Heel je relaties en seksualiteit!

Start 25 april, 5x wo. avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Als je op jezelf bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte; je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander is, of je voelt je niet gezien en verdrietig…

 

Verschillen en gevoeligheden

 • Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel?
 • Is de één heel gevoelig en de ander juist niet?
 • Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen?
 • Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen?
 • Kun je ook de vreugde in je buik voelen?
 • Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht?
 • Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of ben je afwezig?
 • Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot?
 • Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld?

 

Ga je voor het hoogste in jou?

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet? Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel?
Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

Tijdens deze online cursus met Willeke Jansen verander je de relatie met jezelf, de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit, door de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen. Je zult minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt lossen op en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling wordt op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je vertrouwt meer in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Tijdens de online cursus bespreken we algemene thema’s en benoemen de kwaliteiten en valkuilen van het mannelijke en het vrouwelijke. Je erkent jezelf hierdoor makkelijker in jezelf en/of in de ander. We bespreken (door jou ingebrachte) situaties, waardoor onderlinge dynamieken mogelijk voor je verhelderen en je leert er op een andere wijze mee om te gaan. Ook is er ruimte voor andere vragen.

Door de online cursus lossen niet alleen lastige en pijnlijke situaties op, je ervaart steeds meer innerlijke vrede! Ook in de toekomst zal dit blijven. Je wordt steeds zuiverder en opener in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving laten meer los. Je wordt de kracht en openheid die je werkelijk Bent en voorkomt herhalingspatronen in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Geef je op vóór 11 april om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting!

Wees er op tijd bij en maak gebruik van deze mooie korting. De cursus kost dan geen €255,- maar slechts €215,-.

Klik hier om je op te geven met vroegboekkorting

 


 

Healingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen

De 5 online groepsavonden bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik, seksualiteit en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf houdt. Dat je steeds meer verruimt, meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen ontvang je prachtige gechannelde healingen. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

De Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen helpen je hogere zieledelen te integreren, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid. Dit merk je voelbaar tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling met hun energie.

 

We behandelen de volgende Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen:

Tweelingstraal- innerlijk Heilig Huwelijk

Tweelingstraal juni 2011 (1).JPG

 • Houd je meer van de ander dan hij of zij van jou? Wil je niet langer ontrouw zijn aan jezelf en jouw Weg?
 • Is het steeds duwen en trekken in een relatie en wil je dat niet meer?
 • Ben je op een dieper niveau bang voor verlating of voor overgave?


Hartchakra

Hartchakra.JPG

 • Past je hart zich steeds aan anderen aan of wil je je hart volledig openen?
 • Wil je leren op vanzelfsprekende wijze liefde en steun aan te trekken en te schenken?
 • Ben je bang voor verlating, afwijzing of onvoorwaardelijke verbinding?


2e Chakra

Tweede Chakra Tuin-6822.jpg

 • Heb je moeite om lichtvoetig te zijn en te genieten van het leven? Ben je zorgelijk of vaak moe?
 • Vind je het moeilijk een vervullende zielsrelatie of fijne seks te hebben?
 • Heb je weinig contact met je innerlijke kind en voelen anderen jou niet aan?


Verlichte seksualiteit

Verlichte seksualiteit en Co-coreatie.JPG

 • Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?
 • Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet?
 • Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

 
Bronliefde-Lemurische engelen

lemurisch bos 2013

 • Waar moet je zijn, wat is bedoeld?
 • Hulp bij het omgaan met je relatie of verdriet?
 • Heen en weer geslingerd worden tussen je ikje en het Goddelijk Zelf dat angstloos, besluitvaardig, en twijfelloze Liefde is

 

 


 

Praktische informatie

De online cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur, gegeven door Willeke Jansen. Iedere avond heeft een eigen thema welke wordt uitgediept middels een lezing.

Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk vragen in te brengen welke Willeke zoveel mogelijk beantwoordt (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers). Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

Naast de lezing geeft Willeke ook een multidimensionale healing middels een Zelfrealisatie Krachtplaatstinctuur die resoneert met het onderwerp. Je wordt voelbaar geopend naar een verruimd bewustzijn en in de verbinding gebracht met de Liefde van je ware Zelf. Je ontvangt healing op blokkades, diepliggende overtuigingen, innerlijke onveiligheid en overlevingsmechanismen welke de relatie met jezelf en/of met de ander kan stagneren. Ook ontvang je healing op de balans tussen mannelijk/vrouwelijk en op je seksualiteit. Elke healing brengt nieuwe lichtcodes binnen die het proces in jou en je verdere groei verdiepen.

Aan het einde van iedere les ontvang je een huiswerkopdracht. De huiswerk opdrachten helpen je bij het meer bewust te worden en stil staan bij hoe je functioneert in het dagelijks leven en hoe je dit mogelijk kunt transformeren. Bij een volgende groepsavond bespreken we kort je ervaringen die je had door de huiswerkopdracht.

Elke online avond duurt ongeveer anderhalf uur en start om 19.00 uur.

 

De channelings vinden om de week plaats op de volgende data (m.u.v. meivakantie):

 • woensdag 25 april 2018
 • woensdag 9 mei 2018
 • woensdag 30 mei 2018 (let op 3 weken later ipv 2 weken)
 • woensdag 13 juni 2018
 • woensdag 27 juni 2018

Kun je één van de avonden niet meedoen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.
Ik ontmoet je graag online!

Klik hier om je op te geven met vroegboekkorting

 

Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van en het openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf, je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid in combinatie met je meesterschaps kracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Ik breng deze kennis, liefde en ervaring over tijdens mijn persoonlijke consulten, online workshops en live workshops. Ook zal ik telkens de weg naar Godrealisatie voor je openen.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Ervaringen van deelnemers eerdere online cursussen met Willeke:

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

 

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.

Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"

 

"Dag lieve Willeke,

Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!

Ik schrijf jou nu al deze ervaring want er is heel veel gebeurt de afgelopen weken.
Dankzij jouw channeling & een heling op mijn 1 ste chakra volgens mij + een heling op het hartcentrum tijdens deze channeling kon ik een uurtje later een angst toelaten / voelen:

Ik was van kinds af aan al bang dat de LIEFDE ineens verdwenen kon zijn!!

Ik kon deze angst toelaten en ervaren, maar ook het verdriet van al die jaren ergens bang voor te zijn geweest en mezelf te beschermen / mijzelf af te sluiten oa hiervoor....en dat zonder te "weten"...waarvoor eigenlijk!"

 

"Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel byzonder!

Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

Klik hier om je op te geven voor deze online cursus met Willeke Jansen