Een nieuwe Lichtvortex is zich aan het ontwikkelen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

vortex2.jpeg

Een nieuwe Lichtvortex ontwikkelt zich in mij, het Elohim Centre en haar achterban. Deze lichtvortex zal de totale Eenheid (op alle lagen) van alle mensen en alle Rijken gaan bundelen. Alleen vanuit verlicht meesterschap kunnen we omgaan met deze, ook voor de wereldziel bedoelde, nieuwe, non-duale en multidimensionale energie.

Het meest machtige Geschenk dat we kunnen krijgen vanuit de Bron

Deze nieuwe energie ankert voor de Nieuwe Aarde in de vortex van de Elohim Krachtplaats en in alle bezoekers en studenten die daarmee verbonden zijn. Deze vortex brengt de mensheid het zuivere handelen, dat koel als diamant lijkt maar juist niet zonder Liefde is. Wel draagt het een hogere Waarheid en integriteit in zich, welke het versterken van het eigen ego-ikje en dat van anderen, niet meer dient. Deze Diamanten energie lijkt voor velen dan ook koel, omdat hij geen persoonlijke voorkeuren (en afkeuren) meer kent. Elke please houding, sociale aangepastheid zonder echtheid, lievig doen en weggeefstand, is opgelost in de Diamanten staat.

Lees het hele artikel

 


 

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Master healer reader coach.jpgJe volledig potentieel met je 144 lichtlichamen wordt geactiveerd tijdens deze bijzondere workshop. Honderden mensen hebben deze prachtige workshop al gevolgd en ook dit jaar stromen de aanmeldingen weer binnen.

Wanneer je gebruik wilt maken van een gratis overnachting, wees dan snel, er zijn nog 2 bedden in de B&B beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Geef je op vóór maandag om gebruik te maken van de vroegboekprijs

28 juni 19:30 - 20:30 | Groepshealing, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebosvreugde, 2e chakra, vrij.jpg

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht.

Voelbare zachte liefdes energie zal door je cellen stromen, je zult met Joy en zorgeloosheid vanuit mogelijkheden gaan creëren. Na de groepshealing ligt de wereld voor je open!

Meld je vóór maandag om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

Lees hier ervaringen van deelnemers

 


 

Liefdes manifistatieset.jpgTip: De Liefde en Manifestatie set met de oranje Calciet en witte Seleniet bol, helpt je om vanuit je Ware natuur, je Zijnsstaat te manifesteren en creëren vanuit geluk en overvloed.

Klik hier om de Liefde en Manifestatie set te bestellen

 


 

Verlichting onthecht je van ideeën en wensen die je projecteert op jezelf en de ander(en).png

 


 

Drukte in de kristalwinkel.JPG

15 juli Open dag spirituele winkel in Veelerveen

Vorig jaar was het een groot succes, daarom hebben wij dit jaar een nog uitgebreider programma! De eerste plekken voor de mini-workshops op de open dag zijn al binnen, dus wacht niet te lang want vol = vol.

Heb je de aankondiging in de vorige nieuwsbrief gemist?

Klik hier meer informatie over de open dag

 

 


 

Gevoel van chaos, stemmingen en vermoeidheid?

De DNA healing set "Van kleine zelf naar Ware Zelf" helpt bij het oplossen van onzekerheid en het teveel dat op je afkomt. Bij een persoonlijk of collectief gevoel van chaos, schaduwgedachten, stemmingen, vermoeidheid.

Bestel hier je DNA Healing set

 

"Sinds ik deze set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig, omdat ik minder in mijn hoofd zit."

 


 

Start 8 augustus 19:00 - 20:30 | Online cursus 'Kracht is Liefde'

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht.

De 5e dimensie verheft velen van ons nu boven de dualiteit naar een nieuwe eerste vorm van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je eigen hogere zuiverheid en kracht in de praktijk brengt.

Ben jij klaar om op te staan of heb je nog een laatste zetje nodig?

Klik hier voor meer informatie

 

''Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit''

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

Natuurwezens evolueren op de Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens (4).JPG

Als we onze sluiers van zwaarte transformeren en ons openen voor de interne en externe gevoelige natuur, ontstaat de vreugde van het leven en verdwijnt de wereldwijde collectieve angst van de natuurwezens. Zonder die astrale collectieve angstsluier zal alles overal op Aarde, gemakkelijker en vriendelijker gaan! Alle Rijken zullen zich weer verenigen, net als alle mensen over de hele Aarde!

Lees het hele artikel 

 

Door de ik-loze poort

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Engel.jpg

Ken je die momenten dat je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering aangeraakt en geopend wordt? Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, ofwel de ik-loze, verlichte staat. Je voelt je ruimer en ontvangt plotsklaps inzichten. Velen van ons kennen deze momenten, het is echter een hele weg voordat deze staat permanent belichaamd wordt en je het BENT in het dagelijks leven.

Lees het hele artikel

 


 

De chalets en huisjes raken steeds voller voor juli!

Lees hieronder wat er nog beschikbaar is op dit moment:

 

Hoe kun je boeken?

Chalet 17.jpgGa naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.

T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

 


 

Laatste week om je aan te melden!

30 juni & 1 juli 10:00 - 16:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

 


 

De Elohim Krachtplaats geeft alles, maar vraagt ook alles;
namelijk het opgeven van elk ego

Sfeer Tuinoverzicht.JPGVerblijven of werken bij Elohim betekent onthechting van het kleine zelf in sneltreinvaart. Ga je daar niet in mee dan zullen lichaam en geest je zoveel mogelijk signalen geven. Het Elohim Centre is er voor diegenen die bereid zijn en meetrillen!

Wil je de Elohim Krachtplaats ervaren? Kom eens een dag langs en ervaar de bijzondere werking van de Helende Tuinen.

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek

 

Wil jij bijdragen aan deze prachtige plek?

Wil jij het roer omgooien en voel je dat het nu het moment is om jezelf te onthechten van het kleine zelf? Wacht dan niet langer en neem de stap, misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega en/of medebewoner!

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk of betaalde vacatures

 


 

Agenda

Klik hier voor het hele overzicht van aankomende workshops en activiteiten