Lichtwerkers; let op de komende kosmische impulsen die je flink zullen veranderen

 

Lichtwerkers; let op de komende kosmische impulsen die je flink zullen veranderen (deel 1)

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aarde verlicht.jpgAlle hogere en aardse informatie die in het dagelijks leven op ons afkomt werd tot voor kort getoetst aan slechts één bewust deel van onszelf; namelijk ons aardse zelf óf ons hogere zelf deel. We identificeerden ons voornamelijk met dat ene deel waarvanuit we functioneerden. Sinds augustus 2017 wil de Tijdsgeest dat we vanuit die beiden delen tegelijk de informatie verwerken. Dan zullen we zowel voelen wat de input uit de Bovenwereld, als vanuit het aardse plan (bijvoorbeeld van onze vrienden, familie of collega's), met ons doet. We ervaren en verwerken dan in meerdere dimensies tegelijk. We reageren bewust op wat het hogere én aardse doet met onze basis(on)veiligheid, ons praktisch en zakelijke zelf en ons onzeker innerlijk kind, als wat het doet voor ons hoger zelf en ziel. Beide delen moeten nu samenwerken en in elkaar integreren om een co-creatieve, onbaatzuchtige en angstloze medeschepper te kunnen worden die meebouwt aan de nieuwe samenleving d.m.v. van de eigen omgang en werkzaamheden. Je moet nu van de hemel en van de aarde zijn.

Opgeblazen (spiritueel of aards) ego zal, net als het tegenoverliggende vasthouden aan de onzekerheid van het kleine zelf en het versterken hiervan door vrienden met dezelfde kenmerken, wakker mogen worden. De energie van het ego kan dan voortaan als gezuiverde kracht de gelijkwaardigheid van het hart en de hoger bedoeling gaan ondersteunen. We zullen daarmee zachte en tegelijkertijd krachtige medescheppers en vrienden kunnen gaan aantrekken die ons eigen hart, kracht en missie komen versterken zogauw we niet meer blijven hangen in één pool van onszelf.

 

Dit kwartaal zal het begin worden van een nieuwe cultuur en samenleving

Deze zal gebaseerd zijn op ons voelend maar ook praktisch, Goddelijk Zelf. Op de eigen autonomie en het innerlijk, natuurlijk leiderschap dat samenwerkt vanuit verbondenheid en authenticiteit, en niet vanuit op zichzelf staande afgescheiden kracht.


Pair-TogethernessDe eerste groeivorm naar de 5de en 6de dimensie zal massaal ontstaan

Ook in onze romantische en andere relatievormen. De 5 en 6 dimensionale Christuskracht zal betekenen dat we de relatie met onze geliefden niet meer aangaan omdat we ons gesteund, geliefd en gerespecteerd bij die ander willen voelen, maar de tijd zal komen waarin we niet bij geliefden zijn om te krijgen, maar bij hun zijn omdat ons systeem zich aangetrokken voelt om hun hoogste zelf, hun aards en hoger doel, te activeren.

Lees hier verder

 

Nieuw! Online avond cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!” (start 3 april)

Marlisa 2017-klein.jpgDe transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk! Vanaf de 5e dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je 5 dimensionale zieledeel is deze online cursus gegeven door Marlisa Hof iets voor jou!

Klik hier om meer te lezen

 


 
Als het lichaam en het aardse gerichtzijn niet ondersteund worden door de gerichtheid en aansluiting op het hogere geestelijke zullen we steeds sneller ziek worden en tegenslagen krijgen. De flow stopt. Ook omgekeerd is dat het geval.


 

