De Bron in je buikgevoel

Verlicht innerlijk kind; de Bron in je buikgevoel

Kind, blij, licht.jpeg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn (subtiele) gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je 10 dimensionale Elohim (engelen) bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) open trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig en passievol kunt optreden of creëren vanuit basisrust en Boeddha-natuur.

Zo gauw je niet langer alleen creëert vanuit je mind, zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan om je wensen en doelen te dienen. Ze trillen namelijk op dezelfde dimensie van Al-eenheid. Ze beschermen en activeren jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en gevoel je omgeving, de maatschappij en natuur, willen verlichten. Zo activeert ook vanzelf je evolutieplan en zieletaak.

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één

Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt en is hij tevens uit de eenheid met de engelenrijken en Moeder Aarde gevallen. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met jou en andere Pure engelen Mensen. De Spirits werken samen met jou als bewuste en gevoelige mens aan hetzelfde Paradijs op Aarde!

Ook jouw evolutieplan gaat over het functioneren vanuit je ware, multidimensionale natuur, in eenheid met alle Rijken. Wanneer jij alle geziene en ongeziene wezens, natuurwezens, het land en het water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de eerste Oorsprong. Deze 10 dimensionale paradijselijke samenwerking tussen mensen en natuur zal de volledige wereldvrede en het wereldwelzijn brengen.

Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en Moeder Aarde door het verlichten van je innerlijk kind naar Meesterschap?

De activatie van dit Lichtdeel van jezelf zal ontstaat door:

  • Het daarvoor door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim ''Engel-kind kristal'' in je hand te nemen of in je omgeving neer te zetten

 


 

Dit weekend laatste kans voor vroegboekkorting op aankomende groepshealing!

€7,50 vroegboekkorting is geldig t/m a.s. zondag. Al bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven en het belooft weer prachtig te worden. Klik hier om je aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan, of lees hieronder meer.

 

19 april 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "10D Vuurkracht + Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Door de transmissie zal er 40% meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven.

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...De groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit je rustige zijnsstaat in het hier en Nu. Je krijgt een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen.

Meld je nu aan en maak gebruik van de korting


"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens! Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij. Heel Hartelijk dank daarvoor!"

''Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vreugde, vrijheid, innerlijk kind.jpgWil je diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan? De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

Laatste kans om op te geven voor deze unieke workshop!

Geef je hier op om gebruik te maken van de vroegboekkorting 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

geel hart.jpgDoor de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen tijdens deze online avond cursus zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

De cursus bestaat uit 5 online avonden die twee wekelijks gegeven worden, daarnaast ontvang je 5 Elohim Krachtplaats tincturen.

Breng je relatie, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en je seksualiteit op Eenheid met al je lagen tijdens deze online cursus met Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

 

''Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit.'' 

Lees meer reacties

 


 

De 30 multidimensionale Tuinen

Zonnevlechttuin.JPG [2]

De 30 helende Elohim Tuinen vertegenwoordigen je stappen van spirituele ontwikkeling, ontwaken, je kristallijnen en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid en Overgave.

Verblijf een paar dagen in de Helende Tuinen en ervaar hoe de energie je opent, je helder inzicht, lichaam en ziel geneest en hoe je elke ego-ik-ruis ontmantelt. Je ontvangt op je eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. In elk van de 30 helende zelfrealisatie krachttuinen (incl. de geometrische vormen) is een andere energie voelbaar. 

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek of verblijf

 


 

Adopteer een tuin op de Elohim Krachtplaats

Wil jij als tuinadoptant vaker aanwezig zijn in het liefdeseenheidsveld en het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen? Adopteer dan één of meerdere helende tuinen! Klik hier voor meer informatie

 Quote


Je verstand reageert op je verleden ervaringen en wil een betere toekomst bedenken voor zichzelf.
Je gevoel, hart, ziel en intuïtie resoneren met het NU. Geluk en genieten bestaan alleen in het nu.
De rest is een herinnering aan geluk en genieten of verwachting van geluk of genot!
Wie in jou volg je?


 


 

Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen, Thuiskomen in jeZelf, in Vrede zijn!

Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Er is maar één ding wat je echt zoekt en dat is niet buiten maar in jeZelf te vinden! Daar zit het Geluk, de Volheid en Rust die nooit verdwijnen en die onafhankelijk zijn van uiterlijke levenssituaties.
Je vind het achter het gordijn van je ik-denker en doener, achter je onvrede met de huidige situatie.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken? Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken!
Klik hier
voor meer informatie of bel ons op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!

Marlisa 2017-klein.jpgGegeven door Marlisa Hof

Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze oefendag wordt de verbinding met je ziel en zielskwaliteiten enorm bekrachtigd en je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen.

Wil je ook stevig in verbinding komen te staan met je ziel en healingskwaliteiten?
Klik hier om je op te geven


"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer vertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!" 

5 & 6 mei 10:00-16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs

De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong! Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Klik hier om je aan te melden voor deze krachtige workshop

 

''Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.''

Lees meer reacties

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

 

JeZelf ontmoeten tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats

In de Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten!

Boek een georganiseerde groepsretraite of een individuele retraite

 


 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee.

universeel hart

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 

"Dank voor het ongelofelijke weekend en de magie die jullie in mijn leven hebben gebracht".

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!" 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020