Vandaag laatste kans voor vroegboekkorting op groepshealing 17 mei!

Vandaag laatste kans om op te geven met korting voor online groepshealing!

Fantastisch! Ongelooflijk mooi! Mijn hele wezen is vervuld van liefde! Dit zijn enkele reacties na de afgelopen online groepshealingen, waar diepgaande healingen en karmische zuiveringen plaatvinden. De afgelopen maanden zijn deze groepshealingen uitgegroeid van een "kleine" groep van 50 mensen naar een groep van meer dan 210 deelnemers. Super fijn voor de Nieuwe Aarde en de het multidimensionale Ontwakingsproces van alle deelnemers! Zo'n groot aantal lichtwerkers dat meedoet, bekrachtigt het healingsveld enorm. Ook aankomende week is er weer een groepshealing. Al bijna 100 mensen hebben zich aangemeld en we verwachten meer dan 200 deelnemers. Sluit jij je ook (weer) aan bij het healingsveld? Meer informatie lees je in deze nieuwsbrief.

PS. Vandaag is de laatste kans dat je je op kunt geven met vroegboekkorting!

Klik hier om je aan te melden voor de groepshealing van 17 mei

 


 

17 mei 19:30 - 20:30
Online groepshealing

 

14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda

 

Tijdens deze groepshealing activeert ons 14 dimensionale Lichtlichaam, dat ons aftilt van het rad van karma, wedergeboorte en afgescheidenheid. Het lost onze karmische thema's en banden op, van macht en onmacht en van schaduwgevoelens op onze seksualiteit en relaties, waardoor we positieve ervaringen gaan aantrekken en onze onbewuste negatieve overtuigingen geleidelijk aan worden overschreven. Het oplossen van karma en afgescheidenheid zal ook na deze helende transmissie verder doorzetten. Geheelde, innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid worden bereikbaar. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding kunnen oplossen. Het witte Christus Liefdeslicht dat binnenkomt tijdens de channeling helpt onze (zielegroepen en voorouder-) schaduw in ons DNA en onze zielsbestemming te transformeren. Daarbij zal ook de zwarte Draak van Jezus/Sananda binnenkomen om te helen.

Klik hier om je op te gevenEngel.jpg

 

 

Heilig Huwelijk en Vreugde worden geactiveerd

14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen tijdens deze transmissie met Joke ElZiam Nootebos. Ze kunnen door de huidige sterrenconstellatie nu iedereen helpen om de interne en externe mannelijke-vrouwelijke eenheid te bereiken. Daarmee kunnen we geheelde relaties en seksualiteit aantrekken en stopt de oude pijn-herhalingslus. Onze hogere Lichtlichamen en frequenties brengen, d.m.v. deze transmissie, voelbaar universele liefde en vreugde in ons gedrag en dagelijks leven.


Universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid / Geluk komt in ons dagelijks persoontje

De groepshealing helpt universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid tot uiting komen in ons dagelijks persoontje. Tijdens de groepshealing ervaren we onze 6e t/m 14e dimensie!

We worden gedurende onze ontwikkeling, die ook na afloop zal doorzetten, steeds oordeellozer en minder onzeker. We staan dan voor onze ziel en ware zelf, voor onze heilige seksualiteit en de hoogste waarheid. We worden innerlijk Vrij, onafhankelijk van needings, terugtrekken, (on)macht- of pleasegedrag. We worden door de activatie van ons grotere Zelf en alle 14 dimensies van onze ziel, die binnenkomen door deze transmissie, GELUKKIG!

Het worden van de God-Godin of Goddelijke Vonk

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen vaker worden geactiveerd, gaan ze steeds meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven. Tijdens elke workshop met Joke ElZiam Nootebos en bezoeken aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen, vindt er opnieuw activatie, heling en verdieping plaats. Ik-sluiers met astrale velden en schaduwgevoelens, meningen, pijn, onzekerheid en stellingen verminderen daardoor. Zo ontstaat ruimte voor een leven vanuit de universele of Goddelijke Waarheid. Net als voor de hoogste Liefde, zuiverheid en Eenheid, die voorbij gaat aan die van onze persoonlijke voor- en afkeuren, zodat we in staat zijn het grotere Geheel te dienen. We worden na deze transmissie steeds meer God-Godin. We worden wie we zijn in onze Oorsprong, oftewel de Goddelijke Vonk in het aardse!

Bij deze groepshealing helpen de zwarte Draak van Sananda (hoger zelf van Jezus), de vurige Krachten van aartsengel Michael, het Elohim Trollenbewustzijn dat angst en onbewustzijn zuivert en de Divine-energie van de Krachttuin van het Heilig Huwelijk-Tweelingstraal op de Elohim Krachtplaats.

 

Alleen vandaag nog kans om je op te geven met € 7,50 vroegboekkorting!

Klik hier om je op te geven met korting

 


 

Ervaringen van anderen die ook deze transmissie volgden:

"Na de groepshealing kwam het woord vertrouwen in mij op en dat gaf zoveel rust. De morgen na de transmissie voelde ik me heel fijn en geen gevoel waarmee ik aan de haal kon gaan; dat betekent thuis in mijzelf, voelbaar in mijn buik, een moment om dankbaar te zijn, even die rust en stilte. Op mijn werk vandaag precies hetzelfde en ik trok me de dingen anders aan en ook dat gaf mij een binnenpretje! Het lijkt alsof verschillende lagen elkaar hebben gevonden.

Uit een transmissie, healing of workshop neem ik altijd iets mee wat me raakt, als een soort thema… De afgelopen weken kon ik soms redelijk wanhopig worden, omdat ik maar niet door mezelf heen lijk te komen. Nu klopt het weer en daar past het woord vertrouwen weer bij!"

Veel liefs aan jullie allemaal en de tuinen.
Janet

 

"Krachtig en verhelderend. Ik voelde veel loslaten in m’n onderrug. Na afloop bleef ik nog 30 min. vastgeklonken zitten en ineens besefte ik: ik heb 'het' (mijzelf) 30 jaar gezocht in mijn werk en mijn huis maar: het is al goed - ik ben er. 

Het was een wonderlijke, bevrijdende realisatie. Waar ik ongetwijfeld nog in en uit zal flippen. Maar het maakt het zoveel makkelijker afscheid te nemen van m’n hele mooie (hart & ziel) huis dat ik binnenkort ga verkopen. Tot volgend weekend en dank je wel voor wat je doet, het is niet mis."

Liefs, Door

 

Klik hier voor meer ervaringen

Klik hier om je op te geven voor de groepshealing op 17 mei
Korting ontvangen op de online groepshealingen?

Schrijf je in voor een kortingspakket, betaal 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis.

Klik hier voor meer informatie
tip.jpgVerdere ondersteuning bij dit thema