Ware steun en veiligheid vinden in je Goddelijke Vonk

 

Geschreven door Luuc van Vuuren

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder steun en veiligheid buiten jezelf nodig. Je hebt minder behoefte aan steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis die ligt in jezelf.

Je eigen Goddelijke Vonk

Rots met raam.jpgJe kan niet meer mee bewegen met een groep als die beweging niet klopt voor je eigen Goddelijke Vonk, die steeds meer op aarde begint te komen. Je kunt ook niet de uitdagingen van geld, seks, emotie, werk en andere aardse praktijken uit de weg gaan middels een ontkenning van materie en menszijn. Je kunt niet meer alleen de hogere dimensies bekrachtigen in jezelf, zonder de wortels van emoties, innerlijk kind, persoonlijkheid en nederigheid ook te ontwikkelen. Je volgt niet meer alleen de waarheid van een guru of leraar, maar blijft ook trouw aan je eigen Goddelijke stem.

Je gaat dieper naar binnen

De kosmische drive en verbinding met de engelen die je eerder voelde, verandert in een subtielere stem, een fluistering van je Ziel en Essentie.

Lees het hele artikel

 


 

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht en manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren..

Het is nu de tijd om je niet langer terug te trekken en alleen te voelen

De online cursus zal je optillen in wie je Bent, laat je voelen dat je een krachtig wezen bent en gekomen bent voor een groter doel. Het brengt je voorbij je onzekere of gewonde zelf, zodat je prachtige ware zelf naar voren komt!

Ben jij klaar om op te staan en heb je nog een laatste zetje nodig? Borrelt het van binnen en weet je niet zo goed hoe? Ben je bang je kracht duaal in te zetten en houd je daarom in? Meld je aan en bevrijd je van alles wat je weerhoud op te staan!

Binnenkort wordt de prijs met € 40,- verhoogd, dus geef je tijdig op!

Klik hier om je aan te melden


"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij."

"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!"
Afgelopen groepshealing weer meer dan 200 deelnemers!

Bij de vorige groepshealing deden er live en online meer dan 200 mensen mee! Geweldig hoeveel mensen zich elke keer weer aansluiten. Doe jij ook (weer) mee en help je het groepsveld versterken?

12 juli 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power!

We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden. We gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Geef je op uiterlijk dit weekend op om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden


''Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten. Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

 


 

15 juli 10:30 - 16:00 | Open dag met mini-workshops en honderden edelstenen!

GraaKristalwinkel met veel klanten 3.JPGg ontmoeten we jou volgende week tijdens de open dag.

De edelsteenwinkel die op de Elohim krachtplaats staat, is de grootste edelsteen en aurareading winkel van Noord Nederland.

Ontdek en ervaar de helende werking van de honderden 13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen en kristallen in onze winkel. Ontvang advies welk product jou het beste kan ondersteunen, neem deel aan spirituele mini-workshops en bezoek de Helende Tuinen met 50% korting .

Wil je weten wat er allemaal op het programma staat?

Klik hier voor meer informatie

Als je nergens meer heen hoeft is ALLES er!.png

 

 


 

Beschikbaarheid huisjes en chalets in juli & augustus

Wil je deze zomer heerlijk verblijven in de helende energie van de Elohim Krachtplaats, met 30 Zelfrealisatie tuinen waaronder het Lemurisch bos? Lees hieronder wat er nog beschikbaar is in de maanden juli en augustus.

Pegasus (4 pers. houten chalet)

Juli: za 7-7 tot zo. 15-7 / di. 17-7 tot vr. 20-7
Augustus: vr. 3-8 tot za. 11-8 / zo. 19-8 tot vr. 24-8 / zo. 26-8 tot vr. 31-8

Eenhoorn (2-4 pers. houten chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: do. 2-8 tot di. 7-8 / do 9-8 tot zo. 12-8 / zo. 19-8 tot vr. 31-8

Elfenlicht (3 pers. chalet)

Juli: vol geboekt!

Augustus: za. 4-8 tot di. 14-8 / di. 21-8 tot vr. 7-9

Gaia (3 pers. chalet)

Juli: di. 10-7 tot za. 14-7 (laatste plek!)

Augustus: di. 14-8 tot vr. 7-9

Avalon (2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 (laatste plek!)

Augustus: vanaf za. 4-8

Merlijn (1-2 pers. caravan)

Juli: di. 10-7 tot vr. 13-7 / zo. 15-7 tot do. 19-7

Augustus: wo. 1-8 tot di. 7-8 / di. 21-8 tot zo. 26-8

Wil je boeken of meer informatie?

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Ga naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.

Lees hier meer over een verblijf op de Elohim Krachtplaats

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Een dagbezoek aan de Helende Tuinen is ook mogelijk, klik hier voor meer informatie.

 


 

Inspirerende bijeenkomsten in de zomermaanden juli en augustus

 

Marlisa 2017-klein.jpg

Gegeven door Marlisa Hof

18 juli 19:00 - 20:30 | Live/online "Open je onvoorwaardelijk hart en voel je veilig met Aartsengel Michael en Maria"

28 juli 13:30 - 16:30 | Live/online Engelen en lichtmeester bijeenkomst

 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Gegeven door Willeke Jansen

11 juli 19:00 - 20:30 | Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading

25 juli 19:00 - 20:30 | Ego & Essentie avond incl. persoonlijke Master Healing en Reading

 


 

Elohim opleiding Kosmisch Kristal Master

Dekristallen verzameling.jpgs te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken, des te beter kun je de hoger dimensionele lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren. Zo komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke.

Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen

Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven.

Lijkt het je geweldig om met kristallen en edelstenen samen te werken? Voor ieder die (kosmische) diepgang wil, en wil werken voor mens, aarde en kristallen, is dit dé opleiding!

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Elke 2 maanden kun je insteken voor de opleiding. Let op; de benodigde workshops / korte beroepsopleidingen worden meestal 1x per jaar gegeven. Raadpleeg de site-agenda voor de exacte data en andere info. 

Laatste kans om je op te geven!

Open plek Lemurisch bos.jpg14 juli 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

Tp: Kun je niet op deze datum, maar wil je wel graag mee doen? Deze workshop wordt ook gegeven op zaterdag 18 augustus.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0