Meesterschap en innerlijk kind

innerlijk kind groeit op.jpg

Innerlijk kind groeit op

We zien bij de klanten van onze healingspraktijk en edelsteen winkel een hernieuwde focus op het innerlijk kind. Een hoop mensen dachten dat ze met dit onderwerp klaar waren. Maar opeens zijn daar weer innerlijk kind reacties. Opeens is daar weer die onzekerheid, reactiviteit en angst, soms heftiger als ooit tevoren... Als we de rode draad aanstippen zien we dat het innerlijk kind nu bezig is op te groeien, richting meesterschap.

Het innerlijk kind maakt de stap naar verlichting

Doordat het ‘kind’ in beweging komt, komen er nieuwe lagen aan de oppervlakte die nog niet in eenheid zijn. Lagen van weerstand, verzet, gekwetst en afgewezen zijn op zielsniveau. Ook gevoelens van 'ik kan niet meer' of 'laat me met rust' zien we steeds vaker. Een hoop mensen zullen de komende jaren grote stappen maken om het innerlijk kind samen te laten gaan met de innerlijke Meester. Daar waar het kind eerst op schoot werd genomen, waar het (te)veel aandacht, liefde en bevestiging kreeg, is het nu de tijd om op te groeien zodat kind en Meester hand in hand kunnen gaan. Flinke stappen zijn nu mogelijk!

Een stevige basis voor je innerlijk kind

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpgWat ondersteunt bij dit proces is het bijzondere Elohim engel-innerlijk kind kristal, dat een stevig fundament van liefde en vertrouwen in je buikgevoel en hart geeft. Het helpt jou als Meester, samen met je innerlijk kind de volgende stap te maken. Door de ongekend hoge liefdesfrequenties en het programma van meester en kind, van dit prachtige Elohim kristal wil je innerlijk kind niets anders dan zich oprichten naar het licht en meesterschap. Niet meer blijven hangen in oude angsten en gedragspatronen. Vooruit, zegt het innerlijk kind kristal tegen je. Ga de weg van Licht, Kracht en Liefde!

Bestel het Elohim engel-innerlijk kind kristal hier


Loskomende angsten, stemmingen en emoties transformeren

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe Elohim Transformatie mix tinctuur transformeert en zuivert diep loskomende angsten, stemmingen, patronen en emoties en brengt ze naar het licht. De Transformatie mix tinctuur draagt een bundeling helende krachten en energieën van de Elohim Krachtplaats. Door de mix 3 tot 6 maanden te gebruiken wordt het voor je innerlijk kind een stuk gemakkelijker om oude ballast los te laten en zich te richten naar het nieuwe. De bio tinctuur is een must have als je door periodes van (intense) transformatie, verandering en loslaten gaat!

Bestel de Elohim transformatie mix tinctuur hier

Bekijk ook de helende audio opnames voor het innerlijk kind

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Innerlijk kind, vreugdevrouw, vrijheid, geluk.jpgWil je de Hele Weg gaan en vanuit je buikgevoel je leven leiden? Wil je de blijheid, spontantiteit en dynamiek van je innerlijk kind leven?

Voor iedereen die zijn zelfgeraliseerde innerlijk kind wakker wilt maken is deze workshop een must. Jeugdpijnen en patronen krijgen healing, net als mannelijke en vrouwelijke patronen. De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren en helen.  Lees verder

Een prachtige workshop voor wie verder open wil gaan, muurtjes kwijt wil en zijn of haar gevoeligheid tot kracht wil maken!

Klik hier om je in te schrijven

 


 

Start 25 april, 5x wo. avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Als je met jezelf bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden.

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Breng mannelijk, vrouwelijk, intimiteit, relaties en seksualiteit in balans met deze online cursus!

Klik hier om je op te geven


Met de vorige cursus van Willeke deden meer dan 50 mensen mee, lees hieronder enkele reacties:

"Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

Lees hier meer reacties

 


 

De diepere band tussen jou en je kind

 

Er liggen verborgen schatten in de relaties die we hebben met onze kinderen. In de waan van alledag gaan we daar vaak aan voorbij.
We staan er niet bij stil dat we zeer waarschijnlijk al vele incarnaties samen hebben meegemaakt waarin we diverse rollen hebben gespeeld, vele relaties hebben gehad en grootse uitdagingen zijn aangegaan. In dit leven spelen vele mensen en gezinnen de slotsom van duizenden jaren opgebouwd karma van de 3e dimensie uit.

