Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

3 juni 10:00 - 17:00 | Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De Dodecaëder + Icosaëder zijn onzichtbare, heilige, geometrische vormen, lijnen en structuren in en rondom je aura. Ze bevinden zich ook in de godskern van je cellen en DNA. Deze vormen ontvouwen zich door je zelfrealisatie- en inwijdingsweg.

Sfeer Elfentuin (2).JPGDe energetische informatie in deze vormen, mits geactiveerd door een Ingewijde Meester, maakt je tot een groot energiewerker, een Magiër met Godenkrachten die werkt vanuit het universele, belangeloze Liefdeshart. In het oude Egypte stond je als Meester en Magiër bóven de bevolking en je eigen menszijn. Tijdens deze workshop leer je je hoger energiewerk, meesterschap en magie mee te nemen in je menszijn en buikgevoel. Daarmee komt het in je gewone omgang en werk, vanuit Liefde. Je zet daarmee een grote evolutiestap naar je levensdoel; het doel van je volledig potentieel met je God-Godinnenkracht.

In Avalon kende je als priester(es) de eenheidsliefde voor geneeskunst, de plantenwereld, het water, de gezondheid van mensen en vee en het eren van Moeder Natuur en de Geestelijke wereld. Na afloop van de workshop met Joke ElZiam Nootebos opent dat verder in je man of vrouw zijn en ga je dit stap voor stap inzetten als Meester en Magiër voor jezelf, je omgeving en de nieuwe aarde.

Klik hier om je aan te melden voor deze bijzondere workshop

 


 

De oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Egypte en Atlantis

Ankh, egypte, inwijdingen (2).jpgIn de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet, werd de geheime kosmische kennis van Dodecaëder en Icosaëder onderwezen. Door deze kennis verkrijgen we grote scheppende krachten en worden we een Magiër. Deze kennis en de helende Godenkrachten komen tijdens deze workshop opnieuw tot je, via docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos. In tegenstelling tot de oude tijd, trekken we de gaven en Goden/Godinnenkrachten nu door tot in de onderste chakra's en ons gedrag. Joke brengt ons in Universele Wij-Liefde die ons persoonlijk belang overstijgt.

Tijdens deze workshop vinden ook diepgaande activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats. (Neem warme kleding en/of regenkleding mee indien nodig.) We zitten daarbij 2 x 1 uur rondom de 3 meter grote geometrische vormen van de Icosaëder en Dodecaëder en hun geweldige energieoverdracht! Verdere healing, kennisoverdracht en persoonlijke reading vinden plaats in de cursusruimte.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop

 


 

Dodecaëder: een Magier worden die werkt met de Absolute Krachten

Vrouw in dodecaeder.jpgDe geactiveerde Elohim Dodecaëder is verbonden met de overige geometrische vormen en helpt je je Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kosmische Kennis, Gaven en Magie vanuit het Absolute, verder te ontwikkelen en dienstbaar te maken. Ze gaan deel uitmaken van je persoonlijkheid en transformeren afgescheiden gedrag van het ego-ik. Dodecaëder helpt je een magiër te worden, veel prana of levensenergie in je lichaam te kunnen dragen, je kundalinikanaal te openen en te werken met helende Merlin toverkrachten. Hij activeert je vuurkrachten, je groter geestelijk bewustzijn en je Taak. Daarbij helpen de helende channelings en readings je ik-positie over jouw gevoelens, meningen en gedachten te verruimen. De workshop zuivert ook karma. Oude macht/kracht wordt getransformeerd naar nieuwetijds eenheidsliefde en creatiekracht in het gewone leven. Onzekerheid op je mannelijk of vrouwelijk deel, op overrulen of te veel terugtrekken, lost op.