Maak je huis ontvankelijk voor de toestroom nieuwetijdsenergie

huis en gebied healing.jpg

In de vele huis en gebieds healingen die de laatste tijd door de cliënten worden aangevraagd wordt er flink gezuiverd en gereinigd op oude (karmische) belasting, geopathische belasting en entiteiten van de bewoners en het gebied eromheen. Ook wordt de trilling (Lichtkracht) van de plek verhoogd waardoor het huis, de bewoners en de natuur energieën beschermd zijn tegen lagere resonanties. Wat we merken is dat de verhoogde trillingen van het nieuwetijdsbewustzijn vaak moeilijk door de gestagneerde en gestapelde energie in huis kan heen trillen. Dit gaat ten koste van het welzijn en de spirituele groei en ontwikkeling van de bewoners. Bewoners beschrijven dat ze zich geregeld mat en afgevlakt voelen en steeds terugkerende ziekte, negatieve gedachtes en/of ruzies ervaren. Aan de ene kant voelen ze de lichtkracht en het bewustzijn in zichzelf groeien maar aan de andere kant kan het ook nog niet goed doorbreken en vindt het nog geen solide basis. Positieve energie lekt vaak weg door de lagere ‘negatieve’ trillingen uit de omgeving. Ook entiteiten blijven door deze energie vaak op hun plek (kunnen niet naar het Licht) wat voor de bewoners spiritueel, emotioneel en fysiek soms erg belastend kan zijn.

Heb je het gevoel dat ook jouw huis, tuin of gebied belast is met ‘negatieve’ energie en wil je van je huis een plek van meer Lichtkracht, groei en Liefde maken?

Jordy 2017-klein.jpg

Boek dan een huis healing bij mij. Doorgaans is een consult van 60 minuten voldoende waarbij het huis en het gebied gezuiverd worden en je tips en advies krijgt over hoe je je plek in de toekomst energetisch schoon en beschermd kunt houden.

Klik hier voor meer informatie

"Onze slaapkamer is de avond na de healing direct een stuk droger geworden, het klamme, nattige dat we voorheen altijd ervaarden is weg. Heel bijzonder! Ook de entiteit die ik altijd duidelijk kon zien, begint weg te vagen, precies zoals je zei.

Wat ik heel ontroerend vond aan de sessie was het moment waarop de natuur energieën werden betrokken bij de healing en dat er zelfs een deva intrek heeft genomen op onze zolder! Weg met de oude zware energie en welkom nieuwe energie."

 


 

Activaties van lichtmeesters, de 8e dimensie en Ontwaken in ego-loosheid!

maan.jpgEen enorm lichtveld stond er tijdens de online groepshealing van gisteren. De bijzondere maan en de 179 deelnemers uit meer dan 7 landen (Nederland, België, Rusland, Griekenland, Spanje, Italië, Duitsland) maakten het weer heel speciaal. Prachtige diepgaande activaties voor het Ontwaken in ego-loosheid hebben plaatsgevonden. Mooie collectieve healing ook, die door zal werken voor het welzijn van alle inwoners van de landen. Een netwerk van voorspoed en verlichting dat bijdraagt aan de wereldevolutie.

De volgende online groepshealing gaat over de 6e dimensie, je blauwe ziele-lichtlichaam en je relatie en seksuele patronen helen. Ben jij er ook (weer) bij?
Klik hier voor meer informatie

 

Een aantal reacties van deelnemers van gisteravond:

"Prachtig! Dank je wel. Alle woorden resoneren helemaal met waar ik de laatste tijd mee bezig ben!" Nicky

"Intens ontroerende ervaring. De calibratie van de pijnappelklier bracht een intense hitte teweeg in mijn lichaam." Jeanette

"Er was een enorme diepe stilte (het leek bijna slapen, maar ik was klaar wakker). Dank je wel, voor deze krachtige healing. Aan het einde voelde ik rillingen over mijn hele lichaam, ontroerd. Dank je!" Martha

"Mooie intense healing, heel veel losgelaten en gereset. Nu schoon en voel me vol licht." Maureen

"Ontzettend bedankt voor de krachtige, prachtige healing. Veel warmte en ook veel losgelaten. Een groot open hart. Ook pijnen gevoeld en losgelaten en nog veel meer." Josiane.

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 

Korting ontvangen bij deelname meerdere groepshealingen?
Klik hier om het kortingspakket te bekijken

 


 

Nieuwetijds kinderen en volwassenen denken niet als de massa (deel 2)

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

hsp.jpgZe hebben een geheel eigen, individuele kijk. Ze zetten vraagtekens en nemen niets zomaar aan. Hebben eigen ideeën en andere ingangen. Ze zijn niet in staat school-, werk- en relatiekeuzes te maken of regels na te leven waarvan ze niet snappen wat dat kan brengen. Ze kunnen de wijsheid van hun gevoel niet verloochenen. Ze zullen zich niet aanpassen uit angst niet door de groep geaccepteerd te worden. Zo behouden ze hun eigen autonomie en oorspronkelijkheid. Sommigen daarvan moeten nog leren verbónden autonomie of leiderschap te belichamen, andere zielen kennen ook de duale afgescheiden autoriteit in deze incarnatie al niet meer en belichamen goedheid en verbondenheid. Ze delen en zetten zich vanzelf in voor de groep.

Ze resoneren niet op opdrachten van hoger hand zonder uitleg

Ze resoneren als een opdracht ook gevoelsmatig klopt en dienend is aan het grotere geheel. De oude generatie heeft een basis kunnen leggen in het gevoel van de nieuwetijds kinderen en volwassenen. Zij hebben door hun harde werken en hun gevende krachten hun kinderen een basisvertrouwen van altijd voldoende eten en kleding gegeven. Dit is een groot geschenk dat vele angsten van in tekort denken verder zal oplossen. Sommigen nieuwetijds kinderen en volwassenen zijn al voorbij aan de angst voor inkomsten verlies en gaan niet voor het aanzien van een baan of positie.

Lees hier verder

 


 
Als je je aanpast om geaccepteerd te worden of meer geld te krijgen
verlies je je ziel, je lichtkracht en bezieling 

Ondersteuning bij keuzes in je studierichting, werk of relatie?

Vraagtekens, twijfel over richting.jpgLoop je vast in je werk, relatie, studie of woonplek? Lukt het maar niet om bepaalde keuzes te maken? Laat een multidimensionale reading doen op jouw levensbestemming om te kijken wat het beste zou zijn voor je ziel. Ook mogelijk voor kind en studiekeuzes.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.

 


 
Je verstand reageert op je verleden en wil een betere toekomst bedenken


Je gevoel, hart, ziel en intuïtie resoneren met het NU.

Geluk en genieten bestaan alleen in het nu.
De rest is een herinnering aan geluk en genieten of een verwachting van geluk of genot!
Wie in jou volg je; je zielsgevoel of verstand?

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Wil jij...

  • Leren om je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf?
  • Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen?
  • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten?
  • Voorgoed gelukkigere, meer geheelde relaties en werk van je hart en ziel realiseren?
  • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
  • Niet langer onzeker en reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?
  • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en een open hart ontwikkelen?
  • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen?
  • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Aura.jpg

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Vroege voorjaarsaanbieding voor de snelle bestellers!

Omdat we zo blij zijn met de dagen die langer worden geven we nu tijdelijk 25,- korting op deze veelbestelde E-cursus! Tot a.s. vrijdag 9 februari nu geen €197,- maar slechts €172,-.

Bestel de E-cursus hier voor slechts €172,-

"Ik heb het eerste deel van de cursus gelezen en ben erg onder de indruk. Ik herken veel van mijn problemen terug in de teksten van de chakra's en vind ook handvaten om het anders aan te pakken. Veel herkenningspunten voor het dagelijks leven. Ik heb al veel cursussen gedaan maar kon het geleerde niet altijd in de praktijk brengen, door deze e-cursus valt er veel op zijn plek. De combinatie met de audio healings vind ik super. Ben benieuwd naar wat deze cursus mij verder zal brengen!"

Marleen

 


 

Opleiding Healer-Reader-Coach "Volledig Potentieel, Zelfrealisatie"

 

Leer je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in je gedrag te brengen. Activeer je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht, de samenwerking met de Bovenwereld, je Goddelijke Vonk en natuur(spirits). Leer ook anderen hierin te coachen en begeleiden.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding

 

Deelnemers ervaring opleiding

Ik ben bezig met de opleiding. Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen.
Wat er sowieso veranderd is is dat ik steeds beter naar mijn buik kan gaan. Is erg lastig, aangezien mijn hoofd alles altijd overnam, maar daar zit zeker groei in. Ik krijg ook de mensen nu op mijn pad om dit in de praktijk te brengen, eerder had ik dit nooit gedaan en gekund. Ik ontmoet ook de mooiste mensen tijdens de opleiding, wat kan ik daar veel leren en wat is het fijn om dan in een eenheidsenergie te zitten, wat ik thuis niet vaak kan voelen.
Ik geef regelmatig healingen aan mensen, live, maar vaker op afstand. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Maar andere gevoelige mensen geven vaak precies aan wat ik ook voel tijdens healing en dat is erg fijn om te ervaren.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18