Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!

Online avond cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk! Vanaf de 5e dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je 5 dimensionale zieledeel is deze online cursus iets voor jou! Door de E-cursus versterkt je gevoel en intuïtie, net als je 5 dimensionale zieledeel. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen.

Aarde verlicht.jpg

Door het activeren van je 5e dimensionale zieledeel ga je je lichter en blijer voelen. Passie, zingeving en weten wat je wilt nemen toe! Het leven op aarde wordt een spel met prachtige gaven en groei mogelijkheden. Je voelt je ruim en helder. Langzaam zal de leiding van je functioneren zich verplaatsen van je hoofd naar het gevoel van je ziel.  

In deze online cursus neem ik je graag mee in de transformatie hoe jij ook vanuit de 5e dimensie kunt leven. Leven vanuit de 5e dimensie betekent meer gemak, lichtheid, positiviteit en in het hier en nu aanwezig kunnen zijn.

Waar in de 3e dimensie angsten, oordelen, negativiteit, onzekerheid, beperkingen en onderdrukking overheersen is dit vanaf de 5e dimensie heel anders. Je kijkt vanuit de 5e dimensie minder moeilijk, controlerend of angstig naar het leven, je kijkt juist vanuit mogelijkheden, zachtheid en compassie. Dit ervaar je innerlijk en zul je uiterlijk ook manifesteren!

De online cursus vindt plaats gedurende 5 weken op dinsdag avond van 19:00 - 20:30 uur en start op dinsdag 3 april.

 

Nu tijdelijk €40,- vroegboekkorting!

Als je op tijd boekt kun je gebruik maken van de vroegboekkorting van €40,- welke 27 maart komt te vervallen.

Klik hier voor meer informatie over deze online cursus

 


 

Foto filmpje Marlisa.jpg

 Wat leer je in de online cursus:

 • Wat het verschil is tussen de 3e, 4e, 5e  en nog hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen.
 • Wat de dimensies inhouden en hoe je deze ervaart en ondersteunt.
 • Wat je kunt doen om meer geluk in jezelf te ontwikkelen en belichamen.
 • Hoe je kunt herkennen wanneer je vanuit de 3e of 5e dimensie reageert.
 • Hoe je vanuit de 5e dimensie omgaat met relaties, emoties, je innerlijk kind en moeder aarde.
 • Hoe je de eenheidsliefde of Christuskracht in jezelf opent.

 

Wat ontvang je tijdens de online cursus:

 • Lezingen over verschillende onderwerpen. Iedere avond wordt er een ander thema besproken, thema's die o.a. aanbod komen zijn; de verschillende dimensies en wat deze inhouden en hoe je die ervaart, verbinding met je innerlijk kind en emoties, mannelijk en vrouwelijke eenheid in jezelf, je innerlijke veiligheid, vertrouwen en autoriteit, liefde, eenheid, oordeelloosheid en moeder aarde.
 • Inzichten en coaching welke je kunt toepassen in je eigen leven.  
 • Multidimensionale afstand Healingen om je bewustzijn en hart te openen naar de 5e dimensie en daarmee innerlijke veiligheid, eenheid en liefde in jezelf te belichamen.
 • Huiswerk opdrachten om het proces van je 5e dimensie te belichamen en verdiepen.
 • 5 Krachtplaatstincturen welke diep door je DNA, genetische en celinformatie werkt en jouw bewustzijn blijft verruimen en openen naar de 5e dimensie.

 

Klik hier om je aan te melden voor deze online cursus

 


 

Praktische informatie

De online cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur en wordt gegeven door Marlisa Hof. Iedere avond heeft een eigen thema dat wordt uitgediept middels een lezing. Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk vragen in te brengen welke Marlisa zoveel mogelijk zal beantwoorden. Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

Naast de lezing wordt er ook een multidimensionale healing gegeven middels een Zelfrealisatie Krachtplaatstinctuur die resoneert met het onderwerp. Je zult voelbaar geopend worden naar een verruimd bewustzijn en in de verbinding worden gebracht met de Liefde van je ware Zelf. Je ontvangt healing op blokkades, diepliggende overtuigingen, innerlijke onveiligheid en overlevingsmechanismen welke het leven vanuit je 5e dimensionale zieledeel stagneren. Elke healing brengt nieuwe lichtcodes binnen die het proces in jou en je verdere groei verdiepen. Aan het einde van iedere les ontvang je een huiswerkopdracht welke je thuis kunt toepassen. De huiswerkopdrachten helpen je bij het meer bewust te worden en stil staan bij het leven vanuit de 5e dimensie. Bij een volgende les bespreken we kort je ervaringen die je had door de huiswerkopdracht.

