Elohim edelstenen: Christusbewustzijn, Merkaba en Sjamanisme

 

Ontketen je manifesterende en scheppende krachten

Liefdes manifistatieset.jpgVoel je ware zelf, de warmte en zachtheid die in jou verscholen zit door de weldadige kracht van deze liefde en manifestatie edelsteenset. Ervaar hoe je vanuit je puurheid, liefde en Goddelijkheid handelt en resolute stappen zet omdat alles veiliger voelt.

Beide edelsteenbollen, 13 dimensionaal geopend en geactiveerd, creëren een geweldig energieveld die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Klik hier om de Liefde en manifestatieset te bestellen


Feedback: door deze krachtset voel ik me veel krachtiger geaard!

''Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige Elohim bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de Seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

''Voel weer warme energie in de buik en de basis, om de zoveel tijd behoorlijke warme/hete energie, licht wat door me heen straalt naar me buik en helemaal door me benen en door me voetenchakra naar de aarde.''

 Heb je de geprogrammeerde Seleniet bol met Sekinah energie al in huis en wil je het compleet maken met de Liefde en manifestatie kracht bol? Bestel dan hier los de Oranje Calciet bol

 


 

Nieuw binnen | Christusbewustzijn en Merkaba vormen

Er is het afgelopen jaar heel veel vraag geweest naar deze, door Joke geprogrammeerde vormen en gelukkig zijn ze nu weer voorradig! We hebben de mooiste exemplaren uitgezocht, wees er snel bij want er is maar beperkte voorraad.

Christus bewustzijn, Bergkristal asteroids, Ster Dodecaëder

Christusbewustzijn.jpgDe Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en het vertrek.

De Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit het witte Christuslicht.

Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde en geprogrammeerde vorm helpt je zichtbaar te worden en op te staan waardoor de universele Liefde door je heen gaat stromen.

Bestel je Christusbewustzijn ster dodecaëder op elohim-edelstenen.nl


Tip:
Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, huis, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie en het programma dat Joke erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!


 

Merkaba XL en L - Ster Tetraëder edelsteen - Het worden van je volledig potentieel

Merkaba.jpgDeze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm activeert het worden van je volledig multidimensionaal potentieel. Het verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn (het Christusgrid).

 

Inwijdingen en DNA healing

Door het programma dat erop staat ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Bestel je Merkaba al vanaf 18,50
Bekijk hier de andere geometrische vormen

 


 

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn: bio zelfrealisatie tinctuur

De kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je o.a. bij de erkenning van het goddelijke binnen in je. Ook activeert de tinctuur de stralende en zuivere kracht van je kristallijnen Zelf. Daarnaast ontvang je lichtcodes voor permanente puurheid, sensitiviteit, ongebonden verbondenheid, zorgzaamheid en hoederschap.
Meer weten? Klik hier 

Wil je de Elohim Krachtplaats en helende tuinen zelf ervaren?

 

voorkant pegasus met gast.jpg


Boek een spirituele (mid)week in een vakantiehuisje, chalet of B&B! 

Vacature | Edelsteenwinkel verkoper en kantoormedewerker Veelerveen

Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG

Ingrid werkt met liefde en passie in de edelsteenwinkel en zoeken een assistent(e).

Heb jij voldoende Elohim workshops gevolgd en heb je kennis en liefde voor kristallen en tincturen?

Ben je goed op computer- en administratief gebied en sta je graag onze cliënten te woord, per mail of telefoon? Vind je het leuk het kantoorteam met alle boekingen bij te staan? Belangrijk zijn een positieve houding en goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Lijkt het misschien ook geweldig om op de krachtplaats te komen wonen (of in de buurt)?

Bekijk hier de betaalde vacature voor de edelsteenwinkel en kantoor

 


 

Dé edelsteen voor spiritualiteit, magie en sjamanisme

merlinietbol.jpgDe geweldige donkerpaarse Mystic Merliniet van het Elohim Centre vergroot je meesterschap en je kwaliteiten. Het is dé edelsteen voor spiritualiteit en magie. Deze bol brengt je in contact met de ongeziene werelden (sjamanisme, mediumschap, healing, reading). Het bevordert ook grote spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling.

