Iedereen die zich nu aanmeldt komt op de reservelijst te staan en kan meedoen zolang het weer goed blijft. In de tent die we gaan huren zijn ong. 95 plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wilt doen!

Kosmisch Vuur 1 wordt gegeven op 8 en 9 september. Ben jij er ook bij?
Klik hier om je aan te melden

 

 

Heb jij al eerder deelgenomen aan Kosmisch Vuur?

Veel mensen herhalen de Kosmisch Vuur workshop om alles wat de voorgaande keer is opgehaald te verdiepen en hun Ware potentieel nog meer te belichamen in het dagelijks leven.

€ 155,- herhalerskorting voor alle herhalers uit 2014 en later
Klik hier om je aan te melden

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020