Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd

Geschreven door Joke Elziam NootebosBos, natuur.jpg

Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd de afgelopen weken. We mogen wakker worden om in elk moment te kunnen kiezen tussen een ego gestuurde reactie of een hogere reactie vanuit onze multidimensionale ziel, die altijd non-duaal zoekt naar de middenweg of eenheid met elkaar. Soms leven we in de oude 3de (duale) dimensie wereld en zo gauw we in "wij" denken en vanuit "wij" reageren, leven we in de 5 dimensionale nieuwe aarde.

De 6de dimensie activeert ons kristallijnen Zelf

Het activeert ook dat van het Nieuwe Aarde netwerk waarop we aarden zonder dualiteit en geschiedenis. Dit netwerk ankert ons in The Diamond New Earth, ons multidimensionaal bewustzijn en hogere integriteit. Vanaf de kristallijnen 6de dimensie ontstaat onze relatie met de grote Natuur en haar Spirits, en worden we vanzelf een nieuwetijds Sjamaan.

We voelen de Natuur en haar Spirits als levende wezens

Onze Lemurische wortels vertellen ons over de Liefde voor Moeder Natuur en hoe ze voor elke ziekte en ongemak planten beschikbaar stelt. We leren haar kleine en grote natuurwezens weer te eren en lief te hebben, en we zullen gaan beseffen dat we te gast zijn in de natuur, in plaats van andersom. Vanuit onze mind en 3 dimensionale zelf kunnen we niet communiceren en samenwerken met de Natuur en Moeder Aarde, omdat we dan niet verbonden zijn met onze multidimensionale ziel. In onze nieuwe toekomst leren we elkaar te waarderen en elkaars unieke zielskwaliteiten te steunen, en kijken we voorbij ego gestuurde  houdingen, belangen en gedrag. We leren elkaar de vruchten e.a. producten van Moeder Natuur te kennen, eten en verzorgen, net zoals we elkaar en onze kinderen leren elke boom, dier en edelsteen als bezield wezen te erkennen.

Lees het hele artikel

 


 

9 en 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke vertelt tijdens deze bijzondere sjamanen weekend opleiding en natuurcoach workshop hoe een krachtplaats en chakratuinen zich kunnen Natuur, aarde.jpgontvouwen via jou. Ook hoe je Moeder Aarde daarbij kunt betrekken. Wil je je oorspronkelijke Natuureenheid activeren en wil je meer vanuit je buikgevoel en lichaam leren aanvoelen? Doe dan mee met deze prachtige workshop!

Klik hier om je aan te melden


"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

 


 

We kunnen niet meer winnen als de natuur of een ander daardoor moet verliezen. Het welzijn van alles en iedereen telt, ook de bomen en kristallen.

Doe mee aan het leren aanvoelen en herstellen van een paradijselijke wereld
Gaia's Droom tuinedelstenen set - Samen creëer je de paradijselijke nieuwe Aarde

Gaia's Droom tuinedelstenen set sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, gaia tuin edelstenen set.jpgnatuurnetwerk en opent een natuurvortex in je tuin! Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief.

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen!

Wil je ook zo'n prachtige set?

Gaia's Droom tuinedelstenen set is te koop in onze webshop

 


 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Je liefde voor de natuur en enige intuïtie is alles dat je nodig hebt om deel te nemen aan deze beroepsopleiding tot Bos, mystiek.jpgAardehealer Natuurcoach en Sjamaan. Heb je je altijd al sterk verbonden gevoeld met de natuur?

Samen met Joke leer je het bezielde natuurleven aanvoelen, kennen, meten en ermee samen werken. Wil je leren plekken te healen en vitaliseren en wil je leren wat het jou, de mensen, planten, dieren en de flow, doet? Als Magiër leer je samen met de grote Spirits, Gaia en Merlin, overal de sfeer en energie te veranderen, zodanig dat het een betere leefomgeving wordt!

