Vandaag laatste kans met vroegboekkorting op de online groepshealing

Vandaag de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting voor de aankomende grote groepshealing!

Nieuwe aarde.jpgSluit jij je ook aan bij het prachtige eenheidsveld van de aankomende groepshealing? We verwachten een grote groep net als de vorige keren, waar er ruim 180 mensen meededen!

Geef je vandaag op en je betaalt geen €31,50 maar slechts €24,-.

Klik hier om je aan te melden

 


 

8 maart 19:30 - 20:30 uur | Groepshealing live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Online groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je alledaagse leven verandert door de groepshealing / transmissie naar meer geestelijke rijpheid en bewustzijn. Blauw licht, straal.jpgJe wordt voelbaar hoger aangesloten. Je zult door de groepshealing / transmissie wakkerder worden in het serieuzer nemen van je intuïtie, van je subtiel buikgevoel of waarschuwingsgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen" en ze serieus te nemen. Je staat op voor wie je bent in de relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je 6 dimensionale seksuele wezen en organen.

 

Je verdiept de verbinding met je innerlijk kind en laat oude pijn los

De groepshealing helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten. Ook op relatie en seksueel gebied. Je wordt je na de channeling en healing meer bewust van je innerlijk kind en doorziet het wanneer je gedrag daardoor niet integer of fair is naar de ander(en). Na de groepshealing is je innerlijke leven verder verrijkt, en ben je hier meer trouw aan geworden. Hierdoor heb je minder zelfbescherming, vergelijken en verdedigen nodig en blijf je meer in balans. Werk en relaties kloppen niet altijd meer met je vollediger Zelf. Hoe ga je daarmee om?

 

Vind het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie

De online groepshealing helpt je om het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie te vinden. Ook op fysiek gebied zal er healing plaats vinden. Het laat je niet langer in cirkels denken over je huidige partner(loosheid), seksualiteit of werksituatie. Het zuivert je oude seksuele en relationele geschiedenis. Jouw menselijke wil, verantwoordelijkheid, gedrag en mening verruimen zich tot een hogere Wil en visie. Je keelchakra wordt geopend naar de eenheid met de geascendeerde Meesters, je innerlijk kind, de Bron en je Goddelijke Vonk.

 

Wil je je minder aangevallen, afgewezen of gekwetst voelen en je keelchakra bevrijden?

Melchizedek en je Pleiadische helpers brengen je zuiveringen, warmte, verbondenheid en 6 dimensionaal meesterschap.

 

Geef je vandaag op en maak gebruik van de vroegboekkorting van €7,50

Klik hier om je aan te melden

 Ervaringen van deelnemers:

"Sinds de laatste online transmissie ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Alles lijkt verder weg, maar tegelijkertijd heel dichtbij, alsof het ook in mij is; alles lijkt uitvergroot. Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. Ook op t werk ben ik aanwezig, maar is er dezelfde vreemde afstand tot alles, het werk, de emoties en gevoelens van anderen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht...droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Ik wil dit met iedereen delen; de kalmte, stilte, vrijheid en vooral dankbaarheid die ik voel; dat ik mag zijn, hier in dit leven (dat is vaak wel anders geweest!).

Lieve groet M

 

"Allereerst Joke, bedankt voor de prachtige transmissie, ik voelde me meteen zo verbonden met de goddelijke eenheid. Een zo vertrouwd gevoel van verbondenheid met de oorsprong, vreugde, pure liefde…ontroert me nu nog. Een herkenning tot diep in mijn cellen, prachtige kleuren en vormen niet van hier en nu. Zelfs de dag erna nog via mijn derde oog, al die kleuren. Die ik eigenlijk niet kan benoemen maar voelde buiten ook een herkenning vanuit de aarde, de planten en de bomen, die daar op reageerden.

Voor t eerst voelde ik die verbinding vanuit het hele universum tot diep in de aarde.

Zo mooi, als ik de woorden schrijf tril ik tot in mijn tenen. Een diep besef…het is oké om hier te zijn, alles is hier….niet meer zoeken. Ontroerend maar zo blij als een kind tot diep in mijn aarding. 

Bij het stukje van het mannelijk en vrouwelijk kwam veel verdriet vrij vanuit het vrouwelijk om gezien te worden door het mannelijk. Pijn van verlatenheid werd uit mijn benen geschud, hierbij werd er ook veel duidelijk wat mijn angsten mij laten zien.

Voel me nu steviger staan, rechter op, meer rust en blijheid."

B

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

Klik hier om je aan te melden voor de groepshealing op 8 maart