Symptomen bij opengaan in multidimensionaal bewustzijn

Symptomen bij opengaan in multidimensionaal bewustzijn

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgMultidimensionaal worden brengt niet alleen Gaven en uiteindelijk verlichting en Godrealisatie, maar ook collectieve klachten. Psychologen of dokters kunnen vaak niet de juiste oplossing bieden omdat het van een andere orde is dan de derde dimensie. Multidimensionaal bewustzijn geeft toegang tot de collectieve groepsgeest, waarin zich hogere positieve dimensies van informatie en kwaliteiten bevinden, maar ook de overlevingsangsten, verslavingen en agressiepatronen van de familie- en zielengroepen en van de donkere en lichte astrale werelden. Dit groepsbewustzijn noemen we ook wel het morfogenetisch veld. Positieve of negatieve tendensen in onszelf worden getriggerd en vergroot door het veld van de groepsgeest zo gauw je je opent in de hogere dimensies van bewustzijn en liefde.

Herken jij ook symptomen als vertraagd zijn, behoefte aan rust of angsten die omhoog lijken te komen?

Lees hier verder

 


 

Hoe kun je het multidimensionale bewustzijn verder versterken?

 


 

29 maart 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd tijdens deze online groepshealing. Je chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid uitstralen. Je Engel, aarde.jpgGeest, ziel, lichaam, innerlijk kind en (trans)gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag. Je ankert op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen met zich mee bengt. Net als een bijdrage aan de nieuwe maatschappij vanuit je transpersoonlijke ware zelf.

Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. Van aanpassen, volgen en terugtrekken of de meer dwingende, controlerende en dominerende houding. Je intern Heilig Huwelijk ontstaat. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk.

Het is nu de tijd om de hogere dimensies praktisch te maken!

De Aarde en het Universum vragen ons om onze hogere lichtdelen en dimensies praktisch te maken en te integreren in het dagelijks leven. Deze groepshealing bekrachtigt de kwaliteiten van je engel en hogere dimensies tot in het dagelijks leven, je lichaam en gedrag. Meer dan 200 lichtwerkers deden mee met de afgelopen groepshealing, en ook nu belooft zo'n grote groep te ontstaan. Door de grootte van de groep zijn de krachten enorm hoog en kun je vele malen sneller transformeren. Doe jij ook online mee volgende week donderdag?

Klik hier om je in te schrijven met vroegboekkorting

 


 

Start 25 april, 5x. wo avond 19:00 - 20:30 | Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Klik hier om je op te geven

 

Reacties van deelnemers aan de vorige online cursus van Willeke, met meer dan 50 deelnemers:

"Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!"

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit."

 


 

21 & 22 april 10:00 - 17:00 | Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Innerlijk kind, ziel, helen.jpeg

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.

Klik hier om je aan te melden

 

"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap.

Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn...."

Lees verder op de workshop pagina

 


 

Inzicht in sterven, orgaandonatie, psychose en begeleiding na de dood

Sterven, dood, psychose.jpg

Wil je meer weten over de innerlijke oorzaak achter psychose, autisme, schizofrenie en andere geestelijke aandoeningen? Wat gebeurt er met de ziel bij orgaan donatie, begraven of cremeren? Welke reis maken we mee na onze dood en hoe beïnvloedt ons leven nu, het hiernamaals? Tijdens deze prachtige workshop brengt Joke ElZiam Nootebos kosmische kennis en inzichten over bovenstaande thema's en meer. Ook ontvang je healing en is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Bekijk hier alle thema's in deze workshop

 

7 & 8 april 10:00 - 16:00 | Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Klik hier om je aan te melden

 

'De workshop heeft mij veel inzichten gebracht over deze onderwerpen, zowel op dieper voelend als mentaal niveau, waardoor ik voor m'n gevoel nu een groter plaatje zie. Door het via de kosmische kijk te benaderen wordt er voor mij een ander licht op geworpen. Ook lijkt het wel of er een dieper weten wordt geraakt, door herkenning, net of ik veel ervan wel 'weet'  En dat dit nu meer in m'n bewustzijn is wakker gemaakt'.

Barbara

 


 

 

Nog 1 plek beschikbaar voor de chakra edelsteen leggingen workshop  op 29 april!

Klik hier om je op te geven

 

 


 

Jeroen participant 2016.jpgWe zijn blij met de belangstelling en nieuwe aanvragen van vrijwillige participanten en sollicitanten!

Heb je ook belangstelling? Bekijk hier de optie voor vrijwillige participant of onze vacatures.

 


 

Heerlijke dagen voor onthaasten, lichtvoetigheid, rust en opladen?

Eén week in de natuur op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos, staat gelijk aan 3 weken ontspannend genieten elders. Tijdens je verblijf in de B&B, chalets of spirituele camping kun je op jezelf blijven, een retraite doen of in contact komen met andere gasten. Je kunt gebruik maken van een healing consult, massage, spirituele avond, de spirituele winkel of eten in het biologisch vegetarische huiskamerrestaurant 'Gaia's overvloed'. Op het terrein vind je 29 helende tuinen, een spirituele bomenroute, levensgrote geometrische vormen en een labyrinth. De entree van de unieke helende tuinen is inbegrepen bij je verblijf. In het mooie bos- en beekdalgebied van Westerwolde en de Elohim natuurcamping kun je heerlijk wandelen, fietsen of canoeën.

Klik hier voor meer informatiemensen op terras pegasus.jpg

 

Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden."

Helen

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

"Mijn verblijf was aardend, ontstressend en voedend."

 

Het Elohim campingseizoen gaat 20 april van start

Vanaf 20 april gaat het campingseizoen weer van start. Je kunt komen kamperen of verblijven in een van de mooie vakantie huisjes of chalets. Je kunt nu al boeken dus wacht niet te lang!

Elfenlicht, Pegasus en Gaia zijn winter- en zomercaravans en kunnen ook vóór 20 april geboekt worden.

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333