Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd

Geschreven door Joke Elziam NootebosBos, natuur.jpg

Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd de afgelopen weken. We mogen wakker worden om in elk moment te kunnen kiezen tussen een ego gestuurde reactie of een hogere reactie vanuit onze multidimensionale ziel, die altijd non-duaal zoekt naar de middenweg of eenheid met elkaar. Soms leven we in de oude 3de (duale) dimensie wereld en zo gauw we in "wij" denken en vanuit "wij" reageren, leven we in de 5 dimensionale nieuwe aarde.

De 6de dimensie activeert ons kristallijnen Zelf

Het activeert ook dat van het Nieuwe Aarde netwerk waarop we aarden zonder dualiteit en geschiedenis. Dit netwerk ankert ons in The Diamond New Earth, ons multidimensionaal bewustzijn en hogere integriteit. Vanaf de kristallijnen 6de dimensie ontstaat onze relatie met de grote Natuur en haar Spirits, en worden we vanzelf een nieuwetijds Sjamaan.

We voelen de Natuur en haar Spirits als levende wezens

Onze Lemurische wortels vertellen ons over de Liefde voor Moeder Natuur en hoe ze voor elke ziekte en ongemak planten beschikbaar stelt. We leren haar kleine en grote natuurwezens weer te eren en lief te hebben, en we zullen gaan beseffen dat we te gast zijn in de natuur, in plaats van andersom. Vanuit onze mind en 3 dimensionale zelf kunnen we niet communiceren en samenwerken met de Natuur en Moeder Aarde, omdat we dan niet verbonden zijn met onze multidimensionale ziel. In onze nieuwe toekomst leren we elkaar te waarderen en elkaars unieke zielskwaliteiten te steunen, en kijken we voorbij ego gestuurde  houdingen, belangen en gedrag. We leren elkaar de vruchten e.a. producten van Moeder Natuur te kennen, eten en verzorgen, net zoals we elkaar en onze kinderen leren elke boom, dier en edelsteen als bezield wezen te erkennen.

Lees het hele artikel

 


 

 

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

 


 

We kunnen niet meer winnen als de natuur of een ander daardoor moet verliezen. Het welzijn van alles en iedereen telt, ook de bomen en kristallen.

Doe mee aan het leren aanvoelen en herstellen van een paradijselijke wereld

 


 

Gaia's Droom tuinedelstenen set - Samen creëer je de paradijselijke nieuwe Aarde

Gaia's Droom tuinedelstenen set sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, gaia tuin edelstenen set.jpgnatuurnetwerk en opent een natuurvortex in je tuin! Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief.

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen!

Wil je ook zo'n prachtige set?

Gaia's Droom tuinedelstenen set is te koop in onze webshop

 


 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Je liefde voor de natuur en enige intuïtie is alles dat je nodig hebt om deel te nemen aan deze beroepsopleiding tot Bos, mystiek.jpgAardehealer Natuurcoach en Sjamaan. Heb je je altijd al sterk verbonden gevoeld met de natuur?

Samen met Joke leer je het bezielde natuurleven aanvoelen, kennen, meten en ermee samen werken. Wil je leren plekken te healen en vitaliseren en wil je leren wat het jou, de mensen, planten, dieren en de flow, doet? Als Magiër leer je samen met de grote Spirits, Gaia en Merlin, overal de sfeer en energie te veranderen, zodanig dat het een betere leefomgeving wordt!

Tijdens de workshopmodules van deze opleiding, ontwikkelen zich je heldere gaven, kosmische kennis/hart en zelfrealisatie. Des te meer belichaamde universele liefde je wordt, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor dienstbaar natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Het voeren van een aardehealingspraktijk, het werken als natuurcoach of sjamaan is al mogelijk tijdens opleiding doordat je zo snel en zoveel, leert invoelen helen en samenwerken met de Spirits.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik 

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? 

Haal nu het beste uit jezelf en je 2de chaka naar boven!

7 juni 19:30 - 20:30 | Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Klik hier voor meer informatie

 

"Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

 


 

Liefde begint bij jezelf.png

 


 

Workshops 2 en 3 juni, deze week laatste kans om je aan te melden!

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de Elohim Krachtplaats! Tijdens de workshop opent daardoor verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen.

Klik hier om je aan te melden

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

Boek een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Helende Tuinen | Verlichte seksualiteit - Co-creatie

Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?verlichte seks en cocoreatie (2).JPG
Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet? Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

Benieuwd wat je verder kunt ophalen in de helende tuin "Verlichte seksualiteit - Co-creatie"?

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Je kunt de helende energie van de zelfrealisatie tuin ook thuis ervaren door middel van de Verlichte seksuliteit - Co creatie Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

 

Pair-TogethernessDoel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Hoe herken je je tweelingziel?

Lees het hele artikel

 

 

Universum, planeet.jpg Wereldburger en planeethoeder worden vanuit het Christushart en ware Zelf

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We komen momenteel veel groeistappen en uitdagingen tegen, in ons eigen leven zowel als wereldwijd. Het Universum vraagt van alle kanten aan ons om voorbij te gaan aan ons oude ego-ik en op te staan als wereldburger en planeethoeder. Hoever ben jij geopend als aardehoeder en wereldburger en waaraan lees je dat aan af?

Lees het hele artikel

 

 


 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 |Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke JansenTweelingziel, liefde, relatie.jpg

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen.

Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven.

Beide docenten hebben zelf veel ervaring op het gebied van tweelingstraal relaties. Dag 1 met Joke ElZiam Nootebos en dag 2 met Willeke Jansen, een inspirerende workshop voor singles en koppels! 

Klik hier om je aan te melden

 


 

Voel wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke Jansen

Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgHet loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent. 

Wordt jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze groeps natuur retraite!

Klik hier voor meer informatie

 

14 juli 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De aanmeldingen stromen binnen!

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nooteboslotus houding paars

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor je eigen ontwikkeling volgen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Vorige jaar telde deze geweldige workshop maar liefst 88 deelnemers. Wil jij dit jaar graag mee doen aan Kosmisch Vuur 1 en ook gebruik maken van een gratis overnachting in de hostellerie of wil je kosteloos op de camping staan? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1

 


 

 30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

 


 

Vacature | Facilitair medewerker met passie voor koken

Fulltime vacature in loondienst 5 dagen per week, incl. weekenden

In ons groene zelfrealisatiecentrum te Veelerveen (Z-O Groningen) zoeken we iemand die met plezier onze gasten welkom heet en voor de schoonmaak van de verblijfsaccommodatie(s), vegetarische biologische maaltijden, voedselinkoop en het weekmenu zorgt. Een fijne collega die het leuk vindt alle schoonmaak, het wasgoed en het eten te plannen en verzorgen en aan een eventuele vrijwilliger leiding kan geven. Wil jij bijdragen aan onze positieve teamspirit en de werkzaamheden?

Waag dan de stap en ervaar hoe het is te werken in de dynamische Eenheidssfeer en nieuwetijds bedrijfsvoering van ons zelfrealisatiecentrum en de kleine, groene woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth"!

Klik hier voor meer informatie
of mail je CV, een foto en je motivatie naar
willeke@elohim-centre.org.

Klik hier voor andere betaalde vacatures

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021