De bedoeling binnen een gezin

Al het meegemaakte en geleerde komt samen. Soms gaat dit mooi en gemakkelijk en is de diepere bedoeling binnen een gezin duidelijk voelbaar. Soms is het verre van gemakkelijk en zijn de spiegels en uitdagingen voor ieder des te groter. Hoe het ook zij, we zijn met ons allen begonnen aan de nieuwe tijd waarin we in bewustzijn opstijgen en verruimen naar de 5e dimensie. Welke nieuwe uitdagingen staan ons daar te wachten in de relatie met onze kinderen? Hoe help je elkaar en wat is bedoeld? Wat heeft jouw kind van jou nodig in deze nieuwe energie? Hoe maak jij de brug van de 3e naar de 5e dimensie? 


 

Reconnect met jouw oorsprong en Gaia!

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?

Meer informatie over Elohim reconnection healing

 


 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleidingen

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kOpleiding 2015 1.jpgennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten.

Je doet het niet maar bent het! Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies en je hogere zieledelen die binnenkomen tijdens de workshoptransmissies, helpen je een kosmische Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld, Moeder Aarde, zijn mensen en werk. Je wordt "kanaal", ontwikkelt verruimd bewustzijn, heldere Gaven en je verlichte staat.

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. Je kunt je direct opgeven voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops ook los volgen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten. Wil je een opleiding doen geef je dan dit jaar nog op als je gebruik wilt maken van het fiscale voordeel.

Bekijk hier alle Elohim opleidingen

Wil je weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Ben jij een healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen! 

Het belooft een mooie groep te worden en er zijn nog 6 plekken beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ...

Tijdens deze workshop werken de kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te bekrachtigen. Beltane is het Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en dat de helende krachten op deze dagen diepgaand zal versterken.

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwenlijnen en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten zijn! Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun en de krachten heel groot. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties!

Klik hier om je in te schrijven 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig.

Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw clienten, naast persoonlijke healing, ook terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in kamer, tuin of organisatie!  Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Klik hier om je in te schrijven


"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.
Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."

Jeanneke

 Hoe kun je praktisch bijdragen als participant bij het Elohim Centre

Gooi het roer om en luister naar je Ziel. Lekker meehelpen in de tuinen en schoonmaak. Je handen flink uit de mouwen steken om samen met het Elohim team de Diamond New Earth mogelijk te maken. Ben jij de fysiek sterke en goedgestemde vrijwilliger die ons team en het worden van je ware natuur, voor enkele dagen, weken of maanden komt versterken? Lees verder

 

Feedback van participant Helen

''Met liefde schrijf ik dit stuk. Uit mijn hart, in contact met mijn buik, en met niet al teveel bemoeienis van mijn mind. Dat heb ik vanaf zomer 2016 geleerd tijdens het participeren bij Elohim, eerst drie dagen per maand en nu vier dagen in de drie weken. Ik ben (deels!) een praktische mens, altijd op zoek naar de vertaalslag van hoe ik dingen kan ervaren en neerzetten in de praktijk. Voor mij werkt het dan heel goed om heen en weer te gaan tussen Veelerveen en Brielle; ik beleef juist door de afwisseling tussen het vrijwilligerswerk en mijn leven thuis een intens en mooi proces. Eerst deed ik tuineren en schoonmaak, daarna heb ik vertaalwerk gedaan. En nu ben ik bezig met website teksten. Alles onder de liefdevolle, opbouwende en zuivere ogen van de Elohim team. Lees hier verder

 

collage-2017-participanten.jpg

Feedback van participant Janneke

''Na heel wat workshops te hebben gevolgd bij Elohim, heb ik heel veel opgehaald. Universeel weten en subtiel voelen hebben zich ontzettend verdiept. Steeds meer voel ik me een Kosmisch mens. Steeds meer liefde stroomt als vanzelf uit mijn hart. Ook innerlijk kind- en egostukken zijn omhoog gekomen en doorvoeld. Ik dacht dat ik “er” bijna was...

Maar ergens was er ook het gevoel dat er een nieuwe stap nodig was. Ik had een beetje genoeg van het achterover leunen en consumeren tijdens workshops. Ik wilde gaan meedraaien in de woon-werkgemeenschap om werkelijk te ervaren wat dat eenheidsveld nou betekent voor mijn systeem. Lees hier verder

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020