Meesterschap en innerlijk kind

 

innerlijk kind groeit op.jpg

Innerlijk kind groeit op

We zien bij de klanten van onze healingspraktijk en edelsteen winkel een hernieuwde focus op het innerlijk kind. Een hoop mensen dachten dat ze met dit onderwerp klaar waren. Maar opeens zijn daar weer innerlijk kind reacties. Opeens is daar weer die onzekerheid, reactiviteit en angst, soms heftiger als ooit tevoren... Als we de rode draad aanstippen zien we dat het innerlijk kind nu bezig is op te groeien, richting meesterschap.

Het innerlijk kind maakt de stap naar verlichting

Doordat het ‘kind’ in beweging komt, komen er nieuwe lagen aan de oppervlakte die nog niet in eenheid zijn. Lagen van weerstand, verzet, gekwetst en afgewezen zijn op zielsniveau. Ook gevoelens van 'ik kan niet meer' of 'laat me met rust' zien we steeds vaker. Een hoop mensen zullen de komende jaren grote stappen maken om het innerlijk kind samen te laten gaan met de innerlijke Meester. Daar waar het kind eerst op schoot werd genomen, waar het (te)veel aandacht, liefde en bevestiging kreeg, is het nu de tijd om op te groeien zodat kind en Meester hand in hand kunnen gaan. Flinke stappen zijn nu mogelijk!

Een stevige basis voor je innerlijk kind

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpgWat ondersteunt bij dit proces is het bijzondere Elohim engel-innerlijk kind kristal, dat een stevig fundament van liefde en vertrouwen in je buikgevoel en hart geeft. Het helpt jou als Meester, samen met je innerlijk kind de volgende stap te maken. Door de ongekend hoge liefdesfrequenties en het programma van meester en kind, van dit prachtige Elohim kristal wil je innerlijk kind niets anders dan zich oprichten naar het licht en meesterschap. Niet meer blijven hangen in oude angsten en gedragspatronen. Vooruit, zegt het innerlijk kind kristal tegen je. Ga de weg van Licht, Kracht en Liefde!

Bestel het Elohim engel-innerlijk kind kristal hier


Loskomende angsten, stemmingen en emoties transformeren

zelfrealisatie tinctuur.jpgDe Elohim Transformatie mix tinctuur transformeert en zuivert diep loskomende angsten, stemmingen, patronen en emoties en brengt ze naar het licht. De Transformatie mix tinctuur draagt een bundeling helende krachten en energieën van de Elohim Krachtplaats. Door de mix 3 tot 6 maanden te gebruiken wordt het voor je innerlijk kind een stuk gemakkelijker om oude ballast los te laten en zich te richten naar het nieuwe. De bio tinctuur is een must have als je door periodes van (intense) transformatie, verandering en loslaten gaat!

Bestel de Elohim transformatie mix tinctuur hier

Bekijk ook de helende audio opnames voor het innerlijk kind

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Innerlijk kind, vreugdevrouw, vrijheid, geluk.jpgWil je de Hele Weg gaan en vanuit je buikgevoel je leven leiden? Wil je de blijheid, spontantiteit en dynamiek van je innerlijk kind leven?

Voor iedereen die zijn zelfgeraliseerde innerlijk kind wakker wilt maken is deze workshop een must. Jeugdpijnen en patronen krijgen healing, net als mannelijke en vrouwelijke patronen. De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren en helen.  Lees verder

Een prachtige workshop voor wie verder open wil gaan, muurtjes kwijt wil en zijn of haar gevoeligheid tot kracht wil maken!

Klik hier om je in te schrijven

 


 

Start 25 april, 5x wo. avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Als je met jezelf bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden.

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Breng mannelijk, vrouwelijk, intimiteit, relaties en seksualiteit in balans met deze online cursus!

Klik hier om je op te geven


Met de vorige cursus van Willeke deden meer dan 50 mensen mee, lees hieronder enkele reacties:

"Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

Lees hier meer reacties

 


 

De diepere band tussen jou en je kind

 

Er liggen verborgen schatten in de relaties die we hebben met onze kinderen. In de waan van alledag gaan we daar vaak aan voorbij.
We staan er niet bij stil dat we zeer waarschijnlijk al vele incarnaties samen hebben meegemaakt waarin we diverse rollen hebben gespeeld, vele relaties hebben gehad en grootse uitdagingen zijn aangegaan. In dit leven spelen vele mensen en gezinnen de slotsom van duizenden jaren opgebouwd karma van de 3e dimensie uit.

