De eerste groei naar de 5de en 6de dimensie breekt massaal door

De eerste groei naar de 5de en 6de dimensie breekt nu massaal door! 

Sterren, kosmos.jpgDoor Joke ElZiam Nootebos

Ook in onze romantische en andere relatievormen. De eigen autonomie en het innerlijk natuurlijk leiderschap, dat vanuit verbondenheid samenwerkt, in plaats van op zichzelf staande afgescheidenheid, wegduw- of kleefkracht, zijn daarvoor nodig. 

De 5de en 6de dimensie is ook de Christuskracht, de wij- en eenheidsvorm. Het zal betekenen dat we de relatie met onze geliefden niet meer aangaan omdat we ons gesteund, geliefd en gerespecteerd bij die ander willen voelen, maar omdat ons systeem zich aangetrokken voelt om hun hoogste zelf, hun aards en hoger doel, te activeren. De tijd komt waarin we niet bij geliefden, vrienden en collega's zijn om te krijgen, maar om te geven. Het is dat "geven" dat ons gelukkig zal maken, niet het "nemen", want dat werd en wordt slechts veroorzaakt door karma, eigenbelang en het gevoel van onvolledigheid.

 

Geven vanuit de Vrijheid en onafhankelijkheid van onze Goddelijke Essentie

We worden vaak verliefd op de uitstraling en eigenschappen van de ander die bij onszelf nog sluimeren en door het contact wakker kunnen worden in onszelf, maar de tijd komt dat we dat tijdig bewust zijn en dan onszelf opvullen met die eigenschappen. Daarna kan het de bedoeling zijn toch bij elkaar te blijven zonder kleef- en duwkracht, zonder oordeel. Dus te geven zonder te nemen en zonder te leunen.

Hetzelfde gaat gelden voor de relatie tussen werknemer en werkgever

We zijn daar dan niet zozeer om het geld of onze ambitie maar voelen vanuit ons hart het aardse en hoger doel van het bedrijf te willen dienen. De geldelijke beloning is dan geen doel maar een gevolg van onze innerlijke rijkdom. We voelen ons dan niet verplicht het opgedragen of noodzakelijke werk te doen maar kiezen het vanuit onszelf omdat we achter het grotere belang ervan staan. We worden dan ook minder kieskeurig. We maken dan net zo gemakkelijk het toilet schoon als dat we de boekhouding doen omdat we weten dat we het voor het grotere belang doen waarvoor ons hart heeft gekozen. Onze innerlijke autonomie ontstaat. Zo wordt de belangeloze Christuskracht uiteindelijk ook op het werk geboren. Bij het Elohim Centre wordt dit door teamleden en vrijwilligers en soms zelfs door bezoekende gasten, reeds prachtig voorgeleefd. Toch vraagt het veel zelfonderzoek en een wens om steeds opnieuw te kiezen voor de weg van je Ziel. Bij de voorlopers wordt dit nu langzaam bewust en uiteindelijk ook geleefd in liefde en werk. Waarna de maatschappij gaat volgen! Zien jullie de nieuwe Aarde en hoe je mee kunt werken?!

 


 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam NootebosJoke 2016.JPG

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties.

Medicijnwiel voor wereldeenheid

Op de nieuwetijds Elohim krachtplaats zullen we met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen een medicijnwiel leggen. Dit wordt opgeladen met grote, 13 dimensionaal geactiveerde, edelstenen en kristallen uit de Elohim Kristalwinkel die we samen leren programmeren. De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong.

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop.

 

''Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenslijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoeten deze dag. Dankje Joke.'' lees meer

 


 

Wil je vanuit je hart, je zieledoel en levensbestemming in de praktijk brengen?

Diep van binnen verlangt iedereen naar werk van betekenis, ook als voeding voor hun ziel. Tijdens de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. 

Je leert krachtige Master healingen, heldere multidimensionale readingen en grote (bewustzijns) veranderingen geven en begeleiden. Tijdens iedere workshop van deze opleiding zal je eigen kanaal verder verruimen waardoor je steeds meer je volledig potentieel en Ware zelf wordt en dit kunt inzetten voor anderen tijdens je leven en werk.

 

Je wordt bevestigd in wie je Bent

Alles mag zich tijdens de weekend beroepsopleiding ontwikkelen/ontvouwen in jou zoals dat bij jouw mogelijkheden, kwaliteiten en levensbestemming past. Dit kan een eigen healingspraktijk betekenen, of bijvoorbeeld meer bezieling in je huidige baan. Je kunt en zult uit jezelf halen wat er in zit. Zo heb je de kans je eigen specialisme te ontwikkelen. De Elohim beroepsopleiding is dus geen eenheidsworst; jezelf met anderen vergelijken is dan ook niet nodig. Je wordt bevestigd in wie je Bent en "gezien" door de docent en je medestudenten. Naast inhoudelijke kennis is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Wil je meer informatie over de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach?

