Onnodig afhankelijk blijven van partner, groep of uitkering stopt de Goddelijke Stroom

 

Geschreven door Joke ElZiam NootebosWegwijzer.png

Als we alleen geestelijk leven en we het stevig staan en adequaat handelen in de wereld van materie, geld en zorgzaamheid niet aan kunnen, zal ook de flow in ons leven stoppen.

En als het gedrag van onze persoonlijkheid niet ondersteund wordt door ons hogere geestelijke Zelf, door onvoorwaardelijke Liefde en zuivere inzichten, zullen we steeds sneller ziek worden of zal de positieve levensstroom stagneren. Niets lukt dan meer, omdat de Tijdgeest nu zodanig gaat werken dat we gedwongen worden ons volledig potentieel van hoog tot laag, van mannelijke tot vrouwelijke houding, van aardse en Godenkwaliteiten, tezamen te worden. Ook krijgen we een aardse en kosmische verantwoordelijkheid om niet te leunen en kreunen maar elkaar en het gezamelijk (overheids)inkomen, te steunen.

De Tijdgeest maakt nu ook dat velen voelen de eigen weg te willen gaan

Dit krijgt universele steun zolang we het welzijn van onze omgeving daarin meenemen en onszelf delen op de groep vanuit het hart! Het onnodig afhankelijk blijven van een partner, groep of uitkeringsinstantie vindt geen universele steun meer en stopt je Goddelijke Stroom.

Lees het hele artikel

 


 

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Klik hier voor meer informatie

 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Klik hier voor meer informatie

 


 

laat je weerstand smelten.png

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Boeddha, verlichting 3.jpg

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie van onze Boeddha-Geest en verlichte staat.

Bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtingstransmissie.

Klik hier om je aan te melden

 

Tip: houd een Wesak edelsteen tijdens de online transmissie in je handen en laad hem op voor privé of werkplek.

Klik hier voor meer informatie over het Wesak Kristal 

23 en 24 juni 10:00 - 17:00 | Workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron, middels al je 12 zielendelen en zielengroepen maakt je gelukkig en compleet.

Vragen kunnen worden gesteld, er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe relaties in het dagelijks leven. Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

 

Eenhoorn, mystiek.jpg

De wijsheid van de Eenhoorn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron en onze sterrenafkomst waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, kwijtgeraakt, net als het contact met engelen, gidsen, natuurspirits en de eenhoorn.

Lees het hele artikel

 

 

Kracht, aarde, waterval.jpg

Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

Het basis chakra, tweede chakra en kundalini kanaal worden steeds meer van onderaf (moeder aarde) gevoed met nieuwetijdsenergie. Er wordt geschud aan de basis van de boom! Daardoor kunnen de rotte takken en afgestorven blaadjes plaats maken voor het nieuwe in ons.

Lees het hele artikel

 

 


 

Binnenkort twee prachtige (natuur)workshops in juni

9 en 10 juni 10:00 - 17:00 | Hoe wordt je huis een Krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurspirit, deva, hert.jpgJoke activeert tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Je leert paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.

Lees verder


"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette


30 juni en 1 juli 10:00 - 17:00 | Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop verandert je kijk op de wereld en het gevoel dat je erbij hebt totaal! Voel je verbonden met de overvloed en liefde van Moeder Natuur, voel je veilig en gesteund door haar, haar planten en de onmetelijke hoeveelheid hulp van spirituele wezens en medicinale planten die je willen helpen. Het is deze oeroude kennis waar we juist in Nederland, België en de rest van de westerse wereld op dit moment behoefte aan hebben.

Lees verder

 Steeds meer cursisten kiezen de opleiding Aardehealer, Sjamaan, Natuurcoach

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Steeds meer cursisten voelen het verlangen met deze energieën van Gaia samen te werken.

Tijdens de opleiding Aardehealer, Natuurcoach, Sjamaan leer je hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie 

Verblijf op de multidimensionale Elohim Krachtplaats; als Divine Masterhealer

Zonnevlechttuin.jpg

De 5,5 ha groene Krachtplaats te Veelerveen (Groningen) werkt als een Divine Masterhealer. De Elohim Krachtplaats, helende tuinen, zowel als de verblijfsmogelijkheden en bio tincturen en edelstenen uit de edelsteenwinkel, dragen de lichtcodes die in bezoekers eenheid, heldere gaven, verlichting en een geluksgevoel openen. Lichtvoetigheid en eenheidsliefde ankeren diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, relatie, buikgevoel en materie.

Klik hier voor meer informatie

 


Workshops 26 en 27 mei; deze week laatste kans om op te geven!

26 mei 10:00 - 17:00 | Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vrijheid, natuur.jpgHoogste vorm van universele liefde, vreugde en scheppingskracht. De indalende energie van de geometrische vormen bevat schatten aan diepgaande healing en informatie, over jou, de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling van je huidige leven. Alles wat je nodig hebt om lichter, zekerder, geïnspireerder, blijer en heler te leven, komt voelbaar binnen. 

Klik hier om je aan te melden

 

27 mei 10:00 - 17:00 | 6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Gegegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de workshop zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart en de blije stromende liefde, in je buikgevoel, manifestatiekracht en seksualiteit.

Klik hier om je aan te melden

 


 

De agenda van de Elohim healers loopt vol!

Wees er op tijd bij als je een plek wilt, want sommige healers zitten al tot half juni vol en we krijgen steeds meer boekingen! Afspraak maken kan door bellen (+31 (0) 597 541 539) of mailen (info@elohim-centre.org).

Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43