De Diamond New Earth gemeenschap

Samen bouwen aan the Diamond New Earth

Meewerken in de nieuwetijds Elohim gemeenschap "The Diamond New Earth" kan flink uitdagend, maar alleszins de moeite waard zijn als je deel wilt uitmaken van het blije veld van belangeloze Liefde en dit samen met de teamleden en vrijwilligers wilt beoefenen in de groene oase van de Elohim Krachtplaats in ZO Groningen. De woon-werk gemeenschap is er voor hen die zich los maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en willen begeven in een fijngevoeliger, rustiger en verbonden energieveld van gelijkgestemden die vanuit hun ziel en Ware Zelf willen bijdragen en de kracht van een eenheidsveld en innerlijke groei willen ervaren.

 

Het dienstbare Moeder Aarde Pad van de nieuwetijds mens doet het eenheidsliefdesveld op aarde groeien 

 

De nieuwe Mens en Aarde ontstaat niet door te mediteren of mooie verhalen te hebben over hoger energiewerk, Spirits of Gaven, maar door je vanuit eenvoud, liefde en bewustzijn af te stemmen op de groepsziel, het veld en het werk en je in te zetten voor een groter belang.

Door met je hoofd en hart helemaal bij het gesprek of de klus en in het hier en nu te zijn, werk je zonder egogedachten en kun je genieten van het eenheidsliefdesveld dat je optilt envan het doel van je werk. Je beoefent het overstijgen van innerlijke saboteurs, in te korten denken en reactiviteit, en vergroot daarmee het Lichtveld van de nieuwe samenleving. Een samenleving gebaseerd op eenheid met de natuur, de ziel en het ware Zelf.

Lees hier meer informatie

 

Wat haal je op tijdens het participatie-vrijwilligers leer-werk-traject?

Het Licht van de Krachtplaats en groepsziel draagt en opent je zolang jij dat ook blijft doen.

  • Je eigen innerlijke autonomie en autoriteit, hetgeen ego-onzekerheid en aangepastheid oplost
  • Ontwikkeling van hoofd, naar hart, naar buik; uit het hoofd komen, meditatief werken
  • Vanuit je hogere Liefde/Bewustzijn en non-dualiteit omgaan met boosheid, (liefdes)verdriet, gespannenheid of reactiviteit
  • Geboorterecht en innerlijke zekerheid weer voelen (je recht van bestaan en plek in het hart van anderen om wie je bent als ziel en essentie, niet om wat je doet)
  • Kundalini, levensenergie, gezondheid, bewustzijnsverruiming, genieten, lichtvoetigheid
  • Jezelf betrekken op het geheel, verbondenheid met gelijkgestemden, met Gaia en de Bovenwereld in je dagelijks functioneren brengen

  

Kosten en praktische informatie

Net als in andere ecodorpen, spirituele gemeenschappen en ashrams onderhouden Elohim medewerkers en vrijwilligers de gemeenschap en idealogie door te werken zowel als door hun financiële bijdrage. Daarom draag je, als je fulltime of parttime vrijwilligerswerk doet, €10 per dag dat je werkzaam bent, bij aan de gemeenschap. Bij fulltime vrijwilligerswerk komt dit gemiddeld uit op €215,- per maand. Tijdens je participatie zijn overnachting, maaltijden en korte coachings kosteloos. 

Lees meer praktische informatie

Lees meer over de Diamond New Earth gemeenschap

 

Koffiepauze team 2015

Wil je komen als vrijwillige participant?

Wil meewerken in de winkel, tuinen en de B&B schoonmaak?
Mail dan je motivatie, cv en foto naar willeke@elohim-centre.org

 

Kun je niet fysiek bijdragen maar wil je dit wel financieël doen?

Klik hier voor de mogelijkheid een donatie te geven

 


 

Kauw op het ego-ik gevoel en word je Ware Natuur en Al-Eenheid

Het ego-ik wil steeds iets doen; op weg gaan, denken, ontwijken of iemand zijn. Dat is de kern van ons ik en ego. Los dat op, kauw daar op! Laat het denken en het alles persoonlijk maken steeds weer los en zie; daar is als vanzelf onze Ware Natuur, onze Divine en de realisatie van Wie we werkelijk Zijn!

Lees meer over het 'kauwen' op het ego-ik en de stappen naar verlichting

 


 

Verhalen van participanten en medewerkers

Een voelbare sterkere basis door participatie

Ik was leeg. De wereld lag voor me open en ik kon doen en laten wat wilde, maar ik bleef maar op de bank zitten. Ik wist het niet meer. Een doorbraak arrangement en twee workshops deden me doen inzien dat ik in plaats van het verlenen van zorg als beroep, juist zelf een zekere sturing nodig had. Even bij de hand genomen worden en een richting gewezen worden. Zodoende heb ik besloten mijn baan op te zeggen en me aan te melden als participant bij het Elohim Centre.

