De eerste groei naar de 5de en 6de dimensie breekt massaal door

De eerste groei naar de 5de en 6de dimensie breekt nu massaal door! 

Sterren, kosmos.jpgDoor Joke ElZiam Nootebos

Ook in onze romantische en andere relatievormen. De eigen autonomie en het innerlijk natuurlijk leiderschap, dat vanuit verbondenheid samenwerkt, in plaats van op zichzelf staande afgescheidenheid, wegduw- of kleefkracht, zijn daarvoor nodig. 

De 5de en 6de dimensie is ook de Christuskracht, de wij- en eenheidsvorm. Het zal betekenen dat we de relatie met onze geliefden niet meer aangaan omdat we ons gesteund, geliefd en gerespecteerd bij die ander willen voelen, maar omdat ons systeem zich aangetrokken voelt om hun hoogste zelf, hun aards en hoger doel, te activeren. De tijd komt waarin we niet bij geliefden, vrienden en collega's zijn om te krijgen, maar om te geven. Het is dat "geven" dat ons gelukkig zal maken, niet het "nemen", want dat werd en wordt slechts veroorzaakt door karma, eigenbelang en het gevoel van onvolledigheid.

 

Geven vanuit de Vrijheid en onafhankelijkheid van onze Goddelijke Essentie

We worden vaak verliefd op de uitstraling en eigenschappen van de ander die bij onszelf nog sluimeren en door het contact wakker kunnen worden in onszelf, maar de tijd komt dat we dat tijdig bewust zijn en dan onszelf opvullen met die eigenschappen. Daarna kan het de bedoeling zijn toch bij elkaar te blijven zonder kleef- en duwkracht, zonder oordeel. Dus te geven zonder te nemen en zonder te leunen.

Hetzelfde gaat gelden voor de relatie tussen werknemer en werkgever

We zijn daar dan niet zozeer om het geld of onze ambitie maar voelen vanuit ons hart het aardse en hoger doel van het bedrijf te willen dienen. De geldelijke beloning is dan geen doel maar een gevolg van onze innerlijke rijkdom. We voelen ons dan niet verplicht het opgedragen of noodzakelijke werk te doen maar kiezen het vanuit onszelf omdat we achter het grotere belang ervan staan. We worden dan ook minder kieskeurig. We maken dan net zo gemakkelijk het toilet schoon als dat we de boekhouding doen omdat we weten dat we het voor het grotere belang doen waarvoor ons hart heeft gekozen. Onze innerlijke autonomie ontstaat. Zo wordt de belangeloze Christuskracht uiteindelijk ook op het werk geboren. Bij het Elohim Centre wordt dit door teamleden en vrijwilligers en soms zelfs door bezoekende gasten, reeds prachtig voorgeleefd. Toch vraagt het veel zelfonderzoek en een wens om steeds opnieuw te kiezen voor de weg van je Ziel. Bij de voorlopers wordt dit nu langzaam bewust en uiteindelijk ook geleefd in liefde en werk. Waarna de maatschappij gaat volgen! Zien jullie de nieuwe Aarde en hoe je mee kunt werken?!

 


 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam NootebosJoke 2016.JPG

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties.

Medicijnwiel voor wereldeenheid

Op de nieuwetijds Elohim krachtplaats zullen we met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen een medicijnwiel leggen. Dit wordt opgeladen met grote, 13 dimensionaal geactiveerde, edelstenen en kristallen uit de Elohim Kristalwinkel die we samen leren programmeren. De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong.

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop.

 

''Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenslijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoeten deze dag. Dankje Joke.'' lees meer

 


 

Wil je vanuit je hart, je zieledoel en levensbestemming in de praktijk brengen?

Diep van binnen verlangt iedereen naar werk van betekenis, ook als voeding voor hun ziel. Tijdens de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. 

Je leert krachtige Master healingen, heldere multidimensionale readingen en grote (bewustzijns) veranderingen geven en begeleiden. Tijdens iedere workshop van deze opleiding zal je eigen kanaal verder verruimen waardoor je steeds meer je volledig potentieel en Ware zelf wordt en dit kunt inzetten voor anderen tijdens je leven en werk.

 

Je wordt bevestigd in wie je Bent

Alles mag zich tijdens de weekend beroepsopleiding ontwikkelen/ontvouwen in jou zoals dat bij jouw mogelijkheden, kwaliteiten en levensbestemming past. Dit kan een eigen healingspraktijk betekenen, of bijvoorbeeld meer bezieling in je huidige baan. Je kunt en zult uit jezelf halen wat er in zit. Zo heb je de kans je eigen specialisme te ontwikkelen. De Elohim beroepsopleiding is dus geen eenheidsworst; jezelf met anderen vergelijken is dan ook niet nodig. Je wordt bevestigd in wie je Bent en "gezien" door de docent en je medestudenten. Naast inhoudelijke kennis is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Wil je meer informatie over de beroepsopleiding Master Healer Reader Coach?

