Elohim edelstenen: Mystieke edelstenen, horoscopen en Essentie healing

 

5 prachtige Elohim Labradoriet kamerstukken staan nu online

Elohim Labradoriet maakt het veilig voor je zieledelen om te Labradoriet kamerstuk mix 2.JPGankeren op je fysieke lichaam. Het is daarom een goede steen voor nieuwetijdsmensen. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Dit is heerlijk voor o.a. je ziel en innerlijk kind. Chakra’s worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie kracht komt te staan en je zielskwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Blijf in je eigen energie en kracht, ongeacht wat er om je heen gebeurt

De Elohim Labradoriet zet je in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, storende omgevingsenergie heeft daardoor minder invloed op je.

Ieder Labradoriet kamerstuk is uniek. Nieuwsgierig?
Kom langs in de spirituele winkel of klik hier voor meer informatie en foto's van Labradoriet

 

"Enorm bedankt voor de prachtige kristallen die jullie voor me hebben uitgezocht! En wat een energie :)
De Labradoriet heeft gelijk zijn sfeer neergezet in de woonkamer, het voelt nu heel harmonieus en veiliger.''

 


 

Blog | Nieuw: Welke edelstenen ondersteunen jouw sterrenbeeld?

Wist je dat edelstenen en sterrenbeelden (horoscopen) energetisch nauw met elkaar verbonden zijn? De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven. We hebben in dit blog per sterrenbeeldbeschreven welke edelstenen qua energie het beste passen.

Tweelingensterrenbeeld tweeling.jpg

Tijgeroog geeft de tweeling zelfvertrouwen, stelt in staat om verantwoordelijkheid te nemen en helpt om doelen te stellen bij de soms grillige Tweelingen. Citrienkwarts ondersteunt de creativiteit van Tweelingen, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Ook agaat, aquamarijn en topaas vullen het karakter van Tweelingen aan.

Kreeftsterrenbeeld kreeft.jpg

Maansteen past goed bij Kreeft als teken van de Maan. Deze edelsteen helpt bij het kalmeren van emotionele instabiliteit en overdreven Nieuwsbriefreacties op situaties. Als je als Kreeft moeite hebt om je eigen gevoelens en die van anderen uit elkaar te houden, kan opaal je ondersteunen. Deze edelsteen leert je vanuit zielsniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Carneool en chalcedoon passen ook bij het sterrenbeeld Kreeft.

 

Klik hier om de hele blog te lezen

 


 

50% opruimingskorting op veel etherische oliën!

Elohim etherische olie is heel heilzaam en puur. De olie kun je o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • In een aroma diffuser of olie brandertje
 • Aanbrengen op de huid i.c.m. een basis olie of zalf
 • Op kleding of hoofdkussen aanbrengen
 • Mengen door een massage olie

Voor (heldervoelend) advies welke olie bij jou past kun je ons altijd bellen op +31 (0)597 541 539

Neem snel een kijkje in het ruime aanbod

 


 

Mystieke, zachte en dienstbare Elohim Eenhoorn bewustzijn

Er zijn op dit moment 4 prachtige edelsteen Eenhoorns beschikbaar. Ze zijn een echte aanwinst voor de sfeer in huis en de activatie van je paradijselijke scheppingskrachten. Ze zijn daarom ook zeer gewild. Elohim edelsteen eenhoorns verreiken je met het volgende: 

 • eenhoornmarkstone2_w992_h661.jpgactiveert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in huis
 • helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoeld bent
 • ballast energie en oude(tijds) patronen worden getransformeerd
 • brengt innerlijk kind in de verlichte staat
 • voel je niet langer bang en onveilig
 • genietend co-creëren met anderen

Lees meer over de krachten van de Eenhoorn en bekijk het aanbod 

apatietbol2_w992_h661.jpg

 

AA kwaliteit Apatiet bollen - Verenigt je aardse zelf met je Goddelijk zelf

Slechts 3 bollen beschikbaar. Zelden hebben we zulke mooie kwaliteit gezien met ook nog eens een geweldige energie om een heerlijke sfeer neer te zetten.

De mystieke Apatiet bol activeert je kundalini energie en schoont je kundalini kanaal zodat je gemakkelijker vanuit je volledige potentieel kunt leven. Zielekwaliteiten en levensbestemming worden duidelijk.
De Elohim Apatiet bol is uitermate geschikt om mee te mediteren of rustig te zitten. De bol geeft een voedende, mystieke, en kalmerende energie.

Lees meer over de Apatiet bol 
Uitgelicht | Een belangrijk nieuwetijds kristal

Het Wesak kristal is een bijzonder kristal dat helpt het nieuwe Aarde liefdes netwerk/grid te activeren en manifesteren. In dit netwerk worden gevoelige nieuwetijds mensen bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf, hun meest pure vorm.
Het Wesak kristal zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen. warezelfnetwerkkristal452_w992_h661.jpg

Een kleine greep uit de rijke werking van het geprogrammeerde Wesak kristal:

 • zendt spontane lichthealingen voor mensen, dieren en omgeving
 • installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik

"Vorige week ontving ik het Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal…
Wat een prachtig kristal, vol Liefde en Licht en regenbogen! Het vult me met zoveel Liefde. Het opent me steeds verder, waardoor mijn ware licht schijnen mag, om de wereld te helpen.
Hoe mooi is dat, zo’n bijzonder proces!"

Bestel je Wesak kristal hier en lees meer info

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

26 mei vindt de jaarlijkse Wesak online/live groepshealing weer plaats, we verwachten een groep van circa 200 mensen die meedoen in het enorme liefdesveld dat wordt neergezet. Natuurlijk vinden we het fijn als jij er ook bij bent, eventueel ook met je Wesak kristal!

Via deze link kun je je inschrijven voor de Wesak groepshealing op 26 mei

 


 

83 soorten geactiveerde edelstenen op elohim-edelstenen.nl

Elohim-edelstenen.nl heeft een groot assortiment van 13 dimensionaal geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen online te koop. Deze edelstenen, geactiveerd op de Elohim Krachtplaats zijn sterker werkzaam zijn in lichaam, lichtlichamen en geest dan edelstenen die je elders kunt kopen.

Ze zijn volledig geschoond en opgeladen met de nieuwetijds Elohim krachtplaats eenheidsenergie voor een fijne kristallijnen sfeer, de nieuwetijds mens, bescherming, zelfrealisatie, transformatie en heling op al je lagen.

Klik hier voor het overzicht van alle verschillende soorten

 


 

Merlin amethist met play knop.png

 


 

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Groep kristallen 1.JPGKristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18