Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je moestuin?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpg

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting/materialen, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

Natuurwezens blijven niet vanzelf

Hier op de Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Door jouw afstemming op de natuurspirits blijft de Devakracht aanwezig!

Ook hier, in de Elohim groenten- , kruidentuinen, fruithof en keuken wordt aan de Elohim medewerkers gevraagd in liefde en afstemming met de natuurspirits, met volledige aandacht, te werken. Het niet continu kwebbelen, denken en afdwalen van gedachten brengt de medewerker zelf ook in een diepere staat van Zijn en Eenheid. Zo ontstaat het indalen van de Goddelijke Essentie in het dagelijks gedrag en daarmee ook in de tuin, het voedsel en de producten zoals kruidentincturen.

Lees het hele artikel

 


 

Leven vanuit je ware Natuur? Contact maken met natuurwezens?

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Ontwikkel je subtiel buikgevoel d.m.v. deze prachtige sjamanistische natuurworkshop. Je leert soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert (je) verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

 


 

Volgend op de succesvolle voorgaande cursussen van Willeke Jansen, start er binnenkort een nieuwe online cursus:

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 uur | Online cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke JansenEngel, aarde.jpg

Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht.

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft weg te geven.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden? Tijdens deze online cursus leer je op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten!

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op vóór woensdag (25 juli) om gebruik te maken van 40,00 euro vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

"Ik wil je bedanken voor de mooie cursus. Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Wat heel prettig, helend en verruimend is. De healingen voelden zacht en krachtig."
 

 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren tijdens deze geweldige workshop. 

Master healer reader coach.jpgDe 12 Kosmische Stralen activeren voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Al 37 mensen hebben zich opgegeven voor deze fantastische workshop in september!

Wees er snel bij als je nog op de krachtplaats wilt overnachten. Alleen nog plek op de camping beschikbaar, overnachting is gratis wanneer je met de workshop mee doet, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Alleen een niemand kan door de Gouden Poort.pngquotes/krachtzinnen

 


 

9 augustus 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgDoor de helende kracht van deze online groepshealing zullen we als multidimensionale meesters met meer vertrouwen en onschuld, lichter leven.

De 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters (Shamballa), engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien door de online groepshealing!

Klik hier om je aan te melden

 


 

TIP: Ondersteunende middelen/workshops bij de groepshealing op 9 augustus  "Kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

 

 

Pillar of Light.JPG

Helende Tuinen | Pillar of Light - Sekinah

Ben je gevoelig en bewust, wil je meer aarding en heb je je altijd anders dan anderen gevoeld?  Wil je mensen helpen en bijdragen aan de nieuwe aarde?

Mogelijk ben jij ook een multidimensionale Pillar of Light die naar de aarde gekomen is om de samenleving te helpen d.m.v. je heldere en genezende gaven.

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek aan de Helende Tuinen

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Pillar of light - Sekinah Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop elohim-edelstenen.nl

 

TIP: Klik hier om het artikel te lezen 'wat is een Pillar of Light?'

 


 

Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen THUISKOMEN in jeZelf, in VREDE zijn! Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken?

 

 Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken

Klik hier voor meer informatie

Om te boeken, neem je contact op:

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


 

A.s. zaterdag 14 juli vindt er een prachtige workshopdag plaats, gegeven door de ervaren Elohim docente Willeke Jansen. Mocht je deze dag niet kunnen, dan is er in de maand augustus een nieuwe (extra) mogelijkheid!

18 augustus 10:00 - 17:00 uur | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke JansenWilleke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten!

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Artikelen | Inzicht & inspiratie

Magisch, multidimensionaal.jpg

Belichaam de 6de en 7de dimensie van je ziel en wordt een meester van Tijd

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In de hogere dimensies is de tijd niet van dezelfde realiteit als hier. Het is niet zo vast, maar wordt meer holografisch. Dat wil zeggen; des te meer je je opent als zielemens, je je parallelle levens, je andere delen (zelven), gaat ervaren en integreren. Je vaardigheden, gedrag, kwaliteiten en karaktertrekken veranderen naar een vollediger potentieel.

Lees het hele artikel

 

kundalini.jpg

Zweten, moe, van down tot actief

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We hebben met zijn allen de laatste tijd aardig wat voor ons kiezen gehad door de kosmische invloeden en lichtversnellingen. Onze celstructuur kan het bijna niet bijbenen evenals onze gevoelslichamen.

Lees het hele artikel

 


 

1 en 2 september 10:00 - 17:00 uur | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Workshop egyptische inwijdingenWe deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn, dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat ontwaken. Net als je Druïdische Oorsprong, Goddelijke Zelf en Magiër.

In deze nieuwe tijd gaan de Elohim Inwijdingen echter een evolutiesatap verder. Ze transformeren ook de onderste chakra's en activeren een dienstbaarheid aan een nieuwe Ontwaakte samenleving. Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Klik hier om je aan te melden

 


 

A.s. zondag (15 juli) open dag in de grootste edelsteen- en aurareading winkel van het Noorden

We zien je graag, tot dan!

 

Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG [1]

 

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020