Elohim edelstenen: Christusbewustzijn, Merkaba en Sjamanisme

Ontketen je manifesterende en scheppende krachten

Liefdes manifistatieset.jpgVoel je ware zelf, de warmte en zachtheid die in jou verscholen zit door de weldadige kracht van deze liefde en manifestatie edelsteenset. Ervaar hoe je vanuit je puurheid, liefde en Goddelijkheid handelt en resolute stappen zet omdat alles veiliger voelt.

Beide edelsteenbollen, 13 dimensionaal geopend en geactiveerd, creëren een geweldig energieveld die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt.

Klik hier om de Liefde en manifestatieset te bestellen


Feedback: door deze krachtset voel ik me veel krachtiger geaard!

''Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige Elohim bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de Seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

''Voel weer warme energie in de buik en de basis, om de zoveel tijd behoorlijke warme/hete energie, licht wat door me heen straalt naar me buik en helemaal door me benen en door me voetenchakra naar de aarde.''

 Heb je de geprogrammeerde Seleniet bol met Sekinah energie al in huis en wil je het compleet maken met de Liefde en manifestatie kracht bol? Bestel dan hier los de Oranje Calciet bol

 


 

Nieuw binnen | Christusbewustzijn en Merkaba vormen

Er is het afgelopen jaar heel veel vraag geweest naar deze, door Joke geprogrammeerde vormen en gelukkig zijn ze nu weer voorradig! We hebben de mooiste exemplaren uitgezocht, wees er snel bij want er is maar beperkte voorraad.

Christus bewustzijn, Bergkristal asteroids, Ster Dodecaëder

Christusbewustzijn.jpgDe Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en het vertrek.

De Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit het witte Christuslicht.

Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde en geprogrammeerde vorm helpt je zichtbaar te worden en op te staan waardoor de universele Liefde door je heen gaat stromen.

Bestel je Christusbewustzijn ster dodecaëder op elohim-edelstenen.nl


Tip:
Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, huis, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie en het programma dat Joke erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!


 

Merkaba XL en L - Ster Tetraëder edelsteen - Het worden van je volledig potentieel

Merkaba.jpgDeze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm activeert het worden van je volledig multidimensionaal potentieel. Het verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn (het Christusgrid).

 

Inwijdingen en DNA healing

Door het programma dat erop staat ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Bestel je Merkaba al vanaf 18,50
Bekijk hier de andere geometrische vormen

 


 

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn: bio zelfrealisatie tinctuur

De kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn tinctuur van de Elohim Krachtplaats helpt je o.a. bij de erkenning van het goddelijke binnen in je. Ook activeert de tinctuur de stralende en zuivere kracht van je kristallijnen Zelf. Daarnaast ontvang je lichtcodes voor permanente puurheid, sensitiviteit, ongebonden verbondenheid, zorgzaamheid en hoederschap.
Meer weten? Klik hier 

Wil je de Elohim Krachtplaats en helende tuinen zelf ervaren?

 

voorkant pegasus met gast.jpg


Boek een spirituele (mid)week in een vakantiehuisje, chalet of B&B! 

Vacature | Edelsteenwinkel verkoper en kantoormedewerker Veelerveen

Kristalwinkel met veel klanten 3.JPG

Ingrid werkt met liefde en passie in de edelsteenwinkel en zoeken een assistent(e).

Heb jij voldoende Elohim workshops gevolgd en heb je kennis en liefde voor kristallen en tincturen?

Ben je goed op computer- en administratief gebied en sta je graag onze cliënten te woord, per mail of telefoon? Vind je het leuk het kantoorteam met alle boekingen bij te staan? Belangrijk zijn een positieve houding en goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Lijkt het misschien ook geweldig om op de krachtplaats te komen wonen (of in de buurt)?

Bekijk hier de betaalde vacature voor de edelsteenwinkel en kantoor

 


 

Dé edelsteen voor spiritualiteit, magie en sjamanisme

merlinietbol.jpgDe geweldige donkerpaarse Mystic Merliniet van het Elohim Centre vergroot je meesterschap en je kwaliteiten. Het is dé edelsteen voor spiritualiteit en magie. Deze bol brengt je in contact met de ongeziene werelden (sjamanisme, mediumschap, healing, reading). Het bevordert ook grote spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling.

Negatieve energie en blokkades

De 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim Merliniet edelsteen helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen te verminderen en meer in je Lichtwezen te groeien.

