Online cursus "Kracht is Liefde"

Kracht is een energie die veel mensen onbewust associëren met dominantie, misschien wel boosheid en manipulatie. Kracht kan angst inboezemen waardoor jezelf of de ander de eigen Liefdeskracht en openheid verliest. De kracht van een ander doet je terugtrekken, kleiner maken en je alleen voelen. Het kan je ook doen inhouden om op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten.

Kracht, vertrouwen, overgave.jpg

 

Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht en manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft weg te geven. De 5e dimensie verheft velen van ons nu boven de dualiteit naar een nieuwe eerste vorm van leven vanuit eenheid.

Maar hoe doe je dat nu? In je kracht staan zonder afgescheidenheid en dualiteit? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden?

 


 

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Kracht is Liefde"

Gegeven door Willeke Jansen

Is het lastig voor je om in je kracht te staan? Ben je bang voor kracht of zet je deze juist verkeerd in? Wil je het verschil leren kennen tussen de kracht van je ego en die van je ziel en Essentie? Worstel je met onzekerheid, uitstelgedrag en blijven hangen in je comfortzone?

Tijdens deze online cursus met Willeke Jansen leer je:

  • Kracht als Liefde zien en negatieve ervaringen overschrijven
  • Uit je comfortzone stappen en op kunnen staan in Liefde
  • Contact te maken met je ziel, Essentie en levensdoel
  • Het verschil herkennen tussen je ego en (de kracht van) je Essentie
  • Vanuit een diepere waarheid in jezelf te leven
  • Angst voor dominantie, overheersing en manipulatie loslaten
  • Niet langer onzeker zijn, uitstellen en terugtrekken

 

Leven vanuit de kracht van Liefde en je Essentie

Willeke 2017-klein.jpg [1]Deze online cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig Liefdeswezen bent, gekomen bent voor een groter doel. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware zelf naar voren komt!

Ben jij klaar om op te staan en heb je nog een laatste zetje nodig? Borrelt het van binnen en weet je niet zo goed hoe? Ben je bang je kracht duaal in te zetten en houd je daarom in? Meld je nu aan en bevrijd je van alles wat je weerhoud op te staan!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Geef je nu op en maak gebruik van € 40,- vroegboekkorting!

Wil je angst voor kracht of duale manieren van kracht ook omzetten in de kracht van je Essentie? Ga je voor de weg van heelheid en eenheid in jezelf? Geef je nu op voor de online cursus met Willeke Jansen en betaal € 199,- i.p.v. € 239,-

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen deelnemers van online cursussen met Willeke Jansen

"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!"

"Wat fijn om zo de laatste maanden van de winter bij de hand genomen te worden en zoveel duidelijke informatie te krijgen en herkenning, totdat we nu in het heerlijk voorjaar beland zijn. Wat ik vooral ontdekte in de laatste weken van je cursus dat ik eigenlijk voortdurend verwikkeld was in een strijd met machten, instanties en dingen die niet goed waren gelopen, waar ik boos over was en waar ik me naar toe wilde uiten, klacht indienen enz. Van de boosheid kwam ik in een gevoel van enorme onmacht die ik al zo lang ervaar. Ik zou naar een bijeenkomst gaan en was al weken bezig wat ik daar zou zeggen om mijn woede te uiten.

Uiteindelijk was ik in een kringloopwinkel voor de bijeenkomst en had het zo naar m’n zin dat ik ben gebleven en helemaal niet meer naar de bijeenkomst ben geweest en het probleem daarmee ook ineens, floeps, ook verdwenen was. Heel bijzonder. Dat ik gewoon kon voelen, oude pijn, en er niets mee hoefde te doen moest bij mij even vallen en begreep ik pas toen ik voor de tweede keer de avond afluisterde. Dat scheelt een hoop werk en door de strijd hield ik het juist vast. Het was ook apart om te merken dat ik de tweede keer, als ik de opname van de laatste cursusavond afluisterde, zoveel meer hoorde en ook anders hoorde.

In de spanningen in mijn lichaam merkte ik ook dat ik al zo vroeg in een strijd verwikkeld was met de wereld om mij heen. Hoofd halsstarrig, m’n keel dicht en tussen m’n schouderbladen was het ook heel stijf.

Nu voel ik dat ik mijn hoofd meer mag buigen, m’n bovenrug ontspannen en ik me daarin veilig mag voelen en doen wat ik fijn vind ipv een onmogelijk gevecht aan te gaan.

Dag lieve Willeke, een fijn voorjaar gewenst!"

Saskia

"Bedankt voor de mooie workshop. Je hebt me op deze wijze veel gegeven en mijn ontwikkeling ondersteund. Dat geldt ook voor de healing/reading sessie die ik gisteren van je kreeg. Alle aspecten uit het verleden kwamen aan de orde en kon ik goed plaatsen in het hier en nu. Met deze inzichten kan ik verder en de healing werkt nog sterk na."

Cees

"Wat een prachtige healing! Kamille maakte mijn vermijdings gedrag duidelijk op aanraken en aangeraakt worden (ben heel vroeger sexueel misbruikt). En dat vermijding niet hetzelfde is als heling. Toen de channeling begon, moest ik meteen huilen, er kwam heel veel verdriet vrij. Ook ging ik mezelf aanraken, wat ik lang niet gedaan had en daar kwam ook heel veel emotie los. Mijn eerste twee chakra’s ontkrampten en later ook mijn hartchakra en het hele borstgebied. Je had het over harnassen die verwijderd werden. Ik dacht dat heb ik niet, maar toen je het na afloop over schilden had, kon ik voelen dat ik ter bescherming wel degelijk een energetisch harnas om me heen had. Ik kreeg toen erge pijn bij mijn schouders en in mijn armen en had het idee dat er toen schilden van me af gingen. Op het laatst kon ik goed voelen dat er meer levenskracht in mijn buik aanwezig was."

T.

Klik hier om je aan te melden voor de online avond cursus 'Kracht is Liefde'

 


 

Wil je weten of deze online cursus bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539