Lees hier verder

 

''Ik ben bezig met de MHRC opleiding. Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen''  Lees meer

 


 

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze natuurretraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van je Ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je Essentie voorbij je ik-ruis. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent.

De aanwezigheid van je Ware Natuur komt als vanzelf omhoog

bankje 3e oog juli 2010Vanuit die Stilte ontmoet je gedurende de dag ook de eenheid met de natuur en haar wezens. Je zult merken hoeveel gemakkelijker je Moeder natuur en haar boodschappen verstaat omdat je hoofd leeg is en je de innerlijke Stille ruimte bent! Prachtige, mooie en wonderlijke verlichtingservaringen kunnen je gemakkelijk overkomen door de gezamenlijke afstemming en de Krachtplaats energie!

Wil je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden krijgen?

Doe dan mee met de Groeps natuur retraite met Willeke Jansen van 5 t/m 8 juni en ervaar wie je Bent in de stite van Zijn.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken. Boek vroegtijdig je verblijf om teleurstelling voorkomen!

Klik hier voor meer informatie

 


 

17 mei 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid, binnenstappen.

Wederom een krachtige groepshealing. Doe je ook weer mee? Klik hier om je aan te melden


Tip:
Combineer deze live channeling en healing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de 30 Helende Tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30.

 

"Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!!"

"Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!"

''Hele diepe healing. Mijn kundalini is in een krachtige stroom gekomen. Heet bij onderrug en buik. Shekina gevoel gedragen en warm, vuur van Horus deed opstaan met grote kracht en vuur. Ongelooflijk!"

 


 

fantastisch persoon dus geniet.png

 


 

Artikelen | Inzicht & Inspiratie

 

Overgave, van hoofd naar hart, buik en basis; de Weg

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Om te worden wie je werkelijk bent en de aarde een beetje beter te maken ontwikkel je onvoorwaardelijke Liefde. Deze Liefde gaat voorbij aan wat verstandig is of de voorkeur heeft van het eigen menselijke hart. Wanneer en hoe word je universele Liefde en wanneer is het menselijke liefde?

Lees het hele artikel

 

Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Co-creërende lichtwerkers, voor wie niets zo belangrijk is dan het volledig kunnen leven vanuit de eigen Divine Essentie en missie, zullen op 13 dimensionale, kristallijnen eenheidsplekken, zoals het Elohim Centre, met elkaar verkiezen te wonen, werken en co-creëren. Zij zullen de sfeer en krachtplaats die daardoor ontstaat en groeit, versterken. Elke 13-dimensionale, kristallijnen Mens en Krachtplaats heeft daarmee een geweldige rol als anker voor de wereldziel en planetaire verlichting. Hoe ontstaan deze hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Lees het hele artikel

  

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen, dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Elohim Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens vrijwilligerswerk, verblijf, consulten en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur, waarin je gelukkig bent en waar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf écht ervaart.

Een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal

In het eenheidsliefdesveld van de 13 dimensionale Elohim Krachtplaats met de tuinen en het Lemurische bos, vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. Je kunt de helende Elohim tuinen en het bos bezoeken en ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren.

Wil je de Elohim Krachtplaats bezoeken?

Trek er dan een hele dag voor uit en liefst 2 om alle verschillende krachttuinen te kunnen ervaren. Naast 30 Helende Zelfrealisatie Tuinen vind je er 7 levensgrote geometrische vormen, een spirituele winkel, opleidingscentrum, Master healingscentrum en een huiskamerrestaurant.

Klik hier voor meer informatie over een bezoekElfentuin, natuurwezens en het trollenbos op ...

 

"De helende tuinen hebben mij erg geholpen om weer terug in balans te komen. Wonderlijk dat de natuurwezens zo voelbaar aanwezig zijn! Zelfs in de caravan en tijdens het slapen voelde ik hun fijne en gerustellende aanwezigheid."

“De energie van de chakratuinen en de aanvulling van de geometrische vormen zetten diepgaande procesen in gang en werken helend. Heerlijk om in het eenheidsveld van de Krachtplaats te verblijven.”

“De kracht van het Elohim centre vind ik dat er een heel heldere energie aanwezig is die het vermogen heeft een diepe stilte en ‘leegte’ in mensen teweeg te brengen!”

 


 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

De online cursus gegeven door Willeke Jansen start volgende week, er is al een mooie groep van 23 deelnemers.

Je hebt nog 3 dagen om je op te geven, klik hier

 


Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPGVandaag gaat de Elohim camping weer open


Alle chalets zijn al volgeboekt. Wil je binnenkort ook verblijven kijk dan op www.natuurcampingvakantiehuis.nl
Wil je het combineren met sessies kijk dan bij arrangementen

 

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021