De Gaia-Christ Mens

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Zo gauw de mens voorbij gaat aan alles op zichzelf betrekken, richt hij zich op de Goddelijke Vonk, middels het openstaande 8ste chakra boven de kruin, en wordt hij/zij dienstbaar. Hij/zij wordt de kosmische mens welke in alle dimensies tegelijk functioneert.

Het Bovenwereld-lichtwezen en de mens worden één in de wereld van materie

Engel.jpgEr ontstaat een bewuste samenwerking met de hogere Lichtwezens, Gaia en de natuurspirits, waardoor het hogere Licht in de lagere werelden gebracht wordt. Dit gebeurt d.m.v. de kristallijnen vortexen (lichtspiralen of energiepoorten) die door de aanwezigheid van de Gaia-Christ-Mens© in de huizen, tuinen, leylijnen, organisaties en krachtplaatsen verschijnen. Dit is het voltooien van het evolutieplan en de opdracht van het Huis van David. Deze kristallijnen Gaia-Christ-Mens© leeft het voorbeeld van de nieuwe aarde.

In de woon-werk-gemeenschap van het Elohim Centre, de zelfrealisatie-tuinen en de Krachtplaats is deze kristallijnen nieuwetijds energie, de vortexen en het non duale samenleven en werken, al in de materie te ervaren. Het kristallijnen Liefdes-Eenheidsland verspreid zich ook in de omliggende akker- en weilanden, waardoor ook daar steeds meer lichtpoorten en Spirits ontstaan.

Lees het hele artikel

 


 

Sinds januari dit jaar hebben we 1.216 aanmeldingen voor 8 groepshealingen ontvangen. We zijn erg dankbaar dat de groepen steeds groter worden. De healingskrachten voor alle deelnemers en de aarde versterken hierdoor enorm, wat diepgaande healing mogelijk maakt.

 


 

Er zijn al weer 58 mensen die mee doen met de aankomende groepshealing, het belooft fantastisch te worden. Ben jij er ook bij?

28 juni 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen, het ankeringsgebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Voelbaar zullen ons innerlijk kind en onze geslachtsorganen zich psychisch- en emotioneel bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma, misbruik, verwachtingspatronen en remmingen. Als dat weg is blijven onze geheelde, oorspronkelijke seksualiteit en ons magisch, manifesterend, innerlijk kind, op de voorgrond.

Klik hier om je aan te melden

 

"Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen."

Korting krijgen op de groepshealingen? Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online kortingspakket.

 


 

dient je relatie je hoogste goed.png

 


 

23 & 24 juni 10:00 - 17:00 uur | Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Relatie, liefde, passie.jpgVan tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen.

Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Ontvang heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron middels al je 12 zielendelen en zielengroepen.

Klik hier om je aan te melden

 


 

30 juni & 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kruid, bieslook.jpgJoke helpt je tijdens de workshop te verbinden met de natuurrijken en de ongeziene wereld voorbij de sluiers. Je voelt je lichter en ruimer en leert je te openen voorbij je ik-illusie in de wereld van je natuurlijke eenheid. 

Je innerlijk en magisch oorspronkelijk kind opent zich vanzelf in de paradijselijke energie. Niet alleen vanuit je gewone zelf, ook vanuit je magische Oorsprong kun je alle planten, spirits en kennis ervaren tijdens deze workshop. Je Lemurische zielsdeel en Liefdeshart ontvouwen zich daardoor verder en zwaarte valt van je af. Dit zet zich ook thuis na afloop van de de workshop voort.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Voel je een diep verlangen, een vurige passie om mensen te helpen, te delen? Wil je meer liefde, vreugde, inzichten, heling of kennis ervaren en overbrengen? Voel je dat je in aanleg een healer, een aangever of spirituele coach bent? Dan is deze Elohim opleiding iets voor jou!

Inspiratie, licht.jpg

Tijdens deze Elohim healingsopleiding leer je je intuïtie te verruimen en als kanaal te functioneren voor de engelenwereld. Je leert gaven en inzichten toe te passen en door te geven. Naast het volledige potentieel van je multidimensionale zielendelen, je 12-strengig DNA en mannelijke-vrouwelijke eenheid, ontwikkel je ook eenheidsbewustzijn, wij-gevoel en je ware natuur (zelfrealisatie). Je leert dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. reading, healing en coaching.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

Aarde verlicht.jpg

Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Vanuit een vliegtuig is het heel goed waar te nemen hoeveel meer Licht er boven Nederland en België voelbaar is dan boven andere landen. Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland.

Lees het hele artikel

 

Levenskeuzes, spirituele groei

Weet wie je bent

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Zolang je ikje werkt aan zichzelf om het ware Zelf te worden, is er nog geen verlichting. Ook een Pillar of Light is slechts een veruimder ikje, totdat het ikje geen centrum meer heeft en het leven niet vanuit dat middelpunt ervaart. Krijg dus in de gaten wanneer je vanuit je ikje bezig bent en wanneer het transparant is en je ware Zelf op de voorgrond staat.

Lees het hele artikel

 


 

Heb je al vakantie plannen? Wil je op je vakantieadres of thuis tot je (ware) Zelf komen?

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Heb je deze cursus al reeds gevolgd?
Het herhalen van het cursus materiaal, brengt je opnieuw nieuwe inzichten en verdieping!

 


 

Helende Tuinen | Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ© in Lemurisch Bos

Inwijdingsplek Al Moeder - Gaia -Christ Lemurische bos.jpg

Wil je afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid? Wil je de aarde, mens en natuur dienen? Wil je je hoogste Taak en Lichtwezen vanuit je lichaam en buikgevoel belichamen, voorbij de ego-ik- illusie?  Wil je je ego-ik identificaties doorzien en onthechten?

Breng dan een bezoek aan de helende tuin Inwijdingsplek Al-Moeder - Gaia-Christ©

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren, door middel van de Al-Moeder - Gaia Christ© Bio-tinctuur, deze is te koop op elohim-edelstenen.nl.

 


 

Klik hier voor het hele overzicht van aankomende workshops en activiteiten