Ware steun en veiligheid vinden in je Goddelijke Vonk

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder steun en veiligheid buiten jezelf nodig. Je hebt minder behoefte aan steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis die ligt in jezelf.

Je eigen Goddelijke Vonk

Rots met raam.jpgJe kan niet meer mee bewegen met een groep als die beweging niet klopt voor je eigen Goddelijke Vonk, die steeds meer op aarde begint te komen. Je kunt ook niet de uitdagingen van geld, seks, emotie, werk en andere aardse praktijken uit de weg gaan middels een ontkenning van materie en menszijn. Je kunt niet meer alleen de hogere dimensies bekrachtigen in jezelf, zonder de wortels van emoties, innerlijk kind, persoonlijkheid en nederigheid ook te ontwikkelen. Je volgt niet meer alleen de waarheid van een guru of leraar, maar blijft ook trouw aan je eigen Goddelijke stem.

Je gaat dieper naar binnen

De kosmische drive en verbinding met de engelen die je eerder voelde, verandert in een subtielere stem, een fluistering van je Ziel en Essentie.

Lees het hele artikel

 


 

 


 

Afgelopen groepshealing weer meer dan 200 deelnemers!

Bij de vorige groepshealing deden er live en online meer dan 200 mensen mee! Geweldig hoeveel mensen zich elke keer weer aansluiten. Doe jij ook (weer) mee en help je het groepsveld versterken?

12 juli 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power!

We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden. We gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Geef je op uiterlijk dit weekend op om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

 

''Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten. Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

 


 

15 juli 10:30 - 16:00 | Open dag met mini-workshops en honderden edelstenen!

GraaKristalwinkel met veel klanten 3.JPGg ontmoeten we jou volgende week tijdens de open dag.

De edelsteenwinkel die op de Elohim krachtplaats staat, is de grootste edelsteen en aurareading winkel van Noord Nederland.

Ontdek en ervaar de helende werking van de honderden 13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen en kristallen in onze winkel. Ontvang advies welk product jou het beste kan ondersteunen, neem deel aan spirituele mini-workshops en bezoek de Helende Tuinen met 50% korting .

Wil je weten wat er allemaal op het programma staat?

Klik hier voor meer informatie

 


 

 

Als je nergens meer heen hoeft is ALLES er!.png

 

 


 

Beschikbaarheid huisjes en chalets in juli & augustus

Wil je deze zomer heerlijk verblijven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Lees hieronder wat er nog beschikbaar is in de maanden juli en augustus.

Pegasus (4 pers. houten chalet)

Juli: za 7-7 tot zo. 15-7 / di. 17-7 tot vr. 20-7
Augustus: vr. 3-8 tot za. 11-8 / zo. 19-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 pers. houten chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: do. 2-8 tot di. 7-8 / do 9-8 tot zo. 12-8 / zo. 19-8 tot vr. 31-8

Elfenlicht (3 pers. chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: za. 4-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 pers. chalet)

Juli: di. 10-7 tot za. 14-7 (laatste plek!)

Augustus: di. 14-8 tot vr. 7-9

Avalon (2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 (laatste plek!)

Augustus: vanaf za. 4-8

Merlijn (1-2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 / zo. 15-7 tot do. 19-7

Augustus: wo. 1-8 tot di. 7-8 / di. 21-8 tot zo. 26-8

Wil je boeken of meer informatie?

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Ga naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.

Lees hier meer over een verblijf op de Elohim Krachtplaats

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Een dagbezoek aan de Helende Tuinen is ook mogelijk, klik hier voor meer informatie.

 


 

Elohim opleiding Kosmisch Kristal Master

Dekristallen verzameling.jpgs te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken, des te beter kun je de hoger dimensionele lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren. Zo komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke.

Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen

Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven.

Lijkt het je geweldig om met kristallen en edelstenen samen te werken? Voor ieder die (kosmische) diepgang wil, en wil werken voor mens, aarde en kristallen, is dit dé opleiding!

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Elke 2 maanden kun je insteken voor de opleiding. Let op; de benodigde workshops / korte beroepsopleidingen worden meestal 1x per jaar gegeven. Raadpleeg de site-agenda voor de exacte data en andere info.

 

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020