Heilig Huwelijk, passie en seksualiteit bekrachtigen tijdens Beltane

5 & 6 mei 10:00 - 16:00

Workshop liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven voor Joke ElZiam Nootebos

 

Als het Heilig Huwelijk in jou ontstaat ben je vaker helder aanwezig, verruimder bewust, en is er meer lichtheid in je, meer expressie, vuur en directheid. Je bent opener en raakbaarder en leeft meer vanuit je lichaam. Je hebt je lichaam lief en hebt een zelfverzekerde uitstraling. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je bent meer "ongebonden verbonden". Een vurige creatieve daadkracht staat in je op. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Bekrachtig je Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Tijdens deze prachtige workshop werken kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht te bekrachtigen. Beltane is een Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ... Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en de helende krachten van deze workshop diepgaand versterkt.

Door de inzichten en de helende channelings / transmissies zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of allerlei voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwen- en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten tijdens deze workshop zijn!

Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.
Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 


 

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

 


 

Grote healingskrachten werken diep tot in je DNA

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen. Deze staan veelal in verbinding met vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met onszelf en de ander(en), ontstaan na de workshop als vanzelf door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin. Ze worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgTijdens de workshop kunnen de grootste patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben en Liefde belichamen met gemak doorzien en getransformeerd worden! Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten.

 

Persoonlijke readingsvragen stellen

Joke ElZiam Nootebos brengt je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding. Het is ook mogelijk persoonlijke readingsvragen te stellen. Je kunt super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Lees meer over deze Beltane workshop

 

Ook Joke is een hele ontwikkelingsweg gegaan wat betreft relaties en seksualiteit 

Van geen partner kunnen aantrekken, 26 jarig huwelijk, daarna een tweelingstraal lat-relatie, single zijn en tegenwoordig een relatie vanuit haar ware zelf en God-Godin zijn. Doordat ze zelf veel heeft doorleeft en tot inzicht is gekomen op relatiegebied kan de Bovenwereld goed door haar, als "kanaal" heen werken en kan ze samen met de Bovenwereld een geweldig helend energieveld tijdens de Elohim workshops en spirituele opleidingen neerzetten.

 


 

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, Sananda, Sekinah, lichtmeesters, vele natuurdeva's, grote elementale Beïngs en het Divine Wezen van de Elohim Krachtplaats.

 


 

Tijdens deze binnen & buitenworkshop wordt een Medicijnwiel voor wereldeenheid gelegd

worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGWe leggen op de nieuwetijds Elohim krachtplaats een medicijnwiel met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen die we samen zullen leren programmeren. 

De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door deze Krachten ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel is zo krachtig dat ook de plek van het medicijnwiel tot wel een jaar na tijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie".

Doe je ook mee aan deze prachtige workshop?

Wil jij je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen en helpen de Nieuwe Aarde te realiseren? Dan ontmoeten we je graag op 5 en 6 mei tijdens Beltane.

Klik hier om je op te geven

 


 

Feedback van cursisten die deze bijzondere workshop al hebben gevolgd

Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenlijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoetingen deze dag. Dankje Joke.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van cursisten

 


 

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe helende Zelfrealisatie tuin die tijdens deze workshop net als jezelf geactiveerd wordt is ook te bezoeken buiten de workshop om en brengt je stap voor stap de verlichte staat in je 2de chakra en basis. Daarnaast is deze helende energie te verkrijgen als bio tinctuur, om je thuis verder te openen en bekrachtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze Zelfrealisatie tuin

Klik hier voor meer informatie over de bio tinctuur

 


 
De workshop kan los worden gevolgd maar is ook onderdeel van
de opleiding tot Aardehealer, natuur coach en nieuwetijds Sjamaan 

Agenda

 

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021