Kosmisch Vuur: 8 en 9 september

Het is bijna zover; workshop van het jaar. Inmiddels hebben 43 mensen zich al weer opgegeven voor deze fantastische workshop. Er is in de workshopszaal slechts nog plek voor 21 deelnemers dus wees er snel bij!

 

Master healer reader coach.jpg

Wil jij de kracht en liefde van je volledig potentieel ophalen?
Je zieledelen en dimensies verder integreren?
Prachtige en diepgaande liefdeshealingen ontvangen die je verder openen in je verbinding met Gaia, de Bovenwereld en je eigen Boeddha natuur?
Wordt Kosmische Meester met heldere Gaven en activeer je staat van verlichting en je rol voor de nieuwe Aarde!

 


 

8 en 9 September 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

Kosmisch Vuur is ook de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor je eigen ontwikkeling doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Krachtige Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies).

Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Lastige emoties, relaties, fysieke problemen, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Net als je je Ontwakingsproces. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal "Eternal Healing Light" uit je lichaam kunt channelen.

Doe mee met deze prachtige workshop met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld.

TIP: er zijn nog 10 campingplaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden wanneer je in het Licht van de Elohim Krachtplaats en niet elders in het massabewustzijn wilt verblijven. Alle andere accommodaties zijn al volgeboekt.

Klik hier om je aan te melden met gratis overnachting op de camping

 


 

Wil je liever niet kamperen?

Bekijk de B&B's en Hotels bij ons in de buurt. We hebben de volgende voor je uitgelicht: 

De 12 Kosmische Stralen

Joke 2016.JPGDe 12 Kosmische Stralen brengen je verlichte staat en al je hoger dimensies in je lichaam, gedrag en geest. De krachtige channelings (transmissies) worden gegeven door de machtige Elohim-engelen die vanuit de hoogste Liefdeseenheid samenwerken met Joke Elziam Nootebos. Het helende engelen-liefdeslicht komt niet alleen vanuit de Lichtsferen maar ook vanuit de aarde. Dit maakt alles niet alleen bijzonder maar ook heel veilig. Juist daardoor reikt het zo diep. Je geopend hart en bewustzijn beklijven en verdiepen zich tot vele jaren na afloop van de workshop.

Zoals de 7 Stralen van A. Bailey je hart en ziel activeren in je gedrag, zo activeren de 12 Kosmische Stralen het volledige Licht van je Oorspronkelijk Zelf, je ware natuur en goedheid. Je hogere Licht dat binnenkomt tijdens de workshop wordt vervolgens bijeengehouden door de onzichtbare geometrische lijnen om je heen, je Merkivah. Hiermee komt ook je hoogste levensdoel, je zieledoel en levensopdracht in zicht. Je Merkaba, met de kristallijnen 3 dimensionale Davidsterlijnen, wordt daarbij opgenomen in de Merkivah.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Voorbereiding op de workshop

dna healingset.jpgSchaf vooraf een DNA Healing set aan om nog meer te hebben aan de workshop.
We raden je dringend aan, vooraf, tijdens en na deze workshop de DNA healingset te gebruiken. Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je, vooraf en achteraf, ook gebruiken voor verdere integratie en verdieping.

Klik hier om een DNA Healing set te bestellen

 


 

Max. 63 plaatsen in de workshopruimte!

Workshop gegeven door Joke.JPG

In de workshopruimte hebben we maximaal 63 plekken, dat betekent dat er op dit moment nog 21 plekken beschikbaar zijn. Iedereen die zich na die tijd opgeeft komt op de reservelijst. Wacht dus niet te lang als je zeker wilt zijn van je plek.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaring van deelnemers

"Het was geweldig! Het beste wat je jezelf cadeau kan doen."

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Inspiratie, licht.jpg"Precies een jaar geleden was dit de eerste workshop die ik daar deed. Wow, wat is er veel gebeurd in dat jaar, in de weg naar heelheid, bewustwording en openheid. Steeds meer word ik wie ik werkelijk ben.

"Hele fijne goeie cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde neemt Joke de tijd om de vragen te beantwoorden van de cursisten. Dank je wel!"

Klik hier om meer ervaringen te lezen 

TIP:

Velen herhalen de Kosmisch Vuur workshop om alles wat de voorgaande keer is opgehaald, nog verder te verdiepen en leven. De eerste workshop is vaak overweldigend. De tweede keer zul je de hele workshop anders beleven, het zal op nog diepere lagen binnenkomen en je zult steeds meervan  je Ware potentieel kunnen belichamen in het dagelijks leven.

Heb jij al eerder deelgenomen aan Kosmisch Vuur?

Wanneer je Kosmisch Vuur in het jaar 2014, 2015, 2016 of 2017 hebt gevolgd en je wilt graag de workshop herhalen, dan krijg je als herhaler 155,00 euro korting.

Meld je aan als herhaler