Meesterschap en innerlijk kind

 

innerlijk kind groeit op.jpg

Innerlijk kind groeit op

We zien bij de klanten van onze healingspraktijk en edelsteen winkel een hernieuwde focus op het innerlijk kind. Een hoop mensen dachten dat ze met dit onderwerp klaar waren. Maar opeens zijn daar weer innerlijk kind reacties. Opeens is daar weer die onzekerheid, reactiviteit en angst, soms heftiger als ooit tevoren... Als we de rode draad aanstippen zien we dat het innerlijk kind nu bezig is op te groeien, richting meesterschap.

Het innerlijk kind maakt de stap naar verlichting

Doordat het ‘kind’ in beweging komt, komen er nieuwe lagen aan de oppervlakte die nog niet in eenheid zijn. Lagen van weerstand, verzet, gekwetst en afgewezen zijn op zielsniveau. Ook gevoelens van 'ik kan niet meer' of 'laat me met rust' zien we steeds vaker. Een hoop mensen zullen de komende jaren grote stappen maken om het innerlijk kind samen te laten gaan met de innerlijke Meester. Daar waar het kind eerst op schoot werd genomen, waar het (te)veel aandacht, liefde en bevestiging kreeg, is het nu de tijd om op te groeien zodat kind en Meester hand in hand kunnen gaan. Flinke stappen zijn nu mogelijk!

Een stevige basis voor je innerlijk kind

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpgWat ondersteunt bij dit proces is het bijzondere Elohim engel-innerlijk kind kristal, dat een stevig fundament van liefde en vertrouwen in je buikgevoel en hart geeft. Het helpt jou als Meester, samen met je innerlijk kind de volgende stap te maken. Door de ongekend hoge liefdesfrequenties en het programma van meester en kind, van dit prachtige Elohim kristal wil je innerlijk kind niets anders dan zich oprichten naar het licht en meesterschap. Niet meer blijven hangen in oude angsten en gedragspatronen. Vooruit, zegt het innerlijk kind kristal tegen je. Ga de weg van Licht, Kracht en Liefde!

Bestel het Elohim engel-innerlijk kind kristal hier


Loskomende angsten, stemmingen en emoties transformeren

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe Elohim Transformatie mix tinctuur transformeert en zuivert diep loskomende angsten, stemmingen, patronen en emoties en brengt ze naar het licht. De Transformatie mix tinctuur draagt een bundeling helende krachten en energieën van de Elohim Krachtplaats. Door de mix 3 tot 6 maanden te gebruiken wordt het voor je innerlijk kind een stuk gemakkelijker om oude ballast los te laten en zich te richten naar het nieuwe. De bio tinctuur is een must have als je door periodes van (intense) transformatie, verandering en loslaten gaat!

Bestel de Elohim transformatie mix tinctuur hier

Bekijk ook de helende audio opnames voor het innerlijk kind

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Innerlijk kind, vreugdevrouw, vrijheid, geluk.jpgWil je de Hele Weg gaan en vanuit je buikgevoel je leven leiden? Wil je de blijheid, spontantiteit en dynamiek van je innerlijk kind leven?

Voor iedereen die zijn zelfgeraliseerde innerlijk kind wakker wilt maken is deze workshop een must. Jeugdpijnen en patronen krijgen healing, net als mannelijke en vrouwelijke patronen. De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren en helen.  Lees verder

Een prachtige workshop voor wie verder open wil gaan, muurtjes kwijt wil en zijn of haar gevoeligheid tot kracht wil maken!

Klik hier om je in te schrijven

 


 

Start 25 april, 5x wo. avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Als je met jezelf bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden.

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Breng mannelijk, vrouwelijk, intimiteit, relaties en seksualiteit in balans met deze online cursus!

Klik hier om je op te geven


Met de vorige cursus van Willeke deden meer dan 50 mensen mee, lees hieronder enkele reacties:

"Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

Lees hier meer reacties

 


 

De diepere band tussen jou en je kind

 

Er liggen verborgen schatten in de relaties die we hebben met onze kinderen. In de waan van alledag gaan we daar vaak aan voorbij.
We staan er niet bij stil dat we zeer waarschijnlijk al vele incarnaties samen hebben meegemaakt waarin we diverse rollen hebben gespeeld, vele relaties hebben gehad en grootse uitdagingen zijn aangegaan. In dit leven spelen vele mensen en gezinnen de slotsom van duizenden jaren opgebouwd karma van de 3e dimensie uit.

