Laatste kans op korting voor 7D Magic Power!

Vandaag de laatste kans op vroegboekkorting voor de aankomende groepshealing!

Bij de vorige groepshealing deden er weer meer dan 200 mensen mee. Het is echt geweldig dat er steeds meer mensen zich aansluiten, hierdoor ontstaat er een prachtig veld van Licht waarin ieder bijzondere en krachtige healingen mag ontvangen!

Ook jij kan mee doen met deze bijzondere groepshealing en je zal de healing ontvangen die voor jou bedoeld is, ieder op zijn eigen niveau. Ervaar het zelf en doe mee!

Klik hier om je aan te melden en betaal nu € 24 (ipv € 31,50)

 


 

12 juli 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Krachtige online en live groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

universeel hartDe groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energie transmissie gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoudt van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.

Klik hier om je aan te melden

Scheppende Magische Krachten

Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.

Helende Krachten en je magisch kind

Eenheid met de Bovenwereld, Gaven en veel meer zuiverheid komen in ons leven door deze online groepshealing. De huidige sterrenconstellatie van Mercurius, Alpha Centauri en de sterrenconstellatie van "Maagd" helpen een ieder naar meer Overgave tijdens deze transmissie. Mind, hersenen en geheugen transformeren diepergaand naar het varen op Geestelijk Bewustzijn. De persoonlijkheid wordt transparanter voor de samenwerking met de Bovenwereld, Engelen en Lichtmeesters en minder ik-gericht. We laten het denken in goed en fout, de bevestiging van gelijk hebben, eigenbelang, emotie of van het innerlijk kind los, zodat het magisch kind in eenheid kan gaan werken met ons bewuste, 7 dimensionale meesterschap.

Onze Magic Power daalt voelbaar verder in

Relatie, voedselkeuze, geestelijke aanraking, seks, werkkeuze; alles moet, na de transmissie, steeds zuiverder zijn en “kloppen” tot op de meest subtiele levels. Intern en extern. We aanvaarden daarmee alles volledig en laten verschillen of onvrede los of we brengen op besluitvaardige wijze hoe dan ook verandering in onze situatie. We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden.

 


 

Sluit je vanuit huis aan bij de groep van 150+ deelnemers!

Kun je niet naar ons toe komen, maar wil je wel heel graag deelnemen aan de groepshealing? Geen probleem. Wanneer je je hieronder aanmeldt, ontvang je op de dag van de groepshealing een e-mail met een link waarmee je direct in de uitzending terechtkomt.

Klik hier om je aan te melden met vroegboekkorting


Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

 


 

Feedback deelnemers:

"Ik wil je graag bedanken voor de prachtige transmissie van gisteravond. Na afloop heb ik een hele tijd gewoon op de bank gezeten zonder dat ik zin had om ook maar iets anders te doen dan te genieten van het gevoel dat ik had. 

Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

 Jackelien

 

"Een uur van te voren voelde ik een laagje om mijn aura komen. Beschermend en aards. Toen je begon ging ik in verbinding met de aarde, heling naar de aarde en alle levens die ik hier heb gehad. Prachtig om de aarde zo te voelen, ik zat even in de aarde, daarna tot mijn buik. Toen je het had over de 7e dimensie kreeg ik een douche van sterrentjes over mij heen. Even ging ik uit mijn lijf, zag ik een kamer, helaas sprong ik terug.
Erg mooi om al de lichtlichamen voelbaar hier te hebben, een sterke energie. Toen ik mijn tools kreeg zag ik een boedhistisch wiel op een stok, ik denk het wiel van dharma. Kreeg ik in mijn hand. Bij de afsluiting zag ik de groene en rode draak inelkaar draaien, samenzijn. Verder is er veel bij mijn hart geheeld, er was denk ik een energie geplaatst. "

Liefde en licht. Peter

"Allereerst weer bedankt Joke voor de mooie transmissie waar ik op de valreep aan dacht…. het kwam allemaal mooi bij elkaar, de combinatie met de healingsessie en het verblijf op de krachtplaats wat ik vorige week had. Gisteren werkte het tot in de middag nog helemaal door en de energie kwam en ging, en hielp me tot diep in mijn buik te voelen, ook in deze tijd die voor mij minder leuk is. Ik kon voor het eerst aanwezig blijven bij mijn gevoel, zonder dat het beïnvloedde wat ik deed in structuur. Het gaf veel vertrouwen en een stukje van mezelf, de rust, ideeën, komt weer meer terug! Als mijn 'vermoeide' ego kwam ertussen kwam, kon ik het redelijk transformeren. In de avond was ik moe, maar diep geslapen en nu een beetje leeg verdrietig gevoel, maar met een mooie innerlijke glimlach."

Janet

 

Wil jij ook zo'n prachtige ervaring? Meld je dan aan en doe mee met de groepshealing!

Klik hier om je aan te melden 

Merlin 4 2015.jpg

 

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Meer informatie over een dagbezoek aan de Helende Tuinen