Heilig Huwelijk, passie en seksualiteit bekrachtigen tijdens Beltane

5 & 6 mei 10:00 - 16:00

Workshop liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven voor Joke ElZiam Nootebos

 

Als het Heilig Huwelijk in jou ontstaat ben je vaker helder aanwezig, verruimder bewust, en is er meer lichtheid in je, meer expressie, vuur en directheid. Je bent opener en raakbaarder en leeft meer vanuit je lichaam. Je hebt je lichaam lief en hebt een zelfverzekerde uitstraling. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je bent meer "ongebonden verbonden". Een vurige creatieve daadkracht staat in je op. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Bekrachtig je Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Tijdens deze prachtige workshop werken kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht te bekrachtigen. Beltane is een Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ... Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en de helende krachten van deze workshop diepgaand versterkt.

Door de inzichten en de helende channelings / transmissies zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of allerlei voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwen- en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten tijdens deze workshop zijn!

Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.
Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 


 

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

 


 

Grote healingskrachten werken diep tot in je DNA

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen. Deze staan veelal in verbinding met vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met onszelf en de ander(en), ontstaan na de workshop als vanzelf door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin. Ze worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgTijdens de workshop kunnen de grootste patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben en Liefde belichamen met gemak doorzien en getransformeerd worden! Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten.

 

Persoonlijke readingsvragen stellen

Joke ElZiam Nootebos brengt je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding. Het is ook mogelijk persoonlijke readingsvragen te stellen. Je kunt super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Lees meer over deze Beltane workshop

 

Ook Joke is een hele ontwikkelingsweg gegaan wat betreft relaties en seksualiteit 

Van geen partner kunnen aantrekken, 26 jarig huwelijk, daarna een tweelingstraal lat-relatie, single zijn en tegenwoordig een relatie vanuit haar ware zelf en God-Godin zijn. Doordat ze zelf veel heeft doorleeft en tot inzicht is gekomen op relatiegebied kan de Bovenwereld goed door haar, als "kanaal" heen werken en kan ze samen met de Bovenwereld een geweldig helend energieveld tijdens de Elohim workshops en spirituele opleidingen neerzetten.

 


 

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, Sananda, Sekinah, lichtmeesters, vele natuurdeva's, grote elementale Beïngs en het Divine Wezen van de Elohim Krachtplaats.

 


 

Tijdens deze binnen & buitenworkshop wordt een Medicijnwiel voor wereldeenheid gelegd

worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGWe leggen op de nieuwetijds Elohim krachtplaats een medicijnwiel met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen die we samen zullen leren programmeren. 

De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door deze Krachten ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel is zo krachtig dat ook de plek van het medicijnwiel tot wel een jaar na tijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie".

Doe je ook mee aan deze prachtige workshop?

Wil jij je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen en helpen de Nieuwe Aarde te realiseren? Dan ontmoeten we je graag op 5 en 6 mei tijdens Beltane.

Klik hier om je op te geven

 


 

Feedback van cursisten die deze bijzondere workshop al hebben gevolgd

Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenlijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoetingen deze dag. Dankje Joke.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van cursisten

 


 

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe helende Zelfrealisatie tuin die tijdens deze workshop net als jezelf geactiveerd wordt is ook te bezoeken buiten de workshop om en brengt je stap voor stap de verlichte staat in je 2de chakra en basis. Daarnaast is deze helende energie te verkrijgen als bio tinctuur, om je thuis verder te openen en bekrachtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze Zelfrealisatie tuin

Klik hier voor meer informatie over de bio tinctuur

 


 
De workshop kan los worden gevolgd maar is ook onderdeel van
de opleiding tot Aardehealer, natuur coach en nieuwetijds Sjamaan 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020