De bedoeling binnen een gezin

Al het meegemaakte en geleerde komt samen. Soms gaat dit mooi en gemakkelijk en is de diepere bedoeling binnen een gezin duidelijk voelbaar. Soms is het verre van gemakkelijk en zijn de spiegels en uitdagingen voor ieder des te groter. Hoe het ook zij, we zijn met ons allen begonnen aan de nieuwe tijd waarin we in bewustzijn opstijgen en verruimen naar de 5e dimensie. Welke nieuwe uitdagingen staan ons daar te wachten in de relatie met onze kinderen? Hoe help je elkaar en wat is bedoeld? Wat heeft jouw kind van jou nodig in deze nieuwe energie? Hoe maak jij de brug van de 3e naar de 5e dimensie? 


 

Reconnect met jouw oorsprong en Gaia!

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?

Meer informatie over Elohim reconnection healing

 


 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleidingen

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kOpleiding 2015 1.jpgennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten.

Je doet het niet maar bent het! Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies en je hogere zieledelen die binnenkomen tijdens de workshoptransmissies, helpen je een kosmische Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld, Moeder Aarde, zijn mensen en werk. Je wordt "kanaal", ontwikkelt verruimd bewustzijn, heldere Gaven en je verlichte staat.

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. Je kunt je direct opgeven voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops ook los volgen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten. Wil je een opleiding doen geef je dan dit jaar nog op als je gebruik wilt maken van het fiscale voordeel.

Bekijk hier alle Elohim opleidingen

Wil je weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539

 


 

28 april 10:00 - 17:00 | Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg

Ben jij een healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen! 

Het belooft een mooie groep te worden en er zijn nog 6 plekken beschikbaar!

Klik hier om je aan te melden 

5 & 6 mei 10:00 - 16:00 | Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg ...

Tijdens deze workshop werken de kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te bekrachtigen. Beltane is het Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en dat de helende krachten op deze dagen diepgaand zal versterken.

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwenlijnen en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten zijn! Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun en de krachten heel groot. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties!

Klik hier om je in te schrijven 

12 & 13 mei 10:00 - 17:00 | Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische krachten

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig.

Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw clienten, naast persoonlijke healing, ook terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in kamer, tuin of organisatie!  Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Klik hier om je in te schrijven


"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.
Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."

Jeanneke

 Hoe kun je praktisch bijdragen als participant bij het Elohim Centre

Gooi het roer om en luister naar je Ziel. Lekker meehelpen in de tuinen en schoonmaak. Je handen flink uit de mouwen steken om samen met het Elohim team de Diamond New Earth mogelijk te maken. Ben jij de fysiek sterke en goedgestemde vrijwilliger die ons team en het worden van je ware natuur, voor enkele dagen, weken of maanden komt versterken? Lees verder

 

Feedback van participant Helen

''Met liefde schrijf ik dit stuk. Uit mijn hart, in contact met mijn buik, en met niet al teveel bemoeienis van mijn mind. Dat heb ik vanaf zomer 2016 geleerd tijdens het participeren bij Elohim, eerst drie dagen per maand en nu vier dagen in de drie weken. Ik ben (deels!) een praktische mens, altijd op zoek naar de vertaalslag van hoe ik dingen kan ervaren en neerzetten in de praktijk. Voor mij werkt het dan heel goed om heen en weer te gaan tussen Veelerveen en Brielle; ik beleef juist door de afwisseling tussen het vrijwilligerswerk en mijn leven thuis een intens en mooi proces. Eerst deed ik tuineren en schoonmaak, daarna heb ik vertaalwerk gedaan. En nu ben ik bezig met website teksten. Alles onder de liefdevolle, opbouwende en zuivere ogen van de Elohim team. Lees hier verder

 

collage-2017-participanten.jpg

Feedback van participant Janneke

''Na heel wat workshops te hebben gevolgd bij Elohim, heb ik heel veel opgehaald. Universeel weten en subtiel voelen hebben zich ontzettend verdiept. Steeds meer voel ik me een Kosmisch mens. Steeds meer liefde stroomt als vanzelf uit mijn hart. Ook innerlijk kind- en egostukken zijn omhoog gekomen en doorvoeld. Ik dacht dat ik “er” bijna was...

Maar ergens was er ook het gevoel dat er een nieuwe stap nodig was. Ik had een beetje genoeg van het achterover leunen en consumeren tijdens workshops. Ik wilde gaan meedraaien in de woon-werkgemeenschap om werkelijk te ervaren wat dat eenheidsveld nou betekent voor mijn systeem. Lees hier verder

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18