Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

9 & 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGJoke vertelt tijdens deze bijzondere sjamanen weekendopleiding hoe een krachtplaats en chakratuinen zich kunnen ontvouwen via jou, in samenwerking met Moeder Aarde. Door het stap voor stap activeren van je ware natuur in al je chakra's, in eenheid met Moeder Natuur, ontstaat voelbaar een lichtvortex (of krachtplaats) in je eigen lichaam, huis en tuin. Een vortex of krachtplaats is een spiralende lichtkanaal tot in de Bovenwereld en diep in de Aarde. Tijdens deze workshop ga je in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats een aantal van deze vortexen ervaren, en leer je ze herkennen.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere sjamanen workshop

 


 

Waarom woon je waar je woont

Je hoort tijdens deze workshop, voor nieuwetijds sjamanen, toekomstig aardehealers, natuurcoaches en andere geïnteresseerden, over de oorspronkelijke gebiedsenergie en dat je om een bepaalde reden, naast de praktische reden, woont waar je woont. Je leert dat ieder dorp of stad te maken heeft met je ware essentie én karma. Ook leer je ley-centra, ondergrondse stralingslijnen, aardstralen, waterlopen en Moeder Aarde voelen met je lichaam en de wichelroede, en waar nodig te ontstoren.

Je subtiele zielsgevoeligheid vanuit je lichaam leren kennen

Joke activeert, tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam magische en paradijselijke energie, zowel als negatieve energie en omgevingsstraling, voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je tijdens deze sjamanencursus veel meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.

Soorten straling, gezondheid en zelfrealisatie

Je leert herkennen of jij (of een ander) last hebt van aardstralen, electro-smog, leylijnen, waterlopen, entiteitpoorten, sferenbelasting, kerkenlijnen, kosmische straling, verstoorde krachtplaatsen en/of diepe aardebelasting. Je leert de soorten stralen te voelen, testen, pendelen en ontstoren. Voor jezelf en een ander. Ook leer je wat deze soorten straling doen met je gezondheid, lichtkracht, stralendheid, aarding en spirituele ontwikkeling. Bijna iedereen die een beetje gevoelig is kan dit leren. Krachtplekken ontstaan vaak door leylijnen, geestelijke lijnen. Hoe je die kunt meten en voelen leer je op de Elohim Krachtplaats tijdens deze natuurtraining.

Ontstoren van stralingen in jou, je cliënt, huis of werkplek

Je leert jezelf en elkaar te testen op vele verschillende soorten straling en meten wat het met je levensenergie, lichaam, stemming, psyche en ziel of een goede stroming, doet. Deze kennis kun je later toepassen op de cliënten in je eigen praktijk. Ook leer je hoe je huishealing, aardehealing of een healing op een boom of gebied kunt geven.

Stralingen in het lichaam leren meten

Wichelroede.jpgTevens leer je met de touch for health methode (armspiertest), de pendel en de wichelroeden werken. Ook leer je zelf meten hoe ver de straling van apparatuur, meterkast en zelfs een natuurwezen (deva) reikt, en of dat jouw Licht en gezondheid verkleint of vergroot. Als je zelf werkt met een pendel neem hem dan ook mee, evenals buitenkleding. Vele soorten aardstraling zullen we ook buiten in de Elohim tuinen leren ervaren, waardoor het geleerde niet alleen in ons hoofd zit, maar ook beklijft door onze invoelende lichaamservaring en het gebruik maken van de wichelroede die je ook mee naar huis krijgt. Door deze sjamanen-aardehealer cursus leer je steeds gemakkelijker vanuit je buikgevoel aan te voelen wat iets is, het woorden te geven en te voelen of het jou en je mensen levensenergie geeft of kost.

Een pendel kun je tijdens de workshop ook lenen en de wichelroeden krijg je cadeau.

Klik hier om je op te geven voor de workshop op 9 & 10 juni

 


 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Natuurwezens rotsen.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Lees meer over de beroepsopleiding Aardehealer Natuurcoach