Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Verlichting, monnik.jpgHet kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangt van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Kosmische broeders en zusters

Onze wij-zorgzaamheid kan zich op praktische, aardse wijze uitdrukken en is er voor elkaars ziel. We beseffen dat we allemaal deel zijn van hetzelfde grote Goddelijke Netwerk, een Netwerk van Al-Eenheid, een alomvattend Liefdesnetwerk en Bewustzijn waarop alles bestaat en steeds veranderd. Als we spiritueel rijpen voelen we ons steeds meer deel van dit al-omvattende Liefdesnetwerk.  We voelen ons als kosmische broeders en zusters die aan dat Liefdesveld uitdrukking geven in vele ongeziene dimensies, zowel als op aarde in de materie.

Lees hier het hele artikel

TIP: De Christusbewustzijn van bergkristal beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christuskracht en verbindt je persoonlijkheid, subtiele ziel en Goddelijke Vonk. 

Nieuw geprogrammeerde edelsteen: Kosmische Vlam Carneool

Wat ontzettend veel reacties hebben we gekregen voor een naam voor de door Joke geprogrammeerde Carneolen. Geweldig, zeg! Wat zijn we blij dat jullie allemaal hebben meegedacht en meegevoeld! Dank jullie wel! De naam is met een overduidelijke meerderheid van stemmen Kosmische Vlam Carneool geworden.

Wij zijn super enthousiast over het programma dat op deze Carneool is gezet, wat een prachtige energie voor je volledig (kosmisch) potentieel.

Er is al een kwart van de voorraad verkocht!
Klik hier om een Kosmische Carneool Vlam te bestellen

 

Carneool vlammen.jpg


 Zondag de laatste kans om je op te geven voor de vroegboekprijs van € 24,- !

9 augustus 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam NootebosGouden engelen licht, multidimensionaal.jpg

Deze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt je samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten werken door je heen als kanaal zo gauw je innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Ervaar de kracht van het helende groepsveld in al je cellen

Fantastisch hoe voelbaar de energie zijn werk kan doen als we met meer dan 150 mensen afgestemd zijn op het helingsveld! Nog nooit zijn er zoveel mensen aangesloten als het afgelopen jaar. Iedereen die deelneemt kan dit krachtige veld voelen.

Klik hier om je aan te melden


"Ik voel me zo compleet na de groepshealing, zo heel en veilig. Dank, dank, dank, helemaal te gek!"

"Het was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"
niets is ons persoonlijk bezit.png

Laatste kans voor de online avond cursus 'Kracht is Liefde' !

Kracht, aarde, waterval.jpgDe cursus die ingaat op het thema dat nu speelt, opstaan in je kracht, gaat 8 augustus van start. Er is al een mooie groep van 28 deelnemers.

Deze online cursus met Willeke Jansen leert je uit je comfortzone te stappen en te handelen vanuit je grote Zelf. Je angst los te laten en jezelf te bevrijden van oude gewoonte patronen en gedragingen. Doorzie je ik-identificaties en open je voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Klik hier om je aan te melden


"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen... joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald 

Geweldige energie downloading aan de gang op de Elohim Krachtplaats

Open plek Lemurisch bos.jpgGasten die subtiel gevoelig zijn worden vaak tot tranen toe geopend en geroerd. Joke wordt steeds opnieuw bedankt voor alles wat in hen en op de Krachtplaats ontstaat. In het Lemurische Bos durf je bijna niet naar binnen te gaan; zo intens heilig en liefdevol vredig voelt het daar.

Na de rode bloedmaan van de 27ste is de energie nog intenser geworden

Bezoekers zeggen dat ze helemaal Stil worden en open gaan in het enorme, haast tastbare, universele Liefdesveld dat er ankert. Het voelt er Goddelijk!

Wil je ook de energie van het Lemurisch Bos en Elohim Krachtplaats ervaren?
Kom langs voor een dagbezoek of boek een langer verblijf

 


 

Gun jezelf een heerlijk verblijf op de Krachtplaats

Heb je niet zoveel geld voor meerdere persoonlijke consulten en wil je toch healing en inzichten? Of wil je gewoon even alles achter je laten en tijd voor je ziel en jeZelf?

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en het Lemurische Bos zijn een enorme Healer!
Stel je open, zet je intentie, vind je rust, neem wat dagen vrij en je zult ruim voldoende prachtige healingen, antwoorden en inzichten ontvangen!

Hieronder zie je welke huisjes er beschikbaar zijn. Kijk op natuurcampingvakantiehuis.nl en bel voor een verblijf op de minicamping, in de hostellerie of een chalet.

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

TIP: combineer je verblijf met de activiteiten in zomer

 


 

Beschikbaarheid huisjes in augustus

Eenhoorn.jpg

Pegasus (4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot wo. 22-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 p. houten chalet)

zo. 19-8 tot vr. 31-8 *

Elfenlicht (3 p. chalet)

vr. 10-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 p. chalet)

Gaia met terras.jpg

za. 4-8 tot di. 14-8 (zojuist vrijgekomen!)

Avalon (2 p. chalet)

vr. 10-8 tot do. 23-8 / za. 25-8 tot vr. 7-9.

Merlijn (1-2 p. caravan)

Maand augustus vol geboekt! Beschikbaar vanaf 4 september.


*Chalet Eenhoorn is vanaf 7 september tot eind oktober vol geboekt. Pas in het zomerseizoen 2019 weer beschikbaar. 

18 augustus 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke.jpg

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Tijdens deze workshopdag op de Elohim Krachtplaats lopen en voelen we de weg van Kosmisch Mens en Meesterschap met alle dimensies en zieledelen van jezelf.

Wil jij ook stralen vanuit je Essentie?
Klik hier om je aan te melden

"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

 


 

Thuisstudie | Helende audio opnames

meditatie,bron.jpgWoon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen?

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

De audio opnames om thuis te beluisteren halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op. Ze werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond.

Klik hier voor meer informatie over de helende audio opnames

 

 

De voorbereidingen van Kosmisch Vuur zijn in volle gang!

Er zijn inmiddels 68 aanmeldingen en het blijft maar binnen stromen. Het lijkt de grootste Kosmisch Vuur ooit te worden! Iedereen die zich nu aanmeldt komt op de reservelijst te staan en kan meedoen zolang het weer goed blijft. In de tent die we gaan huren zijn ong. 95 plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wilt doen!

Kosmisch Vuur 1 wordt gegeven op 8 en 9 september. Ben jij er ook bij?
Klik hier om je aan te melden

 

 

Heb jij al eerder deelgenomen aan Kosmisch Vuur?

Veel mensen herhalen de Kosmisch Vuur workshop om alles wat de voorgaande keer is opgehaald te verdiepen en hun Ware potentieel nog meer te belichamen in het dagelijks leven.

€ 155,- herhalerskorting voor alle herhalers uit 2014 en later
Klik hier om je aan te melden
1 en 2 september 10:00 - 17:00 | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020