Vandaag laatste kans voor vroegboekkorting!

Vandaag de laatste kans om mee te doen met de groepshealing voor de vroegboekprijs!

Nieuwe aarde, zonsopkomst.jpgSluit jij je ook aan bij het prachtige eenheidsveld voor de Nieuwe Aarde? Na meer dan 555 inschrijvingen voor de eerste 3 groepshealingen in 2018, belooft ook deze groepshealing fantastisch mooi te worden!

Geef je vandaag op en betaal slechts € 24,-

Klik hier om je aan te melden

 


 

29 maart 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Engel, aarde.jpgJe Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd tijdens deze online groepshealing. Je chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid uitstralen. Je Geest, ziel, lichaam, innerlijk kind en (trans)gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag.

 

Word "kanaal" en leer samenwerken met de Hollow Earth, Gaia en Draken

Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. Door middel van de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling als zij.

 

Manifesteer voorspoed, en activeer de Goddelijke Sjamanen-, Merlin- e.a. Krachten

Joke 2016.JPGJe Magisch Kind wordt tijdens deze groepshealing actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Het creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en Divine voorstellingsvermogen. Je wordt een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en de Diamond New Earth.

Je activeert tijdens deze online channeling / healing je grote geestelijke en Goden creatiekracht en je eeuwigheidsgevoel. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overziend ben je tegelijkertijd heel aards, praktisch, warm en zakelijk waar nodig! Je staat als een HUIS!

 

Sluit je aan bij het healingsveld van lichtwerkers!

Schrijf je vandaag in voor de vroegboekprijs van €24,- Na vandaag wordt de prijs verhoogd naar €31,50.

Klik hier om je aan te melden

 Ervaringen van deelnemers aan deze groepshealing

'Toen ik thuis kwam kon ik heel duidelijk merken dat ik ruimer en groter was. Het voelde alsof ik completer was geworden doordat een zieledeel was opgehaald. Dit voelde heel mooi, maar ook ontzettend kwetsbaar. Praten met mensen die meer een 3d bewustzijn hebben was tijdelijk even niet mogelijk, de afstand was te groot. Als ik me dan even terugtrok kon ik me hoger licht weer goed voelen, heel prettig. Het werd me ook duidelijk dat bepaalde zieledelen en innerlijk kind het eng vinden om op aarde aanwezig te zijn in de grofstoffelijkheid omdat deze delen nu nog kwetsbaar zijn en zich niet gezien voelen en daardoor onveilig. Maar tegelijk voelde ik ook dat het wel de bedoeling is dat deze delen zich uiteindelijk ook veilig gaan voelen en dat 'ik' als me eigen vader/moeder dat proces kan begeleiden. Heel bijzonder allemaal en nu ik weer op de krachtplaats ben ervaar ik duidelijker de kracht van de nieuw opgehaalde delen in plaats van de kwetsbaarheid en onveiligheid'.

Jordy

Klik hier om je aan te melden voor deze groepshealing op 29 maart

 


 

Vroegboekkorting online cursus 5e dimensie geldig t/m a.s. maandag!

Start 3 april, 5x di. avond 19:00 - 20:30 | Online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk! Vanaf de 5e dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je 5 dimensionale zieledeel is deze online cursus iets voor jou! Door de E-cursus versterkt je gevoel en intuïtie, net als je 5 dimensionale zieledeel. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen.

 

Wat haal je op met je 5 dimensionale zieledeel?

Door het activeren van je 5e dimensionale zieledeel ga je je lichter en blijer voelen. Passie, zingeving en weten wat je wilt nemen toe! Het leven op aarde wordt een spel met prachtige gaven en groei mogelijkheden. Je voelt je ruim en helder. Langzaam zal de leiding van je functioneren zich verplaatsen van je hoofd naar het gevoel van je ziel.  

Waar in de 3e dimensie angsten, oordelen, negativiteit, onzekerheid, beperkingen en onderdrukking overheersen is dit vanaf de 5e dimensie heel anders. Je kijkt vanuit de 5e dimensie minder moeilijk, controlerend of angstig naar het leven, je kijkt juist vanuit mogelijkheden, positiviteit, zachtheid en compassie. Dit ervaar je innerlijk en zul je uiterlijk ook manifesteren!

Tijdens deze online cursus leer je hoe leven vanuit de 5e dimensie ook voor jou mogelijk is.

 

Laatste kans voor vroegboekkorting (geldig t/m maandag 26 maart)

Al meer dan 25 mensen doen mee met deze online cursus. Je kunt je nu nog inschrijven. Geef je uiterlijk maandag 26 maart op om gebruik te maken van de vroegboekkorting en betaal € 190,- in plaats van €230,-.

Klik hier om je op te geven

   


 

Wat leer je in de online cursus:

 • Wat het verschil is tussen de 3e, 4e, 5e  en nog hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen.
 • Wat de dimensies inhouden en hoe je deze ervaart en ondersteunt.
 • Wat je kunt doen om meer geluk in jezelf te ontwikkelen en belichamen.
 • Hoe je kunt herkennen wanneer je vanuit de 3e of 5e dimensie reageert.
 • Hoe je vanuit de 5e dimensie omgaat met relaties, emoties, je innerlijk kind en moeder aarde.
 • Hoe je de eenheidsliefde of Christuskracht in jezelf opent.

 

Wat ontvang je tijdens de online cursus:

 • Lezingen over verschillende onderwerpen. Iedere avond wordt er een ander thema besproken, thema's die o.a. aanbod komen zijn; de verschillende dimensies en wat deze inhouden en hoe je die ervaart, verbinding met je innerlijk kind en emoties, mannelijk en vrouwelijke eenheid in jezelf, je innerlijke veiligheid, vertrouwen en autoriteit, liefde, eenheid, oordeelloosheid en moeder aarde.
 • Inzichten en coaching welke je kunt toepassen in je eigen leven.  
 • Multidimensionale afstand Healingen om je bewustzijn en hart te openen naar de 5e dimensie en daarmee innerlijke veiligheid, eenheid en liefde in jezelf te belichamen.
 • Huiswerk opdrachten om het proces van je 5e dimensie te belichamen en verdiepen.
 • 5 Krachtplaatstincturen welke diep door je DNA, genetische en celinformatie werkt en jouw bewustzijn blijft verruimen en openen naar de 5e dimensie.

Klik hier om je aan te melden voor deze online cursus

 


 

Praktische informatie over de online cursus

De online cursus vindt plaats gedurende 5 weken op dinsdag avond van 19:00 - 20:30 uur en start op dinsdag 3 april. Er worden 5 avonden van 1,5 uur gegeven door Marlisa Hof. Iedere avond heeft een eigen thema dat wordt uitgediept middels een lezing. Via de groepschat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden.

Aarde verlicht.jpgNaast de lezing geeft Marlisa Hof op de avonden een healing met Elohim Krachtplaatstincturen, op blokkades, diepliggende overtuigingen, innerlijke onveiligheid en overlevingsmechanismen welke het leven vanuit je 5e dimensionale zieledeel stagneren. Door de duizenden healingen die Marlisa sinds 2012 geeft in de Elohim praktijk is ze in staat deze blokkades zeer diep te transformeren op DNA- en celniveau tot in de zielegroep en het collectieve karma.

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 1 week (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

Laatste kans met vroegboekkorting op deze prachtige online cursus die 3 april van start gaat, mis hem niet!

Klik hier om je aan te melden