Heilig Huwelijk, passie en seksualiteit bekrachtigen tijdens Beltane

 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00

Workshop liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven voor Joke ElZiam Nootebos

 

Als het Heilig Huwelijk in jou ontstaat ben je vaker helder aanwezig, verruimder bewust, en is er meer lichtheid in je, meer expressie, vuur en directheid. Je bent opener en raakbaarder en leeft meer vanuit je lichaam. Je hebt je lichaam lief en hebt een zelfverzekerde uitstraling. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je bent meer "ongebonden verbonden". Een vurige creatieve daadkracht staat in je op. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Bekrachtig je Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Tijdens deze prachtige workshop werken kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht te bekrachtigen. Beltane is een Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ... Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en de helende krachten van deze workshop diepgaand versterkt.

Door de inzichten en de helende channelings / transmissies zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of allerlei voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwen- en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten tijdens deze workshop zijn!

Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.
Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 


 

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

 


 

Grote healingskrachten werken diep tot in je DNA

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen. Deze staan veelal in verbinding met vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met onszelf en de ander(en), ontstaan na de workshop als vanzelf door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin. Ze worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgTijdens de workshop kunnen de grootste patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben en Liefde belichamen met gemak doorzien en getransformeerd worden! Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten.

 

Persoonlijke readingsvragen stellen

Joke ElZiam Nootebos brengt je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding. Het is ook mogelijk persoonlijke readingsvragen te stellen. Je kunt super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Lees meer over deze Beltane workshop

 

Ook Joke is een hele ontwikkelingsweg gegaan wat betreft relaties en seksualiteit 

Van geen partner kunnen aantrekken, 26 jarig huwelijk, daarna een tweelingstraal lat-relatie, single zijn en tegenwoordig een relatie vanuit haar ware zelf en God-Godin zijn. Doordat ze zelf veel heeft doorleeft en tot inzicht is gekomen op relatiegebied kan de Bovenwereld goed door haar, als "kanaal" heen werken en kan ze samen met de Bovenwereld een geweldig helend energieveld tijdens de Elohim workshops en spirituele opleidingen neerzetten.

 


 

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, Sananda, Sekinah, lichtmeesters, vele natuurdeva's, grote elementale Beïngs en het Divine Wezen van de Elohim Krachtplaats.

 


 

Tijdens deze binnen & buitenworkshop wordt een Medicijnwiel voor wereldeenheid gelegd

worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGWe leggen op de nieuwetijds Elohim krachtplaats een medicijnwiel met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen die we samen zullen leren programmeren. 

De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door deze Krachten ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel is zo krachtig dat ook de plek van het medicijnwiel tot wel een jaar na tijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie".

Doe je ook mee aan deze prachtige workshop?

Wil jij je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen en helpen de Nieuwe Aarde te realiseren? Dan ontmoeten we je graag op 5 en 6 mei tijdens Beltane.

Klik hier om je op te geven

 


 

Feedback van cursisten die deze bijzondere workshop al hebben gevolgd

Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenlijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoetingen deze dag. Dankje Joke.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van cursisten

 


 

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe helende Zelfrealisatie tuin die tijdens deze workshop net als jezelf geactiveerd wordt is ook te bezoeken buiten de workshop om en brengt je stap voor stap de verlichte staat in je 2de chakra en basis. Daarnaast is deze helende energie te verkrijgen als bio tinctuur, om je thuis verder te openen en bekrachtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze Zelfrealisatie tuin

Klik hier voor meer informatie over de bio tinctuur

 


 
De workshop kan los worden gevolgd maar is ook onderdeel van
de opleiding tot Aardehealer, natuur coach en nieuwetijds Sjamaan 

Agenda

 

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43