Elohim edelstenen: Christusbewustzijn, Merkaba en Sjamanisme

Ontketen je manifesterende en scheppende krachten

Liefdes manifistatieset.jpgVoel je ware zelf, de warmte en zachtheid die in jou verscholen zit door de weldadige kracht van deze liefde en manifestatie edelsteenset. Ervaar hoe je vanuit je puurheid, liefde en Goddelijkheid handelt en resolute stappen zet omdat alles veiliger voelt.

Beide edelsteenbollen, 13 dimensionaal geopend en geactiveerd, creëren een geweldig energieveld die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Klik hier om de Liefde en manifestatieset te bestellen


Feedback: door deze krachtset voel ik me veel krachtiger geaard!

''Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige Elohim bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de Seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

''Voel weer warme energie in de buik en de basis, om de zoveel tijd behoorlijke warme/hete energie, licht wat door me heen straalt naar me buik en helemaal door me benen en door me voetenchakra naar de aarde.''

 


 

Heb je de geprogrammeerde Seleniet bol met Sekinah energie al in huis en wil je het compleet maken met de Liefde en manifestatie kracht bol? Bestel dan hier los de Oranje Calciet bol

 


 

Nieuw binnen | Christusbewustzijn en Merkaba vormen

Er is het afgelopen jaar heel veel vraag geweest naar deze, door Joke geprogrammeerde vormen en gelukkig zijn ze nu weer voorradig! We hebben de mooiste exemplaren uitgezocht, wees er snel bij want er is maar beperkte voorraad.

Christus bewustzijn, Bergkristal asteroids, Ster Dodecaëder

Christusbewustzijn.jpgDe Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en het vertrek.

De Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit het witte Christuslicht.

Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde en geprogrammeerde vorm helpt je zichtbaar te worden en op te staan waardoor de universele Liefde door je heen gaat stromen.

Bestel je Christusbewustzijn ster dodecaëder op elohim-edelstenen.nl


Tip:
Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, huis, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie en het programma dat Joke erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!


 

Merkaba XL en L - Ster Tetraëder edelsteen - Het worden van je volledig potentieel

Merkaba.jpgDeze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm activeert het worden van je volledig multidimensionaal potentieel. Het verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn (het Christusgrid).

 

Inwijdingen en DNA healing

Door het programma dat erop staat ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Bestel je Merkaba al vanaf 18,50
Bekijk hier de andere geometrische vormen

 


 

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn: bio zelfrealisatie tinctuur

De kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je o.a. bij de erkenning van het goddelijke binnen in je. Ook activeert de tinctuur de stralende en zuivere kracht van je kristallijnen Zelf. Daarnaast ontvang je lichtcodes voor permanente puurheid, sensitiviteit, ongebonden verbondenheid, zorgzaamheid en hoederschap.
Meer weten? Klik hier

 


 

Wil je de Elohim Krachtplaats en helende tuinen zelf ervaren?

 

voorkant pegasus met gast.jpg

 

Boek een spirituele (mid)week in een vakantiehuisje, chalet of B&B!

 


 

Vacature | Edelsteenwinkel verkoper en kantoormedewerker Veelerveen

Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG

Ingrid werkt met liefde en passie in de edelsteenwinkel en zoeken een assistent(e).

Heb jij voldoende Elohim workshops gevolgd en heb je kennis en liefde voor kristallen en tincturen?

Ben je goed op computer- en administratief gebied en sta je graag onze cliënten te woord, per mail of telefoon? Vind je het leuk het kantoorteam met alle boekingen bij te staan? Belangrijk zijn een positieve houding en goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Lijkt het misschien ook geweldig om op de krachtplaats te komen wonen (of in de buurt)?

 


 

Dé edelsteen voor spiritualiteit, magie en sjamanisme

merlinietbol.jpgDe geweldige donkerpaarse Mystic Merliniet van het Elohim Centre vergroot je meesterschap en je kwaliteiten. Het is dé edelsteen voor spiritualiteit en magie. Deze bol brengt je in contact met de ongeziene werelden (sjamanisme, mediumschap, healing, reading). Het bevordert ook grote spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling.

Negatieve energie en blokkades

De 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim Merliniet edelsteen helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen te verminderen en meer in je Lichtwezen te groeien.