Verbonden met de Elementen

De Dodecaëder is verbonden met het element ether (prana, 0-zone, of tachyon) en de Icosaëder met het element Water. De lezingen, readings en helende channelings tijdens de workshop voeren je naar volledige eenheid en je innerlijk heilig huwelijk, mannelijke en vrouwelijke vereniging. Ze brengen je universele Liefde, Godenkrachten en kosmische Vreugde. Innerlijke saboteurs, dieperliggende angsten om mensen en jezelf kwijt te raken en innerlijk verzet laten los, bij het steeds meer één worden van al je lagen onder de paraplu van je ware essentie. Op het gebied van Liefde en relaties laten herhalingslussen en karma los, door de enorme healing.

Icosaëder: de oogst van je leven(s) binnenhalen, genieten en bezieling

icosaeder.jpgDe workshop en de Icosaëder helpen je nog meer in eenheid met de natuur(spirits), het milieu en de ongeziene werelden te leven. Door middel van je innerlijk geactiveerde Icosaëder heb je toegang tot je parallelle levens op de hogere dimensies, en kun je astraal reizen. Ook zul je na de innerlijk activatie en de bijbehorende ontwikkeling van de Icosaëder, de oogst van je leven(s) binnenhalen. Je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen zal zich steeds diepergaander ontwikkelen. Je wordt hiermee dienstbaar aan je omgeving. Je wordt je pure en kwetsbare kristallijnen grotere zelf als kracht. Ook lost macht en onmacht rondom seksualiteit op. De Oorspronkelijke vrouwelijke Godinnenkracht van Avalon en “the lady of the lake” opent je! De Goddelijk energie van het element water, de paradijsmatrix of het nieuw Lemurië, kunnen in je ontstaan en je hart vol op openen!

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop op 3 juni

 


 

Geweldige 13 dimensionale chakralegging

Tijdens deze workshop ontvang je, naast de lezingen en transmisses, een geweldige chakralegging van elkaar met de geactiveerde geometrische Elohim kristalvormen! Dit integreert je kosmisch menszijn met Godenkrachten, net als de Egytische, Atlantische Inwijdingen, tot diep in je fysieke cellen, etherisch lichaam en DNA. Het brengt het Avalon Hart, in ons dagelijks zelf!

Tijd voor de overige helende tuinen en kristalwinkel

Gedurende deze dag heb je ongeveer 30 min. de tijd om in de Helende Tuinen ook de andere, levensgrote, geometrische vormen te bezoeken en ze in je lichaam op te nemen als healing. In de pauze of na afloop van de workshop kun je ook een bergkristallen set van de geometrische vormen aanschaffen in de spirituele winkel.

 


 

Feedback van een deelneemster:

"Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit Joke..Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurd en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats.. een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen zag ik met een voortstuwende kracht Open gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na.. in de stilte gonst er krachtig I'm Present. Een dankbare omhelzing Joke!"

Hartelijke groet, Andrisa den Hartog

 


 

Tip: Combineer de workshop op 3 juni met de workshopdag op 2 juni.

2 juni 10:00 - 16:00 uur | Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vrijheid.jpgChrist-Gaia, Merlin en interdimensionale leylijnen bouwen een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om je op te geven voor deze workshop op 2 juni

 


 

De 5 Heilige Geometrische Vormen in Bergkristal

geometrische vormen set.jpg

De door Joke ElZiam Nootebos geactiveerde, geometrische vormen zijn sterk werkzaam en opgeladen met healingsenergie. De set lost individueel en collectief karma op uit je lichaam en activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend liefdesveld en volkomen balans. Ze activeert de 12 dimensies en 144 lichtlichamen. Duaal denken en gedrag, dat conflicten, ziekte of een schaduwsfeer kan veroorzaken wordt opengebroken en vindt een oplossing.

Klik hier voor meer informatie

 

"Door de aurabeschermingshanger, de geometrische vormen en de krachtplaatstincturen ben ik veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurt, herstel me veel sneller. Onmacht en gebrek aan zelfvertrouwen slinken"
Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Trol, gaia, natuurwezens.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie