Onnodig afhankelijk blijven van partner, groep of uitkering stopt de Goddelijke Stroom

 

Geschreven door Joke ElZiam NootebosWegwijzer.png

Als we alleen geestelijk leven en we het stevig staan en adequaat handelen in de wereld van materie, geld en zorgzaamheid niet aan kunnen, zal ook de flow in ons leven stoppen.

En als het gedrag van onze persoonlijkheid niet ondersteund wordt door ons hogere geestelijke Zelf, door onvoorwaardelijke Liefde en zuivere inzichten, zullen we steeds sneller ziek worden of zal de positieve levensstroom stagneren. Niets lukt dan meer, omdat de Tijdgeest nu zodanig gaat werken dat we gedwongen worden ons volledig potentieel van hoog tot laag, van mannelijke tot vrouwelijke houding, van aardse en Godenkwaliteiten, tezamen te worden. Ook krijgen we een aardse en kosmische verantwoordelijkheid om niet te leunen en kreunen maar elkaar en het gezamelijk (overheids)inkomen, te steunen.

De Tijdgeest maakt nu ook dat velen voelen de eigen weg te willen gaan

Dit krijgt universele steun zolang we het welzijn van onze omgeving daarin meenemen en onszelf delen op de groep vanuit het hart! Het onnodig afhankelijk blijven van een partner, groep of uitkeringsinstantie vindt geen universele steun meer en stopt je Goddelijke Stroom.

Lees het hele artikel

 


 

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Klik hier voor meer informatie

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Klik hier voor meer informatie

 


 

laat je weerstand smelten.png

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Boeddha, verlichting 3.jpg

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie van onze Boeddha-Geest en verlichte staat.

Bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtingstransmissie.

Klik hier om je aan te melden

 

Tip: houd een Wesak edelsteen tijdens de online transmissie in je handen en laad hem op voor privé of werkplek.

Klik hier voor meer informatie over het Wesak Kristal 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 | Workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron, middels al je 12 zielendelen en zielengroepen maakt je gelukkig en compleet.

Vragen kunnen worden gesteld, er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe relaties in het dagelijks leven. Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

 

Eenhoorn, mystiek.jpg

De wijsheid van de Eenhoorn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron en onze sterrenafkomst waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, kwijtgeraakt, net als het contact met engelen, gidsen, natuurspirits en de eenhoorn.

Lees het hele artikel

 

 

Kracht, aarde, waterval.jpg

Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

Het basis chakra, tweede chakra en kundalini kanaal worden steeds meer van onderaf (moeder aarde) gevoed met nieuwetijdsenergie. Er wordt geschud aan de basis van de boom! Daardoor kunnen de rotte takken en afgestorven blaadjes plaats maken voor het nieuwe in ons.

Lees het hele artikel

 

 


 

Binnenkort twee prachtige (natuur)workshops in juni

9 en 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een Krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpgJoke activeert tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Je leert paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.

Lees verder


"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette


30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop verandert je kijk op de wereld en het gevoel dat je erbij hebt totaal! Voel je verbonden met de overvloed en liefde van Moeder Natuur, voel je veilig en gesteund door haar, haar planten en de onmetelijke hoeveelheid hulp van spirituele wezens en medicinale planten die je willen helpen. Het is deze oeroude kennis waar we juist in Nederland, België en de rest van de westerse wereld op dit moment behoefte aan hebben.

Lees verder

 Steeds meer cursisten kiezen de opleiding Aardehealer, Sjamaan, Natuurcoach

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Steeds meer cursisten voelen het verlangen met deze energieën van Gaia samen te werken.

Tijdens de opleiding Aardehealer, Natuurcoach, Sjamaan leer je hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie 

Verblijf op de multidimensionale Elohim Krachtplaats; als Divine Masterhealer

Zonnevlechttuin.jpg

De 5,5 ha groene Krachtplaats te Veelerveen (Groningen) werkt als een Divine Masterhealer. De Elohim Krachtplaats, helende tuinen, zowel als de verblijfsmogelijkheden en bio tincturen en edelstenen uit de edelsteenwinkel, dragen de lichtcodes die in bezoekers eenheid, heldere gaven, verlichting en een geluksgevoel openen. Lichtvoetigheid en eenheidsliefde ankeren diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, relatie, buikgevoel en materie.

Klik hier voor meer informatie

 


Workshops 26 en 27 mei; deze week laatste kans om op te geven!

26 mei 10:00 - 17:00 | Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vrijheid, natuur.jpgHoogste vorm van universele liefde, vreugde en scheppingskracht. De indalende energie van de geometrische vormen bevat schatten aan diepgaande healing en informatie, over jou, de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling van je huidige leven. Alles wat je nodig hebt om lichter, zekerder, geïnspireerder, blijer en heler te leven, komt voelbaar binnen. 

Klik hier om je aan te melden

 

27 mei 10:00 - 17:00 | 6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Gegegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart en de blije stromende liefde, in je buikgevoel, manifestatiekracht en seksualiteit.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De agenda van de Elohim healers loopt vol!

Wees er op tijd bij als je een plek wilt, want sommige healers zitten al tot half juni vol en we krijgen steeds meer boekingen! Afspraak maken kan door bellen (+31 (0) 597 541 539) of mailen (info@elohim-centre.org).

Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18