Heilig Huwelijk, passie en seksualiteit bekrachtigen tijdens Beltane

5 & 6 mei 10:00 - 16:00

Workshop liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven voor Joke ElZiam Nootebos

 

Als het Heilig Huwelijk in jou ontstaat ben je vaker helder aanwezig, verruimder bewust, en is er meer lichtheid in je, meer expressie, vuur en directheid. Je bent opener en raakbaarder en leeft meer vanuit je lichaam. Je hebt je lichaam lief en hebt een zelfverzekerde uitstraling. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je bent meer "ongebonden verbonden". Een vurige creatieve daadkracht staat in je op. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Bekrachtig je Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Tijdens deze prachtige workshop werken kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht te bekrachtigen. Beltane is een Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ... Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en de helende krachten van deze workshop diepgaand versterkt.

Door de inzichten en de helende channelings / transmissies zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of allerlei voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwen- en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten tijdens deze workshop zijn!

Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.
Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 


 

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

 


 

Grote healingskrachten werken diep tot in je DNA

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen. Deze staan veelal in verbinding met vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding op alle lagen met onszelf en de ander(en), ontstaan na de workshop als vanzelf door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin. Ze worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.

Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgTijdens de workshop kunnen de grootste patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben en Liefde belichamen met gemak doorzien en getransformeerd worden! Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten.

 

Persoonlijke readingsvragen stellen

Joke ElZiam Nootebos brengt je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding. Het is ook mogelijk persoonlijke readingsvragen te stellen. Je kunt super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Lees meer over deze Beltane workshop

 

Ook Joke is een hele ontwikkelingsweg gegaan wat betreft relaties en seksualiteit 

Van geen partner kunnen aantrekken, 26 jarig huwelijk, daarna een tweelingstraal lat-relatie, single zijn en tegenwoordig een relatie vanuit haar ware zelf en God-Godin zijn. Doordat ze zelf veel heeft doorleeft en tot inzicht is gekomen op relatiegebied kan de Bovenwereld goed door haar, als "kanaal" heen werken en kan ze samen met de Bovenwereld een geweldig helend energieveld tijdens de Elohim workshops en spirituele opleidingen neerzetten.

 


 

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, Sananda, Sekinah, lichtmeesters, vele natuurdeva's, grote elementale Beïngs en het Divine Wezen van de Elohim Krachtplaats.

 


 

Tijdens deze binnen & buitenworkshop wordt een Medicijnwiel voor wereldeenheid gelegd

worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGWe leggen op de nieuwetijds Elohim krachtplaats een medicijnwiel met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen die we samen zullen leren programmeren. 

De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door deze Krachten ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel is zo krachtig dat ook de plek van het medicijnwiel tot wel een jaar na tijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie".

Doe je ook mee aan deze prachtige workshop?

Wil jij je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen en helpen de Nieuwe Aarde te realiseren? Dan ontmoeten we je graag op 5 en 6 mei tijdens Beltane.

Klik hier om je op te geven

 


 

Feedback van cursisten die deze bijzondere workshop al hebben gevolgd

Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenlijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoetingen deze dag. Dankje Joke.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van cursisten

 


 

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe helende Zelfrealisatie tuin die tijdens deze workshop net als jezelf geactiveerd wordt is ook te bezoeken buiten de workshop om en brengt je stap voor stap de verlichte staat in je 2de chakra en basis. Daarnaast is deze helende energie te verkrijgen als bio tinctuur, om je thuis verder te openen en bekrachtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze Zelfrealisatie tuin

Klik hier voor meer informatie over de bio tinctuur

 


 
De workshop kan los worden gevolgd maar is ook onderdeel van
de opleiding tot Aardehealer, natuur coach en nieuwetijds Sjamaan 

Agenda

 

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020