De Bron in je buikgevoel

 

Verlicht innerlijk kind; de Bron in je buikgevoel

Kind, blij, licht.jpeg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn (subtiele) gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je 10 dimensionale Elohim (engelen) bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) open trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig en passievol kunt optreden of creëren vanuit basisrust en Boeddha-natuur.

Zo gauw je niet langer alleen creëert vanuit je mind, zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan om je wensen en doelen te dienen. Ze trillen namelijk op dezelfde dimensie van Al-eenheid. Ze beschermen en activeren jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en gevoel je omgeving, de maatschappij en natuur, willen verlichten. Zo activeert ook vanzelf je evolutieplan en zieletaak.

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één

Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt en is hij tevens uit de eenheid met de engelenrijken en Moeder Aarde gevallen. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met jou en andere Pure engelen Mensen. De Spirits werken samen met jou als bewuste en gevoelige mens aan hetzelfde Paradijs op Aarde!

Ook jouw evolutieplan gaat over het functioneren vanuit je ware, multidimensionale natuur, in eenheid met alle Rijken. Wanneer jij alle geziene en ongeziene wezens, natuurwezens, het land en het water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de eerste Oorsprong. Deze 10 dimensionale paradijselijke samenwerking tussen mensen en natuur zal de volledige wereldvrede en het wereldwelzijn brengen.

Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en Moeder Aarde door het verlichten van je innerlijk kind naar Meesterschap?

De activatie van dit Lichtdeel van jezelf zal ontstaat door:

  • Het daarvoor door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim ''Engel-kind kristal'' in je hand te nemen of in je omgeving neer te zetten

 


 

Dit weekend laatste kans voor vroegboekkorting op aankomende groepshealing!

€7,50 vroegboekkorting is geldig t/m a.s. zondag. Al bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven en het belooft weer prachtig te worden. Klik hier om je aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan, of lees hieronder meer.

 

19 april 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "10D Vuurkracht + Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Door de transmissie zal er 40% meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven.

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...De groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit je rustige zijnsstaat in het hier en Nu. Je krijgt een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen.

Meld je nu aan en maak gebruik van de korting


"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens! Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij. Heel Hartelijk dank daarvoor!"

''Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vreugde, vrijheid, innerlijk kind.jpgWil je diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan? De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

Laatste kans om op te geven voor deze unieke workshop!

Geef je hier op om gebruik te maken van de vroegboekkorting 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

geel hart.jpgDoor de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen tijdens deze online avond cursus zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

De cursus bestaat uit 5 online avonden die twee wekelijks gegeven worden, daarnaast ontvang je 5 Elohim Krachtplaats tincturen.

Breng je relatie, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en je seksualiteit op Eenheid met al je lagen tijdens deze online cursus met Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

 

''Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit.'' 

Lees meer reacties

 


 

De 30 multidimensionale Tuinen

Zonnevlechttuin.JPG [2]

De 30 helende Elohim Tuinen vertegenwoordigen je stappen van spirituele ontwikkeling, ontwaken, je kristallijnen en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid en Overgave.

Verblijf een paar dagen in de Helende Tuinen en ervaar hoe de energie je opent, je helder inzicht, lichaam en ziel geneest en hoe je elke ego-ik-ruis ontmantelt. Je ontvangt op je eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. In elk van de 30 helende zelfrealisatie krachttuinen (incl. de geometrische vormen) is een andere energie voelbaar. 

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek of verblijf

 


 

Adopteer een tuin op de Elohim Krachtplaats

Wil jij als tuinadoptant vaker aanwezig zijn in het liefdeseenheidsveld en het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen? Adopteer dan één of meerdere helende tuinen! Klik hier voor meer informatie

 Quote


Je verstand reageert op je verleden ervaringen en wil een betere toekomst bedenken voor zichzelf.
Je gevoel, hart, ziel en intuïtie resoneren met het NU. Geluk en genieten bestaan alleen in het nu.
De rest is een herinnering aan geluk en genieten of verwachting van geluk of genot!
Wie in jou volg je?


 


 

Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen, Thuiskomen in jeZelf, in Vrede zijn!

Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Er is maar één ding wat je echt zoekt en dat is niet buiten maar in jeZelf te vinden! Daar zit het Geluk, de Volheid en Rust die nooit verdwijnen en die onafhankelijk zijn van uiterlijke levenssituaties.
Je vind het achter het gordijn van je ik-denker en doener, achter je onvrede met de huidige situatie.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken? Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken!
Klik hier
voor meer informatie of bel ons op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Marlisa 2017-klein.jpgGegeven door Marlisa Hof

Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze oefendag wordt de verbinding met je ziel en zielskwaliteiten enorm bekrachtigd en je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen.

Wil je ook stevig in verbinding komen te staan met je ziel en healingskwaliteiten?
Klik hier om je op te geven


"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer vertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!" 

5 & 6 mei 10:00-16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs

De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong! Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Klik hier om je aan te melden voor deze krachtige workshop

 

''Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.''

Lees meer reacties

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

 

JeZelf ontmoeten tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats

In de Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten!

Boek een georganiseerde groepsretraite of een individuele retraite

 


 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee.

universeel hart

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 

"Dank voor het ongelofelijke weekend en de magie die jullie in mijn leven hebben gebracht".

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!" 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43