Re-connect met jouw oorsprong en Gaia

Re-connect met jouw Oorsprong en Gaia!

Heb je al veel aan spirituele ontwikkeling gedaan maar heb je nog steeds niet gevonden waar je echt naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave, geluk en oeverloos vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong en universele Liefde worden in het dagelijkse leven? Heb je het gevoel dat er nog iets in je leven ontbreekt? Het zelfvertrouwen en de kracht van je authentieke Zelf?

2e chakra.jpgJe ervaart misschien nog ontevredenheid, eenzaamheid, stress of het gevoel anders te zijn en er niet bij te horen. De imprents van deze afgescheiden gevoelens liggen diep in je cellen en DNA opgeslagen. Ze zijn ontstaan tijdens de vele duizenden levens die je hebt gehad waar pijn, macht en onderdrukking een rol hebben gespeeld. Waar je Oorsprong en de eenheid met Gaia beschadigd en verloochend zijn. Waar het afgescheiden zelf meer op de voorgrond kwam en je deed vergeten wie je werkelijk Bent.

Dit zijn niet alleen jouw ervaringen, gelijke ervaringen van je voorouders hebben deze imprent versterkt. Het is een collectieve wond die ieders leven beïnvloedt. Diepe pijn, verslagenheid en angst liggen opgeslagen in het onbewuste waardoor het leven vanuit programmaknoppen, oude patronen, mindcontrole en je ik-oppasser en mind overheersen.

 

Elohim re-connection healing helpt je DNA te transformeren naar Heelheid

Leven vanuit eenheid en heelheid vraagt om bewustwording en transformatie. Elohim re-connection healing met je oorspronkelijk Zelf en Gaia versterkt deze ontwikkeling! Tijdens deze bijzondere healing sessie word je geopend naar hoger bewustzijn en universele liefde. Angst en blokkades worden geschoond zodat jouw oorsprong kan ontwaken in je cellen, DNA en GEN-informatie.

Zielsdelen integreren in je fysieke lichaam. Je voelt je hierdoor gevulder en komt dieper thuis in je gevoel. Veiligheid, openheid, vitale levensenergie en geluk nemen toe. Je maakt je minder druk om de dingen die je overkomen, je bent thuis en veilig in verbinding met Gaia en jouw oorsprong. 

Tijdens de sessie kun je vragen stellen waar je staat op je pad om voorbij je ik-illusie naar Overgave te gaan. Naar het worden van je Goddelijke Oorsprong in het dagelijks leven. Hoe ga je vanuit non-dualiteit, Kracht en universele Liefde om met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken, als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. Hoe verruim je de vrede en stilte in je hoofd, hart en buik in de dagelijkse situaties?

Een Elohim re-connection healing duurt 90 minuten en wordt live op de Elohim Krachtplaats gegeven. Door live aanwezig te zijn kan er dieper in het lichaam en in je cellen, tot aan je oorsprong, healing plaats vinden.

Klik hier voor meer informatie over een Elohim re-connection healing

Voor een ware doorbraak tot aan je oorsprong is één sessie meestal niet voldoende. We raden je daarom aan om na dit consult een sessie-traject aan te gaan welke de opgehaalde kwaliteiten van de sessie verder verdiepen en integreren in diverse dagelijkse omstandigheden en gevoelens. Je zult je zo veel vrijer gaan voelen! Bekijk hier meer informatie.

 


 

Toen ik hier kwam waren mijn lippen in een bittere streep getrokken...

universeel hart.jpgMijn gezicht was letterlijk vertrokken van spanning, verdriet, pijn, bitterheid, woede en haat. Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen.

In Liefde en Licht, Aïsha

Ook jij kunt een week verblijf op de Krachtplaats i.c.m. met persoonlijke consulten boeken. Laat je informeren over de mogelijkheden of neem een kijkje op de website. +31 (0) 597 541 539 of info@elohim-centre.org

 


 

Al meer dan 85 aanmeldingen voor aankomende online groepshealing! Help je weer mee het krachtige eenheidshealingsveld te versterken?

8 maart 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Pair-TogethernessJe alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen, Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en wordt je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.

Lees meer

"Sinds de laatste online transmissie ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Alles lijkt verder weg, maar tegelijkertijd heel dichtbij, alsof het ook in mij is; alles lijkt uitvergroot. Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. Ook op t werk ben ik aanwezig, maar is er dezelfde vreemde afstand tot alles, het werk, de emoties en gevoelens van anderen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht...droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Lieve groet M

 


 

Zielsdeel vroegste kindertijd niet veilig op aarde en bij de ouders

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Pasgeboren baby, kristallijn.jpgWereldwijd is de collectieve mannen- en vrouwenwond nu aan het openrijten. Dit werkt uit op relatiegebied, in het fysieke maar ook in het zielskinddeel dat we onderdrukt hadden. Over dat zielsdeel hebben we een ego-karakter heen gebouwd. We zullen de angst, kwetsbaarheid, het alleen voelen nu op een nog diepere wijze tegenkomen en moeten zien te healen. Het voelt alsof ons leven en wijzelf uit elkaar kunnen vallen. Het vertrouwde houvast aan ons ego-ik en onze routine identificatie lossen op! Ook wat we als baby en peuter allemaal hebben gevoeld en ervaren aan zware energie (tussen de ouders) komt in ons leven voorbij om uitgewerkt te worden, nu we kristallijn kwetsbaar worden door het uit elkaar vallen van ons ikje en we ziel en tenslotte ons oorspronkelijke (Goddelijke) Zelf worden.

Lees meer

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vreugde - blij - vrij.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.

Klik hier om je op te geven

 


 

Opleiding Master Healer Reader Coach

Healing, afstemming.jpgTijdens deze Elohim opleiding leer je als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen en verdere vakkennis.

Een opleiding voor je Ontwakingsproces en het versterken van je Gavens of ook voor je eigen praktijk.

Lees meer over deze opleiding
Alleen dit jaar nog belasting aftrekbaar!

 


 

Zeer zeldzame Machu Picchu schedel - nog slechts 1 op voorraad

Deze zeldzame kristallen schedel brengt je in verbinding met de lichtmeesters van Machu Picchu en laat je reizen door de grote komische poorten die daar aanwezig zijn. Eeuwen oude wijsheid van universele liefde en eenheid wordt geactiveerd in je cellen en DNA.

Door Joke geprogrammeerde Diamanten bewustzijnshangers eindelijk weer in het assortiment!

Na meer dan 6 maanden deze prachtige hangers eindelijk weer in het assortiment! Ze activeren leven vanuit Zijn, Essentie, Stilte en Rust in het lichaam, ongeacht wat er speelt in het leven.

 


 

pablo 27.png

 


 

Voorjaar op de Elohim Krachtplaats

De vogeltjes en andere dieren zijn druk bezig, de eerste knoppen worden zichtbaar en ook al is het nog steeds flink koud, het voorjaar is in aantocht. Ook energetisch is het duidelijk voelbaar dat de natuur begint te ontwaken. De spirits ontwaken en alles lijkt te bruisen van de energie. Een prachtige tijd om de Krachtplaats te bezoeken waar het nu nog lekker rustig is en je de helende tuinen bijna voor jezelf hebt. In combi met een re-connection sessie is het natuurlijk helemaal GEWELDIG!

Klik hier voor meer informatie over een verblijf of bezoek aan de Krachtplaats

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2