De nieuwe energie van 2018

 

Omploegjaren van de wortels van je bestaan, karakterpantseringen en Godrealisatie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Dit nieuwe jaar zal Vlinder, multidimensionaal 2.jpgje nog meer stuwing geven om vanuit je gevoel je functioneren aan te sturen. De afgelopen en ook de komende 4 jaar, waren voor iedereen omploegjaren van de wortels van je bestaan en van je karakterpantseringen. Dit jaar gaat het om je gevoel achter je materialisatie in materie te zetten. Je krijgt kansen om uit het harnas van je opvoeding, afgescheiden gevoelens en eigen wil te stappen. Dit zal uiteindelijk niet alleen individueel maar ook collectief doorwerken. Zelfs tot in je DNA. 

Lees hier verder..

 


 

Het nieuwe jaar is begonnen met een geweldige online groepshealing en prachtige workshops!

aardehealing 4.jpg

Het lijkt wel of de workshops en groepshealingen steeds krachtiger worden. Ook steeds meer deelnemers stromen toe. Beginners of gevorderden, het maakt niet uit; iedereen is open en bereid genoeg voor de diepgang van Liefde, Bewustzijnsverruiming en de zuiveringen te ontvangen. We horen over grote positieve veranderingen die direct het gevolg zijn. Met alle positieve resultaten van dien! De mensheid zit duidelijk in een overgangsfase en is klaar voor nieuwe stappen naar Eenheid.

Wil je ook deze healingen tot aan de Bron in je buik en basis ervaren?

Doe mee met een Elohim workshop of schrijf je in voor de avond online groepshealingen.

Bekijk alle workshops en online groepshealingen via de agenda

 


 

Start 14 februari | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

1 februari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Egypte beeld, inwijdingen.jpgBij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Al meer dan 60 mensen hebben zich ingeschreven, een geweldige groep voor de nieuwe aarde. Sluit je aan om het veld te bekrachtigen!

Klik hier om je op te geven

 27 en 28 januari 10:00 - 17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

 

10 en 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 


 

Ook nieuw dit jaar: Elohim geurhangers voor jezelf of als cadeau

Nu in de aanbieding!

woestijnrooshangerkoordje.jpg

Deze bijzondere Elohim geurhangers ruiken heerlijk en werken helend voor je aura en lichaam. Verkrijgbaar in de geuren ylang ylang, lavendel en patchouli. Inclusief flesje etherische olie om na te vullen.

Bekijk hier alle Elohim geurhangers, nu in de aanbieding

 


 

Chalets te huur voor langere termijn op de Elohim KrachtplaatsChalet gaia, langere termijn.jpg

Wil je een aantal maanden uit de molen van de maatschappij stappen? Laat de drukte, mentale energie en de prikkels van de stad achter je en kom heerlijk tot rust op de Elohim Krachtplaats. De helende energie maakt dat ontspanning, innerlijke vrede en rust gemakkelijker ontstaan, en je dieper kunt aarden. Ook je zieledelen gaan meer open waardoor je sneller in eenheid met jezelf, je omgeving en de natuur komt. Het is al vanaf 3 maanden mogelijk om een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats, vanaf €550,- p.m. excl. vaste lasten.

Klik hier om de opties te bekijken


Bezoekers in de tuinen (2).jpg

chalet verhuur langere termijn2.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 

Healing, afstemming.jpgBeroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Tijdens deze Elohim opleiding leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, voor geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.

Je kunt de opleiding ook voor je eigen ontwikkeling volgen dus zonder dat je een beroep wilt.

Klik hier voor meer informatie


 Pegasus in de winter 2.jpgNieuw! Korting op chalet en vakantiehuis tijdens workshop

Doe je mee met een 2-daagse workshop en boek je minimaal voor 2 nachten dan betaal je geen schoonmaakkosten, reserveringskosten en bedlinnen**. Dit kan tot €65,- in de kosten schelen.

Lees hier meer over de huisjes, chalets en de tarieven

Ook is er de mogelijkheid om met korting een privé B&B kamer te boeken. Let wel op dat je tijdig boekt want hier word veel gebruik van gemaakt en er zijn maar 3 privé kamers.

** Deze aanbieding is alleen geldig na betaling workshop en in de periode van de 4e week van september t/m eind juni.

 


 

Elohim Essence Mix - Erken je grootsheid en geborgenheid

Heerlijke Elohim Essence Mix. Wordt geleverd met mooi paars organza zakje.

Elohim essence mix.jpg

De combinatie van de geopende en geactiveerde oliën en Elohim zelfrealisatie tinctuur zorgt voor de activatie van de God-Godin in jou en brengt je meesterschap.

Werkt tegelijkertijd verzorgend en versterkend voor het innerlijk kind en brengt plezier en lichtheid.

Genieten, passie en vreugde komen weer op de voorgrond komen. Je voelt het onmiddelijk als je het zakje in de hand houdt!

Nu in de aanbieding van €43,75 voor €37,50

Bestel jouw Elohim Essence Mix hier

 


 

17 maart 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

torri poort, doel realiserenDeze workshop helpt je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid en wordt wie je werkelijk bent. De krachtig helende channelings lossen je onzekerheid over beïnvloeding en dominante anderen op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten op gaat. Dat jij, dieper geaard, op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

Klik hier voor meer informatie

Doe ook mee met de workshop die de dag erna gegeven wordt:

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18