Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je moestuin?

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpg

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting/materialen, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

Natuurwezens blijven niet vanzelf

Hier op de Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Door jouw afstemming op de natuurspirits blijft de Devakracht aanwezig!

Ook hier, in de Elohim groenten- , kruidentuinen, fruithof en keuken wordt aan de Elohim medewerkers gevraagd in liefde en afstemming met de natuurspirits, met volledige aandacht, te werken. Het niet continu kwebbelen, denken en afdwalen van gedachten brengt de medewerker zelf ook in een diepere staat van Zijn en Eenheid. Zo ontstaat het indalen van de Goddelijke Essentie in het dagelijks gedrag en daarmee ook in de tuin, het voedsel en de producten zoals kruidentincturen.

Lees het hele artikel

 


 

Leven vanuit je ware Natuur? Contact maken met natuurwezens?

15 en 16 september 10:00 - 17:00 uur | Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Ontwikkel je subtiel buikgevoel d.m.v. deze prachtige sjamanistische natuurworkshop. Je leert soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert (je) verloren zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

 


 

Volgend op de succesvolle voorgaande cursussen van Willeke Jansen, start er binnenkort een nieuwe online cursus:

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 uur | Online cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke JansenEngel, aarde.jpg

Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht.

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft weg te geven.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden? Tijdens deze online cursus leer je op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten!

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op vóór woensdag (25 juli) om gebruik te maken van 40,00 euro vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

"Ik wil je bedanken voor de mooie cursus. Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Wat heel prettig, helend en verruimend is. De healingen voelden zacht en krachtig."8 en 9 september 10:00 - 17:00 uur | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren tijdens deze geweldige workshop. 

Master healer reader coach.jpgDe 12 Kosmische Stralen activeren voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Al 37 mensen hebben zich opgegeven voor deze fantastische workshop in september!

Wees er snel bij als je nog op de krachtplaats wilt overnachten. Alleen nog plek op de camping beschikbaar, overnachting is gratis wanneer je met de workshop mee doet, vol = vol.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Alleen een niemand kan door de Gouden Poort.pngquotes/krachtzinnen
9 augustus 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing, live/online "Activeer 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgDoor de helende kracht van deze online groepshealing zullen we als multidimensionale meesters met meer vertrouwen en onschuld, lichter leven.

De 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters (Shamballa), engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien door de online groepshealing!

Klik hier om je aan te melden

 


 

TIP: Ondersteunende middelen/workshops bij de groepshealing op 9 augustus  "Kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

 


Pillar of Light.JPG

Helende Tuinen | Pillar of Light - Sekinah

Ben je gevoelig en bewust, wil je meer aarding en heb je je altijd anders dan anderen gevoeld?  Wil je mensen helpen en bijdragen aan de nieuwe aarde?

Mogelijk ben jij ook een multidimensionale Pillar of Light die naar de aarde gekomen is om de samenleving te helpen d.m.v. je heldere en genezende gaven.

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek aan de Helende Tuinen

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Pillar of light - Sekinah Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop elohim-edelstenen.nl

 

TIP: Klik hier om het artikel te lezen 'wat is een Pillar of Light?'

 Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen THUISKOMEN in jeZelf, in VREDE zijn! Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken?

 

 Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken

Klik hier voor meer informatie

Om te boeken, neem je contact op:

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org 

A.s. zaterdag 14 juli vindt er een prachtige workshopdag plaats, gegeven door de ervaren Elohim docente Willeke Jansen. Mocht je deze dag niet kunnen, dan is er in de maand augustus een nieuwe (extra) mogelijkheid!

18 augustus 10:00 - 17:00 uur | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke JansenWilleke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten!

Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 Artikelen | Inzicht & inspiratie

Magisch, multidimensionaal.jpg

Belichaam de 6de en 7de dimensie van je ziel en wordt een meester van Tijd

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In de hogere dimensies is de tijd niet van dezelfde realiteit als hier. Het is niet zo vast, maar wordt meer holografisch. Dat wil zeggen; des te meer je je opent als zielemens, je je parallelle levens, je andere delen (zelven), gaat ervaren en integreren. Je vaardigheden, gedrag, kwaliteiten en karaktertrekken veranderen naar een vollediger potentieel.

Lees het hele artikel


kundalini.jpg

Zweten, moe, van down tot actief

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We hebben met zijn allen de laatste tijd aardig wat voor ons kiezen gehad door de kosmische invloeden en lichtversnellingen. Onze celstructuur kan het bijna niet bijbenen evenals onze gevoelslichamen.

Lees het hele artikel

 


 

Engelen en lichtmeesters staan iedere dag voor je klaar en zijn heel behulpzaam. Ze willen niets liever dan de mensheid helpen bij hun ontwikkeling naar vrede, geluk en vervulling. Als jij extra steun kunt gebruiken weet dan dat zij er altijd voor je zijn! Het is enorm behulpzaam als je er meer over weet, je kunt dan nog directer in verbinding met de hogere werelden zijn.

elfenlicht.jpg

28 juli 13:30 - 16:30 uur | Online/live Engelen en lichtmeester bijeenkomst

Gegeven door Marlisa Hof

Tijdens deze inspirerende middag ontvang je informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze jou in het dagelijks leven ondersteunen.

Laat je ook inspireren en voel je welkom tijdens deze engelen bijeenkomst waarbij hun energie duidelijk voelbaar zal zijn! Opgetild en geïnspireerd ga je naar huis, waarbij je nog beter weet hoe je in verbinding met engelen en lichtmeesters kunt zijn.

Klik hier om je aan te melden
1 en 2 september 10:00 - 17:00 uur | Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Workshop egyptische inwijdingenWe deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn, dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat ontwaken. Net als je Druïdische Oorsprong, Goddelijke Zelf en Magiër.

In deze nieuwe tijd gaan de Elohim Inwijdingen echter een evolutiesatap verder. Ze transformeren ook de onderste chakra's en activeren een dienstbaarheid aan een nieuwe Ontwaakte samenleving. Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Klik hier om je aan te melden

 A.s. zondag (15 juli) open dag in de grootste edelsteen- en aurareading winkel van het Noorden

We zien je graag, tot dan!


Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG [1]


Klik hier voor meer informatie 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43