Onnodig afhankelijk blijven van partner, groep of uitkering stopt de Goddelijke Stroom

Geschreven door Joke ElZiam NootebosWegwijzer.png

Als we alleen geestelijk leven en we het stevig staan en adequaat handelen in de wereld van materie, geld en zorgzaamheid niet aan kunnen, zal ook de flow in ons leven stoppen.

En als het gedrag van onze persoonlijkheid niet ondersteund wordt door ons hogere geestelijke Zelf, door onvoorwaardelijke Liefde en zuivere inzichten, zullen we steeds sneller ziek worden of zal de positieve levensstroom stagneren. Niets lukt dan meer, omdat de Tijdgeest nu zodanig gaat werken dat we gedwongen worden ons volledig potentieel van hoog tot laag, van mannelijke tot vrouwelijke houding, van aardse en Godenkwaliteiten, tezamen te worden. Ook krijgen we een aardse en kosmische verantwoordelijkheid om niet te leunen en kreunen maar elkaar en het gezamelijk (overheids)inkomen, te steunen.

De Tijdgeest maakt nu ook dat velen voelen de eigen weg te willen gaan

Dit krijgt universele steun zolang we het welzijn van onze omgeving daarin meenemen en onszelf delen op de groep vanuit het hart! Het onnodig afhankelijk blijven van een partner, groep of uitkeringsinstantie vindt geen universele steun meer en stopt je Goddelijke Stroom.

Lees het hele artikel

 


 

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Klik hier voor meer informatie

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Klik hier voor meer informatie

 


 

laat je weerstand smelten.png

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Boeddha, verlichting 3.jpg

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie van onze Boeddha-Geest en verlichte staat.

Bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtingstransmissie.

Klik hier om je aan te melden

 

Tip: houd een Wesak edelsteen tijdens de online transmissie in je handen en laad hem op voor privé of werkplek.

Klik hier voor meer informatie over het Wesak Kristal 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 | Workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron, middels al je 12 zielendelen en zielengroepen maakt je gelukkig en compleet.

Vragen kunnen worden gesteld, er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe relaties in het dagelijks leven. Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

 

Eenhoorn, mystiek.jpg

De wijsheid van de Eenhoorn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron en onze sterrenafkomst waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, kwijtgeraakt, net als het contact met engelen, gidsen, natuurspirits en de eenhoorn.

Lees het hele artikel

 

 

Kracht, aarde, waterval.jpg

Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

Het basis chakra, tweede chakra en kundalini kanaal worden steeds meer van onderaf (moeder aarde) gevoed met nieuwetijdsenergie. Er wordt geschud aan de basis van de boom! Daardoor kunnen de rotte takken en afgestorven blaadjes plaats maken voor het nieuwe in ons.

Lees het hele artikel

 

 


 

Binnenkort twee prachtige (natuur)workshops in juni

9 en 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een Krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpgJoke activeert tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Je leert paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.

Lees verder


"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette


30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop verandert je kijk op de wereld en het gevoel dat je erbij hebt totaal! Voel je verbonden met de overvloed en liefde van Moeder Natuur, voel je veilig en gesteund door haar, haar planten en de onmetelijke hoeveelheid hulp van spirituele wezens en medicinale planten die je willen helpen. Het is deze oeroude kennis waar we juist in Nederland, België en de rest van de westerse wereld op dit moment behoefte aan hebben.

Lees verder

 Steeds meer cursisten kiezen de opleiding Aardehealer, Sjamaan, Natuurcoach

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Steeds meer cursisten voelen het verlangen met deze energieën van Gaia samen te werken.

Tijdens de opleiding Aardehealer, Natuurcoach, Sjamaan leer je hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie 

Verblijf op de multidimensionale Elohim Krachtplaats; als Divine Masterhealer

Zonnevlechttuin.jpg

De 5,5 ha groene Krachtplaats te Veelerveen (Groningen) werkt als een Divine Masterhealer. De Elohim Krachtplaats, helende tuinen, zowel als de verblijfsmogelijkheden en bio tincturen en edelstenen uit de edelsteenwinkel, dragen de lichtcodes die in bezoekers eenheid, heldere gaven, verlichting en een geluksgevoel openen. Lichtvoetigheid en eenheidsliefde ankeren diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, relatie, buikgevoel en materie.

Klik hier voor meer informatie

 


Workshops 26 en 27 mei; deze week laatste kans om op te geven!

26 mei 10:00 - 17:00 | Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vrijheid, natuur.jpgHoogste vorm van universele liefde, vreugde en scheppingskracht. De indalende energie van de geometrische vormen bevat schatten aan diepgaande healing en informatie, over jou, de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling van je huidige leven. Alles wat je nodig hebt om lichter, zekerder, geïnspireerder, blijer en heler te leven, komt voelbaar binnen. 

Klik hier om je aan te melden

 

27 mei 10:00 - 17:00 | 6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Gegegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart en de blije stromende liefde, in je buikgevoel, manifestatiekracht en seksualiteit.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De agenda van de Elohim healers loopt vol!

Wees er op tijd bij als je een plek wilt, want sommige healers zitten al tot half juni vol en we krijgen steeds meer boekingen! Afspraak maken kan door bellen (+31 (0) 597 541 539) of mailen (info@elohim-centre.org).

Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020