 

De online cursus wordt op de volgende data gegeven:

 • dinsdag 3 april 2018
 • dinsdag 10 april 2018
 • dinsdag 17 april 2018
 • dinsdag 24 april 2018
 • dinsdag 1 mei 2018

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 1 week (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

Klik hier om je aan te melden

 De volgende Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen worden gechanneld tijdens de avonden om jou te openen naar je 5e dimensionale zieledeel:


Pillar of Light - Sekinah

Pillar of Light, geboorte Gouden Tijd, Sekinah.jpgDe energie van deze tinctuur en krachtplek activeert je multidimensionale Gaven, volledig potentieel, Bewustzijn, Licht (lichamen), gevoeligheid en je zieledelen. Zachte, geborgen Sekinah-Liefde komt in je cellen en gedrag. Ze doet niet, maar “is”. Ze verspreidt geen Kennis zonder het te “zijn”. Je ontvangt zuivering voor opvoedingpatronen, wils-inspanning, wij-gevoel, genen, individueel, collectief en zielsfamilie karma.


Sekhmet Hathor Isis Horus

Sekhmet Hathor Isis (1).JPGSekhmet, Hathor, Isis, Horus energie transformeert het ego, lager zelf en onbewuste, (collectieve) karmische patronen in DNA, gen en gedrag, je oude denk- en doe wijze.  Sekhmet zuivert en activeert je innerlijk kind en buikgevoelens, Hathor opent je hart in je Divine wij-hart (is tevens heling op oude relatiepijn). Isis geeft je de initiatie en zuivering van je mind en Horus om je de Kosmische Kennis en je Zijnsstaat te brengen.


Basischakra - Kundalini

basischakra 2013.jpgDe energie van de basischakra tinctuur geeft je een diepere aarding, stabiele rust en vrede, innerlijke veiligheid en een Thuisgevoel in je lichaam. Helpt je bij opstaan voor je eigen Weg, stappen zetten, twijfelloos, Vrij, onafhankelijk en angstloos. Bij het aantrekken en omgaan van welzijn, geld en materie.

 

Tweelingstraal - Innerlijk Heilig Huwelijk

De tinctuur van de tweelingstraal 2013.jpgTweelingstraal - Innerlijk Heilig Huwelijk helpt je bij het voltrekken van je innerlijke Heilig Huwelijk en de geheelde relatie met jezelf. De verbinding met je complementaire tweelingstraalbewustzijn wordt hersteld. Je hang naar bevestiging maakt plaats voor zelfwaardering, innerlijke aandacht en zelfliefde. 

 

Gouden Moeder Aarde

Gouden Moeder Aarde juni 2016.jpgDe Gouden Moeder Aarde brengt je meesterschap over Liefde, Welzijn en Vreugde. Ze helpt je bij het functioneren in eenheid tussen de God-Godin en het innerlijk kind. Je opent je voor de onvoorwaardelijke liefde voor dieren-, planten-, stenen-, sterrenwezens en heel het leven. Je wordt de eeuwige Liefde, de liefde zonder weggeefstand die niet DOET maar IS.

 


 

Graag ontmoet ik je online tijdens deze cursus over leven vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!

Klik hier om je aan te melden en gebruik te maken van de €40,- vroegboekkorting


Over Marlisa Hof:

IMarlisa 2017-klein.jpgk ben als ervaren Elohim master healer reader coach gespecialiseerd in het praktisch en helder maken hoe je te midden van de hectiek van je leven trouw kunt zijn aan je ziel, innerlijk kind en ware Zelf. In de begeleiding en healing geef ik je persoonlijke praktische handvatten mee en open je in je subtiel gevoeligheid, hoger bewustzijn en Essentie. Reeds jaren loop ik het pad van zelfrealisatie en Inwijding, deze weg heeft mijn grootste liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.