Heel je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Doe mee vanuit huis met onderstaande online groepshealing! Dit weekend de laatste kans op € 7,50 vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven voor de vroegboekprijs van € 24,-

 

7 juni 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Haal nu het beste uit jezelf en je 2de chakra naar boven!

2de - tweede chakra.jpgBen je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Sluit je dan aan bij de online groepshealing met Joke van aankomende donderdag.

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik en essentie!

Vanuit je hoofd, wil en inzet leven maakt je zwaar of serieus, vanuit de buik van je Essentie leven maakt je zorgeloos, lichtvoetig, vredevol, blij en God-Godin. Het brengt je in eenheid met je levensstroom, je seksuele organen, verlichte seksualiteit en relaties!

Tijdens deze online groepshealing activeert Joke ElZiam Nootebos, samen met de Bovenwereld, je geheelde 2de chakra, relaties en vreugde. Word spontaan en geniet de onschuld en speelsheid van je innerlijk kind en het man zijn of vrouw zijn, van moment tot moment, onafhankelijk van de omstandigheden en uiterlijke levenssituatie!

De vroegboekkorting van €7,50 is geldig t/m a.s. zondag

Klik hier om je op te geven

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

Andrisa

"Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Anouk

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

Thea

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

"Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"

Anita

Klik hier om je op te geven

 


 

Liefde, hart.jpeg23 & 24 juni 10:00 - 17:00 | Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Ook voor mensen zonder relatie! Ontvang heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron middels al je 12 zielendelen en zielengroepen. Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven.

Lees hier meer informatie