Online avond cursus: Heel je (innerlijke) relatie, laatste kans met korting!

Doe je ook mee met de succesvolle online cursus over relaties, seksualiteit en mannelijk-vrouwelijk met Willeke Jansen?

De cursus gaat 25 april van start en bestaat uit 5 online avonden op woensdag van 19:00 - 20:30 uur. De cursus is geheel vanuit huis te volgen. Tijdens de avonden ontvang je lezing, healing en kun je persoonlijke vragen inbrengen. Daarnaast ontvang je bij opgave van de cursus 5 Elohim Krachtplaats tincturen die je tijdens de cursus gaat behandelen. De cursus is geschikt voor mensen met een relatie en voor diegenen die de innerlijke relatie met zichzelf willen versterken!

Het belooft een prachtige cursus te worden en de aanmeldingen stromen binnen. Geef je nu op om gebruik te maken van de €40,- vroegboekkorting (geldig t/m a.s. dinsdag).

Klik hier om je op te geven

 


 

Start 25 april | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je je met meer lagen van jezelf en de ander wilt verbinden. Ook met die van je ziel en gevoeligheid.

Klopt mijn huidige relatie nog?

Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet? Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel?

Waarom trek ik niet de juiste relatie aan?

Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

De relatie met jezelf helen

Tijdens deze online cursus met Willeke Jansen verander je de relatie met jezelf, de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit, door de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen. Je zult minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt lossen op en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling wordt op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je vertrouwt meer in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

 

De valkuilen en kwaliteiten van het mannelijke en vrouwelijke (in jezelf)

Tijdens deze online cursus benoemen we de kwaliteiten en valkuilen van het mannelijke en het vrouwelijke. Je (h)erkent jezelf hierdoor makkelijker en daarmee ook de ander. We bespreken (door jou ingebrachte) situaties, waardoor onderlinge dynamieken mogelijk voor je verhelderen en je leert er op een andere wijze mee om te gaan. Ook is er ruimte voor andere vragen.

 

Innerlijke vrede, openheid en zuiverheid

Door de online cursus lossen niet alleen lastige en pijnlijke situaties op, je ervaart steeds meer innerlijke vrede! Ook in de toekomst zal dit blijven. Je wordt steeds zuiverder en opener in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving laten meer los. Je wordt de kracht en openheid die je werkelijk Bent en voorkomt herhalingspatronen in de toekomst.

 

Geef je uiterlijk a.s. dinsdag 10 april op en maak gebruik van de €40,- vroegboekkorting!
Klik hier om je aan te melden

 

 

Verschillen en gevoeligheden in relaties

 • Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel?
 • Is de één heel gevoelig en de ander juist niet?
 • Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen?
 • Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen?
 • Kun je ook de vreugde in je buik voelen?
 • Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht?
 • Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of ben je afwezig?
 • Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot?
 • Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld?

Deze vragen en meer worden behandeld in de cursus.

Klik hier om je op te geven

 


 

Praktische informatie

De online cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur, gegeven door Willeke Jansen. Iedere avond heeft een eigen thema welke wordt uitgediept middels een lezing.

Via de chat (gemakkelijk te gebruiken) is het mogelijk vragen in te brengen welke Willeke zoveel mogelijk beantwoordt (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers).

Naast de lezing geeft Willeke ook een multidimensionale healing middels een Zelfrealisatie Krachtplaatstinctuur die resoneert met het onderwerp. Aan het einde van iedere les ontvang je een huiswerkopdracht.

Elke online avond duurt ongeveer anderhalf uur en start om 19.00 uur.

 

De channelings vinden om de week plaats op de volgende data (m.u.v. meivakantie):

 • woensdag 25 april 2018
 • woensdag 9 mei 2018
 • woensdag 30 mei 2018 (let op 3 weken later ipv 2 weken)
 • woensdag 13 juni 2018
 • woensdag 27 juni 2018

Kun je één van de avonden niet meedoen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren.

Klik hier om je op te geven voor de vroegboekprijs

 

Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Ik breng deze kennis, liefde en ervaring over tijdens mijn persoonlijke consulten, online workshops en live workshops. Ook open ik telkens de weg naar Godrealisatie voor je.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Ervaringen van deelnemers eerdere online cursussen met Willeke:

"Je nodigde uit om met de groep te verbinden, tegelijk waren er woorden over vrouwen en de gewoonte om liefde te geven. Aandacht voor het verzet in de verbinding maakte me bewust dat een open verbinding mogelijk is, dat ik niet hoef te geven, wijs mag geven. Dit thema speelt nu in mijn leven en vanmorgen merkte ik in verbinding naar anderen dat ik gewoon ben liefde te geven. Toen ik het merkte gebeurde iets anders. Het voelde heel subtiel of iets zich naar mijzelf keerde en op de hoogte van mijn hart in mijn lichaam ging. Het ging er weer uit en terug in, in de vorm van experiment. Het raakte en gaf me een gevoel van verwondering. Hoe zou het zijn liefde te ervaren? Ik voel zachte ontspanning; mijn maag, buik en mijn heupen ontspannen. Ook mijn nek, schouders en in mijn hoofd voel ik ontspannen. Wauw fijn. Braam nodigt me uit er helemaal te zijn. Toelaten. Wauw. Vrij, heel, liefdevol. Dank je wel."

Marlies

 

"Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

 

"Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen"...het voelt allemaal als een geschenk!"

 

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk."

 

Klik hier om je op te geven