Online cursus 'Kracht is Liefde' - laatste 4 dagen met korting!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Op 8 augustus start de online avond cursus genaamd 'Kracht is Liefde'. Graag benoem ik de € 40,- vroegboekkorting die nog geldig is t/m a.s. woensdag.

In deze cursus ga ik samen met jou kijken naar kracht en Liefde en wat de kracht van Liefde kan doen als je die op de juiste manier inzet. Je ontvangt inzicht, healing en persoonlijke antwoorden over hoe je in je kracht kunt staan vanuit eenheid. Je leert grenzen aan te geven en bij jezelf te blijven, zonder in gekwetsheid of pijn te blijven hangen. En bovenal leer je je eigen Essentiekwaliteiten, lichtwezen en Liefde op de voorgrond te zetten!

Wil je mee doen, schrijf je dan nu in voor de vroegboekprijs van € 199,- i.p.v. € 239,-

Wie weet zien we elkaar 8 augustus online!

Veel liefs,

Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

 


 

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Jansen

Jij als prachtige engel met een groot eenheidsbewustzijn en liefde, vol ideeën en inspiratie, wil wortels krijgen hier op aarde. Houd jezelf niet langer in. Als lichtwerker vraagt het je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken, alleen te voelen of in afgescheiden kracht te blijven staan!

Innerlijke Kracht

Het vraagt je de kracht in jezelf te vinden, diep vanbinnen te voelen en je lichaam de ruimte te geven. Maak jouw Essentie kwaliteiten bewust in je gedrag en uitstraling. Stap uit je comfortzone en leer te handelen naar wat jouw Essentie wil. Laat je angst los en bevrijd jezelf van alle oude gewoontes en gedragingen die je niet langer nodig hebt. Doorzie je innerlijk kind en waar arrogantie de kop op steekt. Leer je ik-identificaties te doorzien en los te laten zodat je je kunt openen voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

Graag help ik je hierbij tijdens de bijzondere online avond cursus 'Kracht is Liefde'. Deze cursus brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware Zelf naar voren komt! Je gaat voelen dat je een krachtig en prachtig wezen bent dat gekomen is voor een groter doel en de Nieuwe Aarde.

Wanneer je je nu aanmeldt, ontvang je 40,00 euro vroegboekkorting. Deze korting loopt uiterlijk t/m woensdag 25 juli.

Klik hier om je nu aan te melden

 


 

zonsondergang, eenheid.jpgDe 5e dimensie verheft velen van ons nu boven de dualiteit naar een nieuwe eerste vorm van leven vanuit eenheid.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder afgescheidenheid en dualiteit? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden? Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet.

Klik hier om je aan te melden

 


 

5 avond-online lessen van 1,5 uur

In 5 avond-online lessen van 1,5 uur bespreken we een thema dat te maken heeft met opstaan in je kracht. Je wordt hierbij ondersteund door Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers die ik specifiek voor deze cursus heb uitgezocht. Met elk kruid geef ik een helende channeling met de energie en Deva kracht (bezieling) van het kruid. Deze diepe healing is thuis voelbaar van geest tot lichaam.

Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke vragen en help ik je met tips en coaching.

Elke online avond duurt ongeveer anderhalf uur en start om 19.00 uur.

Kun je niet elke avond live meedoen? Dan kun je op een later moment de opname terugluisteren.

Natuur, deva.jpg

  • woensdag 8 augustus 2018
  • woensdag 22 augustus 2018
  • woensdag 5 september 2018
  • woensdag 26 september 2018
  • woensdag  10 oktober 2018

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaring van deelnemers van voorgaande cursussen:

"Allereerst, dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie! Ik vond hem heel byzonder! Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren. Door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe. Er waren geen blokkades, er was Licht vanaf beneden naar mijn hart stroomde. Alles was EEN in mijn lichaam... zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"


"Ik wil je bedanken voor de mooie cursus. Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Wat heel prettig, helend en verruimend is. De healingen voelden zacht en krachtig."

Lieve groet, J.


''Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen, het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!''

Klik hier om je aan te melden
Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Essentiekracht. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Telkens open ik de weg naar Godrealisatie en de ik-loze poort voor je. Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over tijdens mijn persoonlijke consulten, online en live workshops.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.