De Bron in je buikgevoel

Verlicht innerlijk kind; de Bron in je buikgevoel

Kind, blij, licht.jpeg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn (subtiele) gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je 10 dimensionale Elohim (engelen) bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) open trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig en passievol kunt optreden of creëren vanuit basisrust en Boeddha-natuur.

Zo gauw je niet langer alleen creëert vanuit je mind, zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan om je wensen en doelen te dienen. Ze trillen namelijk op dezelfde dimensie van Al-eenheid. Ze beschermen en activeren jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en gevoel je omgeving, de maatschappij en natuur, willen verlichten. Zo activeert ook vanzelf je evolutieplan en zieletaak.

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één

Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt en is hij tevens uit de eenheid met de engelenrijken en Moeder Aarde gevallen. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met jou en andere Pure engelen Mensen. De Spirits werken samen met jou als bewuste en gevoelige mens aan hetzelfde Paradijs op Aarde!

Ook jouw evolutieplan gaat over het functioneren vanuit je ware, multidimensionale natuur, in eenheid met alle Rijken. Wanneer jij alle geziene en ongeziene wezens, natuurwezens, het land en het water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de eerste Oorsprong. Deze 10 dimensionale paradijselijke samenwerking tussen mensen en natuur zal de volledige wereldvrede en het wereldwelzijn brengen.

Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en Moeder Aarde door het verlichten van je innerlijk kind naar Meesterschap?

De activatie van dit Lichtdeel van jezelf zal ontstaat door:

  • Het daarvoor door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim ''Engel-kind kristal'' in je hand te nemen of in je omgeving neer te zetten

 


 

Dit weekend laatste kans voor vroegboekkorting op aankomende groepshealing!

€7,50 vroegboekkorting is geldig t/m a.s. zondag. Al bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven en het belooft weer prachtig te worden. Klik hier om je aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan, of lees hieronder meer.

 

19 april 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "10D Vuurkracht + Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Door de transmissie zal er 40% meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven.

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...De groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit je rustige zijnsstaat in het hier en Nu. Je krijgt een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen.

Meld je nu aan en maak gebruik van de korting

 

"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens! Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij. Heel Hartelijk dank daarvoor!"

''Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vreugde, vrijheid, innerlijk kind.jpgWil je diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan? De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

Laatste kans om op te geven voor deze unieke workshop!

Geef je hier op om gebruik te maken van de vroegboekkorting

 


 

Start 25 april 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

geel hart.jpgDoor de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen tijdens deze online avond cursus zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

De cursus bestaat uit 5 online avonden die twee wekelijks gegeven worden, daarnaast ontvang je 5 Elohim Krachtplaats tincturen.

Breng je relatie, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en je seksualiteit op Eenheid met al je lagen tijdens deze online cursus met Willeke Jansen

Klik hier om je aan te melden

 

''Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit.'' 

Lees meer reacties

 


 

De 30 multidimensionale Tuinen

Zonnevlechttuin.JPG [2]

De 30 helende Elohim Tuinen vertegenwoordigen je stappen van spirituele ontwikkeling, ontwaken, je kristallijnen en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid en Overgave.

Verblijf een paar dagen in de Helende Tuinen en ervaar hoe de energie je opent, je helder inzicht, lichaam en ziel geneest en hoe je elke ego-ik-ruis ontmantelt. Je ontvangt op je eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. In elk van de 30 helende zelfrealisatie krachttuinen (incl. de geometrische vormen) is een andere energie voelbaar. 

Klik hier voor meer informatie over een dagbezoek of verblijf

 


 

Adopteer een tuin op de Elohim Krachtplaats

Wil jij als tuinadoptant vaker aanwezig zijn in het liefdeseenheidsveld en het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen? Adopteer dan één of meerdere helende tuinen! Klik hier voor meer informatie

 


 

Quote


Je verstand reageert op je verleden ervaringen en wil een betere toekomst bedenken voor zichzelf.
Je gevoel, hart, ziel en intuïtie resoneren met het NU. Geluk en genieten bestaan alleen in het nu.
De rest is een herinnering aan geluk en genieten of verwachting van geluk of genot!
Wie in jou volg je?

 

 


 

Onder al je verlangens ligt de basis van dat ene verlangen, Thuiskomen in jeZelf, in Vrede zijn!

Of je nu verlangt naar betere seks, een diepgaandere relatie of meer geld, altijd zal daarna een volgend verlangen ontstaan. Nooit is er permanente tevredenheid en stabiliteit. Alleen binnen in Je vind je vrede en rijkdom.

Er is maar één ding wat je echt zoekt en dat is niet buiten maar in jeZelf te vinden! Daar zit het Geluk, de Volheid en Rust die nooit verdwijnen en die onafhankelijk zijn van uiterlijke levenssituaties.
Je vind het achter het gordijn van je ik-denker en doener, achter je onvrede met de huidige situatie.

Wil je JeZelf en de situatie Ont-dekken? Boek een driedaags Doorbraak arrangement om te Ontwaken!
Klik hier
voor meer informatie of bel ons op +31 (0) 597 541 539

 


 

5 & 6 mei 10:00-16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPG

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken.

Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs

De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong! Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten.

Klik hier om je aan te melden voor deze krachtige workshop

 

''Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.''

Lees meer reacties

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

 

JeZelf ontmoeten tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats

In de Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten!

Boek een georganiseerde groepsretraite of een individuele retraite

 


 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee.

universeel hart

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Klik hier om je aan te melden voor deze prachtige workshop

 

"Dank voor het ongelofelijke weekend en de magie die jullie in mijn leven hebben gebracht".

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333