Donder in elkaar en word gelukkig


 

2-3 daags Elohim doorbraak arrangement

Positieve energie.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement is er ruimte voor jouw vragen en thema's. Je ontvangt 2-3 persoonlijke Master Healing Reading Coaching consulten van een uur en een verblijf in de healingsenergie van de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen. De combinatie hiervan zorgt voor een diepe innerlijke transformatie en doorbraak. Durf jij het aan? Het arangement is inclusief bio-vega maaltijden.

Lees hier meer informatie

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline

 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpg

8-Daagse retraite op de Elohim Krachtplaats

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Tijdens de retreat lost steeds meer van de stress van de denker, doener en zorgdrager identificatie in je op en word je meer de lichtheid van je ware wezen, je essentie. In de ruimte van je Wezen hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand en meer als jeZelf... in de openheid die in je zal onstaan krijg je antwoord op je vragen en voor je levensbestemming. Een prachtige ervaring van THUIS!

Klik hier voor meer informatie

 Ervaring van deelneemster

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en heb een hele hoop inzichten gekregen!

Lieve groet, Mariette


 

Start 14 februari | 5x online avondcursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Een mooie groep van 25 deelnemers heeft zich al ingeschreven, het belooft dan ook fantastisch mooi te worden!

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jij uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

kind, elf, engel, vlinder.jpgTijdens deze online cursus met Elohim docente Willeke Jansen leer je om daar anders op te reageren, zodat je ware zelf, de engel die je bent, ook in je eerste en 2de chakra kan wonen en je dieper kunt aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook bij het grenzen aangeven of emotie laten blijken.

Meld je uiterlijk 31 januari aan om gebruik te maken van de vroegboekkorting

Klik hier voor meer informatie

 

Feedback van een deelnemer aan de vorige online cursus:

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin. Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"

 


 

Al meer dan 95 mensen hebben zich ingeschreven, een fantastisch mooie groep voor de nieuwe aarde! Ben jij er ook bij?

1 februari 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Egyptische levens en Inwijdingen worden actief
door deze online groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos!

Openheid, meditatie, gevoeligheid, kristallijne zelf.jpgBij het indalen van je 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische- en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Klik hier om je aan te melden

Vroegboekkorting geldig t/m a.s. zondag 28 januari

 


 

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim Sananda Ravenschedels ankeren Universeel Liefdesbewustzijn en beschermen, nog 2 beschikbaar
Klik hier om te bekijken

 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpgGaia-Christ© zonnesteen bol geprogrammeerd voor je 13 dimensionale Zelf en  Goddelijk Hart
Klik hier om te bekijken

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

van ik naar wij.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden, en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met gemak en plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, Geluk, Jezelf en je geboorte-recht zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al met prachtige resultaten.

Klik hier om je aan te melden

 

Reacties van deelnemers van de workshop opnieuw geboren worden:

"Ik kan me na de workshop weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan. Ik Ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is"
Anna

 

"Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde."

Irene

 

"Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde. Ik had er absoluut geen weet van dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben. De hulp en liefde die ik voelde van de mensen eromheen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend.

Geen betere plek te vinden om dit te doen dan bij Elohim, ik weet het!"
Liesbeth

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop opnieuw geboren worden op 10 & 11 maart
Gratis hostellery bedden of tegen bijbetaling eigen kamer of chalet

Chalet 17.jpg [1]Vanwege het grote aantal workshopdeelnemers zijn er op 10 mrt nog slechts 2 gratis bedden beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Alle andere accommodaties zijn volgeboekt.

Overnachtingen worden steeds eerder geboekt
Doe je mee aan andere workshops wees er dan tijdig bij want de verblijfsreserveren worden steeds vroeger gedaan door het toenemend aantal workshopdeelnemers!

Contact en route

E:
info@elohim-centre.org T: +31 0597 541539


 

Lees meer over Elohim overnachtingsmogelijkheden
op www.natuurcampingvakantiehuis.nl


 

Tip:Koptelefoon2 (cc).jpg

 

Beluister thuis de audioreeks over de verlichting van mind, hart en emotie

Deze meest krachtige opnames uit de workshops dragen de helende energie en lichtcodes voor je multidmensionale zieledelen en de acivatie van je Goddelijke Vonk


 

Agenda

 

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021