Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd

 

Geschreven door Joke Elziam NootebosBos, natuur.jpg

Multidimensionaal bewustzijn en The Diamond New Earth worden intens geactiveerd de afgelopen weken. We mogen wakker worden om in elk moment te kunnen kiezen tussen een ego gestuurde reactie of een hogere reactie vanuit onze multidimensionale ziel, die altijd non-duaal zoekt naar de middenweg of eenheid met elkaar. Soms leven we in de oude 3de (duale) dimensie wereld en zo gauw we in "wij" denken en vanuit "wij" reageren, leven we in de 5 dimensionale nieuwe aarde.

De 6de dimensie activeert ons kristallijnen Zelf

Het activeert ook dat van het Nieuwe Aarde netwerk waarop we aarden zonder dualiteit en geschiedenis. Dit netwerk ankert ons in The Diamond New Earth, ons multidimensionaal bewustzijn en hogere integriteit. Vanaf de kristallijnen 6de dimensie ontstaat onze relatie met de grote Natuur en haar Spirits, en worden we vanzelf een nieuwetijds Sjamaan.

We voelen de Natuur en haar Spirits als levende wezens

Onze Lemurische wortels vertellen ons over de Liefde voor Moeder Natuur en hoe ze voor elke ziekte en ongemak planten beschikbaar stelt. We leren haar kleine en grote natuurwezens weer te eren en lief te hebben, en we zullen gaan beseffen dat we te gast zijn in de natuur, in plaats van andersom. Vanuit onze mind en 3 dimensionale zelf kunnen we niet communiceren en samenwerken met de Natuur en Moeder Aarde, omdat we dan niet verbonden zijn met onze multidimensionale ziel. In onze nieuwe toekomst leren we elkaar te waarderen en elkaars unieke zielskwaliteiten te steunen, en kijken we voorbij ego gestuurde  houdingen, belangen en gedrag. We leren elkaar de vruchten e.a. producten van Moeder Natuur te kennen, eten en verzorgen, net zoals we elkaar en onze kinderen leren elke boom, dier en edelsteen als bezield wezen te erkennen.

Lees het hele artikel

 


 

9 en 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke vertelt tijdens deze bijzondere sjamanen weekend opleiding en natuurcoach workshop hoe een krachtplaats en chakratuinen zich kunnen Natuur, aarde.jpgontvouwen via jou. Ook hoe je Moeder Aarde daarbij kunt betrekken. Wil je je oorspronkelijke Natuureenheid activeren en wil je meer vanuit je buikgevoel en lichaam leren aanvoelen? Doe dan mee met deze prachtige workshop!

Klik hier om je aan te melden


"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

 


 

We kunnen niet meer winnen als de natuur of een ander daardoor moet verliezen. Het welzijn van alles en iedereen telt, ook de bomen en kristallen.

Doe mee aan het leren aanvoelen en herstellen van een paradijselijke wereld
Gaia's Droom tuinedelstenen set - Samen creëer je de paradijselijke nieuwe Aarde

Gaia's Droom tuinedelstenen set sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, gaia tuin edelstenen set.jpgnatuurnetwerk en opent een natuurvortex in je tuin! Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief.

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen!

Wil je ook zo'n prachtige set?

Gaia's Droom tuinedelstenen set is te koop in onze webshop

 


 

Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Je liefde voor de natuur en enige intuïtie is alles dat je nodig hebt om deel te nemen aan deze beroepsopleiding tot Bos, mystiek.jpgAardehealer Natuurcoach en Sjamaan. Heb je je altijd al sterk verbonden gevoeld met de natuur?

Samen met Joke leer je het bezielde natuurleven aanvoelen, kennen, meten en ermee samen werken. Wil je leren plekken te healen en vitaliseren en wil je leren wat het jou, de mensen, planten, dieren en de flow, doet? Als Magiër leer je samen met de grote Spirits, Gaia en Merlin, overal de sfeer en energie te veranderen, zodanig dat het een betere leefomgeving wordt!

Tijdens de workshopmodules van deze opleiding, ontwikkelen zich je heldere gaven, kosmische kennis/hart en zelfrealisatie. Des te meer belichaamde universele liefde je wordt, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor dienstbaar natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Het voeren van een aardehealingspraktijk, het werken als natuurcoach of sjamaan is al mogelijk tijdens opleiding doordat je zo snel en zoveel, leert invoelen helen en samenwerken met de Spirits.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie 

Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik 

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? 

Haal nu het beste uit jezelf en je 2de chaka naar boven!

7 juni 19:30 - 20:30 | Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Klik hier voor meer informatie


"Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!" 

Liefde begint bij jezelf.png

 


 

Workshops 2 en 3 juni, deze week laatste kans om je aan te melden!

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de Elohim Krachtplaats! Tijdens de workshop opent daardoor verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen.

Klik hier om je aan te melden

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

Boek een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Helende Tuinen | Verlichte seksualiteit - Co-creatie

Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?verlichte seks en cocoreatie (2).JPG
Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet? Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

Benieuwd wat je verder kunt ophalen in de helende tuin "Verlichte seksualiteit - Co-creatie"?

Klik hier voor meer informatie


Tip: Je kunt de helende energie van de zelfrealisatie tuin ook thuis ervaren door middel van de Verlichte seksuliteit - Co creatie Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.
Artikelen | Inzicht en inspiratie


Pair-TogethernessDoel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Hoe herken je je tweelingziel?

Lees het hele artikel


 

Universum, planeet.jpg Wereldburger en planeethoeder worden vanuit het Christushart en ware Zelf

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

We komen momenteel veel groeistappen en uitdagingen tegen, in ons eigen leven zowel als wereldwijd. Het Universum vraagt van alle kanten aan ons om voorbij te gaan aan ons oude ego-ik en op te staan als wereldburger en planeethoeder. Hoever ben jij geopend als aardehoeder en wereldburger en waaraan lees je dat aan af?

Lees het hele artikel

 

 


 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 |Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke JansenTweelingziel, liefde, relatie.jpg

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen.

Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven.

Beide docenten hebben zelf veel ervaring op het gebied van tweelingstraal relaties. Dag 1 met Joke ElZiam Nootebos en dag 2 met Willeke Jansen, een inspirerende workshop voor singles en koppels! 

Klik hier om je aan te melden 

Voel wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke Jansen

Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgHet loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent. 

Wordt jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze groeps natuur retraite!

Klik hier voor meer informatie


14 juli 10:00 - 17:00 | Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De aanmeldingen stromen binnen!

8 en 9 september 10:00 - 17:00 | Kosmisch Vuur 1

Gegeven door Joke ElZiam Nooteboslotus houding paars

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden, maar je kunt het ook voor je eigen ontwikkeling volgen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah).

Vorige jaar telde deze geweldige workshop maar liefst 88 deelnemers. Wil jij dit jaar graag mee doen aan Kosmisch Vuur 1 en ook gebruik maken van een gratis overnachting in de hostellerie of wil je kosteloos op de camping staan? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1 

 30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Vacature | Facilitair medewerker met passie voor koken

Fulltime vacature in loondienst 5 dagen per week, incl. weekenden

In ons groene zelfrealisatiecentrum te Veelerveen (Z-O Groningen) zoeken we iemand die met plezier onze gasten welkom heet en voor de schoonmaak van de verblijfsaccommodatie(s), vegetarische biologische maaltijden, voedselinkoop en het weekmenu zorgt. Een fijne collega die het leuk vindt alle schoonmaak, het wasgoed en het eten te plannen en verzorgen en aan een eventuele vrijwilliger leiding kan geven. Wil jij bijdragen aan onze positieve teamspirit en de werkzaamheden?

Waag dan de stap en ervaar hoe het is te werken in de dynamische Eenheidssfeer en nieuwetijds bedrijfsvoering van ons zelfrealisatiecentrum en de kleine, groene woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth"!

Klik hier voor meer informatie
of mail je CV, een foto en je motivatie naar
willeke@elohim-centre.org.

Klik hier voor andere betaalde vacatures

 Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43