Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra (1)

Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra

Gegeven door Willeke Jansen

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten angst, kwetsbaarheid en alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jij uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Als je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet op momenten dat we afgewezen of gekwetst worden.

Tijdens de online cursus Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra met Willeke Jansen leer je om je eigen zielekind te helen. Zo kan je ware zelf, de engel die je bent, ook in je eerste en 2de chakra wonen en kun je dieper aarden met je licht. De online cursus gaat over het Heel maken van de eenheid tussen je volwassen kracht, inzicht, bewustzijn en de puurheid/kwetsbaarheid en onveiligheid in jezelf, terwijl je tegelijkertijd in eenheid leert te blijven met je omgeving. Ook als je grenzen aangeeft of emotie laat blijken.

kind, elf, engel, vlinder.jpgOm het leven vanuit je Ziel, verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Vanuit je kwetsbare Liefdesoorsprong kun je je zielekindsdeel meenemen en toch in je kracht blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk, de Bron wonen

Tijdens deze online cursus, die start vanaf 14 februari, zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je emoties zullen dan geen afgescheiden of onderdrukte innerlijk kind reacties meer kennen. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten.

Klik hier voor meer informatie

Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik je maken van de €40,- vroegboekkorting.

 

Healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor persoonlijke readingsvragen en het delen van je ervaringen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Klik hier om je aan te melden

 

De volgende kruiden zullen we tijdens deze serie behandelen:

Madeliefje
Madelief 22.jpg
Het Madeliefje activeert je lichtvoetig, blije magische kind dat alles vanuit vanzelfsprekenheid creeërt. Ook je Merlin bewustzijn en magisch zielekind openen.Goudsbloem
goudsbloem.jpgDe goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. Het versterkt je basisgevoel dat je er mag zijn. Het heelt je diepere basis onzekerheid en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen.

Hondsdraf
hondsdraf.jpg
Als bescheidenheid, onzekerheid en de veiligheid van de bekende omgeving of bekende mensen je weerhouden op te staan dan laat Hondsdraf je je plek innemen en laat je zichtbaar worden.

Kamille
kamille_left[1].jpg Kamille brengt diepe aarding en uitlijning met de kosmos. Ze helpt je fijngevoelige ziel dieper te ankeren in je lichaam en cellen en te gaan staan voor de verantwoordelijkheid over je eigen doen en denken. Ook brengt ze creatiekracht.


Braam
braam.jpgBraam brengt een heel mooi evenwicht tussen je kosmische en aardse krachten. Het maakt concreet, daadkrachtig en helpt bij het stellen van grenzen. Brengt evenwicht tussen voelen en doen. Helpt je om je niet te verstoppen achter activiteiten en je gevoelens gemakkelijker te tonen.

Klik hier om je op te geven voor de online cursus

 

Praktische informatie: 

In 5 online avond lessen van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen. Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

  • woensdag 14 februari 2018
  • woensdag 28 februari 2018
  • woensdag 14 maart 2018
  • woensdag 28 maart 2018
  • woensdag 11 april 2018

 Ik ontmoet je graag online!

Willeke 2017-klein.jpg [1]Geef je uiterlijk 31 januari op om gebruik te maken van de vroegboekkorting van €40,-

Klik hier om je aan te melden


 

 Ervaringen van deelnemers van de afgelopen online cursus:

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een "volle & sterke" energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.

Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"

"Dag lieve Willeke,
Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!
Ik schrijf jou nu al deze ervaring want er is heel veel gebeurt de afgelopen weken.
Dankzij jouw channeling & een heling op mijn 1ste chakra volgens mij + een heling op het hartcentrum tijdens deze channeling kon ik een uurtje later een angst toelaten / voelen:
Ik was van kinds af aan al bang dat de LIEFDE ineens verdwenen kon zijn!!
Ik kon deze angst toelaten en ervaren, maar ook het verdriet van al die jaren ergens bang voor te zijn geweest en mezelf te beschermen / mijzelf af te sluiten oa hiervoor....en dat zonder te "weten"...waarvoor eigenlijk!"

"Allereerst...dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel byzonder!
Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"

Klik hier om je aan te melden voor de online cursus op 14 februari