Donder in elkaar en word gelukkig

 

Donder in elkaar en word gelukkig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ontwaken (verlichting) maakt je wakker uit je ego-ik zelfbeeld. Het laat je hele wereld en bestaan in elkaar donderen. Steeds opnieuw, tot er niets van je overblijft! Hoe pijnlijk is dat! Je wilt het altijd anders dan hoe het nu is maar je weet nu dat dat niet bestaat. Je vecht tegen jezelf, je vecht tegen je omgeving en tegen al je ik-emoties, wensen en patronen. Het ego-ik wil niet dood en strijd een helse ontevreden strijd met het grote Zelf-Eenheidsveld dat je werkelijk Bent, met alle lagen die in je bestaan … net als er op de wereld gebeurt. De chaos en strijd zijn losgebarsten nu de wereld en jij zich bevrijden. Pas als er na verlichting niets meer van je ik-kern overblijft met al haar gedachten, wensen, het werken aan zichzelf, aan geluk en relaties, word je Vrij!

Je hunkering naar bevestiging, je zoektocht naar een betere baan en vervulder leven, je sociale opvoedingspatronen en je verlangen naar aandacht, seks en liefde, het zoeken naar je levensbestemming door je spirituele ikje, al je harde werken … Wat blijft er nog van jou en de zin van je bestaan over als dat wegvalt?! Wat heeft je toekomst, baan of relatie nog voor zin als het ikje er tussenuit gaat die daar altijd op inzette of tegen ageerde?

 

Moe, uitgeput.jpg

De wanhoop nabij

Je zult de wanhoop nabij zijn, een depressie en zinloosheid zijn soms niet ver weg.
Leegte, mist en zinloosheid dreigen zich van je meester te maken … Hoe pijnlijk, chaotisch en verwarrend wordt het nu in je terwijl je dacht dat je er al was... Je hebt immers al zoveel healingen en spirituele workshops gevolgd, je weet het immers allemaal al zo goed, bent bewust en gevoelig, hebt mogelijk ook wat kunstjes en heldere gaven in huis gehaald… En toch is het nog niet af; van binnen is er al geruime tijd een andere weg begonnen. Een weg die niet in de buitenwereld gemanifesteerd en gezocht kan worden …

Er is iets dat niet opgelost kan worden door het inzetten van je hart en kracht
Er is iets, een niemandsland waarheen die binnenweg leidt. De weg die je ikje niet kan nemen en die niemand aan je kan zien … Door de weg naar binnen ontstaat er iemand in jou die zichzelf niet langer kan terugvinden als ouder, lichtwerker, partner, coach, zieke of eenzame … Die zich niet langer druk kan maken over je uiterlijke omstandigheden, relatiemoeilijkheden of het beter moeten doen… ondanks dat dat ook doorgaat … Uiteindelijk blijft er geen enkel streven meer over want alles brokkelt onder je voeten af ... En je ikje zoekt nog een tijdje hopeloos zichzelf en naar de oude manieren van vriendschap en werken … Het is een donkere lastige periode.

 

Langzaam komt de Lichtheid terug

Maar langzaam komt Lichtheid in je terug ondanks dat je de komende jaren nog steeds meer ego-identificatie, duale gedachten, heimelijke ik-wensen, emoties, strijd, het streven naar liefde en het oplossen van afgescheiden houdingen, tegenkomt en onthecht. Thema voor thema, relatie voor relatie komt alles voorbij en het lijkt of je nergens meer aan hecht of je voor inzet. Je vuur en toekomstgevoel lijken weg. Je dobbert maar een beetje rond terwijl de ik-zoeker ook niet meer aan kan gaan staan. Toch begint door de binnenweg je Inwijdingsweg en geleidelijk aan groeit je inzicht dat niets bestaat uit twee. Je Ontwaakt. Er is alleen maar Een of Eenheid waarbinnen de tweeheid of dualiteit past. Beide zijdes van de medaille worden doorzien en overstegen in deze verlichting. Maar wie ben je nu nog, waar gaat dat heen, je ikje bedenkt nog allerlei vragen, kent nog verhalen maar ze verstommen in het grote Zijn dat je aan het worden bent… Het grote Zelf, eindeloos, tijdloos Bewustzijn neemt de persoon met al haar vragen en mindstuff in zich op. Het wordt stil en leeg, vol & ledig in je.

Lees verder...

 


 
Onder je vermoeidheid, onvrede of gespannenheid rust STILTE!


 

Wat kan ondersteunen bij dit proces?

Opleiding Healer-Reader-Coach "Volledig Potentieel, Zelfrealisatie"

 

Leer je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in je gedrag te brengen. Activeer je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht, de samenwerking met de Bovenwereld, je Goddelijke Vonk en natuur(spirits). Leer ook anderen hierin te coachen en begeleiden.

