Donder in elkaar en word gelukkig

Donder in elkaar en word gelukkig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ontwaken (verlichting) maakt je wakker uit je ego-ik zelfbeeld. Het laat je hele wereld en bestaan in elkaar donderen. Steeds opnieuw, tot er niets van je overblijft! Hoe pijnlijk is dat! Je wilt het altijd anders dan hoe het nu is maar je weet nu dat dat niet bestaat. Je vecht tegen jezelf, je vecht tegen je omgeving en tegen al je ik-emoties, wensen en patronen. Het ego-ik wil niet dood en strijd een helse ontevreden strijd met het grote Zelf-Eenheidsveld dat je werkelijk Bent, met alle lagen die in je bestaan … net als er op de wereld gebeurt. De chaos en strijd zijn losgebarsten nu de wereld en jij zich bevrijden. Pas als er na verlichting niets meer van je ik-kern overblijft met al haar gedachten, wensen, het werken aan zichzelf, aan geluk en relaties, word je Vrij!

Je hunkering naar bevestiging, je zoektocht naar een betere baan en vervulder leven, je sociale opvoedingspatronen en je verlangen naar aandacht, seks en liefde, het zoeken naar je levensbestemming door je spirituele ikje, al je harde werken … Wat blijft er nog van jou en de zin van je bestaan over als dat wegvalt?! Wat heeft je toekomst, baan of relatie nog voor zin als het ikje er tussenuit gaat die daar altijd op inzette of tegen ageerde?

 

Moe, uitgeput.jpg

De wanhoop nabij

Je zult de wanhoop nabij zijn, een depressie en zinloosheid zijn soms niet ver weg.
Leegte, mist en zinloosheid dreigen zich van je meester te maken … Hoe pijnlijk, chaotisch en verwarrend wordt het nu in je terwijl je dacht dat je er al was... Je hebt immers al zoveel healingen en spirituele workshops gevolgd, je weet het immers allemaal al zo goed, bent bewust en gevoelig, hebt mogelijk ook wat kunstjes en heldere gaven in huis gehaald… En toch is het nog niet af; van binnen is er al geruime tijd een andere weg begonnen. Een weg die niet in de buitenwereld gemanifesteerd en gezocht kan worden …

Er is iets dat niet opgelost kan worden door het inzetten van je hart en kracht
Er is iets, een niemandsland waarheen die binnenweg leidt. De weg die je ikje niet kan nemen en die niemand aan je kan zien … Door de weg naar binnen ontstaat er iemand in jou die zichzelf niet langer kan terugvinden als ouder, lichtwerker, partner, coach, zieke of eenzame … Die zich niet langer druk kan maken over je uiterlijke omstandigheden, relatiemoeilijkheden of het beter moeten doen… ondanks dat dat ook doorgaat … Uiteindelijk blijft er geen enkel streven meer over want alles brokkelt onder je voeten af ... En je ikje zoekt nog een tijdje hopeloos zichzelf en naar de oude manieren van vriendschap en werken … Het is een donkere lastige periode.

 

Langzaam komt de Lichtheid terug

Maar langzaam komt Lichtheid in je terug ondanks dat je de komende jaren nog steeds meer ego-identificatie, duale gedachten, heimelijke ik-wensen, emoties, strijd, het streven naar liefde en het oplossen van afgescheiden houdingen, tegenkomt en onthecht. Thema voor thema, relatie voor relatie komt alles voorbij en het lijkt of je nergens meer aan hecht of je voor inzet. Je vuur en toekomstgevoel lijken weg. Je dobbert maar een beetje rond terwijl de ik-zoeker ook niet meer aan kan gaan staan. Toch begint door de binnenweg je Inwijdingsweg en geleidelijk aan groeit je inzicht dat niets bestaat uit twee. Je Ontwaakt. Er is alleen maar Een of Eenheid waarbinnen de tweeheid of dualiteit past. Beide zijdes van de medaille worden doorzien en overstegen in deze verlichting. Maar wie ben je nu nog, waar gaat dat heen, je ikje bedenkt nog allerlei vragen, kent nog verhalen maar ze verstommen in het grote Zijn dat je aan het worden bent… Het grote Zelf, eindeloos, tijdloos Bewustzijn neemt de persoon met al haar vragen en mindstuff in zich op. Het wordt stil en leeg, vol & ledig in je.

Lees verder...

 


 
Onder je vermoeidheid, onvrede of gespannenheid rust STILTE!


 

Wat kan ondersteunen bij dit proces?

Opleiding Healer-Reader-Coach "Volledig Potentieel, Zelfrealisatie"

 

Leer je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in je gedrag te brengen. Activeer je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht, de samenwerking met de Bovenwereld, je Goddelijke Vonk en natuur(spirits). Leer ook anderen hierin te coachen en begeleiden.

