De 10 stappen naar Godrealisatie

 

De 10 stappen naar Godrealisatie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Loslaten, groei, overgave.jpgWanneer en hoe verruimt je bewustzijn en onstaat er een groter en dienstbaarder hart en wanneer wordt je hoofd stiller? Wanneer Ontwaak je en begin je te beseffen dat je niet je spirituele ikje, je Gaven, angst, wijsheid of hulpverlener bent, maar dat je als Goddelijke Essentie deel bent van het Al?

Lees hieronder de 10 stappen naar Godsrealisatie

 


 

Het worden van de God-Godin of Goddelijke Vonk

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen vaker worden geactiveerd, zlals tijdens Elohim workshops en bezoeken, zullen ze meer deel gaan uitmaken van ons persoonlijk leven.

Ik-sluiers met astrale velden en schaduwgevoelens, meningen, pijn, onzekerheid en stellingen verminderen door de Elohim activaties en Lichtcodes. Door het zuiveren en loslaten ontstaat ruimte voor een leven vanuit de universele of Goddelijke Waarheid. Net als voor de hoogste Liefde, zuiverheid en Eenheid die voorbij gaat aan onze persoonlijke voor- en afkeuren. Zo worden we uiteindelijk in staat gesteld het grotere Geheel te dienen.

 


 

17 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

tweelingstraal 4.jpgDe activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en onze afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op, zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde.

We worden na deze transmissie steeds meer God-Godin. We worden wie we zijn in onze Oorsprong of te wel de Goddelijke Vonk in het aardse! Wil je ook mee doen met deze geweldige groepshealing? Meld je vóór zondag aan om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 

''Tijdens de groepshealing kwamen naar mijn idee sterke energieën vrij. Ik kon de warme sensatie onder mijn voeten goed voelen, en hoe deze energie via mijn benen naar de rest van mijn lichaam verplaatste. Ook voelde ik bij de integratie van het nieuwe mannelijke en vrouwelijke een bepaalde energie ter hoogte van mijn buik. Bij het inbrengen van de drakenenergie leek het alsof mijn energie iets ruimer werd.'' 

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kracht.jpgActiveer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Anker je scheppingskracht op je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Leer in je Godenkracht op te staan. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!

Klik hier om je aan te melden

 

PS. Als je ook met de workshop op 2 juni mee doet, vergeet dan niet een overnachting te boeken van zaterdag op zondag!

 

Zie ook de opleiding tot Aardehealer-Natuurcoach-Sjamaan 

 

eigenliefde zelfacceptatie kracht.png

 


 

Gelukkig door Godrealisatie

Marieke volgde jarenlang spirituele sessies en workshops
Toch voelde het nooit “klaar” of volkomen gelukkig
Jaren duurde het om moedig genoeg te worden
Om ook het subtiele ego-ikje volkomen uit elkaar te laten vallen
Hoe verwarrend, vermoeiend en pijnlijk was soms de strijd
van haar Elohim Inwijdingsweg langs vele sessies en workshops
Uiteindelijk bleef er niets van haar schaduw, zwaarte en tweeheid over
Haar zelfbeeld, verhaal en zoeker werden ontmanteld
Ze Ontwaakt in de Eenheid van haar ziel en Godsvonk,
kent geen afzonderlijk ik meer en wordt Vrij

Ze is de oordeelloze ruimte
die ook Gaia, God of oneindig Bewustzijn heet
Ze hoeft niemand meer te zijn 
Niemand meer voor te stellen
Ook levensbestemming en liefde zoekt ze niet meer
Zonder ego-kern dobbert ze een tijdje in “Zijn”
Totdat Goddelijk Vuur er genoeg van heeft
en haar 2de chakra aanraakt en doet gloeien
Daadkracht, Vreugde en Passie doorstromen haar
Vurige Liefde en Levensbestemming vinden elkaar
Het is KLAAR!

 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 


 

Uitgelicht | 26 en 27 mei vinden er twee prachtige workshops plaats

26 mei 10:00 - 17:00 | Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. De workshop helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. De helende channelings brengen je Vuur, passie, liefde, licht, zonnigheid en een kalme geest.

Meer informatie over de workshop op 26 mei

 

27 mei 10:00 - 17:00 | 6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGIn alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties, waarvan we diep van binnen kennis hebben.

Meer informatie over de workshop van 27 mei


Ervaringen van deelnemers:

"Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats..een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien."

