De Bron in je buikgevoel

 

Verlicht innerlijk kind; de Bron in je buikgevoel

Kind, blij, licht.jpeg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn (subtiele) gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je 10 dimensionale Elohim (engelen) bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) open trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig en passievol kunt optreden of creëren vanuit basisrust en Boeddha-natuur.

Zo gauw je niet langer alleen creëert vanuit je mind, zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan om je wensen en doelen te dienen. Ze trillen namelijk op dezelfde dimensie van Al-eenheid. Ze beschermen en activeren jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en gevoel je omgeving, de maatschappij en natuur, willen verlichten. Zo activeert ook vanzelf je evolutieplan en zieletaak.

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één

Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt en is hij tevens uit de eenheid met de engelenrijken en Moeder Aarde gevallen. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met jou en andere Pure engelen Mensen. De Spirits werken samen met jou als bewuste en gevoelige mens aan hetzelfde Paradijs op Aarde!

Ook jouw evolutieplan gaat over het functioneren vanuit je ware, multidimensionale natuur, in eenheid met alle Rijken. Wanneer jij alle geziene en ongeziene wezens, natuurwezens, het land en het water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de eerste Oorsprong. Deze 10 dimensionale paradijselijke samenwerking tussen mensen en natuur zal de volledige wereldvrede en het wereldwelzijn brengen.

Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en Moeder Aarde door het verlichten van je innerlijk kind naar Meesterschap?

De activatie van dit Lichtdeel van jezelf zal ontstaat door:

  • Het daarvoor door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim ''Engel-kind kristal'' in je hand te nemen of in je omgeving neer te zetten

 


 

Dit weekend laatste kans voor vroegboekkorting op aankomende groepshealing!

€7,50 vroegboekkorting is geldig t/m a.s. zondag. Al bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven en het belooft weer prachtig te worden. Klik hier om je aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan, of lees hieronder meer.

 

19 april 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "10D Vuurkracht + Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Door de transmissie zal er 40% meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven.

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...De groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit je rustige zijnsstaat in het hier en Nu. Je krijgt een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen.

Meld je nu aan en maak gebruik van de korting


"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens! Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij. Heel Hartelijk dank daarvoor!"

''Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vreugde, vrijheid, innerlijk kind.jpgWil je diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan? De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

Laatste kans om op te geven voor deze unieke workshop!

Geef je hier op om gebruik te maken van de vroegboekkorting 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

geel hart.jpgDoor de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen tijdens deze online avond cursus zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

De cursus bestaat uit 5 online avonden die twee wekelijks gegeven worden, daarnaast ontvang je 5 Elohim Krachtplaats tincturen.

Breng je relatie, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en je seksualiteit op Eenheid met al je lagen tijdens deze online cursus met Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

 

''Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit.'' 

Lees meer reacties

 


 

De 30 multidimensionale Tuinen

Zonnevlechttuin.JPG [2]

De 30 helende Elohim Tuinen vertegenwoordigen je stappen van spirituele ontwikkeling, ontwaken, je kristallijnen en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid en Overgave.

Verblijf een paar dagen in de Helende Tuinen en ervaar hoe de energie je opent, je helder inzicht, lichaam en ziel geneest en hoe je elke ego-ik-ruis ontmantelt. Je ontvangt op je eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. In elk van de 30 helende zelfrealisatie krachttuinen (incl. de geometrische vormen) is een andere energie voelbaar. 

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek of verblijf

 


 

Adopteer een tuin op de Elohim Krachtplaats

Wil jij als tuinadoptant vaker aanwezig zijn in het liefdeseenheidsveld en het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen? Adopteer dan één of meerdere helende tuinen! Klik hier voor meer informatie

 Quote


Je verstand reageert op je verleden ervaringen en wil een betere toekomst bedenken voor zichzelf.
Je gevoel, hart, ziel en intuïtie resoneren met het NU. Geluk en genieten bestaan alleen in het nu.
De rest is een herinnering aan geluk en genieten of verwachting van geluk of genot!
Wie in jou volg je?


 


 

Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen, Thuiskomen in jeZelf, in Vrede zijn!

Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Er is maar één ding wat je echt zoekt en dat is niet buiten maar in jeZelf te vinden! Daar zit het Geluk, de Volheid en Rust die nooit verdwijnen en die onafhankelijk zijn van uiterlijke levenssituaties.
Je vind het achter het gordijn van je ik-denker en doener, achter je onvrede met de huidige situatie.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken? Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken!
Klik hier
voor meer informatie of bel ons op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Marlisa 2017-klein.jpgGegeven door Marlisa Hof

Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze oefendag wordt de verbinding met je ziel en zielskwaliteiten enorm bekrachtigd en je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen.

Wil je ook stevig in verbinding komen te staan met je ziel en healingskwaliteiten?
Klik hier om je op te geven


"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer vertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!" 

5 & 6 mei 10:00-16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs

De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong! Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Klik hier om je aan te melden voor deze krachtige workshop

 

''Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.''

Lees meer reacties

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

 

JeZelf ontmoeten tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats

In de Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten!

Boek een georganiseerde groepsretraite of een individuele retraite

 


 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee.

universeel hart

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 

"Dank voor het ongelofelijke weekend en de magie die jullie in mijn leven hebben gebracht".

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!" 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18