De bedoeling binnen een gezin

Al het meegemaakte en geleerde komt samen. Soms gaat dit mooi en gemakkelijk en is de diepere bedoeling binnen een gezin duidelijk voelbaar. Soms is het verre van gemakkelijk en zijn de spiegels en uitdagingen voor ieder des te groter. Hoe het ook zij, we zijn met ons allen begonnen aan de nieuwe tijd waarin we in bewustzijn opstijgen en verruimen naar de 5e dimensie. Welke nieuwe uitdagingen staan ons daar te wachten in de relatie met onze kinderen? Hoe help je elkaar en wat is bedoeld? Wat heeft jouw kind van jou nodig in deze nieuwe energie? Hoe maak jij de brug van de 3e naar de 5e dimensie? 


 

Reconnect met jouw oorsprong en Gaia!

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?

Meer informatie over Elohim reconnection healing

 


 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleidingen

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kOpleiding 2015 1.jpgennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten.

Je doet het niet maar bent het! Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies en je hogere zieledelen die binnenkomen tijdens de workshoptransmissies, helpen je een kosmische Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld, Moeder Aarde, zijn mensen en werk. Je wordt "kanaal", ontwikkelt verruimd bewustzijn, heldere Gaven en je verlichte staat.

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. Je kunt je direct opgeven voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops ook los volgen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten. Wil je een opleiding doen geef je dan dit jaar nog op als je gebruik wilt maken van het fiscale voordeel.

Bekijk hier alle Elohim opleidingen

Wil je weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Ben jij een healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen! 

Het belooft een mooie groep te worden en er zijn nog 6 plekken beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ...

Tijdens deze workshop werken de kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te bekrachtigen. Beltane is het Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en dat de helende krachten op deze dagen diepgaand zal versterken.

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwenlijnen en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten zijn! Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun en de krachten heel groot. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties!

Klik hier om je in te schrijven 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig.

Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw clienten, naast persoonlijke healing, ook terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in kamer, tuin of organisatie!  Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Klik hier om je in te schrijven


"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.
Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."

Jeanneke

 Hoe kun je praktisch bijdragen als participant bij het Elohim Centre

Gooi het roer om en luister naar je Ziel. Lekker meehelpen in de tuinen en schoonmaak. Je handen flink uit de mouwen steken om samen met het Elohim team de Diamond New Earth mogelijk te maken. Ben jij de fysiek sterke en goedgestemde vrijwilliger die ons team en het worden van je ware natuur, voor enkele dagen, weken of maanden komt versterken? Lees verder

 

Feedback van participant Helen

''Met liefde schrijf ik dit stuk. Uit mijn hart, in contact met mijn buik, en met niet al teveel bemoeienis van mijn mind. Dat heb ik vanaf zomer 2016 geleerd tijdens het participeren bij Elohim, eerst drie dagen per maand en nu vier dagen in de drie weken. Ik ben (deels!) een praktische mens, altijd op zoek naar de vertaalslag van hoe ik dingen kan ervaren en neerzetten in de praktijk. Voor mij werkt het dan heel goed om heen en weer te gaan tussen Veelerveen en Brielle; ik beleef juist door de afwisseling tussen het vrijwilligerswerk en mijn leven thuis een intens en mooi proces. Eerst deed ik tuineren en schoonmaak, daarna heb ik vertaalwerk gedaan. En nu ben ik bezig met website teksten. Alles onder de liefdevolle, opbouwende en zuivere ogen van de Elohim team. Lees hier verder

 

collage-2017-participanten.jpg

Feedback van participant Janneke

''Na heel wat workshops te hebben gevolgd bij Elohim, heb ik heel veel opgehaald. Universeel weten en subtiel voelen hebben zich ontzettend verdiept. Steeds meer voel ik me een Kosmisch mens. Steeds meer liefde stroomt als vanzelf uit mijn hart. Ook innerlijk kind- en egostukken zijn omhoog gekomen en doorvoeld. Ik dacht dat ik “er” bijna was...

Maar ergens was er ook het gevoel dat er een nieuwe stap nodig was. Ik had een beetje genoeg van het achterover leunen en consumeren tijdens workshops. Ik wilde gaan meedraaien in de woon-werkgemeenschap om werkelijk te ervaren wat dat eenheidsveld nou betekent voor mijn systeem. Lees hier verder

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43