Ontwikkelingsstappen naar Heilige Magie

Ontwikkelingsstappen naar Magiër en Mysticus

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Vlinders, magie, natuur.jpgAls het Licht van de Holy Spirit en onze Goddelijke Vonk onze persoonlijkheid en handelingen doorstraalt, "kleven" we niet meer aan zwaarte, verdriet, boosheid, meesterschap, bevestiging e.d., en ook niet aan liefde, relaties en licht. We wandelen in balans tussen het licht en donker. Als we daarbij onze "heldere" gaven, verruimd bewustzijn en oneindige liefde permanent belichamen, zijn we Magiër of een verlichte Pillar of Light.

Bij een Magiër of Pillar of Light op het hoogste niveau is het kundalini-kanaal gezuiverd en staat het helemaal open. Het zenuwstelsel en lichaam zijn dan sterk genoeg om de Goden- en Liefdes-Krachten als bewust medium hanteren. De Krachten worden slechts gebruikt voor het welzijn van anderen en zijn in eenheid. Stralend kristallijn bewustzijn, visioenen en heldere inzichten, een volledige beheersing van lichaam, emoties, gedachten en handelen ontstaan.

Lees het hele artikel

 


 

Tip: Wil je verblijven op de Elohim Krachtplaats deze zomer, boek dan tijdig want sommige huisjes zijn al bijna vol! Bekijk hier alle accommodaties.

 


 

Een Elohim opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools, schenkt

 


 

Magie, mystiek, opening.jpg

Beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamt. Die Draken, Natuurwezens, mythische wezensAtlantische, Lemurische en elementale (Vuur) Krachten als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met Merlin, kristallen, de Aarde-spirits, Creatie kracht en heilige Magie.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf, open je alle niveau`s van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak.

Benieuwd wat je nog meer ophaalt tijdens deze opleiding?

Klik hier je voor meer informatie

 


 

Als geluk niet langer afhangt van een ander, wordt elke relatie mooier!

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 | Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos Pair-Togetherness

Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop.

De helende transmissies helen niet alleen individueel, maar ook de relatie (mogelijkheid), zielengroep, genen, familie- en het collectief karma. Dit betekent veel meer geluk in je toekomst, in alle opzichten!

Geeft je deze week nog op om gebruik te maken van de vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden

 


 

30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Joke ElZiam NootebosNatuur, deva.jpg

Wil je leren hoe je de aanwijzingen van de natuur kan volgen en hoe ze richting kunnen geven aan je levensweg? Joke helpt je tijdens deze bijzondere workshop te verbinden met de natuurrijken en de ongeziene wereld voorbij de sluiers.

De Magiër in jou ontwaakt tijdens deze prachtige natuurworkshop

Je voelt je lichter en ruimer en leert je te openen voorbij je ik-illusie in de wereld van je natuurlijke eenheid. Ook je innerlijk en magisch oorspronkelijk kind opent zich vanzelf in de paradijselijke energie. Je Lemurische zielsdeel en Liefdeshart ontvouwen zich verder en zwaarte valt van je af. Dit zet zich ook thuis voort.

Klik hier om je aan te melden

 

''Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden oefen en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd''

 


 

Geluk en genieten bestaan alleen in het nu..png

 

 


 

28 juni 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Gegeven door Joke ELZiam NootebosKind, blij, licht.jpeg

Bevrijd je innerlijk kind en geslachtsorganen tijdens deze helende online groepshealing! Ontvang psychische en emotionele healing op vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma, misbruik, verwachtingspatronen en remmingen.

Tijdens de groepshealing bevinden ons bewustzijn en liefde zich op hetzelfde niveau als Shamballa, de Lichtmeesters, aartsengelen en Melchizedek. Naarmate deze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen, meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven, zal ultieme daadkracht en (lichamelijke) Liefde zich manifesteren door ons dagelijks leven heen.

Bekrachtig de 9e dimensie in jezelf d.m.v. deze online groepshealing!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van deelnemers van één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België:

"Aan het begin van de healing had ik het gelijk ontzettend heet, mijn gedachten waren stil en ik voelde de hoge frequenties. De volgende dag voelde ik me krachtig en opgeruimd. Ik kon mijn man heel gemakkelijk om hulp vragen (daarvoor was dat heel moeilijk ) en er is meer fysieke intimiteit tussen ons."

"Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen."

Klik hier voor meer informatie over de groepshealingen

 


 

15 juli 10:30 - 16:00 | Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

open dag.png [1]Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen in de grootste edelsteen en spirituele aura- reading winkel van het Noorden. 

De Elohim winkel op de grens van Groningen en Drenthe heeft een groot aanbod voor mens, huis en tuin, gericht op spirituele ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, creëren van een fijne sfeer, energetische bescherming en fysieke ondersteuning.

Mini workshop en Master healing
Je kunt je opgeven om tijdens de open dag mee te doen aan een mini edelsteenworkshop, een Master healing ronde en een helende rondleiding over de Krachtplaats. Ook kun je in de winkel advies inwinnen welke edelsteen of tinctuur het beste bij jou past. Nieuw en zeer bijzonder is het levensgrote Jade beeld van Kwan Yin. Ervaar hoe bijzonder het is om in haar aanwezigheid te zijn, je kunt zomaar een spontane healing van haar krijgen.

Quan Yin.jpg50% korting op Helende Tuinen
Er geldt een 50% korting op de toegang tot de Elohim Krachtplaats met de bijzondere Helende Zelfrealisatie Tuinen.

Nieuwsgierig naar het volledige programma?

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

 


 

Spirituele mini workshops in de zomermaanden juni, juli én augustus

Tijdens de zomermaanden zijn er extra spirituele mini workshops die je kunt bijwonen wanneer je op de Krachtplaats verblijft of kunt combineren met een tuinbezoek en een vegetarische bio maaltijd in het huiskamerrestaurant. Bij sommige mini workshops of lezingen kun je ook online vanuit huis mee doen.

Kom je binnenkort naar de Krachtplaats toe en ben je benieuwd of er tijdens je verblijf een activiteit plaatsvindt?

Bekijk hier alle spirituele mini workshops en lezingen

 


 

Klik hier voor het hele overzicht van aankomende workshops en activiteiten