Tijdens de workshopmodules van deze opleiding, ontwikkelen zich je heldere gaven, kosmische kennis/hart en zelfrealisatie. Des te meer belichaamde universele liefde je wordt, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor dienstbaar natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Het voeren van een aardehealingspraktijk, het werken als natuurcoach of sjamaan is al mogelijk tijdens opleiding doordat je zo snel en zoveel, leert invoelen helen en samenwerken met de Spirits.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie 

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik 

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? 

Haal nu het beste uit jezelf en je 2de chaka naar boven!

7 juni 19:30 - 20:30 | Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Klik hier voor meer informatie


"Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!" 

Liefde begint bij jezelf.png

 


 

Workshops 2 en 3 juni, deze week laatste kans om je aan te melden!

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de Elohim Krachtplaats! Tijdens de workshop opent daardoor verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen.

Klik hier om je aan te melden

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

Boek een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Helende Tuinen | Verlichte seksualiteit - Co-creatie

Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?verlichte seks en cocoreatie (2).JPG
Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet? Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

Benieuwd wat je verder kunt ophalen in de helende tuin "Verlichte seksualiteit - Co-creatie"?

Klik hier voor meer informatie


Tip: Je kunt de helende energie van de zelfrealisatie tuin ook thuis ervaren door middel van de Verlichte seksuliteit - Co creatie Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.
Artikelen | Inzicht en inspiratie


Pair-TogethernessDoel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Hoe herken je je tweelingziel?

Lees het hele artikel


 

Universum, planeet.jpg Wereldburger en planeethoeder worden vanuit het Christushart en ware Zelf

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We komen momenteel veel groeistappen en uitdagingen tegen, in ons eigen leven zowel als wereldwijd. Het Universum vraagt van alle kanten aan ons om voorbij te gaan aan ons oude ego-ik en op te staan als wereldburger en planeethoeder. Hoever ben jij geopend als aardehoeder en wereldburger en waaraan lees je dat aan af?

Lees het hele artikel

 

 


 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 |Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke JansenTweelingziel, liefde, relatie.jpg

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen.

Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven.

Beide docenten hebben zelf veel ervaring op het gebied van tweelingstraal relaties. Dag 1 met Joke ElZiam Nootebos en dag 2 met Willeke Jansen, een inspirerende workshop voor singles en koppels! 

Klik hier om je aan te melden 

Voel wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke Jansen

Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgHet loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent. 

Wordt jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze groeps natuur retraite!

Klik hier voor meer informatie


14 juli 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De aanmeldingen stromen binnen!

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nooteboslotus houding paars

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor je eigen ontwikkeling volgen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Vorige jaar telde deze geweldige workshop maar liefst 88 deelnemers. Wil jij dit jaar graag mee doen aan Kosmisch Vuur 1 en ook gebruik maken van een gratis overnachting in de hostellerie of wil je kosteloos op de camping staan? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1 

 30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Vacature | Facilitair medewerker met passie voor koken

Fulltime vacature in loondienst 5 dagen per week, incl. weekenden

In ons groene zelfrealisatiecentrum te Veelerveen (Z-O Groningen) zoeken we iemand die met plezier onze gasten welkom heet en voor de schoonmaak van de verblijfsaccommodatie(s), vegetarische biologische maaltijden, voedselinkoop en het weekmenu zorgt. Een fijne collega die het leuk vindt alle schoonmaak, het wasgoed en het eten te plannen en verzorgen en aan een eventuele vrijwilliger leiding kan geven. Wil jij bijdragen aan onze positieve teamspirit en de werkzaamheden?

Waag dan de stap en ervaar hoe het is te werken in de dynamische Eenheidssfeer en nieuwetijds bedrijfsvoering van ons zelfrealisatiecentrum en de kleine, groene woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth"!

Klik hier voor meer informatie
of mail je CV, een foto en je motivatie naar
willeke@elohim-centre.org.

Klik hier voor andere betaalde vacatures

 Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020