Hoe ga je om met dualiteit?

 

TIP: De volgende online cursus 'Kracht is Liefde' helpt je op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen van ons nu boven de dualiteit naar een nieuwe eerste vorm van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet.

 De open dag van afgelopen zondag was een groot succes!

Dank aan alle (nieuwe) bezoekers, samen met jullie hebben we er een erg mooie dag van gemaakt. Wij hebben genoten.

Liefde, hart.jpeg

Graag tot de volgende keer,

het Elohim Team

 


 

Diepgaande online groepshealingen

Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Lees meer...

 


 

9 augustus 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "Activeer je 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGDeze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Sluit je aan bij het groepsveld vanuit huis of doe live op de Krachtplaats mee!

Klik hier om je aan te melden

 

"In juni vorig jaar ben ik bij jullie op de krachtplaats geweest. Ik ben ook mee gaan doen aan de online groepshealingen van Joke. Sinds die tijd ben ik echt enorm gegroeid! Ik voel dat het contract met het héle universum en de aarde steeds sterker wordt  Dit is zo'n beetje mijn grootste droom!! Ik voel me weer gelukkig, en dat was ik totaal niet meer de laatste jaren.."

A.

 


 

Heb je vandaag je energie gegeven aan wat bedoeld is of stroomde het maar overal heen.png

 


 

Wil je met een klein groepje van maximaal 15 mensen de Elohim Krachtplaats ontdekken en Jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten?

18 augustus 10:00 - 17:00 uur | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke JansenMagisch, vlinder, natuur, liefde.jpg

Tijdens deze workshopdag gaan we in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers de Helende Tuinen ervaren door middel van groepshealingen en persoonlijke readingen.

Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Ook ontvang je tools om het opgehaalde vervolgens in je Boeddha natuur, met innerlijke rust en vrede, in je onderste chakra’s en in omgang en werk te leven.

Klik hier om je aan te melden

 

"Zo'n kleine groep maakte het heel persoonlijk en hierdoor voelde ik me veilig. Ik heb de kracht van de helende tuinen zeker kunnen voelen en neem dit mee naar huis. Ook het persoonlijke stukje wat je benoemde over waar ik nu sta raakte me. Bedankt!"

T.

 


 

Na alle spirituele onwikkeling "het" nog steeds niet gevonden?

  • Magie, mystiek, opening.jpg

    Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt?
  • Verlang je naar egoloos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?
  • Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?
 

Boek een Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

De Elohim Reconnection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ-Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

 Artikel | Ontwaken in het ware Zelf van de Pillar of Light

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

elfenlicht.jpgOorspronkelijk was er Al-eenheid tussen alle Rijken maar was de stof niet verdicht (Lemurië). Eenheid kon niet worden beleefd in de wereld van vorm, goed en kwaad. Engelen hebben nooit de eenheid zonder vorm, verlaten. Ze werken samen met elkaar en met de opgestegen Lichtmeesters om ons mensen bewust te maken van onze bedoelde evolutieweg.

Onze aardse en kosmische levensopdracht is de oorspronkelijke Al-eenheid belichamen

Elk mens wordt gestuwd om, in de wereld van goed en slecht, Al-Eenheid en het ware Zelf van de multidimensionale Pillar of Light te belichamen. Dit brengt tevens de nieuwe Aarde of Gouden Tijd. De hemel, engelenwereld of hogere dimensies komen op Aarde d.m.v. de Ontwaakte Pillar of Light! 

Lees het hele artikel

 


  

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is dit dé opleiding voor je!

Klik hier voor meer informatie

Inspiratie, licht.jpg

 


 

28 juli 13:30 - 16:30 uur | Engelen en lichtmeester bijeenkomst

Gegeven door Marlisa Hof

Tijdens deze inspirerende avond ontvang je informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze Marlisa 2017-klein.jpgin het dagelijks leven jou kunnen ondersteunen. We zullen een aantal engelen en lichtmeesters bespreken en daarvan de helende energie ervaren.

Ook mag jij een kaart trekken zodat je weet welke engel of lichtmeester jou nu momenteel ondersteunt. Engelen en lichtmeesters staan iedere dag voor je klaar en zijn heel behulpzaam. Ze willen niets liever dan de mensheid helpen bij hun ontwikkeling naar vrede, geluk en vervulling.

Laat je ook inspireren en voel je welkom tijdens deze engelen bijeenkomst!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Krachtplaats arrangement | Een mooi cadeau voor 2 personen!

3 daags verblijfsarrangement voor 2 personen, met een helende rondleiding over de Krachtplaats en allebei een persoonlijk consult van 60 min.

Willen jullie rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen? Tot jezelf komen in de natuur? Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

Stap uit je dagelijkse routine en boek een krachtplaats arrangement.Sfeer natuur (2).jpg

 

Beschikbaarheid Krachtplaats arrangement:

De eerst komende 3 mogelijkheden zijn:
- 14 t/m 16 augustus
- 21 t/m 23 augustus
- 28 t/m 30 augustus
 
Wil je boeken of heb je voorkeur voor een andere datum? Neem dan contact met ons op.
 

 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18