De nieuwe energie van 2018

Omploegjaren van de wortels van je bestaan, karakterpantseringen en Godrealisatie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Dit nieuwe jaar zal Vlinder, multidimensionaal 2.jpgje nog meer stuwing geven om vanuit je gevoel je functioneren aan te sturen. De afgelopen en ook de komende 4 jaar, waren voor iedereen omploegjaren van de wortels van je bestaan en van je karakterpantseringen. Dit jaar gaat het om je gevoel achter je materialisatie in materie te zetten. Je krijgt kansen om uit het harnas van je opvoeding, afgescheiden gevoelens en eigen wil te stappen. Dit zal uiteindelijk niet alleen individueel maar ook collectief doorwerken. Zelfs tot in je DNA. 

Lees hier verder..

 


 

Het nieuwe jaar is begonnen met een geweldige online groepshealing en prachtige workshops!

aardehealing 4.jpg

Het lijkt wel of de workshops en groepshealingen steeds krachtiger worden. Ook steeds meer deelnemers stromen toe. Beginners of gevorderden, het maakt niet uit; iedereen is open en bereid genoeg voor de diepgang van Liefde, Bewustzijnsverruiming en de zuiveringen te ontvangen. We horen over grote positieve veranderingen die direct het gevolg zijn. Met alle positieve resultaten van dien! De mensheid zit duidelijk in een overgangsfase en is klaar voor nieuwe stappen naar Eenheid.

Wil je ook deze healingen tot aan de Bron in je buik en basis ervaren?

Doe mee met een Elohim workshop of schrijf je in voor de avond online groepshealingen.

Bekijk alle workshops en online groepshealingen via de agenda

 


 

Start 14 februari | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Gegeven door Willeke Jansen

kind, elf, engel, vlinder.jpg

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


 

1 februari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Egypte beeld, inwijdingen.jpgBij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Al meer dan 60 mensen hebben zich ingeschreven, een geweldige groep voor de nieuwe aarde. Sluit je aan om het veld te bekrachtigen!

Klik hier om je op te geven

 27 en 28 januari 10:00 - 17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

 

10 en 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 


 

Ook nieuw dit jaar: Elohim geurhangers voor jezelf of als cadeau

Nu in de aanbieding!

woestijnrooshangerkoordje.jpg

Deze bijzondere Elohim geurhangers ruiken heerlijk en werken helend voor je aura en lichaam. Verkrijgbaar in de geuren ylang ylang, lavendel en patchouli. Inclusief flesje etherische olie om na te vullen.

Bekijk hier alle Elohim geurhangers, nu in de aanbieding

 


 

Chalets te huur voor langere termijn op de Elohim KrachtplaatsChalet gaia, langere termijn.jpg

Wil je een aantal maanden uit de molen van de maatschappij stappen? Laat de drukte, mentale energie en de prikkels van de stad achter je en kom heerlijk tot rust op de Elohim Krachtplaats. De helende energie maakt dat ontspanning, innerlijke vrede en rust gemakkelijker ontstaan, en je dieper kunt aarden. Ook je zieledelen gaan meer open waardoor je sneller in eenheid met jezelf, je omgeving en de natuur komt. Het is al vanaf 3 maanden mogelijk om een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats, vanaf €550,- p.m. excl. vaste lasten.

Klik hier om de opties te bekijken


Bezoekers in de tuinen (2).jpg

chalet verhuur langere termijn2.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 

Healing, afstemming.jpgBeroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Tijdens deze Elohim opleiding leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, voor geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.

Je kunt de opleiding ook voor je eigen ontwikkeling volgen dus zonder dat je een beroep wilt.

Klik hier voor meer informatie


 Pegasus in de winter 2.jpgNieuw! Korting op chalet en vakantiehuis tijdens workshop

Doe je mee met een 2-daagse workshop en boek je minimaal voor 2 nachten dan betaal je geen schoonmaakkosten, reserveringskosten en bedlinnen**. Dit kan tot €65,- in de kosten schelen.

Lees hier meer over de huisjes, chalets en de tarieven

Ook is er de mogelijkheid om met korting een privé B&B kamer te boeken. Let wel op dat je tijdig boekt want hier word veel gebruik van gemaakt en er zijn maar 3 privé kamers.

** Deze aanbieding is alleen geldig na betaling workshop en in de periode van de 4e week van september t/m eind juni.

 


 

Elohim Essence Mix - Erken je grootsheid en geborgenheid

Heerlijke Elohim Essence Mix. Wordt geleverd met mooi paars organza zakje.

Elohim essence mix.jpg

De combinatie van de geopende en geactiveerde oliën en Elohim zelfrealisatie tinctuur zorgt voor de activatie van de God-Godin in jou en brengt je meesterschap.

Werkt tegelijkertijd verzorgend en versterkend voor het innerlijk kind en brengt plezier en lichtheid.

Genieten, passie en vreugde komen weer op de voorgrond komen. Je voelt het onmiddelijk als je het zakje in de hand houdt!

Nu in de aanbieding van €43,75 voor €37,50

Bestel jouw Elohim Essence Mix hier

 


 

17 maart 10:00 - 17:00 | Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

torri poort, doel realiserenDeze workshop helpt je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid en wordt wie je werkelijk bent. De krachtig helende channelings lossen je onzekerheid over beïnvloeding en dominante anderen op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten op gaat. Dat jij, dieper geaard, op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

Klik hier voor meer informatie

Doe ook mee met de workshop die de dag erna gegeven wordt:

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333