Elohim edelstenen: Mystieke edelstenen, horoscopen en Essentie healing

5 prachtige Elohim Labradoriet kamerstukken staan nu online

Elohim Labradoriet maakt het veilig voor je zieledelen om te Labradoriet kamerstuk mix 2.JPGankeren op je fysieke lichaam. Het is daarom een goede steen voor nieuwetijdsmensen. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Dit is heerlijk voor o.a. je ziel en innerlijk kind. Chakra’s worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie kracht komt te staan en je zielskwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Blijf in je eigen energie en kracht, ongeacht wat er om je heen gebeurt

De Elohim Labradoriet zet je in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, storende omgevingsenergie heeft daardoor minder invloed op je.

Ieder Labradoriet kamerstuk is uniek. Nieuwsgierig?
Kom langs in de spirituele winkel of klik hier voor meer informatie en foto's van Labradoriet

 

"Enorm bedankt voor de prachtige kristallen die jullie voor me hebben uitgezocht! En wat een energie :)
De Labradoriet heeft gelijk zijn sfeer neergezet in de woonkamer, het voelt nu heel harmonieus en veiliger.''

 


 

Blog | Nieuw: Welke edelstenen ondersteunen jouw sterrenbeeld?

Wist je dat edelstenen en sterrenbeelden (horoscopen) energetisch nauw met elkaar verbonden zijn? De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven. We hebben in dit blog per sterrenbeeldbeschreven welke edelstenen qua energie het beste passen.

Tweelingensterrenbeeld tweeling.jpg

Tijgeroog geeft de tweeling zelfvertrouwen, stelt in staat om verantwoordelijkheid te nemen en helpt om doelen te stellen bij de soms grillige Tweelingen. Citrienkwarts ondersteunt de creativiteit van Tweelingen, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Ook agaat, aquamarijn en topaas vullen het karakter van Tweelingen aan.

Kreeftsterrenbeeld kreeft.jpg

Maansteen past goed bij Kreeft als teken van de Maan. Deze edelsteen helpt bij het kalmeren van emotionele instabiliteit en overdreven Nieuwsbriefreacties op situaties. Als je als Kreeft moeite hebt om je eigen gevoelens en die van anderen uit elkaar te houden, kan opaal je ondersteunen. Deze edelsteen leert je vanuit zielsniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Carneool en chalcedoon passen ook bij het sterrenbeeld Kreeft.

 

Klik hier om de hele blog te lezen

 


 

50% opruimingskorting op veel etherische oliën!

Elohim etherische olie is heel heilzaam en puur. De olie kun je o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • In een aroma diffuser of olie brandertje
 • Aanbrengen op de huid i.c.m. een basis olie of zalf
 • Op kleding of hoofdkussen aanbrengen
 • Mengen door een massage olie

Voor (heldervoelend) advies welke olie bij jou past kun je ons altijd bellen op +31 (0)597 541 539

Neem snel een kijkje in het ruime aanbod

 


 

Mystieke, zachte en dienstbare Elohim Eenhoorn bewustzijn

Er zijn op dit moment 4 prachtige edelsteen Eenhoorns beschikbaar. Ze zijn een echte aanwinst voor de sfeer in huis en de activatie van je paradijselijke scheppingskrachten. Ze zijn daarom ook zeer gewild. Elohim edelsteen eenhoorns verreiken je met het volgende: 

 • eenhoornmarkstone2_w992_h661.jpgactiveert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in huis
 • helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoeld bent
 • ballast energie en oude(tijds) patronen worden getransformeerd
 • brengt innerlijk kind in de verlichte staat
 • voel je niet langer bang en onveilig
 • genietend co-creëren met anderen

Lees meer over de krachten van de Eenhoorn en bekijk het aanbod 

apatietbol2_w992_h661.jpg

 

AA kwaliteit Apatiet bollen - Verenigt je aardse zelf met je Goddelijk zelf

Slechts 3 bollen beschikbaar. Zelden hebben we zulke mooie kwaliteit gezien met ook nog eens een geweldige energie om een heerlijke sfeer neer te zetten.

De mystieke Apatiet bol activeert je kundalini energie en schoont je kundalini kanaal zodat je gemakkelijker vanuit je volledige potentieel kunt leven. Zielekwaliteiten en levensbestemming worden duidelijk.
De Elohim Apatiet bol is uitermate geschikt om mee te mediteren of rustig te zitten. De bol geeft een voedende, mystieke, en kalmerende energie.

Lees meer over de Apatiet bol 
Uitgelicht | Een belangrijk nieuwetijds kristal

Het Wesak kristal is een bijzonder kristal dat helpt het nieuwe Aarde liefdes netwerk/grid te activeren en manifesteren. In dit netwerk worden gevoelige nieuwetijds mensen bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf, hun meest pure vorm.
Het Wesak kristal zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen. warezelfnetwerkkristal452_w992_h661.jpg

Een kleine greep uit de rijke werking van het geprogrammeerde Wesak kristal:

 • zendt spontane lichthealingen voor mensen, dieren en omgeving
 • installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik

"Vorige week ontving ik het Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal…
Wat een prachtig kristal, vol Liefde en Licht en regenbogen! Het vult me met zoveel Liefde. Het opent me steeds verder, waardoor mijn ware licht schijnen mag, om de wereld te helpen.
Hoe mooi is dat, zo’n bijzonder proces!"

Bestel je Wesak kristal hier en lees meer info

 


 

26 mei 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

26 mei vindt de jaarlijkse Wesak online/live groepshealing weer plaats, we verwachten een groep van circa 200 mensen die meedoen in het enorme liefdesveld dat wordt neergezet. Natuurlijk vinden we het fijn als jij er ook bij bent, eventueel ook met je Wesak kristal!

Via deze link kun je je inschrijven voor de Wesak groepshealing op 26 mei

 


 

83 soorten geactiveerde edelstenen op elohim-edelstenen.nl

Elohim-edelstenen.nl heeft een groot assortiment van 13 dimensionaal geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen online te koop. Deze edelstenen, geactiveerd op de Elohim Krachtplaats zijn sterker werkzaam zijn in lichaam, lichtlichamen en geest dan edelstenen die je elders kunt kopen.

Ze zijn volledig geschoond en opgeladen met de nieuwetijds Elohim krachtplaats eenheidsenergie voor een fijne kristallijnen sfeer, de nieuwetijds mens, bescherming, zelfrealisatie, transformatie en heling op al je lagen.

Klik hier voor het overzicht van alle verschillende soorten

 


 

Merlin amethist met play knop.png

 


 

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Groep kristallen 1.JPGKristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020