Klik hier voor meer informatie

 

Deelnemers ervaring opleiding

Ik ben bezig met de opleiding. Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen.
Wat er sowieso veranderd is is dat ik steeds beter naar mijn buik kan gaan. Is erg lastig, aangezien mijn hoofd alles altijd overnam, maar daar zit zeker groei in. Ik krijg ook de mensen nu op mijn pad om dit in de praktijk te brengen, eerder had ik dit nooit gedaan en gekund. Ik ontmoet ook de mooiste mensen tijdens de opleiding, wat kan ik daar veel leren en wat is het fijn om dan in een eenheidsenergie te zitten, wat ik thuis niet vaak kan voelen.
Ik geef regelmatig healingen aan mensen, live, maar vaker op afstand. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Maar andere gevoelige mensen geven vaak precies aan wat ik ook voel tijdens healing en dat is erg fijn om te ervaren.


 

Lees meer; 13 dimensionale Elohim opleidingen en workshops

Voor meer info over opleidingskorting en belasting teruggave klik hier.

Heb je vragen over welke opleiding bij je past bel dan voor een advies +31 (0) 597 541539


 

2-3 daags Elohim doorbraak arrangement

Positieve energie.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement is er ruimte voor jouw vragen en thema's. Je ontvangt 2-3 persoonlijke Master Healing Reading Coaching consulten van een uur en een verblijf in de healingsenergie van de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen. De combinatie hiervan zorgt voor een diepe innerlijke transformatie en doorbraak. Durf jij het aan? Het arangement is inclusief bio-vega maaltijden.

Lees hier meer informatie

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline

 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpg

8-Daagse retraite op de Elohim Krachtplaats

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Tijdens de retreat lost steeds meer van de stress van de denker, doener en zorgdrager identificatie in je op en word je meer de lichtheid van je ware wezen, je essentie. In de ruimte van je Wezen hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand en meer als jeZelf... in de openheid die in je zal onstaan krijg je antwoord op je vragen en voor je levensbestemming. Een prachtige ervaring van THUIS!

Klik hier voor meer informatie

 Ervaring van deelneemster

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en heb een hele hoop inzichten gekregen!

Lieve groet, Mariette


 

Start 14 februari | 5x online avondcursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Een mooie groep van 25 deelnemers heeft zich al ingeschreven, het belooft dan ook fantastisch mooi te worden!

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jij uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

kind, elf, engel, vlinder.jpgTijdens deze online cursus met Elohim docente Willeke Jansen leer je om daar anders op te reageren, zodat je ware zelf, de engel die je bent, ook in je eerste en 2de chakra kan wonen en je dieper kunt aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook bij het grenzen aangeven of emotie laten blijken.

Meld je uiterlijk 31 januari aan om gebruik te maken van de vroegboekkorting

Klik hier voor meer informatie

 

Feedback van een deelnemer aan de vorige online cursus:

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin. Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"

 


 

Al meer dan 95 mensen hebben zich ingeschreven, een fantastisch mooie groep voor de nieuwe aarde! Ben jij er ook bij?

1 februari 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Egyptische levens en Inwijdingen worden actief
door deze online groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos!

Openheid, meditatie, gevoeligheid, kristallijne zelf.jpgBij het indalen van je 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische- en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Klik hier om je aan te melden

Vroegboekkorting geldig t/m a.s. zondag 28 januari

 


 

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim Sananda Ravenschedels ankeren Universeel Liefdesbewustzijn en beschermen, nog 2 beschikbaar
Klik hier om te bekijken

 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpgGaia-Christ© zonnesteen bol geprogrammeerd voor je 13 dimensionale Zelf en  Goddelijk Hart
Klik hier om te bekijken

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

van ik naar wij.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden, en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met gemak en plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, Geluk, Jezelf en je geboorte-recht zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al met prachtige resultaten.

Klik hier om je aan te melden

 

Reacties van deelnemers van de workshop opnieuw geboren worden:

"Ik kan me na de workshop weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan. Ik Ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is"
Anna

 

"Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde."

Irene

 

"Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde. Ik had er absoluut geen weet van dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben. De hulp en liefde die ik voelde van de mensen eromheen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend.

Geen betere plek te vinden om dit te doen dan bij Elohim, ik weet het!"
Liesbeth

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop opnieuw geboren worden op 10 & 11 maart
Gratis hostellery bedden of tegen bijbetaling eigen kamer of chalet

Chalet 17.jpg [1]Vanwege het grote aantal workshopdeelnemers zijn er op 10 mrt nog slechts 2 gratis bedden beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Alle andere accommodaties zijn volgeboekt.

Overnachtingen worden steeds eerder geboekt
Doe je mee aan andere workshops wees er dan tijdig bij want de verblijfsreserveren worden steeds vroeger gedaan door het toenemend aantal workshopdeelnemers!

Contact en route

E:
info@elohim-centre.org T: +31 0597 541539


 

Lees meer over Elohim overnachtingsmogelijkheden
op www.natuurcampingvakantiehuis.nl


 

Tip:Koptelefoon2 (cc).jpg

 

Beluister thuis de audioreeks over de verlichting van mind, hart en emotie

Deze meest krachtige opnames uit de workshops dragen de helende energie en lichtcodes voor je multidmensionale zieledelen en de acivatie van je Goddelijke Vonk


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0