Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Engel, engelen kracht.jpgKracht is een energie die veel mensen onbewust associëren met dominantie, misschien wel boosheid en manipulatie. Kracht kan angst inboezemen waardoor jezelf of de ander de eigen Liefdeskracht en openheid verliest. De kracht van een ander doet je terugtrekken, kleiner maken en je alleen voelen. Het kan je ook doen inhouden om op te staan en je geheelde kracht vanuit Liefde in te zetten.

Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht en manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Om kracht op een geheelde en non-duale wijze in te zetten.

Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht!

Klik hier voor meer informatie over de online cursus "Kracht is Liefde" met Willeke Jansen

 Start 8 augustus | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen. We zijn inmiddels met zovelen dat het Eenheidsliefdesveld zo krachtig aanwezig is dat je je macht/kracht niet meer weg hoeft weg te geven. De 5e dimensie verheft velen van ons nu boven de dualiteit naar een nieuwe eerste vorm van leven vanuit eenheid.

Maar hoe doe je dat nu? Zonder afgescheidenheid en dualiteit? Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden?

De online cursus zal je optillen in wie je Bent

Willeke Jansen laat je voelen dat je een krachtig wezen bent en gekomen bent voor een groter doel. Je gaat voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware zelf naar voren komt!

Ben jij klaar om op te staan en heb je nog een laatste zetje nodig? Borrelt het van binnen en weet je niet zo goed hoe? Ben je bang je kracht duaal in te zetten en hou je daarom in? Meld je aan en bevrijd je van alles wat je weerhoud op te staan!

Tip: Geef je uiterlijk woensdag 25 juli op om gebruik te maken van de € 40,- vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Innerlijke Kracht

Eerst is de eerste stap nodig; je los maken van afhankelijkheid, ruilhandel en andere needings in de uitwisseling met de ander(en). Het vraagt je de kracht in jezelf te vinden. Het vraagt diep van binnen te voelen en je lichaam de ruimte te geven voor wat het voelt. Het vraagt jouw Essentie kwaliteiten bewust te maken in je eigen lichaam. Het vraagt ook om uit de comfortzone stappen en te handelen naar wat door jou heen wil komen. Laat je angst los en bevrijd jezelf van oude gewoontes en gedragingen. Het innerlijk kind te doorzien en te doorzien waar je je verheft boven de ander en waar je arrogantie de kop op steekt. Het vraagt je ik-identificaties te doorzien en los te laten en jezelf te openen voor Liefde en Kracht in hun hoogste vormen.

eikenboom, openheid, zonsondergang.jpg

Ego kracht of Essentie kracht?

Tijdens deze online avond cursus gaan we onderzoeken wanneer je vanuit je ego-ikje handelt en wanneer vanuit je ware zelf. Je leert uit je comfortzone te komen in situaties, ze te doorzien om voortaan vanuit innerlijke Liefdeskracht te handelen. Je leert het ikje te doorzien, waar je nog aan vasthoudt en mee identificeert en hoe je anders gaat handelen. Je leert te spreken vanuit innerlijke Liefdes kracht ipv het gekwetste duale innerlijk kind.

 


 

Samen opstaan voor de nieuwe aarde

Dat is waar je voor gekomen bent! Houdt niet langer in en ga! Volg wat door jou heen wil komen!

De online cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent en gekomen bent voor een groter doel. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware zelf naar voren komt!

Klik hier om je aan te melden met vroegboekkorting

 


 

Healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

De volgende kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers zullen we tijdens deze online avond cursus gebruiken:

Guldenroede

guldenroede plant.jpg

Guldenroede zet je in je eigen kracht en kan je heel goed ondersteunen bij verwerkingsprocessen. Guldenroede werkt beschermend en houd je in je eigen energie zodat je niet teveel met je omgeving vervloeid. Verder bekrachtigt hij de mannelijke aspecten in je (manifestatiekracht, voor jezelf op komen).

Eik

eik, mooi.jpgEik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en vertrapt, waardoor je beter vanuit je buik en lichaam kunt leven. Elohim Eik brengt en ontspant wilskracht, plichtsgevoel, doorzettingsvermogen, moed en uithoudingsvermogen. Ook komt er rust in je systeem. Hij trekt je uiterst goed in je aarding en geeft daadkracht.

Robertskruid

Robertskruid[1].jpgRobertskruid geeft ons kracht en doorzettingsvermogen en bouwt ons op. Robertskruid helpt onze dromen te verwezenlijken en bekrachtigt ons Zijn in meerdere dimensies zowel als het ikje. Voel je je een nul of vind je je zelf maar niks gebruik Elohim Robertskruid bio tinctuur dan langere tijd. Robertskruid werkt aardend en zorgt dat je je veilig voelt in je aardelichaam.


Rozemarijn

rozemarijn.jpgRozemarijn stimuleert en geeft je weer nieuwe levenskracht, nieuwe stralenheid! Rozemarijn zet je goed in je innerlijke ‘power' en bevordert je manifestatiekracht. Ze helpt je gevoel niet in je hoofd te verwerken maar in je buik waar het thuishoort. Ze transformeert dat in Chi-power vanuit je buik zodat je je niet sterker hoeft te maken dan je bent maar je kracht van binnenuit belichaamd.

Agrimonie

agrimonie.jpg

Ze geeft zelfbescherming, zelfvertrouwen en helpt het kristallijnen Zelf. Elohim Agrimonie brengt uitlijning met de kosmos, het multidimensionaal bewustzijn en ware Zelf. Ze geeft een diepe aarding die helpt te manifesteren, op eigen benen te staan en brengt de levenskracht terug.

 


 

Praktische informatie:

In 5 online lessen van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen.

Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

 

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data met uitzondering ivm vakantie:

  • woensdag 8 augustus 2018
  • woensdag 22 augustus 2018
  • woensdag 5 september 2018
  • woensdag 26 september 2018
  • woensdag  10 oktober 2018

Ik ontmoet je graag online!

Willeke Jansen

 

Vroegboekprijs van € 199,-  is geldig t/m woensdag 25 juli! De prijs wordt uiteindelijk verhoogd naar € 239,-

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van deelnemers uit (online) cursussen met Willeke

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra."

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit."

''Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"

"Ik wil je bedanken voor de mooie cursus. Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Wat heel prettig, helend en verruimend is. De healingen voelden zacht en krachtig."

 14 juli 10:00 - 17:00 uur | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Zonnevlechttuin.jpgDe Krachtplaats laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel verder zullen Ontwaken. Het opent en geneest je helder inzicht, lichaam en ziel en ontmantelt elke ego-ik-ruis.

Tijdens deze workshopdag gaan we o.a. de helende tuinen in en zul je steeds meer merken dat de kwaliteiten van je Essentie zich laten zien. We doen groepshealingen in de verschillende zelfrealisatie tuinen en er is ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Wil jij ook kunnen voelen hoe je eigen Essentie naar voren wordt gehaald, voorbij je ik-gevoel? Doe dan mee met deze prachtige workshopdag!

Klik hier om je aan te melden
Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpgIk ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Telkens open ik de weg naar Godrealisatie en de ik-loze poort voor je. Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over tijdens mijn persoonlijke consulten, online en live workshops.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.