Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Verlichting, monnik.jpgHet kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangt van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Kosmische broeders en zusters

Onze wij-zorgzaamheid kan zich op praktische, aardse wijze uitdrukken en is er voor elkaars ziel. We beseffen dat we allemaal deel zijn van hetzelfde grote Goddelijke Netwerk, een Netwerk van Al-Eenheid, een alomvattend Liefdesnetwerk en Bewustzijn waarop alles bestaat en steeds veranderd. Als we spiritueel rijpen voelen we ons steeds meer deel van dit al-omvattende Liefdesnetwerk.  We voelen ons als kosmische broeders en zusters die aan dat Liefdesveld uitdrukking geven in vele ongeziene dimensies, zowel als op aarde in de materie.

Lees hier het hele artikel

TIP: De Christusbewustzijn van bergkristal beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christuskracht en verbindt je persoonlijkheid, subtiele ziel en Goddelijke Vonk.

 


 

Nieuw geprogrammeerde edelsteen: Kosmische Vlam Carneool

Wat ontzettend veel reacties hebben we gekregen voor een naam voor de door Joke geprogrammeerde Carneolen. Geweldig, zeg! Wat zijn we blij dat jullie allemaal hebben meegedacht en meegevoeld! Dank jullie wel! De naam is met een overduidelijke meerderheid van stemmen Kosmische Vlam Carneool geworden.

Wij zijn super enthousiast over het programma dat op deze Carneool is gezet, wat een prachtige energie voor je volledig (kosmisch) potentieel.

Er is al een kwart van de voorraad verkocht!
Klik hier om een Kosmische Carneool Vlam te bestellen

 

Carneool vlammen.jpg

 

 


 

Zondag de laatste kans om je op te geven voor de vroegboekprijs van € 24,- !

9 augustus 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam NootebosGouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Deze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt je samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten werken door je heen als kanaal zo gauw je innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Ervaar de kracht van het helende groepsveld in al je cellen

Fantastisch hoe voelbaar de energie zijn werk kan doen als we met meer dan 150 mensen afgestemd zijn op het helingsveld! Nog nooit zijn er zoveel mensen aangesloten als het afgelopen jaar. Iedereen die deelneemt kan dit krachtige veld voelen.

Klik hier om je aan te melden

 

"Ik voel me zo compleet na de groepshealing, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Het was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"

 


 

niets is ons persoonlijk bezit.png

 

 


 

Laatste kans voor de online avond cursus 'Kracht is Liefde' !

Kracht, aarde, waterval.jpgDe cursus die ingaat op het thema dat nu speelt, opstaan in je kracht, gaat 8 augustus van start. Er is al een mooie groep van 28 deelnemers.

Deze online cursus met Willeke Jansen leert je uit je comfortzone te stappen en te handelen vanuit je grote Zelf. Je angst los te laten en jezelf te bevrijden van oude gewoonte patronen en gedragingen. Doorzie je ik-identificaties en open je voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Klik hier om je aan te melden

 

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen... joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

 


 

Geweldige energie downloading aan de gang op de Elohim Krachtplaats

Open plek Lemurisch bos.jpgGasten die subtiel gevoelig zijn worden vaak tot tranen toe geopend en geroerd. Joke wordt steeds opnieuw bedankt voor alles wat in hen en op de Krachtplaats ontstaat. In het Lemurische Bos durf je bijna niet naar binnen te gaan; zo intens heilig en liefdevol vredig voelt het daar.

Na de rode bloedmaan van de 27ste is de energie nog intenser geworden

Bezoekers zeggen dat ze helemaal Stil worden en open gaan in het enorme, haast tastbare, universele Liefdesveld dat er ankert. Het voelt er Goddelijk!

Wil je ook de energie van het Lemurisch Bos en Elohim Krachtplaats ervaren?
Kom langs voor een dagbezoek of boek een langer verblijf

 


 

Gun jezelf een heerlijk verblijf op de Krachtplaats

Heb je niet zoveel geld voor meerdere persoonlijke consulten en wil je toch healing en inzichten? Of wil je gewoon even alles achter je laten en tijd voor je ziel en jeZelf?

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en het Lemurische Bos zijn een enorme Healer!
Stel je open, zet je intentie, vind je rust, neem wat dagen vrij en je zult ruim voldoende prachtige healingen, antwoorden en inzichten ontvangen!

Hieronder zie je welke huisjes er beschikbaar zijn. Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet.

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

TIP: combineer je verblijf met de activiteiten in zomer

 


 

Beschikbaarheid huisjes in augustus

Eenhoorn.jpg

Pegasus (4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot wo. 22-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot vr. 31-8 *

Elfenlicht (3 p. chalet)

vr. 10-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 p. chalet)

Gaia met terras.jpg

za. 4-8 tot di. 14-8 (zojuist vrijgekomen!)

Avalon (2 p. chalet)

vr. 10-8 tot do. 23-8 / za. 25-8 tot vr. 7-9.

Merlijn (1-2 p. caravan)

Maand augustus vol geboekt! Beschikbaar vanaf 4 september.

 

*Chalet Eenhoorn is vanaf 7 september tot eind oktober vol geboekt. Pas in het zomerseizoen 2019 weer beschikbaar.

 


 

18 augustus 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke.jpg

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Tijdens deze workshopdag op de Elohim Krachtplaats lopen en voelen we de weg van Kosmisch Mens en Meesterschap met alle dimensies en zieledelen van jezelf.

Wil jij ook stralen vanuit je Essentie?
Klik hier om je aan te melden

"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

 


 

Thuisstudie | Helende audio opnames

meditatie,bron.jpgWoon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen?

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

De audio opnames om thuis te beluisteren halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op. Ze werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond.

Klik hier voor meer informatie over de helende audio opnames

 

 

De voorbereidingen van Kosmisch Vuur zijn in volle gang!

Er zijn inmiddels 68 aanmeldingen en het blijft maar binnen stromen. Het lijkt de grootste Kosmisch Vuur ooit te worden! Iedereen die zich nu aanmeldt komt op de reservelijst te staan en kan meedoen zolang het weer goed blijft. In de tent die we gaan huren zijn ong. 95 plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wilt doen!

Kosmisch Vuur 1 wordt gegeven op 8 en 9 september. Ben jij er ook bij?
Klik hier om je aan te melden

 

 

Heb jij al eerder deelgenomen aan Kosmisch Vuur?

Veel mensen herhalen de Kosmisch Vuur workshop om alles wat de voorgaande keer is opgehaald te verdiepen en hun Ware potentieel nog meer te belichamen in het dagelijks leven.

€ 155,- herhalerskorting voor alle herhalers uit 2014 en later
Klik hier om je aan te melden

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021