De nieuwe energie van 2018

 

Omploegjaren van de wortels van je bestaan, karakterpantseringen en Godrealisatie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Dit nieuwe jaar zal Vlinder, multidimensionaal 2.jpgje nog meer stuwing geven om vanuit je gevoel je functioneren aan te sturen. De afgelopen en ook de komende 4 jaar, waren voor iedereen omploegjaren van de wortels van je bestaan en van je karakterpantseringen. Dit jaar gaat het om je gevoel achter je materialisatie in materie te zetten. Je krijgt kansen om uit het harnas van je opvoeding, afgescheiden gevoelens en eigen wil te stappen. Dit zal uiteindelijk niet alleen individueel maar ook collectief doorwerken. Zelfs tot in je DNA. 

Lees hier verder..

 


 

Het nieuwe jaar is begonnen met een geweldige online groepshealing en prachtige workshops!

aardehealing 4.jpg

Het lijkt wel of de workshops en groepshealingen steeds krachtiger worden. Ook steeds meer deelnemers stromen toe. Beginners of gevorderden, het maakt niet uit; iedereen is open en bereid genoeg voor de diepgang van Liefde, Bewustzijnsverruiming en de zuiveringen te ontvangen. We horen over grote positieve veranderingen die direct het gevolg zijn. Met alle positieve resultaten van dien! De mensheid zit duidelijk in een overgangsfase en is klaar voor nieuwe stappen naar Eenheid.

Wil je ook deze healingen tot aan de Bron in je buik en basis ervaren?

Doe mee met een Elohim workshop of schrijf je in voor de avond online groepshealingen.

Bekijk alle workshops en online groepshealingen via de agenda

 


 

Start 14 februari | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

1 februari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Egypte beeld, inwijdingen.jpgBij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Al meer dan 60 mensen hebben zich ingeschreven, een geweldige groep voor de nieuwe aarde. Sluit je aan om het veld te bekrachtigen!

Klik hier om je op te geven

 27 en 28 januari 10:00 - 17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

 

10 en 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 


 

Ook nieuw dit jaar: Elohim geurhangers voor jezelf of als cadeau

Nu in de aanbieding!

woestijnrooshangerkoordje.jpg

Deze bijzondere Elohim geurhangers ruiken heerlijk en werken helend voor je aura en lichaam. Verkrijgbaar in de geuren ylang ylang, lavendel en patchouli. Inclusief flesje etherische olie om na te vullen.

Bekijk hier alle Elohim geurhangers, nu in de aanbieding

 


 

Chalets te huur voor langere termijn op de Elohim KrachtplaatsChalet gaia, langere termijn.jpg

Wil je een aantal maanden uit de molen van de maatschappij stappen? Laat de drukte, mentale energie en de prikkels van de stad achter je en kom heerlijk tot rust op de Elohim Krachtplaats. De helende energie maakt dat ontspanning, innerlijke vrede en rust gemakkelijker ontstaan, en je dieper kunt aarden. Ook je zieledelen gaan meer open waardoor je sneller in eenheid met jezelf, je omgeving en de natuur komt. Het is al vanaf 3 maanden mogelijk om een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats, vanaf €550,- p.m. excl. vaste lasten.

Klik hier om de opties te bekijken


Bezoekers in de tuinen (2).jpg

chalet verhuur langere termijn2.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 

Healing, afstemming.jpgBeroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Tijdens deze Elohim opleiding leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, voor geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.

Je kunt de opleiding ook voor je eigen ontwikkeling volgen dus zonder dat je een beroep wilt.

Klik hier voor meer informatie


 Pegasus in de winter 2.jpgNieuw! Korting op chalet en vakantiehuis tijdens workshop

Doe je mee met een 2-daagse workshop en boek je minimaal voor 2 nachten dan betaal je geen schoonmaakkosten, reserveringskosten en bedlinnen**. Dit kan tot €65,- in de kosten schelen.

Lees hier meer over de huisjes, chalets en de tarieven

Ook is er de mogelijkheid om met korting een privé B&B kamer te boeken. Let wel op dat je tijdig boekt want hier word veel gebruik van gemaakt en er zijn maar 3 privé kamers.

** Deze aanbieding is alleen geldig na betaling workshop en in de periode van de 4e week van september t/m eind juni.

 


 

Elohim Essence Mix - Erken je grootsheid en geborgenheid

Heerlijke Elohim Essence Mix. Wordt geleverd met mooi paars organza zakje.

Elohim essence mix.jpg

De combinatie van de geopende en geactiveerde oliën en Elohim zelfrealisatie tinctuur zorgt voor de activatie van de God-Godin in jou en brengt je meesterschap.

Werkt tegelijkertijd verzorgend en versterkend voor het innerlijk kind en brengt plezier en lichtheid.

Genieten, passie en vreugde komen weer op de voorgrond komen. Je voelt het onmiddelijk als je het zakje in de hand houdt!

Nu in de aanbieding van €43,75 voor €37,50

Bestel jouw Elohim Essence Mix hier

 


 

17 maart 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

torri poort, doel realiserenDeze workshop helpt je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid en wordt wie je werkelijk bent. De krachtig helende channelings lossen je onzekerheid over beïnvloeding en dominante anderen op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten op gaat. Dat jij, dieper geaard, op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

Klik hier voor meer informatie

Doe ook mee met de workshop die de dag erna gegeven wordt:

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43