Tip: vandaag laatste kans op vroegboekkorting voor online groepshealing

28 juni 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. De geslachtsorganen zijn het ankeringsgebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Ook onze seksuele energie behoort daartoe. Tijdens deze online groepshealing bevrijden ons innerlijk kind en onze geslachtsorganen zich voelbaar van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma, misbruik, verwachtingspatronen en remmingen. Als dat weg is blijven onze geheelde, oorspronkelijke seksualiteit en ons magisch, manifesterend, innerlijk kind op de voorgrond. Onze hoogste Liefde en seksualiteit kan haar volledige vorm aannemen. We zijn dan op geheelde wijze in eenheid met onszelf en elkaar. We ervaren het leven van binnenuit als paradijselijk, waardoor we automatisch overvloed en welzijn creëren. Het gebied van innerlijke kind, emoties, relaties en seksualiteit kan (Goddelijk) verlicht worden.

Ultieme scheppingkracht en (lichamelijke) Liefde

Liefde, verbinding.jpg

Deze online groepshealing activeert de 9de dimensie in ons, nadat we eerst voelbaar afgestemd worden in ons 6 dimensionale Zelf. Hierdoor zal ultieme daadkracht en (lichamelijke) Liefde binnenkomen in ons persoontje.

Door het belichamen van de 6de dimensie tot en met de 9de dimensie in onze buik en 2de chakra, worden we vrij van astrale verklevingen uit het verleden, oude gedragspatronen en persoonlijke reacties.

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven, kleven de celherinnering van seksuele en relationele dominantie, pijn, manipulatie en angst minder en worden we vrijer en minder reactief.

De orde van Melchizedek

Dimensie.jpgWe treden als man of vrouw toe tot de vrouwelijke orde van Melchizedek en worden kristallijn zuiver. Als jij een van de Melchizedeks bent, zul je helpen het wereldhart en bewustzijn te veranderen van ego en macht naar eenheid en vrede.

Tijdens de groepshealing bevinden ons bewustzijn en liefde zich op hetzelfde niveau als Shamballa, de Lichtmeesters, Aartsengelen en Melchizedek. Hierdoor kun je samenwerken, manifesteren en scheppen in eenheid met de Bron vanuit onvoorwaardelijke Moeder Gods Liefde en Oorspronkelijke Magie. Je bent weer in het Hof van Eden, je oorspronkelijke paradijselijke staat waar je eens uit viel. De staat van God-Godin, Christusbewustzijn en Kosmisch Meesterschap ontstaat.

Vandaag laatste kans voor € 24,- ipv € 31,50!

Klik hier om je aan te melden voor de online groepshealing

 Ervaringen van online deelnemers

"Aan het begin van de healing had ik het gelijk ontzettend heet, mijn gedachten waren stil en ik voelde de hoge frequenties. Na de healing heb ik een voetenbad met salie olie genomen en ik voelde letterlijk een stroom uit mijn lichaam gaan en er kwam een diepe rust in mij. De volgende dag voelde ik me krachtig en opgeruimd. Ik kon mijn man heel gemakkelijk om hulp vragen (daarvoor was dat heel moeilijk ) en er is meer fysieke intimiteit tussen ons."

Tineke

 

"Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen."

Erika

 

"Hallo Joke, ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel mijn Thuis staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel!"

Heidi

Lees hier meer feedbacks van deelnemers

 

Klik hier om je aan te melden voor de online groepshealing