Open je 8 dimensionale chakra, Egyptische inwijdingen en innerlijk kind

mandala 3.jpgGroep van 150+ maakt enorme persoonlijke en collectieve (dna) healingen en inwijdingen mogelijk!

Nooit eerder mocht en kon er zoveel gebeuren voor de groei en ontwikkeling van de mensen als de afgelopen paar groepshealingen. Deze trend gaat zich dit jaar flink doorzetten. De kosmos en Gaia werken non stop door Joke heen als ontwaakt meester en helend zelfgerealiseerd kanaal voor de verlichte staat van mens en maatschappij. Door de groep wordt het veld nog eens vele malen versterkt. Daardoor kunnen steeds dieper de healingen bij de mensen binnenkomen. Steeds meer mag er gebeuren. Wat een geweldige tijd leven we toch in!

De inschrijvingen blijven binnenstromen. Geef je uiterlijk vandaag op om gebruik te maken van de vroegboek korting van € 7,50. Inschrijven kan hier

De sluiers tussen de dimensies worden dunner en oude patronen, gedragingen en overtuigingen laten los. De aanstaande groepshealing doet daar een flinke schep bovenop en activeert het 8e chakra in volle glorie. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's en werk je bewust of onbewust, samen  met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in heldere inzichten, daden, spreken, helen en toekomst-visie.

Lees hier meer over de groepshealing en geef je op


 


 

De reeds meer dan 100 inschrijvingen voor de online/live groepshealing van aanstaande universeel hart.jpgdonderdag zorgen nu al voor een enorme opbouw in de energie.

Dit is reeds voelbaar op de Elohim krachtplaats. Des te groter de groep des te meer mag en kan er gebeuren voor je eigen ontwikkeling en die van het collectief bewustzijn.


Wat heeft er al een hoop mogen gebeuren tijdens de laatste groepshealingen en wat staat ons nog veel geweldigs te wachten!

"Ik heb ik veel aanwezigheid mogen voelen om mij heen tijdens deze geweldige transmissie. De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus. In 1 woord geweldig! "


Bij het indalen van je 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. Dit gaat gebeuren tijdens de aanstaande groepshealing op donderdag 1 februari. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn.

Inschrijven met vroegboek korting voor de online/live groepshealing kan middels deze link

 


Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra Willeke 2016 (2).jpg

De Elohim Master healer-reader en Coach Willeke Jansen staat al in de startblokken om ook deze online cursus weer tot een groot succes te maken. Haar puurheid, zachtheid en doortastendheid maken van haar de perfecte leraar en begeleider bij de heling van het onveilige kindsdeel en de activatie en verlichting van je 2e chakra.

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren.


Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

Er is inmiddels al een mooie groep ontstaan van 25 personen. Er is nog ruimte om je op te geven. Inschrijven kan hier

'Dag lieve Willeke,
Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. 2e chakra.jpg
Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.


De cursus start woensdag 14 februari om 19.00 uur.
De vroegboek korting van € 40,- is geldig t/m woensdag 31 januari

 

'Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige cursus.. ik vond hem heel bijzonder!
Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ".

Lees hier meer over de cursus en schrijf je in