Elohim edelstenen: Lemurische codes worden actief in vele lichtwerkers

Lemurische codes worden actief in vele lichtwerkers

geel hart.jpg

De oorspronkelijke Lemurische eenheid begint weer terug te komen op aarde. Mensen die spiritueel actief zijn hebben vaker dan ooit prachtige eenheidservaringen, zo horen we terug in onze healingspraktijk en spirituele winkel. Tijdens zulke eenheidservaringen is de ego-ruis in het hoofd stil en is er alleen maar gevulde aanwezigheid van eenvoud, liefde, stilte en wakker zijn. Geen aandacht op verleden, toekomst, verlangens en angsten. Alleen maar Zijn. Aan de andere kant ervaren we momenteel op aarde meer dan ooit de dualiteit om ons heen en zien we het soms uitvergroot in onszelf. Maar dat is logisch, het contrast wordt immers groter en groter.

De meeste lichtwerkers hebben Lemurische incarnaties meegemaakt en dragen dit prachtige Eenheidsbewustzijn met zich mee. Diepgaande verbondenheid, Onvoorwaardelijke liefde voor anderen en jezelf en heerlijk meestromen met de flow van het leven zijn een aantal van de bijzondere eigenschappen van de Lemurische codes, die momenteel weer actief worden.

Elohim Lemurisch Bergkristal activeert deze codes verder in je 

lemurischzaadkristalsoundlazerwand.jpg

De Lemurische edelstenen geven een constante toestroom van hoge zuivere trillingen en licht frequenties, deze worden opgepikt door je aura en chakra systeem waardoor je hele wezen op die Lemurische trillingen gaat mee resoneren. Je ontwaakt in het nieuwetijds bewustzijn.

Door de grote vraag waren deze kristallen tijdelijk uitverkocht, maar ze zijn nu weer op voorraad!

Bekijk de lemurische kristallen op elohim-edelstenen.nl

 

 

Voel je je heen en weer geslingerd tussen je 'ikje' en Goddelijk Zelf?

Lemurische engel.jpg

De zelfrealisatie tinctuur ‘Lemurische Engel - Bronliefde’ is een geweldige ondersteuning als je je heen en weer geslingerd voelt worden tussen je ‘ikje’ en Goddelijk zelf. Door deze tinctuur wordt het steeds makkelijker om het ikje te laten voor wat het is. Je gaat meer en meer leven in lijn met de Bron en kosmische bedoeling. Deze Elohim tinctuur brengt zuivere ragfijne, hoge engelen liefde in je aardse zelf. Ook word je ontvankelijker voor Prana, dat licht en levensenergie in je lichaam en aura brengt.

Bestel je Lemurisch engel zelfrealisatie tinctuur hier

 


 

'De Elohim pyriet bol activeert je Goddelijke vonk!'

pyriet bol 75 DSC00195.JPG

Van mijn reading op de Elohim Pyriet bol werd ik heel enthousiast. De bol bekrachtigt je in je ware Wezen, zodat je niet anders kunt dan van daaruit handelen en opstaan. Je voelt je krachtig en gesteund en gaat voor je ideeën en dromen!

Hij stimuleert je om te spreken en op te staan voor wie jij in werkelijkheid bent. Verhalen hoe het wel en niet moet worden minder, net zoals onzekerheid. Je hoofd wordt rustiger en je komt dichter bij je ziel en gevoel. Ga voor hetgeen waar jij diep van binnen warm voor loopt, laat de bol je weten. De Elohim Pyriet bol geeft je hierbij een enorme ondersteuning en bekrachtigt op geweldig voelbare wijze je Essentie, het Lichtwezen dat je bent!

Ingrid, medewerker kristalwinkel


Bekijk alle Elohim Pyriet bollen op de webshop

 


 

Groene Jade Schedel.jpg

Nieuw: Zeer bijzondere groene jade schedels!

Deze unieke schedels kom je nergens anders tegen! Na 2 jaar zoeken hebben we recentelijk 6 stuks weten te bemachtigen. De eerste zijn al verkocht en er zijn er nog 3 over.

Deze prachtige schedels dragen een diep Eenheidsbewustzijn en zijn sterk verbonden met Moeder Aarde en de Bovenwereld. Ze verbinden je rechtstreeks met het kosmische plan van de Bron. Het wordt je duidelijk welke unieke rol jij vervult in dit leven. De schedels zijn op zoek naar hoeders die intensief en vanuit overgave willen samen werken, healen en spiritueel groeien.

Lees meer en bekijk de foto's om te zien of de schedel jou roept!

Wees er snel bij want op = echt op!

Bedankt voor het invoelen op de prachtige schedel, hij voelt helemaal kloppend! Gisteren veilig bij me aangekomen. Wat een krachtige energie. Ik ben er super blij mee. Hij komt bij rest te staan, het wordt al een echte krachtplek :)"

Henk

 


 

 

Aanbieding: Gaia's droom tuinedelsteen set

Midden in de winterse kou beginnen de natuur energieën langzaam weer actief te worden. Met de Gaia's droom tuinedelsteen set bekrachtig je de natuur en de natuurwezens in je huis, tuin en je eigen aura. De set is de afgelopen jaren vele honderden keren verkocht en stimuleert de spirituele groei en verbondenheid van de mensen en activeert wereldwijd Moeder Aarde en al haar prachtige manifestaties en energieën.

Gaia's droom tuinedelstenen set van 110,50 nu voor 92,50


tuinedelstenen set.jpg"Het valt me op dat sinds de aanschaf van de set mijn voortuin veel groener is als de tuin van mijn buren. We hebben een aantal dezelfde planten. Bij hun staan ze minder goed en bij mij staan ze te stralen, dat zie ik met verwondering. Ook meer vogels die dit jaar in mijn tuin zijn gaan nestelen en heel dichtbij. Ik vang ook honden/dieren op en die hoor ik zeggen het voelt goed hier......."

 


 

chakra systeem.png

Openen, activeren, reinigen en balanceren van je chakra's

De chakra pagina op elohim-edelstenen.nl wordt veel bezocht door klanten die krachtige producten zoeken ter ondersteuning voor healing, spirituele groei, aarding, bekrachtigen van heldere gaven en ga zo maar door. Op de pagina vind je een selectie van producten die 13 dimensionaal geopend en geactiveerd zijn en specifiek uitgezocht voor een bepaald chakra.

Neem een kijkje op de chakra healing pagina

 

 


 

tip 2.jpgBekijk ook de E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" die je tot vrijdag 16 februari kunt bestellen met €25,- korting.