Ware steun en veiligheid vinden in je Goddelijke Vonk

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder steun en veiligheid buiten jezelf nodig. Je hebt minder behoefte aan steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis die ligt in jezelf.

Je eigen Goddelijke Vonk

Rots met raam.jpgJe kan niet meer mee bewegen met een groep als die beweging niet klopt voor je eigen Goddelijke Vonk, die steeds meer op aarde begint te komen. Je kunt ook niet de uitdagingen van geld, seks, emotie, werk en andere aardse praktijken uit de weg gaan middels een ontkenning van materie en menszijn. Je kunt niet meer alleen de hogere dimensies bekrachtigen in jezelf, zonder de wortels van emoties, innerlijk kind, persoonlijkheid en nederigheid ook te ontwikkelen. Je volgt niet meer alleen de waarheid van een guru of leraar, maar blijft ook trouw aan je eigen Goddelijke stem.

Je gaat dieper naar binnen

De kosmische drive en verbinding met de engelen die je eerder voelde, verandert in een subtielere stem, een fluistering van je Ziel en Essentie.

Lees het hele artikel

 


 

 


 

Afgelopen groepshealing weer meer dan 200 deelnemers!

Bij de vorige groepshealing deden er live en online meer dan 200 mensen mee! Geweldig hoeveel mensen zich elke keer weer aansluiten. Doe jij ook (weer) mee en help je het groepsveld versterken?

12 juli 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power!

We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden. We gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Geef je op uiterlijk dit weekend op om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

 

''Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten. Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

 


 

15 juli 10:30 - 16:00 | Open dag met mini-workshops en honderden edelstenen!

GraaKristalwinkel met veel klanten 3.JPGg ontmoeten we jou volgende week tijdens de open dag.

De edelsteenwinkel die op de Elohim krachtplaats staat, is de grootste edelsteen en aurareading winkel van Noord Nederland.

Ontdek en ervaar de helende werking van de honderden 13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen en kristallen in onze winkel. Ontvang advies welk product jou het beste kan ondersteunen, neem deel aan spirituele mini-workshops en bezoek de Helende Tuinen met 50% korting .

Wil je weten wat er allemaal op het programma staat?

Klik hier voor meer informatie

 


 

 

Als je nergens meer heen hoeft is ALLES er!.png

 

 


 

Beschikbaarheid huisjes en chalets in juli & augustus

Wil je deze zomer heerlijk verblijven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Lees hieronder wat er nog beschikbaar is in de maanden juli en augustus.

Pegasus (4 pers. houten chalet)

Juli: za 7-7 tot zo. 15-7 / di. 17-7 tot vr. 20-7
Augustus: vr. 3-8 tot za. 11-8 / zo. 19-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 pers. houten chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: do. 2-8 tot di. 7-8 / do 9-8 tot zo. 12-8 / zo. 19-8 tot vr. 31-8

Elfenlicht (3 pers. chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: za. 4-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 pers. chalet)

Juli: di. 10-7 tot za. 14-7 (laatste plek!)

Augustus: di. 14-8 tot vr. 7-9

Avalon (2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 (laatste plek!)

Augustus: vanaf za. 4-8

Merlijn (1-2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 / zo. 15-7 tot do. 19-7

Augustus: wo. 1-8 tot di. 7-8 / di. 21-8 tot zo. 26-8

Wil je boeken of meer informatie?

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Ga naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.

Lees hier meer over een verblijf op de Elohim Krachtplaats

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Een dagbezoek aan de Helende Tuinen is ook mogelijk, klik hier voor meer informatie.

 


 

Elohim opleiding Kosmisch Kristal Master

Dekristallen verzameling.jpgs te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken, des te beter kun je de hoger dimensionele lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren. Zo komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke.

Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen

Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven.

Lijkt het je geweldig om met kristallen en edelstenen samen te werken? Voor ieder die (kosmische) diepgang wil, en wil werken voor mens, aarde en kristallen, is dit dé opleiding!

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Elke 2 maanden kun je insteken voor de opleiding. Let op; de benodigde workshops / korte beroepsopleidingen worden meestal 1x per jaar gegeven. Raadpleeg de site-agenda voor de exacte data en andere info.

 

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021