Heilig Huwelijk, passie en seksualiteit bekrachtigen tijdens Beltane

 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00

Workshop liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven voor Joke ElZiam Nootebos

 

Als het Heilig Huwelijk in jou ontstaat ben je vaker helder aanwezig, verruimder bewust, en is er meer lichtheid in je, meer expressie, vuur en directheid. Je bent opener en raakbaarder en leeft meer vanuit je lichaam. Je hebt je lichaam lief en hebt een zelfverzekerde uitstraling. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je bent meer "ongebonden verbonden". Een vurige creatieve daadkracht staat in je op. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Bekrachtig je Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Tijdens deze prachtige workshop werken kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht te bekrachtigen. Beltane is een Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ... Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en de helende krachten van deze workshop diepgaand versterkt.

Door de inzichten en de helende channelings / transmissies zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of allerlei voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwen- en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten tijdens deze workshop zijn!

Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.
Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 


 

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

 


 

Grote healingskrachten werken diep tot in je DNA

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen. Deze staan veelal in verbinding met vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met onszelf en de ander(en), ontstaan na de workshop als vanzelf door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin. Ze worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgTijdens de workshop kunnen de grootste patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben en Liefde belichamen met gemak doorzien en getransformeerd worden! Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten.

 

Persoonlijke readingsvragen stellen

Joke ElZiam Nootebos brengt je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding. Het is ook mogelijk persoonlijke readingsvragen te stellen. Je kunt super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Lees meer over deze Beltane workshop

 

Ook Joke is een hele ontwikkelingsweg gegaan wat betreft relaties en seksualiteit 

Van geen partner kunnen aantrekken, 26 jarig huwelijk, daarna een tweelingstraal lat-relatie, single zijn en tegenwoordig een relatie vanuit haar ware zelf en God-Godin zijn. Doordat ze zelf veel heeft doorleeft en tot inzicht is gekomen op relatiegebied kan de Bovenwereld goed door haar, als "kanaal" heen werken en kan ze samen met de Bovenwereld een geweldig helend energieveld tijdens de Elohim workshops en spirituele opleidingen neerzetten.

 


 

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, Sananda, Sekinah, lichtmeesters, vele natuurdeva's, grote elementale Beïngs en het Divine Wezen van de Elohim Krachtplaats.

 


 

Tijdens deze binnen & buitenworkshop wordt een Medicijnwiel voor wereldeenheid gelegd

worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGWe leggen op de nieuwetijds Elohim krachtplaats een medicijnwiel met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen die we samen zullen leren programmeren. 

De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door deze Krachten ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel is zo krachtig dat ook de plek van het medicijnwiel tot wel een jaar na tijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie".

Doe je ook mee aan deze prachtige workshop?

Wil jij je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen en helpen de Nieuwe Aarde te realiseren? Dan ontmoeten we je graag op 5 en 6 mei tijdens Beltane.

Klik hier om je op te geven

 


 

Feedback van cursisten die deze bijzondere workshop al hebben gevolgd

Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenlijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoetingen deze dag. Dankje Joke.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van cursisten

 


 

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe helende Zelfrealisatie tuin die tijdens deze workshop net als jezelf geactiveerd wordt is ook te bezoeken buiten de workshop om en brengt je stap voor stap de verlichte staat in je 2de chakra en basis. Daarnaast is deze helende energie te verkrijgen als bio tinctuur, om je thuis verder te openen en bekrachtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze Zelfrealisatie tuin

Klik hier voor meer informatie over de bio tinctuur

 


 
De workshop kan los worden gevolgd maar is ook onderdeel van
de opleiding tot Aardehealer, natuur coach en nieuwetijds Sjamaan 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18