De nieuwe energie van 2018

Omploegjaren van de wortels van je bestaan, karakterpantseringen en Godrealisatie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Dit nieuwe jaar zal Vlinder, multidimensionaal 2.jpgje nog meer stuwing geven om vanuit je gevoel je functioneren aan te sturen. De afgelopen en ook de komende 4 jaar, waren voor iedereen omploegjaren van de wortels van je bestaan en van je karakterpantseringen. Dit jaar gaat het om je gevoel achter je materialisatie in materie te zetten. Je krijgt kansen om uit het harnas van je opvoeding, afgescheiden gevoelens en eigen wil te stappen. Dit zal uiteindelijk niet alleen individueel maar ook collectief doorwerken. Zelfs tot in je DNA. 

Lees hier verder..

 


 

Het nieuwe jaar is begonnen met een geweldige online groepshealing en prachtige workshops!

aardehealing 4.jpg

Het lijkt wel of de workshops en groepshealingen steeds krachtiger worden. Ook steeds meer deelnemers stromen toe. Beginners of gevorderden, het maakt niet uit; iedereen is open en bereid genoeg voor de diepgang van Liefde, Bewustzijnsverruiming en de zuiveringen te ontvangen. We horen over grote positieve veranderingen die direct het gevolg zijn. Met alle positieve resultaten van dien! De mensheid zit duidelijk in een overgangsfase en is klaar voor nieuwe stappen naar Eenheid.

Wil je ook deze healingen tot aan de Bron in je buik en basis ervaren?

Doe mee met een Elohim workshop of schrijf je in voor de avond online groepshealingen.

Bekijk alle workshops en online groepshealingen via de agenda

 


 

Start 14 februari | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

1 februari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Egypte beeld, inwijdingen.jpgBij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Al meer dan 60 mensen hebben zich ingeschreven, een geweldige groep voor de nieuwe aarde. Sluit je aan om het veld te bekrachtigen!

Klik hier om je op te geven

 27 en 28 januari 10:00 - 17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

 

10 en 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 


 

Ook nieuw dit jaar: Elohim geurhangers voor jezelf of als cadeau

Nu in de aanbieding!

woestijnrooshangerkoordje.jpg

Deze bijzondere Elohim geurhangers ruiken heerlijk en werken helend voor je aura en lichaam. Verkrijgbaar in de geuren ylang ylang, lavendel en patchouli. Inclusief flesje etherische olie om na te vullen.

Bekijk hier alle Elohim geurhangers, nu in de aanbieding

 


 

Chalets te huur voor langere termijn op de Elohim KrachtplaatsChalet gaia, langere termijn.jpg

Wil je een aantal maanden uit de molen van de maatschappij stappen? Laat de drukte, mentale energie en de prikkels van de stad achter je en kom heerlijk tot rust op de Elohim Krachtplaats. De helende energie maakt dat ontspanning, innerlijke vrede en rust gemakkelijker ontstaan, en je dieper kunt aarden. Ook je zieledelen gaan meer open waardoor je sneller in eenheid met jezelf, je omgeving en de natuur komt. Het is al vanaf 3 maanden mogelijk om een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats, vanaf €550,- p.m. excl. vaste lasten.

Klik hier om de opties te bekijken


Bezoekers in de tuinen (2).jpg

chalet verhuur langere termijn2.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 

Healing, afstemming.jpgBeroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Tijdens deze Elohim opleiding leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, voor geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.

Je kunt de opleiding ook voor je eigen ontwikkeling volgen dus zonder dat je een beroep wilt.

Klik hier voor meer informatie


 Pegasus in de winter 2.jpgNieuw! Korting op chalet en vakantiehuis tijdens workshop

Doe je mee met een 2-daagse workshop en boek je minimaal voor 2 nachten dan betaal je geen schoonmaakkosten, reserveringskosten en bedlinnen**. Dit kan tot €65,- in de kosten schelen.

Lees hier meer over de huisjes, chalets en de tarieven

Ook is er de mogelijkheid om met korting een privé B&B kamer te boeken. Let wel op dat je tijdig boekt want hier word veel gebruik van gemaakt en er zijn maar 3 privé kamers.

** Deze aanbieding is alleen geldig na betaling workshop en in de periode van de 4e week van september t/m eind juni.

 


 

Elohim Essence Mix - Erken je grootsheid en geborgenheid

Heerlijke Elohim Essence Mix. Wordt geleverd met mooi paars organza zakje.

Elohim essence mix.jpg

De combinatie van de geopende en geactiveerde oliën en Elohim zelfrealisatie tinctuur zorgt voor de activatie van de God-Godin in jou en brengt je meesterschap.

Werkt tegelijkertijd verzorgend en versterkend voor het innerlijk kind en brengt plezier en lichtheid.

Genieten, passie en vreugde komen weer op de voorgrond komen. Je voelt het onmiddelijk als je het zakje in de hand houdt!

Nu in de aanbieding van €43,75 voor €37,50

Bestel jouw Elohim Essence Mix hier

 


 

17 maart 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

torri poort, doel realiserenDeze workshop helpt je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid en wordt wie je werkelijk bent. De krachtig helende channelings lossen je onzekerheid over beïnvloeding en dominante anderen op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten op gaat. Dat jij, dieper geaard, op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

Klik hier voor meer informatie

Doe ook mee met de workshop die de dag erna gegeven wordt:

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021