Lees mijn verhaal

 

Ontmoeting met het centrum en mijzelf 

Toen ik voor het eerst kennis maakte met het Elohim Centre en de Krachtplaats wist ik niet wat me overkwam. Vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik me welkom, het was als thuiskomen. De sfeer, de mensen en de krachtplaats raakten me diep van binnen. Mijn bezoek was niet alleen aan het centrum en de krachtplaats, het was ook een ontmoeting met mijn eigen licht. Dit licht voelde ik al mijn hele leven, maar nog nooit zo sterk van binnenuit. Ik voelde me als een engel en iedereen om mij heen leek zich hetzelfde te voelen, wat me gek genoeg niet verwonderde. Het voelde allemaal zo natuurlijk, bijna ‘gewoon’. Maar dat was het zeker niet...

Lees meer

 

Werken vanuit het Eenheidsliefdesveld

Mijn ikje komt om de hoek wanneer ik het werk als druk ervaar in combinatie met het gevoel dat ik erop af wordt gerekend als het niet goed zou gaan. Er is dan sprake van een prestatie- of perfectiedrang die ik mezelf opleg; een beeld dat ik zelf creëer over hoe het moet zijn en wat men van mij verwacht. Op dat soort momenten neemt mijn hoofd het over en zit ik niet meer in mijn ontspannen Boeddha-buik. Dan is er niet alleen minder feeling met mijn omgeving en het groepsbelang maar stopt ook de dragende flow. Ik ben dan meer bezig met wat af moet zonder afstemming met wat op dat moment nodig is en versterk daardoor het eenheidsliefdesveld van de groepsziel niet. Geleidelijk aan heb ik geleerd het grootste gedeelte van de dag vanuit de flow zonder afgescheidenheid te werken. Ik maak een planning, dat is mijn richting voor de dag, en verder laat ik de dag ontvouwen. Waar ik eerder halsstarrig aan mijn planning vasthield en in het ikje en mijn mind schoot, gebeurt dat nu veel minder. Er is veel meer besef van het overkoepelende belang, de groepsziel met elkaar en de flow en dat voelt heerlijk. het groepszielveld bruist dan en maakt blij waardoor nog meer mensen in dat veld opgetild worden en meegaan. Ik besef hoe prachtig en nieuwetijds dat is om in die ik-loosheid samen te werken met andere toegewijde en dienstbare teamleden terwijl ik toch mijn afzonderlijke taken heb. Ik besef ook hoeveel gemakkelijker ik mijn Essentie hier in het hogere Licht van het Elohim centrum en de Krachtplaats, kan belichamen in de gewone aardse realiteit.

Jordy

  


 

7 & 8 april 10:00 - 16:00 | Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden?

En verder; wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover kosmische inzichten delen. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, helende channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat. Een prachtige workshop als aanvulling op de therapeutische kwaliteiten, maar ook voor je eigen ontwikkeling en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Edelsteen Chakra legging workshop op 29 april nog maar 5 plekken vrij!

De ene aanmelding na de andere stroomt binnen voor deze workshop. Alleen deze week ontvingen we al 9 nieuwe aanmeldingen. Wil jij ook edelsteen chakra leggingen leren geven? Geef je dan tijdig op.

Klik hier om je aan te melden

 


 

200+ Deelnemers bij online groepshealing: mijlpaal voor de Nieuwe Aarde!

Wat een krachten met zo'n grote groep! Nog nooit in de geschiedenis van de online Elohim groepshealingen deden er zoveel mensen mee. Een mijlpaal voor alle Lichtwerkers voor de Nieuwe Aarde. Ook nu weer vond er enorme healing plaats voor de deelnemers, hun omgeving en het collectief bewustzijn, wat nog lang zal doorwerken. Het hoofd werd helemaal stil gemaakt en de 6e dimensie daalde voelbaar in, waardoor meesterschap voelbaar ontstond en kan gaan doorwerken in werk, relaties en privé.

Bedankt aan iedereen die meedoet en daarmee bijdraagt aan de bewustzijnsgroei op aarde!

Namens Joke en het Elohim team

 


 

 

21 & 22 april 10:00-17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Klik hier voor meer informatie

 


 

Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

  • Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt?
  • Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?
  • Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van de Gaia-Christ-Eenheid. De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde, om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen en activeer je Goddelijk DNA.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Verblijf Elohim Krachtplaats

Bezoekers in de tuinen (2).jpgDe groene Krachtplaats te Veelerveen werkt als een Divine masterhealer en helpt je. De Elohim krachtplaats, helende tuinen, verblijfsmogelijkheden en de 13 dimensionale Elohim bio tincturen en edelstenen dragen de lichtcodes die in bezoekers eenheid, gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes naast het geestelijke, tevens zo diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, buikgevoel en materie. Een verblijf van een week brengt je daarom grote innerlijke groei!

Een echte aanrader dus! Wanneer je een live sessie hebt is een helende tuinen en krachtplaats bezoek gratis, net als bij een overnachting. Je kunt overnachten met verblijfskorting in de hostellerie. Wil je op jezelf boek dan een vakantiehuisje voor 1 week om helemaal aan jeZelf toe te komen. Vraag naar de all-in opties als je ook bio maaltijden wilt meegenieten.

Bekijk hier meer informatie over een verblijf op de Krachtplaats

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021