Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn?

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Verlichting, monnik.jpgHet kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangt van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Kosmische broeders en zusters

Onze wij-zorgzaamheid kan zich op praktische, aardse wijze uitdrukken en is er voor elkaars ziel. We beseffen dat we allemaal deel zijn van hetzelfde grote Goddelijke Netwerk, een Netwerk van Al-Eenheid, een alomvattend Liefdesnetwerk en Bewustzijn waarop alles bestaat en steeds veranderd. Als we spiritueel rijpen voelen we ons steeds meer deel van dit al-omvattende Liefdesnetwerk.  We voelen ons als kosmische broeders en zusters die aan dat Liefdesveld uitdrukking geven in vele ongeziene dimensies, zowel als op aarde in de materie.

Lees hier het hele artikel

TIP: De Christusbewustzijn van bergkristal beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christuskracht en verbindt je persoonlijkheid, subtiele ziel en Goddelijke Vonk. 

Nieuw geprogrammeerde edelsteen: Kosmische Vlam Carneool

Wat ontzettend veel reacties hebben we gekregen voor een naam voor de door Joke geprogrammeerde Carneolen. Geweldig, zeg! Wat zijn we blij dat jullie allemaal hebben meegedacht en meegevoeld! Dank jullie wel! De naam is met een overduidelijke meerderheid van stemmen Kosmische Vlam Carneool geworden.

Wij zijn super enthousiast over het programma dat op deze Carneool is gezet, wat een prachtige energie voor je volledig (kosmisch) potentieel.

Er is al een kwart van de voorraad verkocht!
Klik hier om een Kosmische Carneool Vlam te bestellen

 

Carneool vlammen.jpg


 Zondag de laatste kans om je op te geven voor de vroegboekprijs van € 24,- !

9 augustus 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam NootebosGouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Deze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt je samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten werken door je heen als kanaal zo gauw je innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Ervaar de kracht van het helende groepsveld in al je cellen

Fantastisch hoe voelbaar de energie zijn werk kan doen als we met meer dan 150 mensen afgestemd zijn op het helingsveld! Nog nooit zijn er zoveel mensen aangesloten als het afgelopen jaar. Iedereen die deelneemt kan dit krachtige veld voelen.

Klik hier om je aan te melden


"Ik voel me zo compleet na de groepshealing, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Het was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"
niets is ons persoonlijk bezit.png

Laatste kans voor de online avond cursus 'Kracht is Liefde' !

Kracht, aarde, waterval.jpgDe cursus die ingaat op het thema dat nu speelt, opstaan in je kracht, gaat 8 augustus van start. Er is al een mooie groep van 28 deelnemers.

Deze online cursus met Willeke Jansen leert je uit je comfortzone te stappen en te handelen vanuit je grote Zelf. Je angst los te laten en jezelf te bevrijden van oude gewoonte patronen en gedragingen. Doorzie je ik-identificaties en open je voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Klik hier om je aan te melden


"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen... joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald 

Geweldige energie downloading aan de gang op de Elohim Krachtplaats

Open plek Lemurisch bos.jpgGasten die subtiel gevoelig zijn worden vaak tot tranen toe geopend en geroerd. Joke wordt steeds opnieuw bedankt voor alles wat in hen en op de Krachtplaats ontstaat. In het Lemurische Bos durf je bijna niet naar binnen te gaan; zo intens heilig en liefdevol vredig voelt het daar.

Na de rode bloedmaan van de 27ste is de energie nog intenser geworden

Bezoekers zeggen dat ze helemaal Stil worden en open gaan in het enorme, haast tastbare, universele Liefdesveld dat er ankert. Het voelt er Goddelijk!

Wil je ook de energie van het Lemurisch Bos en Elohim Krachtplaats ervaren?
Kom langs voor een dagbezoek of boek een langer verblijf

 


 

Gun jezelf een heerlijk verblijf op de Krachtplaats

Heb je niet zoveel geld voor meerdere persoonlijke consulten en wil je toch healing en inzichten? Of wil je gewoon even alles achter je laten en tijd voor je ziel en jeZelf?

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en het Lemurische Bos zijn een enorme Healer!
Stel je open, zet je intentie, vind je rust, neem wat dagen vrij en je zult ruim voldoende prachtige healingen, antwoorden en inzichten ontvangen!

Hieronder zie je welke huisjes er beschikbaar zijn. Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet.

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

TIP: combineer je verblijf met de activiteiten in zomer

 


 

Beschikbaarheid huisjes in augustus

Eenhoorn.jpg

Pegasus (4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot wo. 22-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot vr. 31-8 *

Elfenlicht (3 p. chalet)

vr. 10-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 p. chalet)

Gaia met terras.jpg

za. 4-8 tot di. 14-8 (zojuist vrijgekomen!)

Avalon (2 p. chalet)

vr. 10-8 tot do. 23-8 / za. 25-8 tot vr. 7-9.

Merlijn (1-2 p. caravan)

Maand augustus vol geboekt! Beschikbaar vanaf 4 september.


*Chalet Eenhoorn is vanaf 7 september tot eind oktober vol geboekt. Pas in het zomerseizoen 2019 weer beschikbaar. 

18 augustus 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke.jpg

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Tijdens deze workshopdag op de Elohim Krachtplaats lopen en voelen we de weg van Kosmisch Mens en Meesterschap met alle dimensies en zieledelen van jezelf.

Wil jij ook stralen vanuit je Essentie?
Klik hier om je aan te melden

"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

 


 

Thuisstudie | Helende audio opnames

meditatie,bron.jpgWoon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen?

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

De audio opnames om thuis te beluisteren halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op. Ze werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond.

Klik hier voor meer informatie over de helende audio opnames

 

 

De voorbereidingen van Kosmisch Vuur zijn in volle gang!

Er zijn inmiddels 68 aanmeldingen en het blijft maar binnen stromen. Het lijkt de grootste Kosmisch Vuur ooit te worden! Iedereen die zich nu aanmeldt komt op de reservelijst te staan en kan meedoen zolang het weer goed blijft. In de tent die we gaan huren zijn ong. 95 plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wilt doen!

Kosmisch Vuur 1 wordt gegeven op 8 en 9 september. Ben jij er ook bij?
Klik hier om je aan te melden

 

 

Heb jij al eerder deelgenomen aan Kosmisch Vuur?

Veel mensen herhalen de Kosmisch Vuur workshop om alles wat de voorgaande keer is opgehaald te verdiepen en hun Ware potentieel nog meer te belichamen in het dagelijks leven.

€ 155,- herhalerskorting voor alle herhalers uit 2014 en later
Klik hier om je aan te melden
1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0