Elohim edelstenen: Christusbewustzijn, Merkaba en Sjamanisme

 

Ontketen je manifesterende en scheppende krachten

Liefdes manifistatieset.jpgVoel je ware zelf, de warmte en zachtheid die in jou verscholen zit door de weldadige kracht van deze liefde en manifestatie edelsteenset. Ervaar hoe je vanuit je puurheid, liefde en Goddelijkheid handelt en resolute stappen zet omdat alles veiliger voelt.

Beide edelsteenbollen, 13 dimensionaal geopend en geactiveerd, creëren een geweldig energieveld die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Klik hier om de Liefde en manifestatieset te bestellen


Feedback: door deze krachtset voel ik me veel krachtiger geaard!

''Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige Elohim bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de Seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

''Voel weer warme energie in de buik en de basis, om de zoveel tijd behoorlijke warme/hete energie, licht wat door me heen straalt naar me buik en helemaal door me benen en door me voetenchakra naar de aarde.''

 Heb je de geprogrammeerde Seleniet bol met Sekinah energie al in huis en wil je het compleet maken met de Liefde en manifestatie kracht bol? Bestel dan hier los de Oranje Calciet bol

 


 

Nieuw binnen | Christusbewustzijn en Merkaba vormen

Er is het afgelopen jaar heel veel vraag geweest naar deze, door Joke geprogrammeerde vormen en gelukkig zijn ze nu weer voorradig! We hebben de mooiste exemplaren uitgezocht, wees er snel bij want er is maar beperkte voorraad.

Christus bewustzijn, Bergkristal asteroids, Ster Dodecaëder

Christusbewustzijn.jpgDe Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en het vertrek.

De Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit het witte Christuslicht.

Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde en geprogrammeerde vorm helpt je zichtbaar te worden en op te staan waardoor de universele Liefde door je heen gaat stromen.

Bestel je Christusbewustzijn ster dodecaëder op elohim-edelstenen.nl


Tip:
Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, huis, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie en het programma dat Joke erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!


 

Merkaba XL en L - Ster Tetraëder edelsteen - Het worden van je volledig potentieel

Merkaba.jpgDeze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm activeert het worden van je volledig multidimensionaal potentieel. Het verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn (het Christusgrid).

 

Inwijdingen en DNA healing

Door het programma dat erop staat ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Bestel je Merkaba al vanaf 18,50
Bekijk hier de andere geometrische vormen

 


 

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn: bio zelfrealisatie tinctuur

De kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je o.a. bij de erkenning van het goddelijke binnen in je. Ook activeert de tinctuur de stralende en zuivere kracht van je kristallijnen Zelf. Daarnaast ontvang je lichtcodes voor permanente puurheid, sensitiviteit, ongebonden verbondenheid, zorgzaamheid en hoederschap.
Meer weten? Klik hier 

Wil je de Elohim Krachtplaats en helende tuinen zelf ervaren?

 

voorkant pegasus met gast.jpg


Boek een spirituele (mid)week in een vakantiehuisje, chalet of B&B! 

Vacature | Edelsteenwinkel verkoper en kantoormedewerker Veelerveen

Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG

Ingrid werkt met liefde en passie in de edelsteenwinkel en zoeken een assistent(e).

Heb jij voldoende Elohim workshops gevolgd en heb je kennis en liefde voor kristallen en tincturen?

Ben je goed op computer- en administratief gebied en sta je graag onze cliënten te woord, per mail of telefoon? Vind je het leuk het kantoorteam met alle boekingen bij te staan? Belangrijk zijn een positieve houding en goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Lijkt het misschien ook geweldig om op de krachtplaats te komen wonen (of in de buurt)?

Bekijk hier de betaalde vacature voor de edelsteenwinkel en kantoor

 


 

Dé edelsteen voor spiritualiteit, magie en sjamanisme

merlinietbol.jpgDe geweldige donkerpaarse Mystic Merliniet van het Elohim Centre vergroot je meesterschap en je kwaliteiten. Het is dé edelsteen voor spiritualiteit en magie. Deze bol brengt je in contact met de ongeziene werelden (sjamanisme, mediumschap, healing, reading). Het bevordert ook grote spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling.