Voel je een connectie met deze prachtige mystieke Merliniet?

Bestel je Mystic Merliniet op elohim-edelstenen.nl


"De Mystic Merliniet brengt me een bevestiging dat het goed is zoals het is. Ook voel ik een verbinding met sjamanen(levens). Nu ik enkele weken met de Merliniet gewerkt heb voelt het dat mijn ziel en de magie van het leven inderdaad meer op de voorgrond staan. Dank voor deze prachtige steen."
Met genoeg wereldwijd verspreide tuinedelstenen "Gaia's Droom" zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke paradijselijke natuur!
Gaia's Droom tuinedelstenen set

gaia tuin edelstenen set.jpgDeze geprogrammeerde Elohim edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Natuur-en sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen in je huis en tuin. Ook jij komt meer in eenheid met de natuur d.m.v. de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Help je mee deze Elohim edelstenen te verspreiden en daarmee wereldwijd de natuur en bewustzijnsgroei te bekrachtigen?

Bestel Gaia's Droom tuinedelstenen via elohim-edelstenen.nl


"Het valt me op dat mijn voortuin veel groener is als de tuin van mijn buren.
We hebben een aantal dezelfde planten. Bij hun staan ze minder goed en bij mij staan ze te stralen, dat zie ik met verwondering.
Ook meer vogels die dit jaar in mijn tuin zijn gaan nestelen en heel dichtbij.
Ik vang ook honden/dieren op en die hoor ik zeggen het voelt goed hier......."

''Ik heb een tuin edelsteen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!''
Werking van multidimensionale deva kruidenhangers en hun spirituele betekenis

De Elohim Deva kruidenhangers ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi. Dit komt mede omdat de kruidenplanten en hun Deva’s of natuurspirits groeien op de Elohim Krachtplaats en met veel liefde worden verzorgd. De Elohim Deva kruidenhangers, bekend om hun krachtige en hoog vibrerende 13 dimensionale- diepte werking, worden online veel besteld. Ze werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen. Draag ze minimaal 3 maanden of langer.

13 dimensionale Basilicum hanger | vrede, eigenwaarde en ontspant

Fysieke werking:
Stimulerend en verfrissend effect op de geest. Ontkrampt en verlicht nervositeit. Scherpt de zintuigen en concentratie en geeft rust en ruimte aan vermoeide mensen. Ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed bij stress en een opwekkende werking bij depressiviteit.

Spirituele betekenis:
Basilicum brengt vrede in huis en het verjaagt negatieve invloeden. Het helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Helpt om het evenwicht te vinden tussen denken en voelen.

Klik hier voor het hele overzicht van de Elohim kruidentincturen en hun betekenis

 


 

Deva Kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

De kruidenplanten van de Krachtplaats worden niet alleen verwerkt in de kruidenhangers, maar ook in de bio kruidentincturen. De kruidentincturen zijn net zoals de Deva kruidenhangers multidimensionaal geactiveerd en bezield met de Overziel of Deva-kracht van de plantensoort.

Lees meer over de Deva kruidentincturen

 Apatiet bol | Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn

''Net kwam de door jullie uitgezochte hemelsblauwe Apatiet bol binnen. Ik ben er helemaal stil van en heel ontroerd. Wat een magie komt er uit! Ik ben heel dankbaar en voel me heel bevoorrecht dat zo'n prachtige steen, tezamen met de andere schatten, nu in mijn huis staan en me zullen geven, wat voor mij bedoeld is! Dank je wel voor het uitzoeken, volgens mij is dit de allermooiste - in ieder geval voor mij''

apatietbol2_w992_h661.jpgWil jij ook zo'n prachtige ervaring?
Bestel je 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Apatiet bol via onze webshop en laat in afstemming er één voor je uitzoeken.

Bestel de Apatiet bol op elohim-edelstenen.nl

 

 


 

Last van straling? | Zwarte Elohim toermalijn - ontstoringspakket

Een krachtig Toermalijn ontstorings- en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen. Klik op onderstaand filmpje voor meer informatie.

 

Last van straling met play knop.jpg

 

Het pakket bestaat uit: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte toermalijn voor de tv.

Klik hier om de Elohim ontstoringsset te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 

"Ik ben heel blij met de Elohim toermalijn stenen en ondanks dat ik ze nog maar kort in huis heb, heb ik het gevoel dat de energie in mijn huis ermee geharmoniseerd wordt en de hoeveelheid storende straling lager is." 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020