Symptomen bij opengaan in multidimensionaal bewustzijn

 

Symptomen bij opengaan in multidimensionaal bewustzijn

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgMultidimensionaal worden brengt niet alleen Gaven en uiteindelijk verlichting en Godrealisatie, maar ook collectieve klachten. Psychologen of dokters kunnen vaak niet de juiste oplossing bieden omdat het van een andere orde is dan de derde dimensie. Multidimensionaal bewustzijn geeft toegang tot de collectieve groepsgeest, waarin zich hogere positieve dimensies van informatie en kwaliteiten bevinden, maar ook de overlevingsangsten, verslavingen en agressiepatronen van de familie- en zielengroepen en van de donkere en lichte astrale werelden. Dit groepsbewustzijn noemen we ook wel het morfogenetisch veld. Positieve of negatieve tendensen in onszelf worden getriggerd en vergroot door het veld van de groepsgeest zo gauw je je opent in de hogere dimensies van bewustzijn en liefde.

Herken jij ook symptomen als vertraagd zijn, behoefte aan rust of angsten die omhoog lijken te komen?

Lees hier verder

 


 

Hoe kun je het multidimensionale bewustzijn verder versterken?

 


 

29 maart 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd tijdens deze online groepshealing. Je chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid uitstralen. Je Engel, aarde.jpgGeest, ziel, lichaam, innerlijk kind en (trans)gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag. Je ankert op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen met zich mee bengt. Net als een bijdrage aan de nieuwe maatschappij vanuit je transpersoonlijke ware zelf.

Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. Van aanpassen, volgen en terugtrekken of de meer dwingende, controlerende en dominerende houding. Je intern Heilig Huwelijk ontstaat. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk.

Het is nu de tijd om de hogere dimensies praktisch te maken!

De Aarde en het Universum vragen ons om onze hogere lichtdelen en dimensies praktisch te maken en te integreren in het dagelijks leven. Deze groepshealing bekrachtigt de kwaliteiten van je engel en hogere dimensies tot in het dagelijks leven, je lichaam en gedrag. Meer dan 200 lichtwerkers deden mee met de afgelopen groepshealing, en ook nu belooft zo'n grote groep te ontstaan. Door de grootte van de groep zijn de krachten enorm hoog en kun je vele malen sneller transformeren. Doe jij ook online mee volgende week donderdag?

Klik hier om je in te schrijven met vroegboekkorting

 


 

Start 25 april, 5x. wo avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Klik hier om je op te geven


Reacties van deelnemers aan de vorige online cursus van Willeke, met meer dan 50 deelnemers:

"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!"

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit."

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Innerlijk kind, ziel, helen.jpeg

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.

Klik hier om je aan te melden


"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap.

Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn...."

Lees verder op de workshop pagina

 


 

Inzicht in sterven, orgaandonatie, psychose en begeleiding na de dood

Sterven, dood, psychose.jpg

Wil je meer weten over de innerlijke oorzaak achter psychose, autisme, schizofrenie en andere geestelijke aandoeningen? Wat gebeurt er met de ziel bij orgaan donatie, begraven of cremeren? Welke reis maken we mee na onze dood en hoe beïnvloedt ons leven nu, het hiernamaals? Tijdens deze prachtige workshop brengt Joke ElZiam Nootebos kosmische kennis en inzichten over bovenstaande thema's en meer. Ook ontvang je healing en is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Bekijk hier alle thema's in deze workshop

 

7 & 8 april 10:00 - 16:00 | Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Klik hier om je aan te melden

 

'De workshop heeft mij veel inzichten gebracht over deze onderwerpen, zowel op dieper voelend als mentaal niveau, waardoor ik voor m'n gevoel nu een groter plaatje zie. Door het via de kosmische kijk te benaderen wordt er voor mij een ander licht op geworpen. Ook lijkt het wel of er een dieper weten wordt geraakt, door herkenning, net of ik veel ervan wel 'weet'  En dat dit nu meer in m'n bewustzijn is wakker gemaakt'.

Barbara 

Marlisa 2017-klein.jpg

Wil je leven vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn?

Doe mee met de online cursus van Marlisa Hof die start op 3 april en bestaat uit 5 avonden van 19:00 - 20:30 uur en 5 Elohim Zelfrealisatie tincturen.

Klik hier voor meer informatie

 


 

 

Nog 1 plek beschikbaar voor de chakra edelsteen leggingen workshop  op 29 april!

Klik hier om je op te geven

 

 


 

Jeroen participant 2016.jpgWe zijn blij met de belangstelling en nieuwe aanvragen van vrijwillige participanten en sollicitanten!

Heb je ook belangstelling? Bekijk hier de optie voor vrijwillige participant of onze vacatures.

 


 

Heerlijke dagen voor onthaasten, lichtvoetigheid, rust en opladen?

Eén week in de natuur op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos, staat gelijk aan 3 weken ontspannend genieten elders. Tijdens je verblijf in de B&B, chalets of spirituele camping kun je op jezelf blijven, een retraite doen of in contact komen met andere gasten. Je kunt gebruik maken van een healing consult, massage, spirituele avond, de spirituele winkel of eten in het biologisch vegetarische huiskamerrestaurant 'Gaia's overvloed'. Op het terrein vind je 29 helende tuinen, een spirituele bomenroute, levensgrote geometrische vormen en een labyrinth. De entree van de unieke helende tuinen is inbegrepen bij je verblijf. In het mooie bos- en beekdalgebied van Westerwolde en de Elohim natuurcamping kun je heerlijk wandelen, fietsen of canoeën.

Klik hier voor meer informatiemensen op terras pegasus.jpg

 

Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden."

Helen

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

"Mijn verblijf was aardend, ontstressend en voedend."


Het Elohim campingseizoen gaat 20 april van start

Vanaf 20 april gaat het campingseizoen weer van start. Je kunt komen kamperen of verblijven in een van de mooie vakantie huisjes of chalets. Je kunt nu al boeken dus wacht niet te lang!

Elfenlicht, Pegasus en Gaia zijn winter- en zomercaravans en kunnen ook vóór 20 april geboekt worden.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0