De Diamond New Earth gemeenschap

 

Samen bouwen aan the Diamond New Earth

Meewerken in de nieuwetijds Elohim gemeenschap "The Diamond New Earth" kan flink uitdagend, maar alleszins de moeite waard zijn als je deel wilt uitmaken van het blije veld van belangeloze Liefde en dit samen met de teamleden en vrijwilligers wilt beoefenen in de groene oase van de Elohim Krachtplaats in ZO Groningen. De woon-werk gemeenschap is er voor hen die zich los maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en willen begeven in een fijngevoeliger, rustiger en verbonden energieveld van gelijkgestemden die vanuit hun ziel en Ware Zelf willen bijdragen en de kracht van een eenheidsveld en innerlijke groei willen ervaren.

 

Het dienstbare Moeder Aarde Pad van de nieuwetijds mens doet het eenheidsliefdesveld op aarde groeien 

 

De nieuwe Mens en Aarde ontstaat niet door te mediteren of mooie verhalen te hebben over hoger energiewerk, Spirits of Gaven, maar door je vanuit eenvoud, liefde en bewustzijn af te stemmen op de groepsziel, het veld en het werk en je in te zetten voor een groter belang.

Door met je hoofd en hart helemaal bij het gesprek of de klus en in het hier en nu te zijn, werk je zonder egogedachten en kun je genieten van het eenheidsliefdesveld dat je optilt envan het doel van je werk. Je beoefent het overstijgen van innerlijke saboteurs, in te korten denken en reactiviteit, en vergroot daarmee het Lichtveld van de nieuwe samenleving. Een samenleving gebaseerd op eenheid met de natuur, de ziel en het ware Zelf.

Lees hier meer informatie

 

Wat haal je op tijdens het participatie-vrijwilligers leer-werk-traject?

Het Licht van de Krachtplaats en groepsziel draagt en opent je zolang jij dat ook blijft doen.

  • Je eigen innerlijke autonomie en autoriteit, hetgeen ego-onzekerheid en aangepastheid oplost
  • Ontwikkeling van hoofd, naar hart, naar buik; uit het hoofd komen, meditatief werken
  • Vanuit je hogere Liefde/Bewustzijn en non-dualiteit omgaan met boosheid, (liefdes)verdriet, gespannenheid of reactiviteit
  • Geboorterecht en innerlijke zekerheid weer voelen (je recht van bestaan en plek in het hart van anderen om wie je bent als ziel en essentie, niet om wat je doet)
  • Kundalini, levensenergie, gezondheid, bewustzijnsverruiming, genieten, lichtvoetigheid
  • Jezelf betrekken op het geheel, verbondenheid met gelijkgestemden, met Gaia en de Bovenwereld in je dagelijks functioneren brengen

  

Kosten en praktische informatie

Net als in andere ecodorpen, spirituele gemeenschappen en ashrams onderhouden Elohim medewerkers en vrijwilligers de gemeenschap en idealogie door te werken zowel als door hun financiële bijdrage. Daarom draag je, als je fulltime of parttime vrijwilligerswerk doet, €10 per dag dat je werkzaam bent, bij aan de gemeenschap. Bij fulltime vrijwilligerswerk komt dit gemiddeld uit op €215,- per maand. Tijdens je participatie zijn overnachting, maaltijden en korte coachings kosteloos. 

Lees meer praktische informatie

Lees meer over de Diamond New Earth gemeenschap

 

Koffiepauze team 2015

Wil je komen als vrijwillige participant?

Wil meewerken in de winkel, tuinen en de B&B schoonmaak?
Mail dan je motivatie, cv en foto naar willeke@elohim-centre.org

 

Kun je niet fysiek bijdragen maar wil je dit wel financieël doen?

Klik hier voor de mogelijkheid een donatie te geven

 


 

Kauw op het ego-ik gevoel en word je Ware Natuur en Al-Eenheid

Het ego-ik wil steeds iets doen; op weg gaan, denken, ontwijken of iemand zijn. Dat is de kern van ons ik en ego. Los dat op, kauw daar op! Laat het denken en het alles persoonlijk maken steeds weer los en zie; daar is als vanzelf onze Ware Natuur, onze Divine en de realisatie van Wie we werkelijk Zijn!

Lees meer over het 'kauwen' op het ego-ik en de stappen naar verlichting

 


 

Verhalen van participanten en medewerkers

Een voelbare sterkere basis door participatie

Ik was leeg. De wereld lag voor me open en ik kon doen en laten wat wilde, maar ik bleef maar op de bank zitten. Ik wist het niet meer. Een doorbraak arrangement en twee workshops deden me doen inzien dat ik in plaats van het verlenen van zorg als beroep, juist zelf een zekere sturing nodig had. Even bij de hand genomen worden en een richting gewezen worden. Zodoende heb ik besloten mijn baan op te zeggen en me aan te melden als participant bij het Elohim Centre.

Lees mijn verhaal

 

Ontmoeting met het centrum en mijzelf 

Toen ik voor het eerst kennis maakte met het Elohim Centre en de Krachtplaats wist ik niet wat me overkwam. Vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik me welkom, het was als thuiskomen. De sfeer, de mensen en de krachtplaats raakten me diep van binnen. Mijn bezoek was niet alleen aan het centrum en de krachtplaats, het was ook een ontmoeting met mijn eigen licht. Dit licht voelde ik al mijn hele leven, maar nog nooit zo sterk van binnenuit. Ik voelde me als een engel en iedereen om mij heen leek zich hetzelfde te voelen, wat me gek genoeg niet verwonderde. Het voelde allemaal zo natuurlijk, bijna ‘gewoon’. Maar dat was het zeker niet...