Lees hier verder

 

''Ik ben bezig met de MHRC opleiding. Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen''  Lees meer

 


 

Marlisa 2017-klein.jpg

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Gegeven door Marlisa Hof

Nog maar 5 plekken beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden

 


 

5 t/m 8 juli | Groeps natuur retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze natuurretraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van je Ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je Essentie voorbij je ik-ruis. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie je werkelijk Bent.

De aanwezigheid van je Ware Natuur komt als vanzelf omhoog

bankje 3e oog juli 2010Vanuit die Stilte ontmoet je gedurende de dag ook de eenheid met de natuur en haar wezens. Je zult merken hoeveel gemakkelijker je Moeder natuur en haar boodschappen verstaat omdat je hoofd leeg is en je de innerlijke Stille ruimte bent! Prachtige, mooie en wonderlijke verlichtingservaringen kunnen je gemakkelijk overkomen door de gezamenlijke afstemming en de Krachtplaats energie!

Wil je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden krijgen?

Doe dan mee met de Groeps natuur retraite met Willeke Jansen van 5 t/m 8 juni en ervaar wie je Bent in de stite van Zijn.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken. Boek vroegtijdig je verblijf om teleurstelling voorkomen!

Klik hier voor meer informatie

 


 

17 mei 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid, binnenstappen.

Wederom een krachtige groepshealing. Doe je ook weer mee? Klik hier om je aan te melden


Tip:
Combineer deze live channeling en healing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de 30 Helende Tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30.

 

"Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!!"

"Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!"

''Hele diepe healing. Mijn kundalini is in een krachtige stroom gekomen. Heet bij onderrug en buik. Shekina gevoel gedragen en warm, vuur van Horus deed opstaan met grote kracht en vuur. Ongelooflijk!"

 


 

fantastisch persoon dus geniet.png

 


 

Artikelen | Inzicht & Inspiratie

 

Overgave, van hoofd naar hart, buik en basis; de Weg

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Om te worden wie je werkelijk bent en de aarde een beetje beter te maken ontwikkel je onvoorwaardelijke Liefde. Deze Liefde gaat voorbij aan wat verstandig is of de voorkeur heeft van het eigen menselijke hart. Wanneer en hoe word je universele Liefde en wanneer is het menselijke liefde?

Lees het hele artikel

 

Hoe ontstaan hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Co-creërende lichtwerkers, voor wie niets zo belangrijk is dan het volledig kunnen leven vanuit de eigen Divine Essentie en missie, zullen op 13 dimensionale, kristallijnen eenheidsplekken, zoals het Elohim Centre, met elkaar verkiezen te wonen, werken en co-creëren. Zij zullen de sfeer en krachtplaats die daardoor ontstaat en groeit, versterken. Elke 13-dimensionale, kristallijnen Mens en Krachtplaats heeft daarmee een geweldige rol als anker voor de wereldziel en planetaire verlichting. Hoe ontstaan deze hoger dimensionale krachtplaatsen en mensen?

Lees het hele artikel

  

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen, dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Elohim Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens vrijwilligerswerk, verblijf, consulten en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur, waarin je gelukkig bent en waar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf écht ervaart.

Een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal

In het eenheidsliefdesveld van de 13 dimensionale Elohim Krachtplaats met de tuinen en het Lemurische bos, vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. Je kunt de helende Elohim tuinen en het bos bezoeken en ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren.

Wil je de Elohim Krachtplaats bezoeken?

Trek er dan een hele dag voor uit en liefst 2 om alle verschillende krachttuinen te kunnen ervaren. Naast 30 Helende Zelfrealisatie Tuinen vind je er 7 levensgrote geometrische vormen, een spirituele winkel, opleidingscentrum, Master healingscentrum en een huiskamerrestaurant.

Klik hier voor meer informatie over een bezoekElfentuin, natuurwezens en het trollenbos op ...

 

"De helende tuinen hebben mij erg geholpen om weer terug in balans te komen. Wonderlijk dat de natuurwezens zo voelbaar aanwezig zijn! Zelfs in de caravan en tijdens het slapen voelde ik hun fijne en gerustellende aanwezigheid."

“De energie van de chakratuinen en de aanvulling van de geometrische vormen zetten diepgaande procesen in gang en werken helend. Heerlijk om in het eenheidsveld van de Krachtplaats te verblijven.”

“De kracht van het Elohim centre vind ik dat er een heel heldere energie aanwezig is die het vermogen heeft een diepe stilte en ‘leegte’ in mensen teweeg te brengen!”

 


 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Willeke 2017-klein.jpg [1]Gegeven door Willeke Jansen

De online cursus gegeven door Willeke Jansen start volgende week, er is al een mooie groep van 23 deelnemers.

Je hebt nog 3 dagen om je op te geven, klik hier

 


Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPGVandaag gaat de Elohim camping weer open


Alle chalets zijn al volgeboekt. Wil je binnenkort ook verblijven kijk dan op www.natuurcampingvakantiehuis.nl
Wil je het combineren met sessies kijk dan bij arrangementen

 

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020