Negatieve energie en blokkades

De 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim Merliniet edelsteen helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen te verminderen en meer in je Lichtwezen te groeien.

Voel je een connectie met deze prachtige mystieke Merliniet?

Bestel je Mystic Merliniet op elohim-edelstenen.nl


"De Mystic Merliniet brengt me een bevestiging dat het goed is zoals het is. Ook voel ik een verbinding met sjamanen(levens). Nu ik enkele weken met de Merliniet gewerkt heb voelt het dat mijn ziel en de magie van het leven inderdaad meer op de voorgrond staan. Dank voor deze prachtige steen."
Met genoeg wereldwijd verspreide tuinedelstenen "Gaia's Droom" zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke paradijselijke natuur!
Gaia's Droom tuinedelstenen set

gaia tuin edelstenen set.jpgDeze geprogrammeerde Elohim edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Help je mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

Bestel Gaia's Droom tuinedelstenen via elohim-edelstenen.nl


"Het valt me op dat mijn voortuin veel groener is als de tuin van mijn buren.
We hebben een aantal dezelfde planten. Bij hun staan ze minder goed en bij mij staan ze te stralen, dat zie ik met verwondering.
Ook meer vogels die dit jaar in mijn tuin zijn gaan nestelen en heel dichtbij.
Ik vang ook honden/dieren op en die hoor ik zeggen het voelt goed hier......."

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''
Werking van multidimensionale deva kruidenhangers en hun spirituele betekenis

De Elohim Deva kruidenhangers ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi. Dit komt mede omdat de kruidenplanten en hun Deva’s of natuurspirits groeien op de Elohim Krachtplaats en met veel liefde worden verzorgd. De Elohim Deva kruidenhangers, bekend om hun krachtige en hoog vibrerende 13 dimensionale- diepte werking, worden online veel besteld. Ze werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen. Draag ze minimaal 3 maanden of langer.

13 dimensionale Basilicum hanger | vrede, eigenwaarde en ontspant

Fysieke werking:
Stimulerend en verfrissend effect op de geest. Ontkrampt en verlicht nervositeit. Scherpt de zintuigen en concentratie en geeft rust en ruimte aan vermoeide mensen. Ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed bij stress en een opwekkende werking bij depressiviteit.

Spirituele betekenis:
Basilicum brengt vrede in huis en het verjaagt negatieve invloeden. Het helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Helpt om het evenwicht te vinden tussen denken en voelen.

Klik hier voor het hele overzicht van de Elohim kruidentincturen en hun betekenis

 


 

Deva Kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

De kruidenplanten van de Krachtplaats worden niet alleen verwerkt in de kruidenhangers, maar ook in de bio kruidentincturen. De kruidentincturen zijn net zoals de Deva kruidenhangers multidimensionaal geactiveerd en bezield met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort.

Lees meer over de Deva kruidentincturen

 Apatiet bol | Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn

''Net kwam de door jullie uitgezochte hemelsblauwe Apatiet bol binnen. Ik ben er helemaal stil van en heel ontroerd. Wat een magie komt er uit! Ik ben heel dankbaar en voel me heel bevoorrecht dat zo'n prachtige steen, tezamen met de andere schatten, nu in mijn huis staan en me zullen geven, wat voor mij bedoeld is! Dank je wel voor het uitzoeken, volgens mij is dit de allermooiste - in ieder geval voor mij''

apatietbol2_w992_h661.jpgWil jij ook zo'n prachtige ervaring?
Bestel je 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Apatiet bol via onze webshop en laat in afstemming er één voor je uitzoeken.

Bestel de Apatiet bol op elohim-edelstenen.nl

 

 


 

Last van straling? | Zwarte Elohim toermalijn - ontstoringspakket

Een krachtig Toermalijn ontstorings- en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen. Klik op onderstaand filmpje voor meer informatie.

 

Last van straling met play knop.jpg

 

Het pakket bestaat uit: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte toermalijn voor de tv.

Klik hier om de Elohim ontstoringsset te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 

"Ik ben heel blij met de Elohim toermalijn stenen en ondanks dat ik ze nog maar kort in huis heb, heb ik het gevoel dat de energie in mijn huis ermee geharmoniseerd wordt en de hoeveelheid storende straling lager is." 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43