Lees meer

 

Werken vanuit het Eenheidsliefdesveld

Mijn ikje komt om de hoek wanneer ik het werk als druk ervaar in combinatie met het gevoel dat ik erop af wordt gerekend als het niet goed zou gaan. Er is dan sprake van een prestatie- of perfectiedrang die ik mezelf opleg; een beeld dat ik zelf creëer over hoe het moet zijn en wat men van mij verwacht. Op dat soort momenten neemt mijn hoofd het over en zit ik niet meer in mijn ontspannen Boeddha-buik. Dan is er niet alleen minder feeling met mijn omgeving en het groepsbelang maar stopt ook de dragende flow. Ik ben dan meer bezig met wat af moet zonder afstemming met wat op dat moment nodig is en versterk daardoor het eenheidsliefdesveld van de groepsziel niet. Geleidelijk aan heb ik geleerd het grootste gedeelte van de dag vanuit de flow zonder afgescheidenheid te werken. Ik maak een planning, dat is mijn richting voor de dag, en verder laat ik de dag ontvouwen. Waar ik eerder halsstarrig aan mijn planning vasthield en in het ikje en mijn mind schoot, gebeurt dat nu veel minder. Er is veel meer besef van het overkoepelende belang, de groepsziel met elkaar en de flow en dat voelt heerlijk. het groepszielveld bruist dan en maakt blij waardoor nog meer mensen in dat veld opgetild worden en meegaan. Ik besef hoe prachtig en nieuwetijds dat is om in die ik-loosheid samen te werken met andere toegewijde en dienstbare teamleden terwijl ik toch mijn afzonderlijke taken heb. Ik besef ook hoeveel gemakkelijker ik mijn Essentie hier in het hogere Licht van het Elohim centrum en de Krachtplaats, kan belichamen in de gewone aardse realiteit.

Jordy

 


 

Start 3 april, 5x di. avond 19:00-20:30 | Online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

Gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgDe transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk! Vanaf de 5e dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je 5 dimensionale zieledeel is deze online cursus iets voor jou! Door de E-cursus versterkt je gevoel en intuïtie, net als je 5 dimensionale zielendeel. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen. Door het activeren van je 5e dimensionale zieledeel ga je je lichter en blijer voelen. We hebben inmiddels al een krachtig healingsveld:

Er doen al 18 mensen mee met deze online cursus en er is nog plek voor meer!
Schrijf je in vóór 27 maart om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

  


 

7 & 8 april 10:00 - 16:00 | Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden?

En verder; wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover kosmische inzichten delen. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, helende channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat. Een prachtige workshop als aanvulling op de therapeutische kwaliteiten, maar ook voor je eigen ontwikkeling en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Edelsteen Chakra legging workshop op 29 april nog maar 5 plekken vrij!

De ene aanmelding na de andere stroomt binnen voor deze workshop. Alleen deze week ontvingen we al 9 nieuwe aanmeldingen. Wil jij ook edelsteen chakra leggingen leren geven? Geef je dan tijdig op.

Klik hier om je aan te melden

 


 

200+ Deelnemers bij online groepshealing: mijlpaal voor de Nieuwe Aarde!

Wat een krachten met zo'n grote groep! Nog nooit in de geschiedenis van de online Elohim groepshealingen deden er zoveel mensen mee. Een mijlpaal voor alle Lichtwerkers voor de Nieuwe Aarde. Ook nu weer vond er enorme healing plaats voor de deelnemers, hun omgeving en het collectief bewustzijn, wat nog lang zal doorwerken. Het hoofd werd helemaal stil gemaakt en de 6e dimensie daalde voelbaar in, waardoor meesterschap voelbaar ontstond en kan gaan doorwerken in werk, relaties en privé.

Bedankt aan iedereen die meedoet en daarmee bijdraagt aan de bewustzijnsgroei op aarde!

Namens Joke en het Elohim team

 


 

 

21 & 22 april 10:00-17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Klik hier voor meer informatie

 


 

Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

  • Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt?
  • Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?
  • Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van de Gaia-Christ-Eenheid. De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde, om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen en activeer je Goddelijk DNA.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Verblijf Elohim Krachtplaats

Bezoekers in de tuinen (2).jpgDe groene Krachtplaats te Veelerveen werkt als een Divine masterhealer en helpt je. De Elohim krachtplaats, helende tuinen, verblijfsmogelijkheden en de 13 dimensionale Elohim bio tincturen en edelstenen dragen de lichtcodes die in bezoekers eenheid, gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes naast het geestelijke, tevens zo diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, buikgevoel en materie. Een verblijf van een week brengt je daarom grote innerlijke groei!

Een echte aanrader dus! Wanneer je een live sessie hebt is een helende tuinen en krachtplaats bezoek gratis, net als bij een overnachting. Je kunt overnachten met verblijfskorting in de hostellerie. Wil je op jezelf boek dan een vakantiehuisje voor 1 week om helemaal aan jeZelf toe te komen. Vraag naar de all-in opties als je ook bio maaltijden wilt meegenieten.

Bekijk hier meer informatie over een verblijf op de Krachtplaats

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0