Negatieve energie en blokkades

De 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim Merliniet edelsteen helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen te verminderen en meer in je Lichtwezen te groeien.

Voel je een connectie met deze prachtige mystieke Merliniet?

Bestel je Mystic Merliniet op elohim-edelstenen.nl


"De Mystic Merliniet brengt me een bevestiging dat het goed is zoals het is. Ook voel ik een verbinding met sjamanen(levens). Nu ik enkele weken met de Merliniet gewerkt heb voelt het dat mijn ziel en de magie van het leven inderdaad meer op de voorgrond staan. Dank voor deze prachtige steen."
Met genoeg wereldwijd verspreide tuinedelstenen "Gaia's Droom" zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke paradijselijke natuur!
Gaia's Droom tuinedelstenen set

gaia tuin edelstenen set.jpgDeze geprogrammeerde Elohim edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Help je mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

Bestel Gaia's Droom tuinedelstenen via elohim-edelstenen.nl


"Het valt me op dat mijn voortuin veel groener is als de tuin van mijn buren.
We hebben een aantal dezelfde planten. Bij hun staan ze minder goed en bij mij staan ze te stralen, dat zie ik met verwondering.
Ook meer vogels die dit jaar in mijn tuin zijn gaan nestelen en heel dichtbij.
Ik vang ook honden/dieren op en die hoor ik zeggen het voelt goed hier......."

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''
Werking van multidimensionale deva kruidenhangers en hun spirituele betekenis

De Elohim Deva kruidenhangers ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi. Dit komt mede omdat de kruidenplanten en hun Deva’s of natuurspirits groeien op de Elohim Krachtplaats en met veel liefde worden verzorgd. De Elohim Deva kruidenhangers, bekend om hun krachtige en hoog vibrerende 13 dimensionale- diepte werking, worden online veel besteld. Ze werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen. Draag ze minimaal 3 maanden of langer.

13 dimensionale Basilicum hanger | vrede, eigenwaarde en ontspant

Fysieke werking:
Stimulerend en verfrissend effect op de geest. Ontkrampt en verlicht nervositeit. Scherpt de zintuigen en concentratie en geeft rust en ruimte aan vermoeide mensen. Ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed bij stress en een opwekkende werking bij depressiviteit.

Spirituele betekenis:
Basilicum brengt vrede in huis en het verjaagt negatieve invloeden. Het helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Helpt om het evenwicht te vinden tussen denken en voelen.

Klik hier voor het hele overzicht van de Elohim kruidentincturen en hun betekenis

 


 

Deva Kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

De kruidenplanten van de Krachtplaats worden niet alleen verwerkt in de kruidenhangers, maar ook in de bio kruidentincturen. De kruidentincturen zijn net zoals de Deva kruidenhangers multidimensionaal geactiveerd en bezield met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort.

Lees meer over de Deva kruidentincturen

 Apatiet bol | Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn

''Net kwam de door jullie uitgezochte hemelsblauwe Apatiet bol binnen. Ik ben er helemaal stil van en heel ontroerd. Wat een magie komt er uit! Ik ben heel dankbaar en voel me heel bevoorrecht dat zo'n prachtige steen, tezamen met de andere schatten, nu in mijn huis staan en me zullen geven, wat voor mij bedoeld is! Dank je wel voor het uitzoeken, volgens mij is dit de allermooiste - in ieder geval voor mij''

apatietbol2_w992_h661.jpgWil jij ook zo'n prachtige ervaring?
Bestel je 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Apatiet bol via onze webshop en laat in afstemming er één voor je uitzoeken.

Bestel de Apatiet bol op elohim-edelstenen.nl

 

 


 

Last van straling? | Zwarte Elohim toermalijn - ontstoringspakket

Een krachtig Toermalijn ontstorings- en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen. Klik op onderstaand filmpje voor meer informatie.

 

Last van straling met play knop.jpg

 

Het pakket bestaat uit: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte toermalijn voor de tv.

Klik hier om de Elohim ontstoringsset te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 

"Ik ben heel blij met de Elohim toermalijn stenen en ondanks dat ik ze nog maar kort in huis heb, heb ik het gevoel dat de energie in mijn huis ermee geharmoniseerd wordt en de hoeveelheid storende straling lager is." 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18