"Dank weer voor de prachtige workshop afgelopen zondag, ik ben in een enorme flow van liefde en dankbaarheid gekomen. Ik ga ermee naar bed en word ermee wakker…Prachtig! De kinderen resoneren ontzettend mee op deze flow en komen veel meer in hun kracht en natuurlijke wijsheid…."


Zie ook de opleiding Relatie Reader-Healer en Coach

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Nog nooit eerder in de tijd zijn de energieën zo krachtig om het meest krachtige geschenk van Goddelijke eenheidsliefde te ontvangen en door te geven! Tijdens deze geweldige Wesak channeling zal Joke ElZiam Nootebos de verlichte energie van onze Boeddha-Natuur channelen tot diep in onze cellen. Wees erbij, sluit je aan bij het feest van verlichting!

Klik hier om je op te geven

 


 

Heb jij dit prachtige Wesak kristal al in huis?

warezelfnetwerkkristal452_w992_h661.jpg

Veel mensen hebben het Wesak kristal al in huis, het is een van onze best verkochte edelstenen! Door de aanschaf draag je bij aan het Nieuwe Aarde Netwerk, een netwerk van van Pure Liefde dat geankerd wordt door het kristal. Het kristal zendt spontane Lichthealingen uit en activeert je levensopdracht en de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik. Wil je meer weten over dit Wesak Kristal?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Artikelen | Inzicht en inspiratie

 

levenspad, richting, doel.jpg [1]Wat is je levensdoel?

Gegeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Als persoonlijke doelen genoeg zijn nagestreefd, het hart zich verder opent en de mind stiller wordt, ontstaat het verlangen naar het doel van het leven; de Taak en bestemming van de ziel. Hoe weet je wat dit levensdoel is?

Lees nu het hele artikel


vlinder, multidimensionaal.jpgHooggevoeligheid is een kwaliteit, toch?

Geschreven door Marlisa Hof

Ieder mens hier op aarde wil niets liever dan gelukkig zijn. Je fijn, blij en gelukkig voelen en kunnen doen wat je graag wilt. Het kan lijken alsof hooggevoeligheid de boosdoener is die jou bij je geluk weghoudt. Maar zou jij hooggevoeligheid echt willen missen? 

Lees nu het hele artikel

 


 

Aardehealing buiten in de tuinen.jpg

 

Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen!

Tijdens de workshop Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Grote Engelen, Merlijn, Lichtmeesters en sterrenschepen liggen klaar om jou het krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde door te geven.

Draag je ook bij aan de Nieuwe Aarde tijdens deze workshop?

2 juni 10:00 - 16:00 | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde

Klik hier om je op te geven

 


 

Verblijven op de Elohim Krachtplaats; het mooiste cadeau aan jezelf!

Zou je het volgende graag willen?

  • Rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen?
  • Tot jezelf komen in de natuur?
  • Stappen uit de dagelijkse routine?
  • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpgWil je graag jezelf een cadeau doen en misschien ook wel een vriend of vriendin? Boek dan een Elohim Krachtplaats arrangement: een 3 daags verblijfsarrangement voor 2 personen, met Reader-gids voor de Helende Tuinen en allebei een persoonlijk consult van 60 min.

Klik hier voor meer informatie

 


 

5 t/m 8 juni | Groeps natuur retraite: Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke JansenWilleke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens deze natuur retraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van je Ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je Essentie.

Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Feedback van deelnemers groepsretraite

'Willeke ziet/voelt bij iedereen wat de thema’s zijn en geeft daardoor heel gericht aanwijzingen. Het is daardoor heel persoonlijk en heel toepasbaar. Willeke voelt heel goed aan wat nodig is, ook voor de groep. Ik voelde me gezien en geliefd, inclusief alle ikjes die nog hard aan het werk zijn.'

'Goede confrontaties soms met ‘ikjes’, heel welkom!'

'Door Willeke haar diepgang als goddelijk mens en healer ben ik in korte tijd heel bewust geworden van ego/gedachten die niet werken en hoop daarmee aan de slag te gaan. Willeke vind ik een bijzonder ontwikkelde liefdevolle vrouw'

Wat neem je mee naar huis:

'Het vermogen om te zakken in mijn eigen lichaam en te voelen wanneer ik echt in mijn eigen stilte ben. Handvatten hoe te zakken als het niet vanzelf gaat. Daarnaast de herinnering aan de liefdevolle ondersteuning van Elohim engelen en de speelse blije trollen.'

'Ik voel meer stilte, ruimte, meer in mijn ware zelf.'

Meld je hier aan voor de groepsretraite van 5 t/m 8 juni 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18