Elohim edelstenen: geef je spirituele groei een boost!

Diamanten bewustzijn hanger.jpg

Voorbij zelfbescherming, eigenbelang, emotie en ik-oppasser

De prachtige Diamantenbewustzijn hangers zijn na 9 maanden van afwezigheid weer voorradig! De schitterende bergkristal clustertjes zijn door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld geprogrammeerd met krachtige energie voor jouw bewustzijnsgroei en verdieping en brengt je voorbij zelfbescherming, eigen belang en emotie. Deze Elohim hanger geeft je spirituele groei een enorme boost!

Bestel nu je Diamantenbewustzijn hanger voor 24,50

 


 

Nieuwe Paradijselijke Eenhoorns!

Eenhoorn mark stone (2) kleiner gemaakt.jpg

De Elohim Eenhoorns van edelsteen waren 3 weken geleden binnen 1 dag uitverkocht. Gelukkig hebben we weer nieuwe, hele mooie, binnengekregen van o.a. jaspis, fluoriet en markstone!

'De Elohim Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdesveld in huis.'


Bekijk snel alle Eenhoorns op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Bewustzijn verhogen, hersenen.jpg

Tril je mee op zwaarte uit de omgeving en maatschappij?

Tijdens je spirituele ontwikkeling opent je bewustzijn in meerdere dimensies en wordt je aura groter en ruimer. Hierdoor zijn we gevoeliger, sensitiever en meer verbonden met andere mensen en hun emoties en gedachtevelden. Als gevolg daarvan pikken we gemakkelijk storende, zware energie uit de omgeving en maatschappij op. Vermoeidheid, depressieve gedachtes of vaak niet lekker voelen zijn daar een direct gevolg van. Hierdoor kunnen we ook dieper wegzakken in relatie- en andere problemen dan nodig is. Door je Lichtkracht te verhogen en je systeem te vullen met trillingen van gezonde frequenties die je opbouwen, kun je een hoop ongemak verzachten en voorkomen.


De Bloesem krachtplaats tinctuur helpt bijzonder goed als het gaat om zwaarte van de omgeving uit je aura en lichaam te transformeren en het krachtiger maken van het innerlijk kind en je fijngevoeligheid.

Bloesem krachtplaats tinctuur voor slechts 19,95


"Deze bijzonder tinctuur vult me helemaal op, bekrachtigt mijn aura. Ik voel me op een hele fijne en speelse manier geaard.
Het maakt me blij in de buik met een heldere focus. maar ook meer een verbinding vanuit het grote geheel, als ik daar op invoel gaat mijn hart verder open en voel ik mijn innerlijke kracht van top tot teen. Het wordt verspreid via het hart ook naar mijn omgeving."

Brigitte

 Belastende straling.jpg

Aura- en huisbescherming van groot belang

Hoge lichtkracht en trilling zijn essentieel voor effectieve bescherming bij hooggevoeligheid, (aard) straling, entiteiten, sferenbelasting en negatieve beïnvloeding. Door je aura, praktijk, werkplek en huis te zuiveren en beschermen met hoogwaardige Elohim producten blijven je eigen Lichtkracht, levensenergie, vitaliteit, gezondheid, subtiele lichtlichamen en welzijn gewaarborgd tot op het 13 dimensionale niveau van je ware Zelf.

Bekijk hier de Elohim producten voor aura en huisbescherming


"Wat ik kan zeggen is dat ik een heerlijk gevoel van rust en vrede ervaar.
Ook de (negatieve) gedachten zijn een stuk minder en daardoor ben ik veel meer geankerd in mijn lichaam en ’t nu. Heel fijn!Ook komen de ervaring

en in de natuur van bomen, planten, dieren veel meer binnen op subtiele wijze, welke voelbaar resoneert met mijn zijns-kern." 

Bergkristal schedel.jpg

 

Nieuw binnen: 2 prachtige Bergkristal schedels met power!

De multidimensionaal geactiveerde bergkristal schedel opent je in het kristallijnen zuivere licht van je essentie en ziel en geeft dit bescherming. Ego, schaduwgedachten en onzuiverheden komen aan het licht en worden diepgaand gezuiverd.

Deze Elohim schedel realiseert grote bewustzijnsgroei en ankert dit op je onderste chakra’s

Je pillar of light kwaliteiten, inspiratie, ideeën en essentie komen tot bloei. Wanneer deze schedel jou kiest, helpt hij je te uiten en je prachtige bewustzijn te verbinden met je hart en subtiele buikgevoel. Je houdt jezelf niet langer klein en je handelt en spreekt als vanzelf vanuit Meesterschap en liefde. Je gaven en kwaliteiten komen naar de voorgrond en het is voor je Ziel een genot om zich daarin te uiten.

Deze schedel kan ook uitstekend worden gebruikt om mee te healen!

Bekijk hier meer foto's en lees de uitgebreide beschrijving

 


 

Elohim melkkwarts geode.jpg

Prachtige kleine melkkwarts geodes voor je Pillar of Light kwaliteiten en kristallijnen zelf

Ontelbaar vele kleine kwarts kristalletjes maken je helemaal blij en activeren je Pillar of Light kwaliteiten. Het puurste in jou krijgt bescherming door deze zeer zuivere Elohim kristallen in moedergesteente.

Er zijn maar een paar geodes beschikbaar, op = op!

Bestel nu je melkkwarts geode voor 15,00

 


 
Heerlijke geurende Elohim Aura spray's reinigen je aura en huis

a 13 D paradijselijke nieuwe aarde, eenhoorn.JPGDe heerlijk geurende Elohim huis en auraspray's reinigen je hele aura en huis van sferen, gedachtenvelden en zwaarte. Je zult merken dat de sfeer in huis of kantoor stralender, sprankelender en lichter voelt. Er ontstaat een frisse, blije en schone sfeer.

Je hebt keuze uit maar liefst 9 soorten, kijk op www.elohim-edelstenen.nl

Vanaf 3 stuks 30% korting!

 


 

Groene Jade Schedel.jpg

Vele Lichtwerkers voelen zich sterk aangetrokken tot de groene Jade schedels van het Elohim Centre 

Nog maar drie beschikbaar!

Het gaat heel snel met de groene Jade schedels. Meer dan de helft is al verkocht. Een groot aantal lichtwerkers voelt zich sterk aangetrokken tot het grote kosmisch nieuwetijds meesterbewustzijn van de geactiveerde Elohim groene Jade schedel en de hele verfijnde zachte energie die het uitstraalt.
De schedel verbindt je rechtstreeks met het kosmische plan van de Bron. Het wordt je duidelijk welke unieke rol jij vervult in dit leven. Je diepste en meest pure zielekwaliteiten worden geactiveerd door de schedel en zullen zich gemakkelijker ontplooien.

Lees hier verder wat de schedel jou kan brengen 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Start 25 april | Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Wil je nog mee doen met deze succesvolle online cursus gegeven door ervaren Elohim docent Willeke Jansen? Schrijf je in vóór woensdag 11 april.

Schrijf je nu in en maak gebruik van €40,- vroegboekkorting