Voel je een connectie met deze prachtige mystieke Merliniet?

Bestel je Mystic Merliniet op elohim-edelstenen.nl

 

"De Mystic Merliniet brengt me een bevestiging dat het goed is zoals het is. Ook voel ik een verbinding met sjamanen(levens). Nu ik enkele weken met de Merliniet gewerkt heb voelt het dat mijn ziel en de magie van het leven inderdaad meer op de voorgrond staan. Dank voor deze prachtige steen."

 


 

Met genoeg wereldwijd verspreide tuinedelstenen "Gaia's Droom" zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke paradijselijke natuur!

 


 

Gaia's Droom tuinedelstenen set

gaia tuin edelstenen set.jpgDeze geprogrammeerde Elohim edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Help je mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

Bestel Gaia's Droom tuinedelstenen via elohim-edelstenen.nl

 

"Het valt me op dat mijn voortuin veel groener is als de tuin van mijn buren.
We hebben een aantal dezelfde planten. Bij hun staan ze minder goed en bij mij staan ze te stralen, dat zie ik met verwondering.
Ook meer vogels die dit jaar in mijn tuin zijn gaan nestelen en heel dichtbij.
Ik vang ook honden/dieren op en die hoor ik zeggen het voelt goed hier......."

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''

 


 

Werking van multidimensionale deva kruidenhangers en hun spirituele betekenis

De Elohim Deva kruidenhangers ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi. Dit komt mede omdat de kruidenplanten en hun Deva’s of natuurspirits groeien op de Elohim Krachtplaats en met veel liefde worden verzorgd. De Elohim Deva kruidenhangers, bekend om hun krachtige en hoog vibrerende 13 dimensionale- diepte werking, worden online veel besteld. Ze werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen. Draag ze minimaal 3 maanden of langer.

13 dimensionale Basilicum hanger | vrede, eigenwaarde en ontspant

Fysieke werking:
Stimulerend en verfrissend effect op de geest. Ontkrampt en verlicht nervositeit. Scherpt de zintuigen en concentratie en geeft rust en ruimte aan vermoeide mensen. Ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed bij stress en een opwekkende werking bij depressiviteit.

Spirituele betekenis:
Basilicum brengt vrede in huis en het verjaagt negatieve invloeden. Het helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Helpt om het evenwicht te vinden tussen denken en voelen.

Klik hier voor het hele overzicht van de Elohim kruidentincturen en hun betekenis

 


 

Deva Kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

De kruidenplanten van de Krachtplaats worden niet alleen verwerkt in de kruidenhangers, maar ook in de bio kruidentincturen. De kruidentincturen zijn net zoals de Deva kruidenhangers multidimensionaal geactiveerd en bezield met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort.

Lees meer over de Deva kruidentincturen

 


 

Apatiet bol | Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn

''Net kwam de door jullie uitgezochte hemelsblauwe Apatiet bol binnen. Ik ben er helemaal stil van en heel ontroerd. Wat een magie komt er uit! Ik ben heel dankbaar en voel me heel bevoorrecht dat zo'n prachtige steen, tezamen met de andere schatten, nu in mijn huis staan en me zullen geven, wat voor mij bedoeld is! Dank je wel voor het uitzoeken, volgens mij is dit de allermooiste - in ieder geval voor mij''

apatietbol2_w992_h661.jpgWil jij ook zo'n prachtige ervaring?
Bestel je 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Apatiet bol via onze webshop en laat in afstemming er één voor je uitzoeken.

Bestel de Apatiet bol op elohim-edelstenen.nl

 

 


 

Last van straling? | Zwarte Elohim toermalijn - ontstoringspakket

Een krachtig Toermalijn ontstorings- en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen. Klik op onderstaand filmpje voor meer informatie.

 

Last van straling met play knop.jpg

 

Het pakket bestaat uit: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte toermalijn voor de tv.

Klik hier om de Elohim ontstoringsset te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 

"Ik ben heel blij met de Elohim toermalijn stenen en ondanks dat ik ze nog maar kort in huis heb, heb ik het gevoel dat de energie in mijn huis ermee geharmoniseerd wordt en de hoeveelheid storende straling lager is."

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021