Ware steun en veiligheid vinden in je Goddelijke Vonk

 

Geschreven door Luuc van Vuuren

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder steun en veiligheid buiten jezelf nodig. Je hebt minder behoefte aan steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis die ligt in jezelf.

Je eigen Goddelijke Vonk

Rots met raam.jpgJe kan niet meer mee bewegen met een groep als die beweging niet klopt voor je eigen Goddelijke Vonk, die steeds meer op aarde begint te komen. Je kunt ook niet de uitdagingen van geld, seks, emotie, werk en andere aardse praktijken uit de weg gaan middels een ontkenning van materie en menszijn. Je kunt niet meer alleen de hogere dimensies bekrachtigen in jezelf, zonder de wortels van emoties, innerlijk kind, persoonlijkheid en nederigheid ook te ontwikkelen. Je volgt niet meer alleen de waarheid van een guru of leraar, maar blijft ook trouw aan je eigen Goddelijke stem.

Je gaat dieper naar binnen

De kosmische drive en verbinding met de engelen die je eerder voelde, verandert in een subtielere stem, een fluistering van je Ziel en Essentie.

Lees het hele artikel

 


 

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht en manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren..

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen

De online cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent en gekomen bent voor een groter doel. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware zelf naar voren komt!

Ben jij klaar om op te staan en heb je nog een laatste zetje nodig? Borrelt het van binnen en weet je niet zo goed hoe? Ben je bang je kracht duaal in te zetten en houd je daarom in? Meld je aan en bevrijd je van alles wat je weerhoud op te staan!

Binnenkort wordt de prijs met € 40,- verhoogd, dus geef je tijdig op!

Klik hier om je aan te melden


"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij."

"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"
Afgelopen groepshealing weer meer dan 200 deelnemers!

Bij de vorige groepshealing deden er live en online meer dan 200 mensen mee! Geweldig hoeveel mensen zich elke keer weer aansluiten. Doe jij ook (weer) mee en help je het groepsveld versterken?

12 juli 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power!

We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden. We gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Geef je op uiterlijk dit weekend op om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden


''Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten. Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

 


 

15 juli 10:30 - 16:00 | Open dag met mini-workshops en honderden edelstenen!

GraaKristalwinkel met veel klanten 3.JPGg ontmoeten we jou volgende week tijdens de open dag.

De edelsteenwinkel die op de Elohim krachtplaats staat, is de grootste edelsteen en aurareading winkel van Noord Nederland.

Ontdek en ervaar de helende werking van de honderden 13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen en kristallen in onze winkel. Ontvang advies welk product jou het beste kan ondersteunen, neem deel aan spirituele mini-workshops en bezoek de Helende Tuinen met 50% korting .

Wil je weten wat er allemaal op het programma staat?

Klik hier voor meer informatie

Als je nergens meer heen hoeft is ALLES er!.png

 

 


 

Beschikbaarheid huisjes en chalets in juli & augustus

Wil je deze zomer heerlijk verblijven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Lees hieronder wat er nog beschikbaar is in de maanden juli en augustus.

Pegasus (4 pers. houten chalet)

Juli: za 7-7 tot zo. 15-7 / di. 17-7 tot vr. 20-7
Augustus: vr. 3-8 tot za. 11-8 / zo. 19-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 pers. houten chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: do. 2-8 tot di. 7-8 / do 9-8 tot zo. 12-8 / zo. 19-8 tot vr. 31-8

Elfenlicht (3 pers. chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: za. 4-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 pers. chalet)

Juli: di. 10-7 tot za. 14-7 (laatste plek!)

Augustus: di. 14-8 tot vr. 7-9

Avalon (2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 (laatste plek!)

Augustus: vanaf za. 4-8

Merlijn (1-2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 / zo. 15-7 tot do. 19-7

Augustus: wo. 1-8 tot di. 7-8 / di. 21-8 tot zo. 26-8

Wil je boeken of meer informatie?

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Ga naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.

Lees hier meer over een verblijf op de Elohim Krachtplaats

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Een dagbezoek aan de Helende Tuinen is ook mogelijk, klik hier voor meer informatie.

 


 

Inspirerende bijeenkomsten in de zomermaanden juli en augustus

 

Marlisa 2017-klein.jpg

Gegeven door Marlisa Hof

18 juli 19:00 - 20:30 | Live/online "Open je onvoorwaardelijk hart en voel je veilig met Aartsengel Michael en Maria"

28 juli 13:30 - 16:30 | Live/online Engelen en lichtmeester bijeenkomst

 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Gegeven door Willeke Jansen

11 juli 19:00 - 20:30 | Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading

25 juli 19:00 - 20:30 | Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading

 


 

Elohim opleiding Kosmisch Kristal Master

Dekristallen verzameling.jpgs te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken, des te beter kun je de hoger dimensionele lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren. Zo komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke.

Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen

Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven.

Lijkt het je geweldig om met kristallen en edelstenen samen te werken? Voor ieder die (kosmische) diepgang wil, en wil werken voor mens, aarde en kristallen, is dit dé opleiding!

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Elke 2 maanden kun je insteken voor de opleiding. Let op; de benodigde workshops / korte beroepsopleidingen worden meestal 1x per jaar gegeven. Raadpleeg de site-agenda voor de exacte data en andere info. 

Laatste kans om je op te geven!

Open plek Lemurisch bos.jpg14 juli 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

Tp: Kun je niet op deze datum, maar wil je wel graag mee doen? Deze workshop wordt ook gegeven op zaterdag 18 augustus.

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18