Klik hier voor meer informatie

 

Deelnemers ervaring opleiding

Ik ben bezig met de opleiding. Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen.
Wat er sowieso veranderd is is dat ik steeds beter naar mijn buik kan gaan. Is erg lastig, aangezien mijn hoofd alles altijd overnam, maar daar zit zeker groei in. Ik krijg ook de mensen nu op mijn pad om dit in de praktijk te brengen, eerder had ik dit nooit gedaan en gekund. Ik ontmoet ook de mooiste mensen tijdens de opleiding, wat kan ik daar veel leren en wat is het fijn om dan in een eenheidsenergie te zitten, wat ik thuis niet vaak kan voelen.
Ik geef regelmatig healingen aan mensen, live, maar vaker op afstand. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Maar andere gevoelige mensen geven vaak precies aan wat ik ook voel tijdens healing en dat is erg fijn om te ervaren.


 

Lees meer; 13 dimensionale Elohim opleidingen en workshops

Voor meer info over opleidingskorting en belasting teruggave klik hier.

Heb je vragen over welke opleiding bij je past bel dan voor een advies +31 (0) 597 541539


 

2-3 daags Elohim doorbraak arrangement

Positieve energie.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement is er ruimte voor jouw vragen en thema's. Je ontvangt 2-3 persoonlijke Master Healing Reading Coaching consulten van een uur en een verblijf in de healingsenergie van de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen. De combinatie hiervan zorgt voor een diepe innerlijke transformatie en doorbraak. Durf jij het aan? Het arangement is inclusief bio-vega maaltijden.

Lees hier meer informatie

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline

 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpg

8-Daagse retraite op de Elohim Krachtplaats

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Tijdens de retreat lost steeds meer van de stress van de denker, doener en zorgdrager identificatie in je op en word je meer de lichtheid van je ware wezen, je essentie. In de ruimte van je Wezen hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand en meer als jeZelf... in de openheid die in je zal onstaan krijg je antwoord op je vragen en voor je levensbestemming. Een prachtige ervaring van THUIS!

Klik hier voor meer informatie

 Ervaring van deelneemster

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en heb een hele hoop inzichten gekregen!

Lieve groet, Mariette


 

Start 14 februari | 5x online avondcursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Een mooie groep van 25 deelnemers heeft zich al ingeschreven, het belooft dan ook fantastisch mooi te worden!

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jij uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

kind, elf, engel, vlinder.jpgTijdens deze online cursus met Elohim docente Willeke Jansen leer je om daar anders op te reageren, zodat je ware zelf, de engel die je bent, ook in je eerste en 2de chakra kan wonen en je dieper kunt aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook bij het grenzen aangeven of emotie laten blijken.

Meld je uiterlijk 31 januari aan om gebruik te maken van de vroegboekkorting

Klik hier voor meer informatie

 

Feedback van een deelnemer aan de vorige online cursus:

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin. Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"

 


 

Al meer dan 95 mensen hebben zich ingeschreven, een fantastisch mooie groep voor de nieuwe aarde! Ben jij er ook bij?

1 februari 19:30 - 20:30 | Online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Egyptische levens en Inwijdingen worden actief
door deze online groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos!

Openheid, meditatie, gevoeligheid, kristallijne zelf.jpgBij het indalen van je 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische- en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Klik hier om je aan te melden

Vroegboekkorting geldig t/m a.s. zondag 28 januari

 


 

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim Sananda Ravenschedels ankeren Universeel Liefdesbewustzijn en beschermen, nog 2 beschikbaar
Klik hier om te bekijken

 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpgGaia-Christ© zonnesteen bol geprogrammeerd voor je 13 dimensionale Zelf en  Goddelijk Hart
Klik hier om te bekijken

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

van ik naar wij.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden, en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met gemak en plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, Geluk, Jezelf en je geboorte-recht zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al met prachtige resultaten.

Klik hier om je aan te melden

 

Reacties van deelnemers van de workshop opnieuw geboren worden:

"Ik kan me na de workshop weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan. Ik Ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is"
Anna

 

"Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde."

Irene

 

"Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde. Ik had er absoluut geen weet van dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben. De hulp en liefde die ik voelde van de mensen eromheen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend.

Geen betere plek te vinden om dit te doen dan bij Elohim, ik weet het!"
Liesbeth

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop opnieuw geboren worden op 10 & 11 maart
Gratis hostellery bedden of tegen bijbetaling eigen kamer of chalet

Chalet 17.jpg [1]Vanwege het grote aantal workshopdeelnemers zijn er op 10 mrt nog slechts 2 gratis bedden beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Alle andere accommodaties zijn volgeboekt.

Overnachtingen worden steeds eerder geboekt
Doe je mee aan andere workshops wees er dan tijdig bij want de verblijfsreserveren worden steeds vroeger gedaan door het toenemend aantal workshopdeelnemers!

Contact en route

E:
info@elohim-centre.org T: +31 0597 541539


 

Lees meer over Elohim overnachtingsmogelijkheden
op www.natuurcampingvakantiehuis.nl


 

Tip:Koptelefoon2 (cc).jpg

 

Beluister thuis de audioreeks over de verlichting van mind, hart en emotie

Deze meest krachtige opnames uit de workshops dragen de helende energie en lichtcodes voor je multidmensionale zieledelen en de acivatie van je Goddelijke Vonk


 

Agenda

 

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 381,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020