Elohim edelstenen: Heel veel prachtigs voor de nieuwe aarde mens

eenhoorn obsidiaan.jpg

Nieuw binnen: Paradijselijke Obsidiaan Eenhoorns!

Deze AA+ kwaliteit Eenhoorns zijn zo prachtig en hebben een geweldige energie. We hebben 2 weten te bemachtigen dus wees er snel bij!

Wat brengt het Eenhoorn bewustzijn?
Het Eenhoorn bewustzijn helpt onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, te ontwikkelen in jou en je omgeving. Het helpt je innerlijk kind in de verlichte staat zodat het  zich niet langer verweert, terugtrekt, bang of onveilig voelt. De Elohim Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdsveld in huis.

Bestel jouw unieke Eenhoorn op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Elohim Clear Consciousness Crystal
Geweldig voor Bewustzijnsgroei en aurahealing!

dubbelspaat heldere calciet.jpg

Deze kraakheldere Elohim kristallen zijn zeer zuiver en puur en schenken je enorme bewustzijnsgroei. Ook zuiveren ze je chakra's en aura van schaduwgedachten en patronen. Deze kristallen zijn van uitmuntende kwaliteit.

Lees hier meer over de bijzondere clear consciousness Crystal - per stuk slechts 27,50


 29 april 10:00 - 17:00 | Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

kristal legging op vloer.jpgIk nodig je uit om ontroering, aarding, ontspanning en onvoorwaardelijke liefde te komen ervaren door het geven en ontvangen van een multidimensionale chakra edelsteen legging. Een chakra edelsteen legging is een hele bijzondere gebeurtenis waarbij healing en transformatie op lichaam en zielsniveau mogelijk is. De liefdevolle samenwerking tussen de edelstenen en de healer zorgen voor een veilig healingsveld waardoor de transformatie tot diep in je cellen en lichtlichamen komt.

  • Wil jij ervaren hoe het is om in een veilige omgeving en onder begeleiding een multidimensionale chakra edelsteen legging te geven en ontvangen met daarbij keuze uit honderden prachtige Elohim edelstenen en kristallen?
  • Heb je affiniteit met edelstenen en kristallen en wil je hun puurheid en kracht op nieuwe wijze ervaren?
  • Zoek je ondersteuning, tips en advies bij het werken met edelstenen voor zowel privé als je praktijk?
  • Wil je zelf leren waar je op moet letten en wat er kan gebeuren als je anderen een legging geeft?

 

 Eer en bekrachtig je kristallijnen natuurverbindingen met groene opaal

Groene opaal freeform klein.jpgWe hebben weer schitterende groene opaal free form stukken weten te bemachtigen. Wat een heerlijke energie hebben ze! De Elohim groene opaal activeert je pure kristallijnen magisch natuurkind. Natuurwezens verschijnen in je aura, maken lichtvoetig en verheffen je voorbij alle schaduw en zorgen. Voel de verbinding met Gaia en de natuur sterker en sterker in je worden!

De eerste (kleine) stukken groene opaal staan online. De grotere kamerstukken zijn in de spirituele winkel van het Elohim Centre te bewonderen.

Elohim groene opaal beschikbaar vanaf 17,50

 Hoe reinig je edelstenen en laad je ze op?

Groep kristallen 5.JPGDe pagina over het opladen en reiningen van edelstenen op elohim-edelstenen.nl is compleet vernieuwd!

Neem snel een kijkje en geef je edelstenen de best mogelijke zorg.

Belangrijke informatie over opladen en reinigen lees je hier
 

Aanbieding: Gaia's droom tuinedelsteen set

 

Van 110,50 nu voor 92,50

"Ben super blij met de set. Voelt goed voor de tuin en mijzelf.
Voordat ik de set op het terras plaatste waren er ongelooflijk veel mieren. Sinds ik de stenen plaatste zijn deze verdwenen.
Zelf heb ik ze nooit bestreden. Ook de tuin gedijt prima en ziet er prachtig uit.
Dus dank jullie wel voor de stenen, die jullie voor mij uitzochten!"

Bestel je Gaia's droom tuinedelsteen set hier

 


 

Ontplooi je Bron-kracht en ontwikkel eigen autonomie

deva set de volheid van het nu.jpg

De 5 delige deva set 'de volheid van het nu' draagt de gecombineerde kracht van 5 prachtige deva's (nartuur engelen) voor de groei en activatie van jouw eigen oer-kracht. Vanuit je basis voel je je sterker en zekerder worden. Niet als wilskracht, maar vanuit de Kracht van je ware Natuur.
Lees hier hoe je de set kunt gebruiken

Een bijzondere en liefdevolle omhelzing - reading door Ingrid

Lichtwesen knuffel.jpg'De energie van deze geweldige Lichtwesen Knuffelengel voor jong en oud pakt je vast en geeft je een bijzondere, liefdevolle omhelzing. De energie van verschillende engelen is duidelijk voelbaar als ik de engel vasthoud. Warmte en geborgenheid voel je door je heen stromen. Het gevoel van jezelf groot houden en alles 'moeten' wordt voelbaar minder en zachter. "Wie je bent en wat je doet is geweldig, dapper lichtwezen dat je bent", zo laat de knuffel engel je voelen.

De Lichtwesen Knuffelengel versterkt het gevoel dat je je eigen grote vriend(in) mag worden. Ook wordt je innerlijk kind aangeraakt, je wordt milder naar jezelf. Weggestopt verdriet komt naar boven en wát een opluchting dat dat is! Door de beschermende en zachte helende energie kunnen innerlijke pijnstukken 'veilig' transformeren en komt er meer ruimte vrij om meer liefde en warmte door je heen te laten stromen. Al met al een heerlijke knuffel voor iedereen die een bijzondere en liefdevolle omhelzing kan gebruiken.'

Bestel deze heerlijke knuffel engel op www.elohim-edelstenen.nl


Vacature vrijwillig(st)er

Ingrid, die deze knuffelengel reading schreef, heeft langere tijd in de edelsteen winkel geassisteerd en heeft inmiddels een partime Elohim baan gekregen. Wil jij ook als vrijwillige participant in de Elohim winkel meehelpen en ben je bereid daarnaast ook andere werkzaamheden te doen, solliciteer en mail dan naar willeke@elohim-centre.org  Polychroom jaspis kamerstuk.jpg

Heb je deze knapperd al gezien?

Met bijna 6 kilo en een werkelijk prachtig kleurenspel is deze Elohim Polychroom Jaspis echt een uniek stuk.

Deze Polychroom Jaspis edelsteen verbindt het kosmische en het aardse, idee en praktijk, het ideaal en de zakelijkheid. De Polychroom Jaspis brengt overal balans en lijnt uit met Aarde en Bovenwereld. Hij geeft een veilige, krachtige en zachte aarding en helpt om bij jezelf te blijven. Zijn energie creëert een 'oase van rust' en voert spanningen en emoties af.

Lees hier de uitbreide tekst van deze multidimensionale geactiveerde schoonheid

 


 

Start 25 april, 5x wo. avond | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel? Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Lees meer over deze online cursus met Willeke Jansen


"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!"


"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin."