Elohim edelstenen: Mystieke edelstenen, horoscopen en Essentie healing

5 prachtige Elohim Labradoriet kamerstukken staan nu online

Elohim Labradoriet maakt het veilig voor je zieledelen om te Labradoriet kamerstuk mix 2.JPGankeren op je fysieke lichaam. Het is daarom een goede steen voor nieuwetijdsmensen. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Dit is heerlijk voor o.a. je ziel en innerlijk kind. Chakra’s worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie kracht komt te staan en je zielskwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Blijf in je eigen energie en kracht, ongeacht wat er om je heen gebeurt

De Elohim Labradoriet zet je in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, storende omgevingsenergie heeft daardoor minder invloed op je.

Ieder Labradoriet kamerstuk is uniek. Nieuwsgierig?
Kom langs in de spirituele winkel of klik hier voor meer informatie en foto's van Labradoriet

 

"Enorm bedankt voor de prachtige kristallen die jullie voor me hebben uitgezocht! En wat een energie :)
De Labradoriet heeft gelijk zijn sfeer neergezet in de woonkamer, het voelt nu heel harmonieus en veiliger.''

 


 

Blog | Nieuw: Welke edelstenen ondersteunen jouw sterrenbeeld?

Wist je dat edelstenen en sterrenbeelden (horoscopen) energetisch nauw met elkaar verbonden zijn? De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven. We hebben in dit blog per sterrenbeeldbeschreven welke edelstenen qua energie het beste passen.

Tweelingensterrenbeeld tweeling.jpg

Tijgeroog geeft de tweeling zelfvertrouwen, stelt in staat om verantwoordelijkheid te nemen en helpt om doelen te stellen bij de soms grillige Tweelingen. Citrienkwarts ondersteunt de creativiteit van Tweelingen, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Ook agaat, aquamarijn en topaas vullen het karakter van Tweelingen aan.

Kreeftsterrenbeeld kreeft.jpg

Maansteen past goed bij Kreeft als teken van de Maan. Deze edelsteen helpt bij het kalmeren van emotionele instabiliteit en overdreven Nieuwsbriefreacties op situaties. Als je als Kreeft moeite hebt om je eigen gevoelens en die van anderen uit elkaar te houden, kan opaal je ondersteunen. Deze edelsteen leert je vanuit zielsniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Carneool en chalcedoon passen ook bij het sterrenbeeld Kreeft.

 

Klik hier om de hele blog te lezen

 


 

50% opruimingskorting op veel etherische oliën!

Elohim etherische olie is heel heilzaam en puur. De olie kun je o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • In een aroma diffuser of olie brandertje
 • Aanbrengen op de huid i.c.m. een basis olie of zalf
 • Op kleding of hoofdkussen aanbrengen
 • Mengen door een massage olie

Voor (heldervoelend) advies welke olie bij jou past kun je ons altijd bellen op +31 (0)597 541 539

Neem snel een kijkje in het ruime aanbod

 


 

Mystieke, zachte en dienstbare Elohim Eenhoorn bewustzijn

Er zijn op dit moment 4 prachtige edelsteen Eenhoorns beschikbaar. Ze zijn een echte aanwinst voor de sfeer in huis en de activatie van je paradijselijke scheppingskrachten. Ze zijn daarom ook zeer gewild. Elohim edelsteen eenhoorns verreiken je met het volgende: 

 • eenhoornmarkstone2_w992_h661.jpgactiveert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in huis
 • helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoeld bent
 • ballast energie en oude(tijds) patronen worden getransformeerd
 • brengt innerlijk kind in de verlichte staat
 • voel je niet langer bang en onveilig
 • genietend co-creëren met anderen

Lees meer over de krachten van de Eenhoorn en bekijk het aanbod 

apatietbol2_w992_h661.jpg

 

AA kwaliteit Apatiet bollen - Verenigt je aardse zelf met je Goddelijk zelf

Slechts 3 bollen beschikbaar. Zelden hebben we zulke mooie kwaliteit gezien met ook nog eens een geweldige energie om een heerlijke sfeer neer te zetten.

De mystieke Apatiet bol activeert je kundalini energie en schoont je kundalini kanaal zodat je gemakkelijker vanuit je volledige potentieel kunt leven. Zielekwaliteiten en levensbestemming worden duidelijk.
De Elohim Apatiet bol is uitermate geschikt om mee te mediteren of rustig te zitten. De bol geeft een voedende, mystieke, en kalmerende energie.

Lees meer over de Apatiet bol 
Uitgelicht | Een belangrijk nieuwetijds kristal

Het Wesak kristal is een bijzonder kristal dat helpt het nieuwe Aarde liefdes netwerk/grid te activeren en manifesteren. In dit netwerk worden gevoelige nieuwetijds mensen bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf, hun meest pure vorm.
Het Wesak kristal zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen. warezelfnetwerkkristal452_w992_h661.jpg

Een kleine greep uit de rijke werking van het geprogrammeerde Wesak kristal:

 • zendt spontane lichthealingen voor mensen, dieren en omgeving
 • installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik

"Vorige week ontving ik het Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal…
Wat een prachtig kristal, vol Liefde en Licht en regenbogen! Het vult me met zoveel Liefde. Het opent me steeds verder, waardoor mijn ware licht schijnen mag, om de wereld te helpen.
Hoe mooi is dat, zo’n bijzonder proces!"

Bestel je Wesak kristal hier en lees meer info

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

26 mei vindt de jaarlijkse Wesak online/live groepshealing weer plaats, we verwachten een groep van circa 200 mensen die meedoen in het enorme liefdesveld dat wordt neergezet. Natuurlijk vinden we het fijn als jij er ook bij bent, eventueel ook met je Wesak kristal!

Via deze link kun je je inschrijven voor de Wesak groepshealing op 26 mei

 


 

83 soorten geactiveerde edelstenen op elohim-edelstenen.nl

Elohim-edelstenen.nl heeft een groot assortiment van 13 dimensionaal geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen online te koop. Deze edelstenen, geactiveerd op de Elohim Krachtplaats zijn sterker werkzaam zijn in lichaam, lichtlichamen en geest dan edelstenen die je elders kunt kopen.

Ze zijn volledig geschoond en opgeladen met de nieuwetijds Elohim krachtplaats eenheidsenergie voor een fijne kristallijnen sfeer, de nieuwetijds mens, bescherming, zelfrealisatie, transformatie en heling op al je lagen.

Klik hier voor het overzicht van alle verschillende soorten

 


 

Merlin amethist met play knop.png

 


 

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Groep kristallen 1.JPGKristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020