Elohim Edelstenen die de Liefde vergroten

Nieuw! | Tweede chakra pakket

tweede chakra pakket.jpg

Steeds meer mensen ontwaken in verruimd bewustzijn en verlangen naar diepergaande passie, zingeving, vreugde, speelsheid en creativiteit op alle lagen van het leven. Daarbij wil ook de seksuele, manifesterende en scheppende stroom ontstaan vanuit een stevig geaarde basis en buikgevoel.

Dit prachtig samengestelde, 13 dimensionale tweede chakra pakket helpt je om lichtvoetig te zijn en te genieten van het leven!

Oer-vreugde, geborgenheid en Joy

Eindelijk kun je weer stromen en lost (subtiele) eenzaamheid op. De hoogste liefde, seksualiteit en creatiekracht van je magisch innerlijk kind wordt door dit tweede chakra pakket geactiveerd. Net als geluk, geborgenheid en Joy! Wil je je eigen goddelijke stroom en stralendheid ervaren, genieten en manifesteren?

Wacht dan niet langer!

Klik hier om het Elohim tweede chakra pakket te bestellen

 


 

Producten voor in huis om de relatie open te houden en te laten bloeien

Carneool vlam.jpg

De Carneool Vlam geeft warmte, brengt kracht voor openheid en vertrouwen voor jou en je partner.

De Elohim Carneool vlam aardt, verankert en geeft weer zelfvertrouwen op relationeel en seksueel gebied. Emotioneel is het een krachtige beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel die van jezelf als van anderen. Je blijft in je meesterschap en stralendheid en zakt minder weg ik het persoonlijke. Klik hier om de Carneool vlam te bestellen

Duwen en trekken in een relatie

Wil je loskomen van je voorwaarden in een relatie en het duwen en trekken? Door de Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk: bio zelfrealisatie tinctuur los dit op. De dertien dimensionale werking van deze Elohim tinctuur doet je je ouder-kindertijd programma’s en herhalingslussen overstijgen. Relaties veranderen omdat jij verandert, zachter en sterker wordt. Relaties waar je hart van gaat zingen en waarin je gezien en gewaardeerd wordt om wie je werkelijk bent tot diep in je ziel.

tweelingstraal heilighuwelijk zelfrealisatietinctuur.jpg

Verbinding vanuit je Ware Natuur en Goddelijke essentie

De verlichte seksualiteit: bio zelfrealisatie tinctuur helpt je bij verbinding met de ander(en) vanuit je Ware Natuur en Goddelijke essentie ontstaat. Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet? Dan is deze tinctuur misschien iets voor jou!

 

'Ik gebruik de tincturen nu een paar weken en voel al echt verschil, geweldig!'

'De tinctuur zorgt ervoor dat ik de liefde niet meer buiten mezelf zoek, maar laat me keer op keer zien dat ik het in mezelf mag zoeken.'

 


 

Grote belangstelling open dag op 15 juli

Geweldig hoeveel mensen zich al hebben aangemeld voor de mini workshops tijdens de open dag op 15 juli. Wil jij je nog aanmelden voor 1 of meerdere programma onderdelen? Wacht dan niet te lang, vol=vol!

Bekijk hier alle mini workshops

Drukte in de kristalwinkel.JPGKom tijdens de open dag gezellig langs en laat je verrassen door het grote aanbod. Met o.a. meer dan honderden edelstenen in onze kristalwinkel in Veelerveen, is het de grootste spirituele winkel van Noord Nederland.

Ervaar de kracht van de 13 dimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen en tincturen en laat je adviseren welke voor jou het meeste kan betekenen. Ook kun je de Helende Tuinen gaan ontdekken en ervaren met maar liefst 50% korting op je tuinentree!

Wij kijken alvast erg uit naar deze dag, hopelijk jij ook!

