Elohim edelstenen: Mystieke edelstenen, horoscopen en Essentie healing

 

5 prachtige Elohim Labradoriet kamerstukken staan nu online

Elohim Labradoriet maakt het veilig voor je zieledelen om te Labradoriet kamerstuk mix 2.JPGankeren op je fysieke lichaam. Het is daarom een goede steen voor nieuwetijdsmensen. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Dit is heerlijk voor o.a. je ziel en innerlijk kind. Chakra’s worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie kracht komt te staan en je zielskwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Blijf in je eigen energie en kracht, ongeacht wat er om je heen gebeurt

De Elohim Labradoriet zet je in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, storende omgevingsenergie heeft daardoor minder invloed op je.

Ieder Labradoriet kamerstuk is uniek. Nieuwsgierig?
Kom langs in de spirituele winkel of klik hier voor meer informatie en foto's van Labradoriet

 

"Enorm bedankt voor de prachtige kristallen die jullie voor me hebben uitgezocht! En wat een energie :)
De Labradoriet heeft gelijk zijn sfeer neergezet in de woonkamer, het voelt nu heel harmonieus en veiliger.''

 


 

Blog | Nieuw: Welke edelstenen ondersteunen jouw sterrenbeeld?

Wist je dat edelstenen en sterrenbeelden (horoscopen) energetisch nauw met elkaar verbonden zijn? De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven. We hebben in dit blog per sterrenbeeldbeschreven welke edelstenen qua energie het beste passen.

Tweelingensterrenbeeld tweeling.jpg

Tijgeroog geeft de tweeling zelfvertrouwen, stelt in staat om verantwoordelijkheid te nemen en helpt om doelen te stellen bij de soms grillige Tweelingen. Citrienkwarts ondersteunt de creativiteit van Tweelingen, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Ook agaat, aquamarijn en topaas vullen het karakter van Tweelingen aan.

Kreeftsterrenbeeld kreeft.jpg

Maansteen past goed bij Kreeft als teken van de Maan. Deze edelsteen helpt bij het kalmeren van emotionele instabiliteit en overdreven Nieuwsbriefreacties op situaties. Als je als Kreeft moeite hebt om je eigen gevoelens en die van anderen uit elkaar te houden, kan opaal je ondersteunen. Deze edelsteen leert je vanuit zielsniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Carneool en chalcedoon passen ook bij het sterrenbeeld Kreeft.

 

Klik hier om de hele blog te lezen

 


 

50% opruimingskorting op veel etherische oliën!

Elohim etherische olie is heel heilzaam en puur. De olie kun je o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • In een aroma diffuser of olie brandertje
 • Aanbrengen op de huid i.c.m. een basis olie of zalf
 • Op kleding of hoofdkussen aanbrengen
 • Mengen door een massage olie

Voor (heldervoelend) advies welke olie bij jou past kun je ons altijd bellen op +31 (0)597 541 539

Neem snel een kijkje in het ruime aanbod

 


 

Mystieke, zachte en dienstbare Elohim Eenhoorn bewustzijn

Er zijn op dit moment 4 prachtige edelsteen Eenhoorns beschikbaar. Ze zijn een echte aanwinst voor de sfeer in huis en de activatie van je paradijselijke scheppingskrachten. Ze zijn daarom ook zeer gewild. Elohim edelsteen eenhoorns verreiken je met het volgende: 

 • eenhoornmarkstone2_w992_h661.jpgactiveert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in huis
 • helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoeld bent
 • ballast energie en oude(tijds) patronen worden getransformeerd
 • brengt innerlijk kind in de verlichte staat
 • voel je niet langer bang en onveilig
 • genietend co-creëren met anderen

Lees meer over de krachten van de Eenhoorn en bekijk het aanbod 

apatietbol2_w992_h661.jpg

 

AA kwaliteit Apatiet bollen - Verenigt je aardse zelf met je Goddelijk zelf

Slechts 3 bollen beschikbaar. Zelden hebben we zulke mooie kwaliteit gezien met ook nog eens een geweldige energie om een heerlijke sfeer neer te zetten.

De mystieke Apatiet bol activeert je kundalini energie en schoont je kundalini kanaal zodat je gemakkelijker vanuit je volledige potentieel kunt leven. Zielekwaliteiten en levensbestemming worden duidelijk.
De Elohim Apatiet bol is uitermate geschikt om mee te mediteren of rustig te zitten. De bol geeft een voedende, mystieke, en kalmerende energie.

Lees meer over de Apatiet bol 
Uitgelicht | Een belangrijk nieuwetijds kristal

Het Wesak kristal is een bijzonder kristal dat helpt het nieuwe Aarde liefdes netwerk/grid te activeren en manifesteren. In dit netwerk worden gevoelige nieuwetijds mensen bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf, hun meest pure vorm.
Het Wesak kristal zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen. warezelfnetwerkkristal452_w992_h661.jpg

Een kleine greep uit de rijke werking van het geprogrammeerde Wesak kristal:

 • zendt spontane lichthealingen voor mensen, dieren en omgeving
 • installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik

"Vorige week ontving ik het Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal…
Wat een prachtig kristal, vol Liefde en Licht en regenbogen! Het vult me met zoveel Liefde. Het opent me steeds verder, waardoor mijn ware licht schijnen mag, om de wereld te helpen.
Hoe mooi is dat, zo’n bijzonder proces!"

Bestel je Wesak kristal hier en lees meer info

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

26 mei vindt de jaarlijkse Wesak online/live groepshealing weer plaats, we verwachten een groep van circa 200 mensen die meedoen in het enorme liefdesveld dat wordt neergezet. Natuurlijk vinden we het fijn als jij er ook bij bent, eventueel ook met je Wesak kristal!

Via deze link kun je je inschrijven voor de Wesak groepshealing op 26 mei

 


 

83 soorten geactiveerde edelstenen op elohim-edelstenen.nl

Elohim-edelstenen.nl heeft een groot assortiment van 13 dimensionaal geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen online te koop. Deze edelstenen, geactiveerd op de Elohim Krachtplaats zijn sterker werkzaam zijn in lichaam, lichtlichamen en geest dan edelstenen die je elders kunt kopen.

Ze zijn volledig geschoond en opgeladen met de nieuwetijds Elohim krachtplaats eenheidsenergie voor een fijne kristallijnen sfeer, de nieuwetijds mens, bescherming, zelfrealisatie, transformatie en heling op al je lagen.

Klik hier voor het overzicht van alle verschillende soorten

 


 

Merlin amethist met play knop.png

 


 

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Groep kristallen 1.JPGKristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43