Vandaag laatste kans voor vroegboekkorting!

Vandaag de laatste kans om mee te doen met de groepshealing voor de vroegboekprijs!

Nieuwe aarde, zonsopkomst.jpgSluit jij je ook aan bij het prachtige eenheidsveld voor de Nieuwe Aarde? Na meer dan 555 inschrijvingen voor de eerste 3 groepshealingen in 2018, belooft ook deze groepshealing fantastisch mooi te worden!

Geef je vandaag op en betaal slechts € 24,-

Klik hier om je aan te melden

 


 

29 maart 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Engel, aarde.jpgJe Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd tijdens deze online groepshealing. Je chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid uitstralen. Je Geest, ziel, lichaam, innerlijk kind en (trans)gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag.

 

Word "kanaal" en leer samenwerken met de Hollow Earth, Gaia en Draken

Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. Door middel van de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling als zij.

 

Manifesteer voorspoed, en activeer de Goddelijke Sjamanen-, Merlin- e.a. Krachten

Joke 2016.JPGJe Magisch Kind wordt tijdens deze groepshealing actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Het creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en Divine voorstellingsvermogen. Je wordt een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en de Diamond New Earth.

Je activeert tijdens deze online channeling / healing je grote geestelijke en Goden creatiekracht en je eeuwigheidsgevoel. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overziend ben je tegelijkertijd heel aards, praktisch, warm en zakelijk waar nodig! Je staat als een HUIS!

 

Sluit je aan bij het healingsveld van lichtwerkers!

Schrijf je vandaag in voor de vroegboekprijs van €24,- Na vandaag wordt de prijs verhoogd naar €31,50.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van deelnemers aan deze groepshealing

'Toen ik thuis kwam kon ik heel duidelijk merken dat ik ruimer en groter was. Het voelde alsof ik completer was geworden doordat een zieledeel was opgehaald. Dit voelde heel mooi, maar ook ontzettend kwetsbaar. Praten met mensen die meer een 3d bewustzijn hebben was tijdelijk even niet mogelijk, de afstand was te groot. Als ik me dan even terugtrok kon ik me hoger licht weer goed voelen, heel prettig. Het werd me ook duidelijk dat bepaalde zieledelen en innerlijk kind het eng vinden om op aarde aanwezig te zijn in de grofstoffelijkheid omdat deze delen nu nog kwetsbaar zijn en zich niet gezien voelen en daardoor onveilig. Maar tegelijk voelde ik ook dat het wel de bedoeling is dat deze delen zich uiteindelijk ook veilig gaan voelen en dat 'ik' als me eigen vader/moeder dat proces kan begeleiden. Heel bijzonder allemaal en nu ik weer op de krachtplaats ben ervaar ik duidelijker de kracht van de nieuw opgehaalde delen in plaats van de kwetsbaarheid en onveiligheid'.

Jordy

Klik hier om je aan te melden voor deze groepshealing op 29 maart