Klik hier voor meer informatie over de open dag

 


 

Lapis lazuli ketting.jpg [1]Lapis Lazuli | Een echte Egyptische inwijdingssteen

Lapis Lazuli edelsteen, de zienerssteen van het oude Egypte. Harmoniseert je spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar. Door de 13 dimensionale Elohim activatie uit je je in harmonie en meesterschap zonder je grenzen te verloochenen. Een ingewijde staat kan ontstaan in je keelchakra.


Een bijzondere Elohim handgeknoopte kralenketting

De Lapis Lazuli ketting opent het derde oog, versterkt de intuïtie. Deze mooie ketting werkt helend op je keel chakra.

Klik hier om de Lapis Lazuli ketting te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

Uitgelicht | De Mahonie Obsidiaan Eenhoorn

Deze prachtige, unieke Mahonie Obidiaan Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in jou en je huis en heeft een hele zachte, vriendelijke energie. 

eenhoorn mahonie obsisiaan.jpgHet verruimt je bewustzijn en laat je duidelijk voelen dat Jij onderdeel bent van de Bron, waardoor je niets anders kunt dan het ego laten voor wat het is en je innerlijke leiding te volgen.

Wie weet helpt het jou binnenkort je onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, verder te ontwikkelen en kies je voor je levenspad!

Bestel dit unieke exemplaar via onze webshop!

Klik hier om de Mahonie Obsisiaan Eenhoorn te bestellen

 Kristallen en edelstenen hebben liefde en aandacht nodig

Om de dimensies open te houden en de lichtkracht hoog, is het belangrijk om alle edelstenen op zijn tijd te zuiveren en op te laden met de hoogste energie. Wanneer je met een edelsteen of kristal een langere tijd heb gemediteerd of als je voelt dat de energie afneemt of 'mat' begint te worden, is het goed om het te reinigen en weer op te laden.

Je kunt dit doen met de elementen vuur, water, aarde én Liefde. Een liefdevolle intentie naar het kristal doet wonderen. Elke keer als je je kristal of edelsteen oppakt, voel dan vanuit je liefdevolle hart, het wezen van het kristal. Het zal zich gezien voelen en gaan stralen. Zijn volheid en glans nemen voelbaar toe en het gaat met je samenwerken!

Groep kristallen 3.JPG

Aura Spray's om je edelsteen mee op te laden:

De Elohim bio aura spray's brengen alle 13 dimensies met zich mee, waardoor het kristal of edelsteen zich weer volledig kan opladen en zuiveren. De volgende twee aura sprays zijn geschikt voor kristallen en edelstenen:

Hoogste licht in de aarde brengen

Zuivering, overgave, diepe ontspanning

 

TIP: Heb jij een kristal of edelsteen die niet in water mag? Gebruik dan ook de aura spray.

 


 

Wil je meer weten over hoe je kristallen en edelstenen kunt

reinigen en opladen?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Kwan Yin hoofd 2 klein.jpg

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Een monnikenleven lang is er vanuit de hoogste afstemming, als kanaal, gewerkt aan dit beeld van Quan Yin (Kwan Yin) en de egodraak die aan haar voeten ligt.

Het beeld is volledig met de hand gecarved uit witte Jade en is 1.82 cm lang. Door de 13 dimensionale activatie straalt Quan Yin een intense geaarde Liefdeskracht uit wat voelbaar is vanaf grote afstand en een enorme aantrekking heeft!

Ieders Ware Essentie met Eenheidsliefde en Eenheidsbewustzijn treedt in haar omgeving op de voorgrond en het kleine zelf lost op.

Kwan Yin draak - kopie.JPG

Wil jij dit prachtig Quan Yin beeld van dichtbij bewonderen? Of heb je zelfs interesse in dit unieke Beeld?

Het Quan Yin beeld staat te koop. Meer details foto's en informatie vind je op onze webshop elohim-edelstenen.nl

Klik hier voor meer informatie

 


 

  Graag ontmoeten we jou tussen de honderden edelstenen in de kristalwinkel!

 

Promo-materiaal FB open dag.jpg

 

Lees meer informatie over de open dag