Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je moestuin?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpg

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting/materialen, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

Natuurwezens blijven niet vanzelf

Hier op de Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Door jouw afstemming op de natuurspirits blijft de Devakracht aanwezig!

Ook hier, in de Elohim groenten- , kruidentuinen, fruithof en keuken wordt aan de Elohim medewerkers gevraagd in liefde en afstemming met de natuurspirits, met volledige aandacht, te werken. Het niet continu kwebbelen, denken en afdwalen van gedachten brengt de medewerker zelf ook in een diepere staat van Zijn en Eenheid. Zo ontstaat het indalen van de Goddelijke Essentie in het dagelijks gedrag en daarmee ook in de tuin, het voedsel en de producten zoals kruidentincturen.

Lees het hele artikel

 


 

Leven vanuit je ware Natuur? Contact maken met natuurwezens?

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Ontwikkel je subtiel buikgevoel d.m.v. deze prachtige sjamanistische natuurworkshop. Je leert soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert (je) verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

 


 

Volgend op de succesvolle voorgaande cursussen van Willeke Jansen, start er binnenkort een nieuwe online cursus:

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 uur | Online cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke JansenEngel, aarde.jpg

Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht.

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft weg te geven.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden? Tijdens deze online cursus leer je op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten!

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op vóór woensdag (25 juli) om gebruik te maken van 40,00 euro vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

"Ik wil je bedanken voor de mooie cursus. Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Wat heel prettig, helend en verruimend is. De healingen voelden zacht en krachtig."8 en 9 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren tijdens deze geweldige workshop. 

Master healer reader coach.jpgDe 12 Kosmische Stralen activeren voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Al 37 mensen hebben zich opgegeven voor deze fantastische workshop in september!

Wees er snel bij als je nog op de krachtplaats wilt overnachten. Alleen nog plek op de camping beschikbaar, overnachting is gratis wanneer je met de workshop mee doet, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Alleen een niemand kan door de Gouden Poort.pngquotes/krachtzinnen
9 augustus 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgDoor de helende kracht van deze online groepshealing zullen we als multidimensionale meesters met meer vertrouwen en onschuld, lichter leven.

De 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters (Shamballa), engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien door de online groepshealing!

Klik hier om je aan te melden

 


 

TIP: Ondersteunende middelen/workshops bij de groepshealing op 9 augustus  "Kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

 


Pillar of Light.JPG

Helende Tuinen | Pillar of Light - Sekinah

Ben je gevoelig en bewust, wil je meer aarding en heb je je altijd anders dan anderen gevoeld?  Wil je mensen helpen en bijdragen aan de nieuwe aarde?

Mogelijk ben jij ook een multidimensionale Pillar of Light die naar de aarde gekomen is om de samenleving te helpen d.m.v. je heldere en genezende gaven.

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek aan de Helende Tuinen

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Pillar of light - Sekinah Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop elohim-edelstenen.nl

 

TIP: Klik hier om het artikel te lezen 'wat is een Pillar of Light?'

 Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen THUISKOMEN in jeZelf, in VREDE zijn! Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken?

 

 Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken

Klik hier voor meer informatie

Om te boeken, neem je contact op:

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org 

A.s. zaterdag 14 juli vindt er een prachtige workshopdag plaats, gegeven door de ervaren Elohim docente Willeke Jansen. Mocht je deze dag niet kunnen, dan is er in de maand augustus een nieuwe (extra) mogelijkheid!

18 augustus 10:00 - 17:00 uur | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke JansenWilleke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten!

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 Artikelen | Inzicht & inspiratie

Magisch, multidimensionaal.jpg

Belichaam de 6de en 7de dimensie van je ziel en wordt een meester van Tijd

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In de hogere dimensies is de tijd niet van dezelfde realiteit als hier. Het is niet zo vast, maar wordt meer holografisch. Dat wil zeggen; des te meer je je opent als zielemens, je je parallelle levens, je andere delen (zelven), gaat ervaren en integreren. Je vaardigheden, gedrag, kwaliteiten en karaktertrekken veranderen naar een vollediger potentieel.

Lees het hele artikel


kundalini.jpg

Zweten, moe, van down tot actief

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We hebben met zijn allen de laatste tijd aardig wat voor ons kiezen gehad door de kosmische invloeden en lichtversnellingen. Onze celstructuur kan het bijna niet bijbenen evenals onze gevoelslichamen.

Lees het hele artikel

 


 

Engelen en lichtmeesters staan iedere dag voor je klaar en zijn heel behulpzaam. Ze willen niets liever dan de mensheid helpen bij hun ontwikkeling naar vrede, geluk en vervulling. Als jij extra steun kunt gebruiken weet dan dat zij er altijd voor je zijn! Het is enorm behulpzaam als je er meer over weet, je kunt dan nog directer in verbinding met de hogere werelden zijn.

elfenlicht.jpg

28 juli 13:30 - 16:30 uur | Online/live Engelen en lichtmeester bijeenkomst

Gegeven door Marlisa Hof

Tijdens deze inspirerende middag ontvang je informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze jou in het dagelijks leven ondersteunen.

Laat je ook inspireren en voel je welkom tijdens deze engelen bijeenkomst waarbij hun energie duidelijk voelbaar zal zijn! Opgetild en geïnspireerd ga je naar huis, waarbij je nog beter weet hoe je in verbinding met engelen en lichtmeesters kunt zijn.

Klik hier om je aan te melden
1 en 2 september 10:00 - 17:00 uur | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Workshop egyptische inwijdingenWe deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn, dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat ontwaken. Net als je Druïdische Oorsprong, Goddelijke Zelf en Magiër.

In deze nieuwe tijd gaan de Elohim Inwijdingen echter een evolutiesatap verder. Ze transformeren ook de onderste chakra's en activeren een dienstbaarheid aan een nieuwe Ontwaakte samenleving. Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Klik hier om je aan te melden

 A.s. zondag (15 juli) open dag in de grootste edelsteen- en aurareading winkel van het Noorden

We zien je graag, tot dan!


Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG [1]


Klik hier voor meer informatie 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020